Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI Intercontinental Match

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na początku zapowiem, że postanowiłem napisać całą Wuemkę. Na początku chciałbym abyście napisali czy wgl. opłaca się pisać.

Karta wyglądała by tak :

John Morrison vs. Christian. IC

Jeff Hardy vs.Booker T. US

Shawn Michaels vs. The Undertaker. Strike

Triple H vs. Kane

John Cena vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. Chris Jericho for WWE tittle.

Kofi Kingston vs. Evan Bourne vs. Santino Marella vs. Ted DiBiase vs. Chavo Guerrero vs. Luke Gallows MITB

Shelton Benjamin vs. Vladimir Kozlov ECW

Wrestlemania XXVI.

(Fajerwerki!)

Lillian Garcia - Witam na Wrestlemanii XXVI! Dzisiaj odbędą się walki, segmenty, speeche oraz wprowadzenie do Hall of Fame! Zapraszam wszystkich!

I teraz, na ring wychodzi gwiazda Amerykańskiej muzyki, która zaśpiewa hymn Ameryki!

Miley Cyrus! (Nie wiedziałem kogo wybrać:D)

Jim Ross - Witamy wszystkich na tegorocznej Wrestlemani. Komentować ją dla państwa będę Jim Ross oraz.

Jerry "The King" Lawler - Jerry Lawler!

JR - Mamy nadzieję, że tegoroczna Wrestlemania nie przyniesie nam zawodu, a pokaże się z bardzo dobrej strony!

JL - Tak, JR mam nadzieję, że ta Wrestlemania będzie świetną galą!

Lillian Garcia - Czeka nas pierwszy pojedynek.

Będzie to walka o pas interkontynentalny!

Jako pierwszy na ring wchodzi, pochodzący z Ontario w Kanadzie, ważący 103 kg oraz mierzący 1.88m!

CHRISTIAN!

I jego przeciwnik, pochodzący z Los Angeles w Californi, ważący 101 kg oraz mierzący 185cm. Jest on mistrzem Interkontynentalnym!

JOHN MORRISON!

(Gong!)

JR - I zaczęli.

JL - Pierwszy do ataku przechodzi Christian. Zakłada klincz oraz wykonuje kilka punchów.

JR - Jak sądzisz Jerry, kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku?

JL - Wydaje mi się, że ten który właśnie wykonuje Suplex. Christian!

JR - Mylisz się zupełnie, to John Morrison wygra ten pojedynek!

JL - Dobra, dobra. Nie pajacuj JR! O właśnie patrz widziałeś to DDT od Kapitana Charyzmy?

JR - Przyznam, Christian nie jest najgorszy ale i tak John wygra!

JL - Teraz Morrison odbija się od lin i wykonuje Wheel Kick!

JR - Próbuje pinu, lecz uzyskuje tylko 2 count!

JL - Christian przez chwilę leży na ringu.

JR - Zaraz, zaraz Morrison wchodzi na trzecią linę!

JL - Czy będzie akcja wysokiego ryzyka?

JR - Tak Morrison wykonuje Dropkick!

JL - Wstaje i tauntuje, mając przewagę nad Christianem! Na szczęście to dopiero początek walki!

JR - Morrison tauntuje, ale czekaj sekundę! Christian wykonuje Roll-up!

JL - Near fall!

JR - Cóż za szczęście ze strony Johna!

5 minut później...

JR - Zmęczeni zawodnicy, ocieka z nich pot, ale walczą dalej!

JL - Tak, ale widzisz przewagę ma Christian!

JR - Już nie na długo !

JL - Charyzma odbija się od liny i wykonuje Spear!

JR - O nie! To może zakończyć tą walkę!

JL - Dajesz Christian, dajesz!

JR - No nie ponownie Near Fall!

JL - Christian wstaje i przygotowuje się do wykonania KillSwitch!

JR - Łapie Johna, i tak wykonuje swój finisher!

JL - Ależ to fascynująca akcja!

JR - O nie! Morrison wybija się z pinu!

JL - Jak to się mogło stać?

JR - Wygra lepszy!

JL - Morrison chwilę leży na ringu, Christian ciągle ma pretensje do sędziego!

JR - Nie rozumiem Christiana.

JL - Morrison wykorzystuje chwilę nie uwagi i wykonuje Moonlight Drive!

JR - Ale nie przypina! Przenosi Christiana koło rogu i wykonuje Starship Pain!

JL - To już chyba koniec!

JR - Tak Morrison wygrywa!

Lillian Garcia –

Mamy zwycięsce! Pozostaje mistrzem interkontynentalnym!

JOHN MORRISON!

JR – Ohh. Walka była świetna, emocje były wielkie, jestem bardzo zadowolony z przebiegu tej walki!

JL – Walka była bardzo dobra ale zwycięstwo Morrisona jest dla mnie wielkim zawodem. Ale chwila, czekaj sekundę, czekaj sekundę!

JR – Dolph Ziggler! Co on tu robi?

JL – Poczekajmy Morrison bierze mikrofon do ręki!

John Morrison – Dolph, co ty tutaj robisz?

Dolph Ziggler – Chce zdobyć mój upragniony pas mistrza interkontynentalnego! Zmierzmy się tu i teraz! Bez zakończenia tej walki nie wyjdę z tego ringu!

John Morrison – Dobra, zadzwonić w dzwonek!

JR – Fascynujące! Dolph Ziggler pragnie zdobyć pas interkontynentalny!

JL – Patrz zmęczony John Morrison dostaje akcję kilkunastu punchy!

JR – The Natura wykonuje Zig Zap!

JL – Mamy nowego mistrza interkontynentalnego!

JR – Wspaniała akcja!

Lillian Garcia – Mamy zwycięsce! Jest on nowym mistrzem interkontynentalnym!

DOLPH ZIGGLER!

(Ziggler udaje się za kulisy)

JR – Łooo, świetne rozpoczęcie Wrestlemani.

JL – Tak JR, czekamy na następne walki.

JR – Tak jest, czekam najbardziej na Main Event.

JL – Walka UnderTakera z Michaelsem zapowiada się świetnie. Czy Mr. Wrestlemania przerwie genialny starek Deadmana? Przekonamy się!

JR – Teraz czeka nas walka o pas mistrza USA.

JL – Jeff Hardy bronił będzie pasa w walce z Bookerem T.

JR – Booker po powrocie do WWE z TNA bardzo zmienił styl walki, mam nadzieję że jego nowy finisher Sucka Bomb sprawdzi się, bo właśnie jemu będę kibicował w tym meczu!

Proszę o dużo ocenek :)

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czibamba

3

• Wiurek

2

• Exer

2

• Miroslav Berg

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo ciekawa walka ten przerywnik z Zigglerem też ciekawy daje 8/10. :D

• 1 miesiąc temu...

Fajnie to napisałeś :) 9/10

Słabiutkie, zamiast skupić się na walce, napierdoliłeś co komentarz zmianę komenatatora. Strasznie ch***jowo się to czyta, jak masz pisać tak całą WM'kę, to nawet się do tego nie zabieraj :) Jak chcesz jakieś porady to pisz na pw, bo to co tu dałeś to żenada :)

2nqz7s6.jpg

Geez, pisałem to ponad 2 miesiące temu, nie dość że odkopaliście ten śmieć, to Exer jeszcze do mnie o rady pisze. Dzięki za troskę, ale już mi niepotrzebne, jestem Bookerem w WCE, i nadrobiłem zaległości w Bookerce, zamknijcie ten syf.

...

Edytowane przez Gość

No pracy w to wlozyles:D

Ale zakonczenie mi sie nie spodobalo:(

A twoja, Wiurencjuszu, słaba i nudna ;)

Owszem, Koprobot pisze krótko, lecz się poprawił. Wiurek, wiem, że rozpaczliwie próbowałeś mieć kolorowy nick na 4-cor, czy BGZ, ale to niemożliwe, so shut your mouth ; )

Wiurek, Koper w przeciwieństwie do ciebie nie kopiuje walk / gal z innych for...

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Haha, Yanki teraz dojebałeś kretynie :) Właśnie dlatego Cię nie lubie, jesteś zarozumiałym 12 latkiem, który co chwilę pierdoli bez sensu, byle by się pokazać. Tłumaczyłem Ci to tysiąc razy, ale Ty nadal próbujesz zwracać na siebie uwagę, bo przecież, Ty jesteś taki zajebisty. No, przyznaje, w ch***j zajebisty, przecież masz aż 12 lat i szczekasz do każdego na każdym kroku :) Weź się za swoją pracę i skończ pierdolić głupoty, bo co jak co, ale Ty ze swoim poziomem nigdy nie dorównasz wiurkowi w bookingu. Jesteś po prostu gówniarzem, aż nie wiem po co się tu produkuje. Widzę, że zrobiła się tu mafia 11-12 latków, Koper, Yanki, Qui Gon. Macie, swoich pomocników, którzy mądrują się na każdym kroku.

faf8e3fede.jpeg7b55732a6e.jpeg

To już nie chodzi o wygląd, ale jeśli 12 latkowie mają rozporządzać 4000 osobowym forum, to chyba coś tu jest nie tak, prawda? Yanki, znamy się od dawna i od dawna wiem jaki jesteś, ale to co napisałeś o tych kolorkach, jest po prostu śmieszne. Jesteś podjarany że masz pomocnika na forum? Teraz będziesz się tym cchwalił? A no tak, przecież już nie możesz się chwalić, że jaki to Ty jesteś, bo gadasz z adminami :D Jesteś pojebany dzieciaku, tylko tyle Ci powiem.

1254673566_by_kickest_500.jpg

Ten demot jest wprost o Tobie. Obiecałem sobie, że nie będę się przejmował Twoimi idiotyzmami, ale teraz nie mogę :) ch***j mnie to obchodzi, czy teraz dostane warna, czy co, ale jak Yanki czy którykolwiek z tych dziesięciolatków będzie wyżej niż "pomocnik", to te forum zejdzie na psy.

2nqz7s6.jpg

Exer, widzę że mamy tutaj do czynienia z naprawdę jakimś niedorozwiniętym przypadkiem. Po ch***j wstawiasz tu moje zdjęcie? Jesteś jakimś pedofilem czy innym przypadkiem? Myśląc, że jesteś mądrzejszy, mając jedynie 3 lata na karku więcej. Jesteś w błędzie. Zachowujesz się jak bachor z drugiej klasy podstawówki. Ogólnie mam lat 14, nie 12 więc powinieneś trochę rozsądku zachować, bo jesteś rozkapryszony, myśląc że masz już prawie osiemnastkę zachowujesz się jakby cały świat kręcił się wokół Ciebie. Możesz wyzywać Yankiego, od ludzi pojebanych, a gówno o nim wiesz. Znasz się z nim długo, nie mogę zaprzeczyć. Ale przez forum. To nie jest taka sama znajomość jak w realnym świecie. Jesteś pewnie taki sam jak większość innych, wirtualnych kozaków. Mówisz do niego że jest Pojebanym dzieciakiem, nawet jeśli faktycznie byłby dzieciakiem to widać jaki jesteś zajebiście mądry. Prujesz się do "dzieciaków". Idealne rozwiązanie, na wyżycie się w internecie. Powiesz jednemu i drugiemu, że jest taki i taki, i ulży Ci. Natomiast mnie wkurwiasz ty, bo poza wygadaniem się na forum nie widzisz innego rozwiązania, problemu który Ci sie nie podoba. Masz coś do Yankiego? Masz coś do Qui? To powiedz to im, normalnie. Porozmawiaj. A nie pierdzielisz głupoty wyssane z palca. Dałeś również demotywator. Nie jest o Yankim, jest o Tobie. Dałeś się mu sprowokować bez powodu, a on ma teraz z Ciebie zwałe. Według wielu użytkowników to forum już zeszło na psy, i co z tego? Jak im nie pasuje to nie muszą tu przesiadywać. Niektórym jest tu dobrze, więc tu zostają, i przy okazji nie muszą patrzeć na płaczących exerków na innych forach. Może i zdejmą mi moderatora za zbyt dużą ilość wulgaryzmów, może i tak. Będę żałował, że tyle razy przeklnąłem, ale nie zrobiłem tego bez powodu, miałem go i nie chciałem zmarnować takiej okazji, żeby Ci dogadać, i przekonać się o twojej wartości. Nawet jeśli moje słowa do Ciebie nie dotrą, jeśli twoim zdaniem mają za słaby przekaz, liczę na to, że inni ludzie, którzy to przeczytają zrozumieją, że popełnianie błędów takich jak ty nie ma sensu. Z góry mówię szkoda, że z mojej (słabej) walki zrobiło się tutaj pobojowisko. Pozdrawiam serdecznie exerku, liczę na miłą odpowiedź.

fcqovt.gif

Ogarnij się Exer i jak chcesz jakieś swoje wywody prowadzić o tym jak ktoś wygląda, ile ma lat czy coś takiego to załóż dyskusję w dziale dla początkujących, napisz jakiś felieton, skoro jarają Cie tak jedenastki i dwunastki.

Mówisz że ktoś tam jest gówniarzem kiedy to ty się zniżasz do takiego poziomu.

Nie zapominaj o tym, że forum nie zarządza Koper, Kłajgon Dżin, Janusz czy jakiś inny kolorowy nick. Forum tworzą ludzie, a całe te gówno ogarnia Norbi i Łajt i chwała im za to. I takie jest moje zdanie. Dziękuje, dobranoc .

BTW.

Miley Cyrus! (Nie wiedziałem kogo wybrać:D)

Jaasne, jassne. Chciałeś tylko troche przylizać dupy ; >

Edytowane przez Gość

Proponuje zamknąć ten temat, bo się z lekka spam robi.