Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Jericho i Hurricane Helms, Orton podpisał kontrakt....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No dziś jeszcze ja coś dodam, a następne newsy będą od BoogeyMana

7543480

:arrow:Ted DiBiase i Cody Rhodes będą obecni na matchu koszykówki w Atlancie, celem tej wycieczki jest promowanie niedzielnego show pay-per-view Royal Rumble

helmsmug.jpg
jerichomugshot1.jpg

:arrow:Chris Jericho i Hurrican Helms zostali aresztowani! Oto zdjęcie ich obu, z komisariatu. Plotki mówią, że Hurricane uderzył Jericho i dwóch innych cywilów(pewnie dlatego, że był pijany), gdy byli na stacji benzynowej. Policja dostała wezwanie w Kentucky rano w środę, obaj wrestlerzy byli bardzo pijani. Miejscowa gazeta „The Cincinnati Enquirer” napisała, że to wydarzenie miało miejsce na stacji Shella około 5:45 rano(czasu amerykańskiego), w więzieniu spędzili podobno koło godziny, a potem wpłacono za nich kaucję.

thq_orton.jpg

:arrow:Kamery TMZ złapały wczoraj Randyego Ortona na lotnisku i zapytali go o aresztowanie Chrisa Jericho i Hurricana Helmsa. Orton powiedział, że był został zaskoczony tym newsem i że nie wie nic o ich aresztowaniu. Reporter powiedział, że gwiazdy WWE zawsze wdają się w jakieś kłopoty.

:arrow:Spoiler z Impactu:

Doug Williams jest nowym mistrzem X Division po tym jak wykorzystał walizkę Roba Terryego i pokonał Amazing Reda

rvd.jpg

:arrow:Rob Van Dam udzielił wywiadu dla Scrippsnews.com oto dwa najciekawsze pytania:

O ewentualnym powrocie do TNA:

„Jest teraz wokół mnie duże zainteresowanie, dużo wielkich federacji bije się o mnie. Wiem, że Hogan chciałby mnie mnieć….Nie jestem pewien co się będzie niedługo działo. Nie widzę siebie powracającego do wrestlingu na „zawsze”……”

O nowym ECW:

„WWE zniszczyło Ecw, i zrobiło je bardzo symboliczne. Chcą, żeby każdy wiedział, że ECW umarło…..”

:arrow:Rating ECW na SyFy wyniósł 0.9

:arrow:Tommy Dreamer będzie walczył z byłą gwiazdą WWE i ECW Tajirim na evencie SMASH 1 26 marca w Japonii

:arrow:W rozwojówce WWE-FCW rozpoczął się nowy feud o pasy Tag teamowe, Brett DiBiase & Joe Hennig© vs. Bo & Duke Rotundo

:arrow:Na tourze w UK TNA będzie sześcio kątny ring, ponieważ już przed debiutem nowego ringu, wysłano ring sześciokątny do Wielkiej Brytanii

brooke-nick-hogan.jpg

:arrow:Jak pisałam wcześniej Brooke i Nick Hogan bywają na show TNA, na razie nie ma żadnych informacji na temat ich uczestniczenia w jakim kolwiek storylinie

:arrow:Małe spoilery dotyczące pasa WWE:

Walki Randy Orton vs. John Cena vs. Sheamus o pas WWE planowane są na dark matche w marcu po WrestleManii

:arrow:WWE creative team mówi, że nie ma szans na walkę The Rock vs. John Cena na tegorocznej Wrestlemanii „Teraz planujemy walkę Cena vs. Batista” powiedział jeden z członków CT

:arrow:WWE chciało usunąć pomysł Guest Hostów zaraz po WrestleManii, lecz gdy TNA zaczęło nagrywac odcinki w poniedziałek zmienili zdanie

:arrow:Randy Orton podpisał bardzo długi kontrakt z WWE na 10 LAT!! Orton otrzymał bonus-600,000$ za uczestniczenie w Main Evencie WrestleManii

mia_mancini.jpg

:arrow:Uczestniczka klubu CM Punka „Straight Edge” Mia Mancini zmieniła swój Nick na Serena Mancini

rey-mysterio.jpg

:arrow:Rey Mysterio powiedział w wywiadzie z Meksyku, że powalczy jeszcze 2 lub 3 lata i wycofa się z wrestlingu. Jest to spowodowane jego częstymi kontuzjami kolana

superstar_of_the_day_1-15-09.jpg

:arrow:Gwiazda WWE Curt Hawkins, który nie występuję w TV od dłuższego czasu, na ostatnim show FCW „zadebiutował” jako komentator, najprawdopodobniej nie będzie to jego stała rola

liliangarcia.jpg

:arrow:Była Diva i accounterka WWE Lillian Garcia napisała na twisterze, że w roku 2010 wypuści nowy album muzyczny

:arrow:Chris Jericho napisał na sowim twitterze(dwa dni temu), że przez dwie godziny nagrywał dialogi do gry WWE SmackDown vs. RAW 2011

:arrow:Kilka gwiazd WWE: Santino Marrela, Beth Phoenix i Vladimir Kozloc zagrają w nowej komedii produkowanej przez telewizję AOL

:arrow:Creative team miał świetny pomysł na RR. HBK i HHH mieli wygrać ten match obydwoje(obaj wypadli by w jednym momencie) i main eventen WrestleManii był by triple treath match, lecz CT podobno ma lepszy pomysł, a ten anulowano

:arrow:A tutaj spoiler na RR, lecz nie jest on pewny:

Royal Rumble Match ma wygrać Triple H i walczyć z Sheamusem w Main Evencie WrestleManii

:arrow:A tu mały spoiler dotyczący No Way Out:

Shawn Michaels ma walczyć z Batistą o to kto będzie 1# contenderem do pasa wagi ciężkiej

maria_wwe.jpg

:arrow:WWE Diva Maria, napisała na Twitterze, że jej pierwszy album wyjdzie w tym roku, 13 kwietnia i będzie się nazywał „Sevin Sins”

:arrow:Spoiler z WWE SuperStars:

Chris Masters wygrał walkę z Chavo Guerrero i Primo, dzięki temu wystąpi w Royal Rumble Matchu

:arrow:Przed poniedziałkowym Raw nie było żadnego Dark Matchu

:arrow:WWE Diva Mickie James udzieliła wywiadu, który ukazał się w nowym wydaniu magazynu „Country Weekly”, oto zdjęcie z gazety:

1672hcp.jpg

Dziś tylko tyle, za błędy przepraszam!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

1

• The Heartbreak Kid

1

• czibamba

1

• NoNick911

1

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow:Małe spoilery dotyczące pasa WWE:

Ten pojedynek ma się odbyć po Wrestlemani.

:arrow:Chris Jericho i Hurrican Helms zostali aresztowani! Oto zdjęcie ich obu, z komisariatu. Plotki mówią, że Hurricane udeżył Jericho i dwóch innych cywilów(pewnie dlatego, że był pijany), gdy byli na stacji benzynowej. Policja dostała wezwanie w Kentucky rano w środę, obaj wrestlerzy byli bardzo pijani. Miejscowa gazeta „The Cincinnati Enquirer” napisała, że to wydażenie miało miejsce na stacji Shella około 5:45 rano(czasu amerykańskiego), w więzieniu spędzili podobno koło godziny, a potem wpłacono za nich kaucję.

Co do tego newsa to mnie to wcale nie dziwi. Jak wiadomo Hurricane i Jericho byli u jakiegoś metalowego muzyka po tapingach Smackdown. Wsiedli oni do taksówki w której była kobieta, którą Hurricane ponoć uderzył a taksówkarz zjechał na stacje benzynową i zadzwonił po policję. Plotki głoszą że był z nimi jeszcze Matt Hardy ale uciekł ze stacji. Kobieta nie wniosła oskarżenia. Wrestlerzy są już na wolności, kaucje za nich wysokości 120$ wpłacili CM Punk i Christian. Całe zdarzenie może mieć skutek nie przedłużenia kontraktu z Helmsem, co było by jednoznaczne z przejściem Hurricane'a do TNA.

Co z WWE z siebie robi?! Daja Shemausowi title shota, w dodatku wygrywa a teraz ma wygrać z Ortonem na RR(Z tego co wywnioskowałem ze spoilerów to tak). Rozumiem z Ceną, ale z graczem tak wysokiej klasy jak Orton?! :t_down:

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Co z WWE z siebie robi?! Daja Shemausowi title shota, w dodatku wygrywa a teraz ma wygrać z Ortonem na RR(Z tego co wywnioskowałem ze spoilerów to tak). Rozumiem z Ceną, ale z graczem tak wysokiej klasy jak Orton?!

Nie okłamując sie, Orton to drewno wysokiej klasy. Ostatnio wyższej niż Jasiek. Oliz, mówili Ci to już. Poczekaj zbierz dużą paczkę newsów razem z Boogeymanem i zmieniajcie się raz ty wstawiasz a raz on, ale zbierajcie je razem. Złączycie w kupę i będzie dużo lepsza paczka.

• 4 tygodnie później...

20 lat w jednej federacji to nie za duzo ? Ciekawe co WWE bedzie kombinowac z Ortonem, po 10 latach jego kariery juz sie nudzi. Bardzo chciałbym zeby przeszedł face turn.

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Oj to i Ortona całkiem zniszczą echh.... Jak 10 lat!? Nie wiem ale mysle że, to dobry pomysł nie był ... Hurricane i Y2J mnie to nie zdziwiło że to akurat oni bardziej a dlaczego akurat Punk? i Christian ? Kaucje wpłacili ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...