Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble Card, Inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Na Smackdown oficjalnie do karty na Royal Rumble zostala dodana walka Mickie James vs Michelle McCool o Women's Championship.

:arrow:Na RAW 1 Marca rolę Guest Hostów pełnić będą Cheech i Chong.

:arrow:Oto zdjęcia Terri Runnels i Abyssa bez maski:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

:arrow: Zarząd TNA planował feud po między Motor City Machine Guns, a Generation Me ale Alex Shelley straci trochę zasu przez kontuzje szyi i pleców. Chris Sabin, który miał wstrząs mózgu pare miesięcy temu po Enzuigiri od Brothera Raya czuje się już dobrze na pocieszenie dla TNA.

:arrow:Abyss będzie miał swój filmowy debiut. Zagra w filmie Ultimate Death Match 3. Zagrają tam też Shane Douglas, Tommy Dreamer i Al Snow. Oprócz tego mówi się też o tym, że i Kevin Nash ma zagrać w tym filmie.

:arrow:TNA zacznie swoją trasę po europie w sootę w Glasgow. W szkocji odbęda się walki Aj Styles vs Samoa Joe o tytuł i także o tytuły Team 3D vs Hernandez & Matt Marogan. Oprócz tego do szkocji jadą: Kurt Angle, Desmond Wolfe, Amazing Red, Chris Sabin, Daniels, Suicide, The Pope D'Angelo Dinero, Doug Williams, Brutus Magnus, Robert Roode, James Storm, Eric Young, Hamada, Taylor Wilde i Sarita.

:arrow:Już na 100% można powiedziec to co chyba każdy wiedział czyli, że Money in the Bank ladder Match odbędzie się na Wrestlemanii. początkowe plany były takie aby wygrał Kofi Kingston ale to wszystko zmienia się bardzo szybko.

:arrow: Coraz więcej plotek mówi, że Wrestlemania 26 będzie ostatnia dla The undertakera spowodu jego licznych kontuzji.

:arrow:Także coraz częściej słychać o walce na Wrestlemanie po między The Rockiem, a Johnem Ceną. Oto co powiedział The Rock dla ESPN: "Jeśli chodzi o wrestling match to ja naprawdę nie jestem zainteresowny. Chciałbym wrócić jako Guest Host i bawić publiczność. Moge jeszcze zrobić parę rzeczy fizycznych jak Peoples Elbow czy Rock Bottom. Mogę zrobić jeszcze wszystko. Jeśli chodzi o walkę to nie jestem zbyt pewny ale wiem, że nie moge tego wykluczać."

:arrow: Ostatni Impact zdobył rating 1.3.

:arrow:Na tournee do Wielkiej Brytanii nie jadą Awesome Kong, Alex Shelley i Bobby Lashley. Shelley nie pojawi się tam spowodu licznych orazów szyi i pleców. Lashley nie będzie gotowy po walce w Strikeforce, a Awesome Kong nie jedzie po bójce z Bubbą Spongem na backstagu.

:arrow:Podam kartę na Dragon gate, które odbyło się wczoraj.

BxB Hulk vs. Dragon Kid o DGUSA Open the Freedom Gate Title

Shingo Takagi & Yamato vs. Young Bucks vs. Speed Muscle (Naruki Doi & Masato Yoshino) w three-way elimination match

Cima & Super Crazy vs. Mike Quackenbush & Jigsaw

Jimmy Jacobs vs Brian Kendrick

Masaaki Mochizuki vs Davey Richards FIP Title

Na gali obecny był również Tommy Dreamer.

:arrow:Jake The Snake Roberts przeszedł oficjalnie na emeryturę. W wypowiedzi na tan temat mówił, że kocha to co robił przez 35 lat ale już nie jest w stanie wykonywać tego co kiedyś i jego czas minął.

:arrow:Za kulisami na tapingu TNA Impact byli Brutus Beefcake i Karen Angle.

:arrow:TNA Knockouts Alissia Flash została zwolniona. Mówi się, że jej los nioedługo podzieli Awesome Kong.

:arrow:Wiele gwiazd TNA wychwala Dixie Carte, a oto wypowiedzi neiktórych z nich:

Desmond Wolfe

"Dixie jest piękna i wspaniała. Stworzyła w TNA taką rodzine. Ale jeśli chodzi o biznes nie boi się wyprowadzić ciosu (jeśli chodzi o WWE). Ona ma teraz na pokładzie Hogana. Wszystko co ona myśli ona musi zrobić"

Matt Morgan

Dixie jest naprawdę bardzo fajna. I nie moge jej określić słowami za to co zrobiła dla mojej rodziny. Ludzie nie wiedza co ona zrobiła dla mnie i dla mojej rodziny. Ona jest niesamowitą kobietą. Naprawdę nie jest moim szefem. Jest moim dobrym przyjacielem.

:arrow:Za to słychać było śmiechy na temat Dixie i zmiany ringu ze strony innego wrestlera TNA Danielsa.

:arrow:Shawn Michaels powiedział, że po najbliższym PPV Royal Rumble DX zostanie najprawdopodobniej rozwiązane po to aby przyszykować ich walkę na Wrestlemanie. HBK zapowiada, że po Wrestlemanii znowu weźmie długi urlop.

:arrow: Ring of Honor ma nowy tytuł. jest nim RoH TV Championship. Turniej o ten pas odbędzie się na najbliższych galach.

Zapraszam do komentowania :)

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• CMxPUNKxOLA

1

• Hero

1

• undertaker124

1

Top użytkownicy w tym temacie

No postarałeś się, newsy całkiem spoko! Co do treści, UnderTaker, ostatnia WrestleMania, podoba mi się, to może być wielkie show! Np. Edge vs. Undertaker Hardcorowa stypulacja + i jak UT wygra dostaje 1 ptk. do streaku, a jak Edge to koniec Kariery UT(Niby Edge nic nie traci, ale było by ciekawe). Rating całkiem ładny, coraz więcej osób ogląda TNA. Co do DX chodzi o walkę ich dwóch obu w jednej, czy obydwu w innej walce. Jak dla mnie TNA nie powinno zwalniać Awesome Kong, jak dla mnie to bardzo ciekawa postać.

Ciekawe newsy. TNA jesz coraz bardziej popularne i oto chodzi :D . Co do Undertakera to jak powiedział Oliz to może być wielkie show.

Co do DX to ja osobiście lubię jak Triple h walczy solo, ale w DX jest zawsze zabawa, trudno. Newsy dobre pozdrawiam.

Newsy ciekawe.

The Undertaker..... kurde szkoda, że kontuzję go nękają bo parę miesięcy temu myślałem, że pooglądam go jeszcze ze max. 2 lata a tu niestety. Zgadzam się z poprzednikami. Jeżeli ma to być ostatnia walka w jego karierze to musi to być genialne show i zwycięstwo DeadMana ale po cichu myślę, że nie zakończy kariery. Co do DX. Myślę, że się rozpadną, ale wolałbym ich widzieć razem na WM w Tag Team Matchu. Uprawiać 35 lat wrestling. Wielki szacun Snake i życzę miłej emerytury. Zasługujesz na nią

DEAD MAN WALKING

Newsy spoko. Nie rozumiem tylko tego z DX. Czy chodzi o pojedynek między nimi, czy dwie róże walki, w których wezmą udział. Bo oni raczej nie będą walczyć ze sobą. WWE zapowiadało, że HHH będzie feudował z rudym, a Shawn cały czas wyzywa Takera.

Dobre newsy. Podoba mi się opcja rozpadu DX, może to dostarczyć kilka ciekawych walk. Szkoda,że HBK będzie znowu robił tak długą przerwę:/, ale z drugiej strony ma już swoje lata. Niech walczy pół roku dobrze a nie rok średnio. Jeśli Undertaker ma kończyć karierę, to koniecznie na Wrestlemani. Należy Mu się to po tylu latach genialnych występów.

• 3 tygodnie później...

wow coraz więcej słychać o TNA Hulk zaczyna działać :) a pozatym to że Dx się rozpadniepo RR było logoczne każdy z nich ma swoje plany . ALe żałuję że to koniec Dx na teraz .. może kiedyś znowu Two Words For Yaaa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...