Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena - Czy już nie wystarczy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie rozumiem was. Jest dobry, ma pas.

Ja osobiście lubie Cena nawet, byłem na RAW. Chciałbym ujrzeć FEUD w stylu Cena-Undertaker lub Jericho.

Co będzie czas POKAŻE!

CENA RULEZZZ! :thumb:

John_Cena_signature_banner_by_zahradkar114.png

John Cena Rulezzz!

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Zaq123

1

• dudzik

1

• Amelka

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie rozumiem was. Jest dobry, ma pas.

Po pierwsze to od kiedy nasz kochany Jaśko Sina ma pas?Widać że na ESC WWE oglądasz. Po drugie czemu obok WCE Wrestler piszę Ci John Cena skoro do kur*y jest nim Koper a ty nawet zapisany w WCE nie jesteś.Po trzecie w czym on jest taki dobry ? może w Ringu ? =)) A i pas MIAŁ nie dlatego że jest dobry a dlatego że kochają go dzieci, że jego koszulki gejowskie ładnie się sprzedają.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Obawiam się , że John Cena po raz kolejny zdobędzie tytuł , ale szczerze mówiąc nie chcę , aby on go miał ani Batista może Kofi jak zdobędzie walizkę to ją wykorzysta na zwycięzcy podczas tej samej gali zobaczymy jak to się potoczy :)

SweetChinMusic dop:Pamiętaj że odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania

davexp.png

Jak słyszę My Time... To mnie się nie dobrze robi i tylko czekam aż jakiś Orton, Czy inny Batista za którym też nie przepadam... Więc wszystko mówi za Siebie jeszcze moja siostra go uwielbia ale na szczęście przerzuciła się na HBK bo bym nie wytrzymał Ach ten Jasio nie dość że wygrywa ciągle JAsio Terminator i jak Supron się nim podnieca to to jest niesamowicie wkurzające Cena blokuję przyszłości tego sportu Bourne, Kofi , Cody, Ted PASY!! Cena ogólnie jest ok ale to że jest wiecznym Champem jest nieznośne. Amen

przez HardyBoyZz dodane 28 mar 2010 12:41

niesamowicie wkurzające Cena blokuję przyszłości tego sportu Bourne, Kofi , Cody, Ted PASY!!

Zawodnicy, których Ty wymieniłeś nie maja takiego ' stażu' jak Cena. Na każdego przyjdzie czas ;)

John Cena dla mnie, nie jest jednym z tych, których lubię ani nie stoi on również z drugiej strony. Powiedzmy że jest na stanowisku neutralnym. Jego gimmick nie wszystykim może się podobać, ale co poradzić. Właśnie on jest zawodnikiem, który dla Vince’a jest kopalnią kasy. Choćby używał tylko dwóch ciosów, to dla amerykańskich dzieci, w przedziale wiekowym 7-11 , nadal będzie superbohaterem, zwalczającym zło. Właśnie dzięki najmłodszej publiczności Szef wszystkich Szefów ma za co utrzymać ten biznes. KASA = zadowolony Vince. Zmierzając do sedna sprawy, tytułów dla nikogo nigdy za wiele, prawdopodobnie jeszcze z pięć razy zdobędzie któryś z najważniejszych pasów, oczywiście nie licząc US i IC ;) Czy przydałby się jakiś feud ze wschodzącą gwiazdą ? Sheamus był wschodzącą gwiazdą, prawda ? On, był dla niego ‘’odskocznią do kariery ‘’ , ale feud prowadzony teraz, na lini Batista – Cena według mnie, stoi na dosyć dobrym poziomie. John koło pasów będzie się krecić dotąd, aż będzie przynosił zyski, a na chwilę obecną nie zapowiada się by cokolwiek się w tej sprawie zmieniło.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

• 3 tygodnie później...

Również wypowiem się jako fan Ceny, więc moja reakcja na tą dyskusję jest oczywista. Od razu powiem, że Cena nie blokuje nikomu możliwości rozwoju kariery. Pomyslałem sobie, iż Cena zasłużył na to wszystko co teraz posiada i kim jest w WWE i nie tylko. Zawodnik z taką przeszłością nie może poprostu w jeden wieczór oddać pas jakiemuś zaczynającemu. Tak to było w przypadku Sheamusa, Ted i Cody mieli już pasy Tag-Team, a Kofi USA, nie najdłużej, ale zawsze więc oni znów czekają na takie chwile. Co do Bourna to mimo, iż ma jakieś 27 lat to swoje już miał w TNA i RoH. Cena poprostu robi to, do czego jest stworzony i robi to znakomicie. Według mnie Cena spokojnie pociągnie w WWE z 5 lat i na pewno w tym czasie będzie posiadaczem jakiś pasów, lub posiadał prestiżowy i znaczący feud.

• 2 tygodnie później...

Wiecie dlaczego Cena ma tyle pasów? Bo jest jednym z najlepszych zawodników. Prędzej czy później zobaczymy jak w TV będzie powiedziane, że Cena pobił Triple H i jego wynik zostanie zapisany w Księdze Rekordów Guinnessa

Wiecie dlaczego Cena ma tyle pasów? Bo jest jednym z najlepszych zawodników. Prędzej czy później zobaczymy jak w TV będzie powiedziane, że Cena pobił Triple H i jego wynik zostanie zapisany w Księdze Rekordów Guinnessa

Ta wypowiedź mnie rozwaliła, no poprostu Ż-A-L!!

Moim zdaniem Cena nie zasługuje na tyle pasów. Tak jak pisali inni Cena mi ogólnie nie przeszkadza, ale jak wchodzi na ring JASIU TERMINATOR i wszystkich nokautuje, to poprostu wariuję!! Wtedy właśnie najczęściej, przewijam galę. Myślę, że trochę powinni mu dać czasu, żeby pobył sobie tym Mid Carderem, choć ja sobie tego tak naprawdę nie wyobrażam.

Ja też lubię Johna Cene ale mnie już to dobrowadza do choroby jak widzę jego z tymi pasami .Porostu on zawsze ma jakiś pas a jak go już straci to na bardzo krótko ,podobał b mi się feud pomiędzy John`em a np:z Wadem Barrettem.Ale oczywiście wygrałby John Cena znając WWE pogrążył by Wade`a jak leci ,ale cóż tak to już jest w WWE ,że Cena zawsze będzie na górze a reszta na dole.

Tytuły i osiągnięcia Ceny:

1.Ohio Valley Wrestling:

-OVW Heavyweight Championship (1 x)

OVW Southern Tag Team Championship (1 x)- wtedy był w tag teamie z Rico Constantino.

2.Pro Wrestling Illustrated:

-PWI Feud of the Year (2006) vs. Edge

-PWI Match of the Year (2007) vs. Shawn Michaels na Raw 23 kwietnia

-PWI Most Improved Wrestler of the Year (2003)

-PWI Most Popular Wrestler of the Year (2004, 2005, 2007)

-PWI sklasyfikowało go na 1 miejscu z 500 najlepszych indywidualmnych wrestlerów roku 2006 i 2007

3.Ultimate Pro Wrestling:

-UPW Heavyweight Championship (1 x)

4.World Wrestling Entertainment:

-World Heavyweight Championship (2 x)

-World Tag Team Championship (2 x) – z Shawn'em Michaelsem (1) & Batistą (1)

-WWE Championship (7 x) (obecnie)

-WWE United States Championship (3 x)

-Royal Rumble (2008)

-Slammy Award (Superstar of the Year 2009)

5.Nagrody Wrestling Observer Newsletter:

-Wrestler of the Year (2007)

-Best Box Office Draw (2007)

-Best on Interviews (2007)

-Most Charismatic (2006–2008)

-Best Gimmick (2003)

1.Nie denerwuje was to że Cena przynajmniej 2 razy w roku musi być jakimś Champem albo kręcić się cały czas wokół jakiegoś pasa?

Na maxa mnie to wkurza.Nie było roku bez tytułu.Fan dzieciaczków. :t_down: .Vince tylko na kasę leci więc musi go promować.Wszystko dla dzieciaczków.Do jest ogromny minus dla WWE.

2.Waszym zdaniem nie wystarczy już tych wszystkich tytułów Cenie?

Powinni go wysłać na jakieś NXT żeby go nie było w Raw albo w SD.Koleś nic nie umie.Dostaję łomot przez 3/4 walki aż tu nagle...Buch wybuch adrenaliny.Jaśu terminator :!: .Żenada :| .

Ogólnie rzecz biorą najchętniej chciałbym aby John Cena odszedł z WWE.Ale to tylko moje marzenia. :(

PS.

snickers1234 napisał :

...jego wynik zostanie zapisany w Księdze Rekordów Guinnessa

Po prostu leżę =))

paparoach.png

18659.png

• 3 tygodnie później...

Hmmm...Cena....Za dużo razy jest WWE Championem. Powinni dać miejsce na ten pas Ortonowi albo Triple H czy nawet Johnowi Morrisonowi (Nie miał nigdy WHC ani WWE C).

Cena niech narazie zwolni z tymi zwycięstwami (W czasie Feudu z Batistą, Cena nie przegrał z nimi ani jednej walki). Ja bym go widział jako Panującego USA Championa. Ale to tylko moje zdanie :D

Cene za bardzo push***ją. Można by chyba stworzyć powiedzenie " pushowany jak Cena ". A tak w zasadzie niestety gówno umie i kropka. Feud z Batistą to nuuuuuda choć i ich walka na Over The Limit całkiem mi się podobała. Ja to oczywiście za Punkiem jestem bo jest lepszy od Ceny technicznie, bo ataki Ceny są no takie wolne, zawsze jest takie wrażenie że to cud że trafił. A co do pasów do dużo zadużo jak na " coś " czym on jest. Onto by chciałbyć wszędzie a jak coś ma zadużo funckji to zazwyczaj jest to gówniane. Pozdro.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png