Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Money in the Bank - Czyli kto zdobędzie walizkę?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

3419629859_f94fc28cb7.jpg

Jak wszyscy wiemy podczas zbliżającej się WrestleMani XXVI odbędzie się już szósty Money in the Bank Ladder Match. Walka ta daje wiele emocji, podczas jej możemy podziwiać wiele efektownych akcji. MitB odbywa się od WrestleMani 21 i jak narazie 4 osoby zwyciężyły w tym prestiżowym meczu. WrestleMania 21 - Edge , WrestleMania 22 - Rob Van Dam, WrestleMania 23 - Mr Kennedy, WrestleMania 24, 25 Cm Punk. Jak narazie wszyscy po za Mr. Kennedym wykorzystali tą walizkę i zdobyli jeden z głównych pasów World Wrestling Entertainment. Więc możemy być w 99% pewni że zwycięzca tegorocznego Money in the Bank wykorzysta swoją walizkę i zdobędzie WWE Championship, World Heavyweight Championship lub ECW Championship. Nasuwa się więc masa pytać związanych z tym meczem. Oczywiście pierwsze nasuwa się pytanie kto zwycięży w tegorocznym Ladder matchu. Moim faworytem jest Kofi Kingston ponieważ jest od jakiegoś czasu pushowany i to on moim zdaniem zasługuje na zwycięstwo. A jacy są wasi faworyci? Kto zwycięży waszym zdaniem zwycięży w tej edycji MitB? Jakich wrestlerów widzicie w tegorocznej walce?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!!!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -NickNickNick-

1

• przemo14

1

• BigDickJohnson

1

• Homend

1

Top użytkownicy w tym temacie

Money in the Bank. Wielki mecz. Wiele spekulacji, do końca nie wiadomo kto wygra. Identycznie jak w Royal Rumble Matchu :) Na ten rok jakoś nie przewiduję specjalnego zwycięzcy. Jest wielu wrestlerów walczących obecnie w WWE którzy na to zasługują. Na pewno nie może to być Kofi. On po prostu nie nadaje się na wyższego mistrza niż nawet Tag team. Owszem bardzo go lubię, ale jak on się nie sprawdził jako US champion to jako WWE? To jakiś żart. Mam dwóch kandydatów. Są nimi Shelton Benjamin oraz John Morrison. Byłbym w siódmym niebie gdyby któryś z nich wygrał. Albo, Christian tracący pas na RR i walczący w MITB :)

Ciężko tak przewidzieć kto tam wystąpi, a jeszcze gorzej przewidzieć kto wygra. Ale według mnie w tym pojedynku wystąpi Kofi, może i Yoshi Tatsu. Fajnie by było gdyby wystąpił Christian lub Zack Ryder. Choć Christian tak łatwo pasa ECW nie straci, Zack Ryder to ciekawa postać ale na World Heavyweight champ lub WWE champ się nie nadaje. Kofi też raczej nie wygląda mi na mistrza takich pasów.To by było zaskoczenie jak by znowu walizkę zdobył CM Punk :) I to jest jeden z moich kandydatów, choć jeszcze mogę postawić na Luke'a Gallows'a który by miał duże szanse na zdobycie jej. Dobra teraz do rzeczy. Mam dwójkę pretendentów którzy może na serio wygrają tą walizkę, pierwszym jest Dolph Ziggler, gość jest dobry, ma ciekawy styl i to by nie było takie zaskoczenie jak teraz pas WWE ma Shemaus. Drugim pretendentem i chyba najlepszym wyborem jest Ted DiBiase, jeżeli nie wygra Royal Rumble to zawalczy MiTB i zdobędzie walizkę. W tedy Randy zdobędzie pas WWE lub WHC na WrestleManii, a Ted będzie próbował ten pas zdobyć niszcząc Randego i wykorzystując walizkę na jednej z gal. Więc tak wszystko podsumowując moim najsensowniejszym faworytem jest Ted DiBiase. :P

ahfo.png

luba_049.png

Money in the bank ladder match. Jak dla mnie wygrać powinien Shelton Benjamin, facet ma wielki talent, po prostu zasługuje na tą walizkę. Dokładnie widze to tak, mamy WM'ke Shelton wygrywa na drafcie przechodzi do SD, i wykorzystuje walizkę na championie. Wrestlerzy którzy zasługują na sam udział w matchu to(podaje więcej niż 7 młodych(prawie wszystkich) talentów): The Miz, Chavo Guerrero, Jack Swagger, Evan Bourne, Ted DiBiase, MVP, Shelton Benjamin, Tyson Kid, DH Smith, Jimmy Wang Yang, Yoshi Tatsu(lecz tutaj speeche wyglądały by dziwnie gdyby wygrał niczym Kofi jako mistrz US), Vance Archer

Money in the Bank.Moim zdaniem John Morrison wygra kozak jakich mało a widze już jakto wygrywa na niego niema równych a kosi wszystkich, ewentualnie mógłby jeszcze wygrać Zack Ryder też on mi się widzi jak zwyciężca tej walki.Ale zobaczymy co to będzie. :D

SweetChinMusic dop:Czy ty umiesz składać zdania?

Dop. KOPER, po co się czepiasz? Składnia prawidłowa, zdania trzy są, uzasadnił wygraną Morrisona więc o co chodzi? Krótko, zwięźle i na temat, proste.

Money in the bank.Jak dla mnie jest trzech faworytów: Kofi Kingston ponieważ ostatnio zrobił postępy i stał się cenionym wrestlerem, drugim kandydatem jest John Morrison dlatego, że podobnie jak Kofi robi mocne postępy , trzecim kandydatem jest Shelton Benjamin po walce z Christianem na TLC pokazał, że ma klasę i według mnie nadawał by się na zwycięzcę MiTB

Nie chciałby, aby wygrał po raz trzeci CM Punk , nie o to chodzi ,że go nie lubię , ale trzy razy to przesada.Dobrze by było , gdyby wygrał to John Morrison .Jak dla mnie świetny zawodnik, powinni dać mu szansę.Zwycięzcą mógłby też być Kofi , ale on mi jakos nie pasuje do tego.Ciekawa opcja byłaby gdyby wygrał Kane , chociaż jest już stary , ale gdyby wygrał walizkę , a potem zdobył pas , szykowałby się ciekawy rok(jeżeli Undertaker by jeszcze został zrodziło by się wiele interesujących walk).

Sądzę że w MITB wystąpią tacy zawodnicy : Kingston, Benjamin, Archer, DiBiase, MVP, Punk, Ziggler i John Morrison (chociaż jakby John walczył o pas IC na WM'ce to tu daje Kane). Większość z tych zawodników pokazują że są coś warci. Moim zdaniem wielkie szansę ma Shelton lub Archer. Shelton umie sklecić ładną walkę, mic skill też niezły nadawał by się na championa, a co do Archera to wschodząca gwiazda - mam nadzieję że zostanie przedraftowany na Raw lub SD! po WM26. Też by pasował na World Champa. Ale kto to wie? Jeszcze nie zaczął się okres Road to Wrestlemania więc nic nie wiadomo.

Wydaję mi się, że MITB wygra ktoś z dwójki: John Morrison, Kofi Kingston. Nie chciałbym ponownie aby wygrał CM Punk bo chociaż jest dobry to trzy razy z rzędy to trochę za dużo by było. Wracając do wcześnie wymienionej dwójki. Oni w tej chwili najbardziej zasługują zdobyć tą walizkę. Są młodzi, utalentowani, publika ich uwielbia a trzeba w końcu wprowadzać do Main Eventu młode gwiazdy. John i Kofi gdyby któryś z nich wygrał to powinien wykorzystać tą walizkę, zdobyć pas i na stałe prowadzić się do ME. Po cichu mam też jednego faworyta którym jest Christian. Jak wiemy pobił już rekord w trzymaniu pasa ECW. Zasługuję na przeniesienie do RAW lub SD. Wygrywa walizkę, zostaje przedraftowany na inny brand, zdobywa pas i rządzi w WWE bo ma na to możliwości. Do Wrestlemani jednak jeszcze dużo czasu, nie wiemy jeszcze zbyt wiele. Czas pokaże.

DEAD MAN WALKING

No to tak wydaje mi sie że w MitB wystąpią tacy zawodnicy: Kofi Kingston, John Morisson, MVP, Evan Bourne,Ted DiBiase, Shelton Benjamin, wydaje mi się że wygra John Morrison lub Kofi w tym roku robią duże postępy i widze ich jako zwycięzców, ale jak powiedział robson619 było by fajnie gdyby wygrał jakiś nowicjusz jak R-truth czy Drew McIntyre.

W tej chwili nie wiemy nawet kto wystąpi w tym matchu więc wróżymy z fusów. Ja obstawiam, że wystąpią w nim Koffi i Shelton, ponieważ on zawsze robił niezły show w MiTB.Bardzo chciałbym aby to właśnie Benjamin wygrał tę walkę, ale to raczej nie będzie możliwe, dlatego moimi faworytami staja sie właśnie Kingston, Punk, no i może Kane.Monster już rok temu był bardzo bliski zdobycia walizki, więc może w tym roku uda mu się ta sztuka.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Trzeba się zastanowić nad tym, co komu dałaby walizka. Pachnie mi coś, że kofi może wygrać, chociaż za nim nie przepadam. Pytanie jest takie - czy to będzie ktoś, kto teraz walczy o pas i w najbliższym czasie stracie szansę o walkę, czy może to będzie ktoś typu kofi, że nie walczył o pas.

Tutaj trzeba myśleć logicznie - ten kto wygra MitB najprawdopodobniej zdobędzie pas. Dlatego nie wydaje mi się żeby to ktoś z ECW, bo ono ma i tak zostać usunięte, a na miejsce tego Next WWE coś tam. Zwykle zwycięzca MitB bierze pas WHC, czyli największe szanse ma ktoś ze Smackdown. I tu może zostać dla Punka utworzony streak tylko, że z MitB. Raczej nie. Jeśli chodzi o RAW stawiam na Teda DiBiase, no to on ma umiejętności. Ze Smackdown wszyscy obstawiają Morrisona, a Vincuś tak namiesza, że może wygra Drew McIntyre. Ze Smackdown moim faworytem jest... Dolph Ziggler i ton on według mnie ma największe szanse.

• 2 tygodnie później...

Kto wystąpi moim zdaniem będą to : Christian , Mark Henry, J.Morrison, S.Benjamin , CM Punk , McIntyre, Ziggler, Y. Tatsu..

A wygra mam dylemat obstawiam któregoś z dwójki Y. Tatsu a S.Benjamin jeśli wygrają oszaleje z radości . i oby któryś z nich potem zdobył PAS WWE.

Money In the Bank Ladder Match. Ciekawie by było zobaczyć z tą walizką Chavo Guerrero, jednak tego przez kilkanaście lat zapewne nie zobaczymy. Ze smacku obstawiam na Dolpha, Morrisona lub...Kane'a. Dlaczego ? Mr.Perfection robi świetne postępy w walkach ostatnich z Kane'm czy push o pas IC z Morrisonem. John Morrison dobrze walczy, ale coś średnio przypuszczam, żeby to on wygrał MitB. Kane..Zwycięstwo MitB to by była świetna szansa na wykorzystanie jej o pas WHC. Wtedy gdyby po WM Undertaker zachował pas i feud z bratem. Chociaż nie chodzi o ten feud to było tylko przypuszczenie mi głównie chodzi o title shota dla Kane'a bo na to zasługuje. Teraz Raw. Miło by było chociaż zobaczyć w MitB Evan Bourne'a bo wiele by pokazał. Stawiam z Raw chyba na Kofiego, ale dosyć dziwnie by wyglądało jakby MitB wygrał i zdobył pas WWE Champ, ewentualnie draft do smackdown, ale go tam nie widzę. Ted może mieć duże szanse gdyby wystartował choć najbardziej chciałbym, żeby wygrał MVP, Miz albo Kane. No i miło by było(choć pewnie tak nie będzie) zobaczyć powrót do WWE RVD i zwycięstwo MitB :D .