Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lashley, Nowy talent, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

t8ro7vv72cyf00c37g08d74vpo3wkp.jpg

:arrow:Bobby Lashley zabebiutuje w MMA w Strikeforce w Miami. Wreszcie ma przeciwnika, a będzie nim Wes Sims. Walka została już oficjalnie zaatkceptowana przez Scotta Cokera. Lashley mówił o swoim przeciwniku, że jest to wielki człowiek. Oprócz tego mówił też, że jest szcześliwy, bo przygotowywał się ciężko pod każdym aspektem.

:arrow:Hulk Hogan musi być szcześliwy z wyroku sądu w sprawie o jego rozwód poniewaz jego żona musi oddac sedes, który wzięła z domu.

:arrow:Superstars uzyskało rating 1.1 co jest rekordem tej gali i widać, że i WWE nie daje za wygraną TNA.

http://www.wwe.com/content/media/images/Superstars/bio/4789164

:arrow:Tajiri pojawi się na gali FCF 20 Marca. Gala odbędze się w Helsinkach.

:arrow:Kelly Kelly powiedziała parę słów na temat swojego przedwcześnie zmarłego chłopaka Andrew "Testa" Martina.

"Nie ma dnia kiedy nie myśle o Andrew. Był szczęściem mojego życia razem byliśmy 2 i pół roku. Na początku opiekował się mną. Byliśmy tam razem. Mieliśmy pare dobrych chwil ale były też trudne. Chciał bardziej niż cokolwiek być zdrowym."

:arrow:Edge ma wielkie szanse na pojawienie się na Royal Rumble. A jeśli nie tam to na RAW zaraz po tej gali. Co jest bardzo dobrą wiadomością, bo jeszcze miesiąc temu nie wiadomo było czy zdąży na Wrestlemanie.

:arrow:Pierwotne plany na pojawienie się Breta były na miniony poniedziałek ale zostały one zmieniony na ten dzisiejszy. Jeśli Hitman dzisiaj się nie pojawi na RAW to jego powrót będzie na Royal Rumble.

:arrow:James Roday i Dule Hill w tym tygodniu będa pełnic rolę Guest Hostów na RAW w Ohio.

:arrow:Informacja się potwierdziła. Były wrestler WWF Ludvig Borga popełnił samobojstwo. Zrobił to za pomocoą pistoletu.

:arrow: http://bit.ly/6gjwQa - znajdziecie na tej stronie kolejną śmieszną aukcje. Tym razem sukienki, która Lilian Garcia miala na sobie na Wrestlemanii 21. Przypominam, że wcześniej licytowany był jej stanik i buty. Widać umie zarabiać na siebie. =))

:arrow:Drew McIntrye podobno odczuwał ból spowodowany lekką kontuzją. I możliwe, że przez to tez walka z Morrisonem nie będzie dobra.

:arrow:Dziś swoje urodziny obchodzi dyrektor kreatywny TNA i także były WCW World Heavyweight Champion Vince Russo. TO już jego 49 urodziny.

:arrow:TNA dodało profile Briana Kendricka, Angeliny Love, Bobbu the love Sponga i Mr.Andersona. Profil Awesome Kong pozostał narazie na stronie czyli jeszcze nie została zwolniona.

:arrow:Johny Curtis stawia kolejne kroki w WWE. Tym razem na House Showi walczył z Chrisem Mastersem.

:arrow:Undertakerowi na ostatnim House Showie dokuczało biodro, które operowane miał rok temu. Undertaker jeśli nie zakończy kariery to po Wrestlemanii jego występy będa jeszcze bardziej ograniczone. przypominam ta kontuzje ma już od 10 lat.

:arrow:Oto wynik House Showu WWE RAW:

Chris Masters def Johnny Curtis po Master Locku.

Legacy def Primo i Evan Bourne

6 Diva Tag Team Match + Specjalny sędzia Santino

Maryse, Jillian Hall i Alicia Fox def Bella Twins i Gail Kim

Kofi def Orton

Street Match

HHH def Big Show dzięki Hornswogglowi.

John Cena def Sheamus przez DQ po walce AA na Sheamusie.

:arrow:Dixie Carter poinformowała, że The Pope nie pojawi się na Tournee w Wielkiej brytanii spowodu choroby.

Słabe newsy ale może coś was zaciekawi :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• undertaker124

1

• Zaqu7

1

• BigDickJohnson

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Słabe te newsy, no ale raz coś się dzieje raz nie więc wszystko rozumiem. Co do Edga to MUSI wystąpić w 30 man Royal rumble match, bo to byłby najlepszy powrót jak dla niego (niby go nie lubię a bardzo chce jego powrotu :shock:) Mam tylko jedną prośbę - nie umieszczaj w newsach wyników gal bo to moja robota :x

Mam z Edge'm to samo:P kiedy występował zawsze byłem przeciw niemu, a teraz chce Jego szybkiego powrotu, do końca tego nie rozumiem :D . Newsy takie sobie,ale i tak lepiej poczytać taki, niż gdyby miało nie być. Wie ktoś czy Lashley po gali MMA skoncentruje się na wrestlingu, czy już przy mixed martial arts pozostanie?

Słabe newsy, ale dobrze , że sam umiesz to powiedzieć

Edga nigdy nie lubiłem, ale nie mogę się doczekać jego powrotu bo ciekawi mnie face turn, który prawdopodobnie wystąpi. Liczę, że pojawi się już na Royal Rumble

Co do Harta. Nie mogę się doczekać jego powrotu, ponieważ ciekawi mnie jak dalej potoczy się jego konflikt z Vincem i liczę, że dzisiaj się na RAW pojawi.

DEAD MAN WALKING

Fajnie , że Edge wraca , może być z nim ciekawie na RR , jeżeli się wyrobi.

Newsy słabe , ale dobrze , że powiedziałeś o Hartcie , bo chcę go zobaczyć w końcu w akcji.

Najbardziej szkoda Undertakera , bo sądziłem , że jeszcze z 1,5 roku powalczy , ale wszystko się może jeszcze zmienić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
    • Grok
      Autor: Ian McCord 8 marca Pro Wrestling NOAH wróciło do Yokohama Budokan na galę APEX CONQUEST 2026 in YOKOHAMA przy 1904 kibicach na trybunach. W Yokohamie zobaczyliśmy 3 starcia o pasy, a main eventem była obrona GHC Heavyweight Championship przez Yoshiki Inamura przeciwko byłemu mistrzowi KENOH. W brutalnie wyrównanym singlowym starciu Yoshiki Inamura pokonał po raz pierwszy w karierze KENOH, broniąc GHC Heavyweight Championship. Po gongu Inamura zapowiedział, że chce bronić pasa przeciwko
    • Grok
      Z NXT Vengeance Day za nami, WWE ma zaledwie cztery tygodnie na zbudowanie i promocję karty Stand & Deliver. Oto nasze spojrzenie na to, jak może wyglądać karta tego wydarzenia po wynikach z tego weekendu. To czysta spekulacja, bez oparcia w żadnych doniesieniach ze kulis. NXT Championship Joe Hendry pokonał Ricky’ego Saintsa na Vengeance Day przy minimalnych sztuczkach. Ethan Page wrzucił pas mistrzowski do ringu, choć nie było jasne, do którego z nich celował. Obaj, Saints i Hendry, wy
  • Dodaj nową pozycję...