Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tuptuś Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

O i to się nazywają komentarze. Dzięki ;) Zamówionka się zrealizuje.

Tymczasem coś 4 Mr. Awesome

Marysesig.png

Ps. Jestem z niej zadowolony.

Nie Przyjmuje juz zamówień!

I coś 4Mua

Rosamendessigkopia.png

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

124

• Ulicznik Xeb

23

• Anonymus

20

• SweetChinMusic

19

Top użytkownicy w tym temacie

Miałem skomentować to komentuję :) Sygna dla mnie jest bardzo fajna, bardzo mi się podoba :) Wiedziałem kogo proszę o sygnę aby byłą fajna :D Kolorowa wersja wygląda lepiej. Sygna dla Hunico też jest świetna. Bardzo ładnie wszystko dopasowane i dobry napis. Sygna z Maryse też Ci fajnie wyszła. Napis pasuje do reszty i dobrze dobrałeś render. Co do Rosy to kolejna super praca: ) Nie ma to jak stock :8 Brakuje mi w tej sygnie napisu :)

Jeszcze raz dzięki za sygne :applause:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jak dla mnie masz jakąś letnią wenę, bo pracę na lato wyglądają świetnie! Bardzo ciekawe tła, na których jest coś, ale nie koniecznie związanego z daną postacią co może się podobać. Coraz bardziej trafiają do mnie Twoje prace, naprawdę są fantastycznie wykonane, jest pomysł, jest dobre użycie i dobre sprzedanie swoich umiejętności, które posiadasz Tuptusiu tylko musisz się przełamać, bo jeśli będziesz trzymał obecny poziom i ciągle uczył się czegoś nowego to w przyszłości będzie z Ciebie jeszcze maestro i Gonzo będzie Ci mył buty częściej niż dotychczas.

No, teraz mam co oceniać, jest tu kilka prac. :D

Eve, jako sygna strasznie słabo wyszła, za dużo topazu na tle, więc straciło trochę, a nawet wiele, na ostrości, czy tam szczególowości. Sama Eve nie wtopiona i napis do bani. Ble

Eve jako avatar? Nie najgorzej, render zlewa się z tłem i bardzo dobrze, efektów ciekawych na renderze nie widzę, ale źle nie jest, napis jakoś przeboleje. Ogólnie nie jest źle.

Kofi starsznie mało nasycony, normlanie jak kiedyś moje prace. Nie ma życia w nim, gdybyś dał jakiś color blast na tryb kolor, lub zwiększył nasycenie, to może by coś z tego wszyło. :P Do tego według mnie niepotrzebne są te rysy, za to tło wygląda ciekawie i napis takie sobie.

Zestaw z Punkiem również średniawo słaby. Avatar prawie w ogóle nie ruszony, taki zwyczajny, bez żadnych fajerwerków. Sygna,również cieńko. Punk nie jest głownym motywem przedwodnim w twojej pracy i to jest pierwszy błąd, filtry i teksturki na pracy marne, ale dla pocieszenia napis ciekawy wykombinowałeś.

Maryse jakoś mi nie przypada do gustu, z tym tłem? Nie, nie wiem co mam napisać o tej pracy, po prostu mi się coś takiego nie widzi. Zamykam oczy. :P

Rosa... dobry pomysł, ale są poważne błędy... za dużo topazu w tło, przez tą rzecz praca nie wygląda jendolicie. Ogólnie raczej zbytnio się nad nią nie napracowałeś. Stock + topaz + render + na nim topaz. Nie, to nie to. Mógłbyś jeszcze dopracowac kolory, pobawić sie filtrami, dużo tego jest.

ahfo.png

luba_049.png

• 4 tygodnie później...

4Mua

Hulkster

hulksterkopia.png?t=1311081297

Andrzej 4 Pile

Andrzejtejkernabicyklu4pilekopia.png?t=1311081401

Bo chłopaki nie lubują Hulka :( to zrobiłem sobie booke :D

bookerzhulksterakopia.png?t=1311089013bookerzhulksteraavek.png?t=1311089592- i avek ;)

Edytowane przez Gość

wce.png

Dobrze, więc skomentuje. Hogan na pierwszy rzut oka bardzo ładnie wygląda, ale jak się przyjrzysz to można zobaczyć błędy. Na początek tło, które jest ładne, ale raczej zbyt dużo topazu zostało na nie użyte. Teksturę z napisami można by było torchę wymazać ze strony głowy. Do tego światło z lewej strony mogło by być mocniejsze, ale i tak praca jest niezła. Pewnie z jakiegoś tutka. xD Undertaker za to na zupełnie niższym poziomie. Słaby, nawet nie mam co tutaj oceniać. W porównaniu z tamtą pracą, ta jest po prostu cienizną. :P

ahfo.png

luba_049.png

Tuptuś, zrobił byś mi zestaw z Punkiem? Chciałbym żeby gdzieś na boku był mój nick i żeby Punk był z pasem albo w nowej koszulce. Render czy stock obojętne , wymiary to takie jak ma moja obecna sygna i to chyba tyle :P Z góry dzięki :) Oczywiście nagrodzę punktem reputacji ;)

cmpunk2.png

Obiecałęm to skomentuje te ostatnie prace. Te z Maryse i Rosą niby proste ale sa przyjemne dla oka. H2 wypadł CI bardzo fajnie, szkoda, że Hulksterka nie lubię, ale to dorbze, bo zrobiłeś przez to kolejną fajną pracke :P W H2 fajne tło, ten render nawet pasuje i ogólnie pracka wyszła dobrze. U Takera też nie ma się do czego przyczepić, tło przyzwoite, napis git i fajne światła na całej pracy. No i Booker dodajmy dużo lepszy od Hogana, bo Booka jest czarny i jeszcze lepiej wpasował się w tło. Napis dobry, za to avek już mnie nie podoba się tak bardzo, chodź i tak Ci wyszedł. Ogólnie pracki bardzo mi się podobają co nie zmienia faktu ze niedlugo w Avatar Matchu CIę zniszczę :!:=)) Czekam na kolejne pracki i zapraszam do mnie :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Fajnie wychodzą Ci te prace... Fajna praca Hulk zaje*isty. Przypadł mi do gustu i za ta pracę otrzymuje 9/10. Za resztę prac otrzymuje 8/10 i jestem zadowolony że takie prace są na tym forum.

i jestem zadowolony że takie prace są na tym forum.

Nie przesadzajmy, moze prace cieszą oko ale daleko mi do Pietrków, Daimonów czy innych Rejdenuf.

a tutaj avek dla Pile'a bez pomysłu ;/ ale mysle ze przyzwoicie.

maskedkaneavkopia.png?t=1311444125

I sig o który fan prosił mnie. Jakoś też tak bez pomysłu.

TheTruthShallSetYouFreeJIMMYkopia.png?t=1311446580

wce.png

Tuptuś robisz naprawdę fajne prace... Więc mam prośbę. Chciałbym bardzo o ociekającego zajebistością Avka.... Z...CM Punkem jako mistrz... Chcę pokazać marcinq'owi gdzie jego miejsce :P Dlatego... Punk jako mistrz... W nagrodę... Hm...Jeden reput jak będzie fajna, a dwa jak będzie ociekać zajebistością...dwa... Pozdrawiam!

1.jpg

Iluzja.....

Jest pomysł na sygnaturki i na avki i to widać. Nie co gorzej jest z wykonaniem ale, podkreślam że nie są one złe. Avek z Kanem fajnie i do tego ładnie wykonany, świetna praca tło naprawdę dopasowane idealnie. W ostatnich sygnach zauważyłem, że przydało by się troszeczkę popracować nad napisami... ale jak wiemy są one trudne.Oby więcej takich prac bo fajnie ci wszystkie wychodzą. :)

lig48.jpg

Tuptusiu, robisz meeega avki, więc jeżeli zrobisz mi sygnę z CM punkiem jako czempem wwe, to dam ci... 5 reputów! 5! 1...2...3...4...5!!! Niech Heniek idzie w piernaty ;D

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Dobra, ty już się zamknij i jak bierzesz tego avka, to go trzymaj, a nie.... Ja mu mogę dać 50 reputów. Ale dowiedziałem się że nie muszę dawać ani jednego, a i tak otrzymam zajebistego avka z Punkem. Otóż. Będzie pojedynek. Fan vs Rejden vs Tupak avatar match. A ja zgarniam zwycięskiego avka =)) . Tak więc widzę, że u wszystkich forma jest,nawet u ciebie Tuptuś, a ja mówię... niech wygra najlepszy!

1.jpg

Iluzja.....

Tupak twoje prace są naprawdę dobre(choć się na grafice nie znam, ale kogo to obchodzi :lol).Mam prośbę zrobiłbyś mi sygne z Ryjkiem.Będę wdzięczny.Dostaniesz reputka!

deathnotep.png

angle_02.gif