Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Różne Fotki, Eric Escobar zwolniony, RAW, SPOILER Genesis

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nowe Newsy(Sorki, że tak mało, no ale jak mam czas to muszę dodać)

6707.imgcache.jpg

:arrow:WWE zwolniło gwiazdę niebieskiego brandu SmackDown-Erica Escobara. Jak wiemy zadebiutował on kilka tygodni temu, po występach w rozwojówce WWE FCW. Podobno Escobar nie spełniał oczekiwań WWE.

:arrow:Podobno Brayan Danielson gra role heela w FCW, choć na RAW publiczność przywitała go chucznie!

898275103.gif

:arrow:Na dzisiejszym Raw zobaczymy The UnderTakera (Chodzi o storyline z matchem z HBK’em na Wrestlemanii 26)i Breta Harta. Guest Hostami będą aktorzy, Don Johnson i Jon Heder, zapowiadana jest walka Sheamus vs. John Cena o pas WWE

166112_lg.jpg

:arrow:Oto matche które na razie są zapowiedziane na Royal Rymble PPV:

*Sheamus vs. Randy Orton WWE Championship

*The Undertaker vs. Rey Mysterio World Heavyweight Championship

*Christian vs. Ezekiel Jackson ECW Championship

*30-man Royal Rumble match

:arrow:Wczoraj mineły 33 lata odtego czasu kiedy WWE Hall of Famer Howard Finkel po raz pierwszy zapowiedział walkę. „Zadebiutował” w Madison Square Garden

:arrow: Spoiler Genesis:

006065282d27609b16c55e1e8de86376.jpg

:arrow:Przed Tna Genesis PPV nie było żadnego dark matchu, po gali Dixie Carter robiła sobie zdjęcia z fanami, jeśli nie oglądaliście gali to przy ringu siedziały dzieci Hogana, Nick i Brooke, na gali zadebiutował również były gwiazdor WWE-The Brian Kendrick, pasy które zmieniły swoich posiadaczy to pas Knockouts(Tara) i Tag teamu(Hernandez i Matt Morgan) oto wiadomość, którą Ken Anderson(Mr.Anderson, Mr.Kennedy) zamieścił na swoim Twitterze po Genesis:

„Wielkie dzięki dla moich wszystkich fanów, przyjaciół i rodziny. Świetnie, że znów mogę być w akcji, i mogę być częścią tego teamu…..”

:arrow: Spoiler Genesis:

TNA oficjalnie ”skończyło” z sześciu bocznym ringiem na Gennesis PPV w Orlando. W TNA używało się tego ringu od powstania federacji czyli od Maja 2004 roku

:arrow:Jak by kogoś interesowało WWE zwolniło sędziego Kevina Keenana który zadebiutował w poprzednim tygodniu

:arrow:Najlepiej sprzedające się DVD WWE w 2009 roku to:

*Wrestlemania-kupiono 242,000 egzemplarzy

*Rise and Fall of WCW-kupiono 163,000 egzemplarzy

*Greates Stars of 90’s-kupiono 117,000 egzemplarzy

*The Best of SNME-kupiono 132,000 egzemplarzy

:arrow:Stronę wwe.com w listopadzie odwiedziło 12.1 milionów, natomiast na wweshop.com dziennie kupowano około 1000 rzeczy!! To najlepsze wyniki od świąt 2008

:arrow:Nie ma żadnych głosów na temat rzekomego przejścia Tommyego Dreamer do TNA

:arrow:Ex żona Jerry Lawera, była Diva WWE Stacy „The Kat” Carter pracuje z „Country Music Television” nad nowym reality show

:arrow:Rating WWE Superstars na WGN America wyniósł 0.8, a powtórka 0.3

:arrow:MVP pracuje nad swoim nowym theme songiem, posłuchamy go jednak dopier gdzieś w okolicach lata!

:arrow:Vince Russo niedawno skasował swojego FaceBooka, ale teraz ma nowego facebook.com/vinnyru

:arrow: "The Fortunate Sons" Brett DiBiase i Joe Henning wygrali pasy FCW Tag Team na ostatnim tapingu FCW

:arrow:Teraz dam trochę fotek wrestlerów, najpierw Samoa Joe i jego dziewczyna:

002.jpg
003.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg

Spoiler Genesis:

Teraz fotka czterobocznego ringu w TNA z gali PPV Genesis:

001.jpg

Tutaj nowy tatuaż Angeliny Love:

001.jpg

I zdjęcie z noworocznej zabawy Jeffa z jego dziewczyną Beth:

001.jpg

Za wszystkie błędy przepraszam!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

1

• DirtDevil1674325924

1

• LC Edgar

1

• zajek23

1

Top użytkownicy w tym temacie

Erick Escobar był przeciętnym wrestlerem dobrze, że go zwolnili. Moim zdaniem TNA powinno mieć sześciokątny ring ponieważ mają go zawsze i to była ikona TNA. Tatuaż Angeliny Love nawet ładny chociaż mógł być lepszy. Podsumowując nawet spoko miło się czytało łap browca. :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie spodziewałem się że zwolnią Escobara no cóż różnych ludzi da na tym świecie. TNA skończyło z sześciobocznym ringiem, tak to prawda, kiedy włączyłem Genesis to aż mnie zatkało i myślałem że pomyliłem na Justin.tv kanały ale nie, no cóż w tym momencie TNA straciło na oryginalności, Hogan znów namieszał. Brian Kendrick szczerze nie interesuje mnie ten zawodnik więc nie oglądałem jego walki ale jego debiut w TNA i od razu walka o pas, wysoko mierzy. Na Raw znów Cena vs. Szajbus, dwa kloce więc pewnie nic ciekawego, jedno dobre że Taker będzie na Raw może coś ciekawego będzie, jestem ciekawy czy Bret wyjdzie w ogóle na ring. Ogólnie newsy dobre, tylko foty popraw bo nie widać ( są tylko linki) browarek leci :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja sie doslownie zdziwilem informacja dotyczaca zwolnienia Escobara-wlasnie zaczalem go lubiec a tu powiedzieli mu :waving: . Uwazam, iz zwolnili kogos, kto zaslugiwal bardziej niz Drew na push w strone grona Main Eventow. No coz, sa inni....

Wlasnie sie spodziewalem Undertakera na RAW, jak Shawn Michaels juz ze 2 razy peplal o nim i o przerwaniu passy 17-0.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

PFF Co do WWE to nie mam pytań a co do TNA to GEnesis jak dla mnie to no nie postarali się jedyny słowem + to fajna walka hernandeza i morgana w tag team no i może o pas bo w końcu walka była fajna a jak się zkończyła to wszyscy wiemy :|

ale do żeczy

- zrobili 4 kontny ring i stracili nie tylko na oryginalności ale i na duszy TNA :(

- po jaka cholere TNA kendrick :?::!: juz mogli by zrobić walkę amaizing REd vs Hardy :!:

- mógł to być RVD bo tak jak się spodziewałem debiut MR. Andersona się może i był ok ale coś niesamowitego to to nie było juz RVD jest od niego większa gwiazdą :(

- zwalili występ Nesha i X-packa ale no nic widocznie nie umieli wymyśleć z tym ze maja krótko trwały kontrakt :(

jednym słowem gala była mierna :| szczeże powiedziawszy po ostatnich impaktach 4, 14 spodziewałem się czegoś leprzego TNa wysoko postawiła poprzeczkę i jesli gale maja tak wyglądać to mimo mojej miłości do WCW i TNA i możliwości zobaczenia tych gwiazd w akcji to CHYBA powiem pass po za tym głównego motywatora oglądania nawet słabych TNA gal i impaktów Stinga narazie nie ma :( tyle ode mnie :)

PS. ma ktoś główną pocztę TNa bo z chęcią przedstawię im moja opinie

PS. ma ktoś główną pocztę TNa bo z chęcią przedstawię im moja opinie

Jeśli twój Angielski jest tak dobry jak język Polski to lepiej tego nie rób...

żeczy / szczeże / mógł to być RVD bo tak jak się spodziewałem debiut MR. Andersona się może i był ok ale coś niesamowitego to to nie było juz RVD jest od niego większa gwiazdą

Albo totalny brak znajomości ortografii, albo zero interpunkcji czy stylistyki, przez co, musiałem 3-krotnie przeczytać zdanie o debiucie Andersona żeby zrozumieć o co ci chodzi :8

Ale teraz, żeby nie było off topic'u, będzie na temat:

-Gala Genesis był moim zdaniem bardzo dobra. Debiut Kendricka był dla mnie zaskoczeniem, a Andersona to chyba wszyscy się spodziewali. Bałem się że, tym nowym wrestlerem który miał zadebiutować będzie Hardy. Po prostu bałem się że, potwierdzą rzecz wiadomą - Hardy członkiem TNA. Walki stały na dobry poziomie, zwłaszcza main event. Jedynie rozczarowała mnie walka Anderson vs Abyss, była słaba.

-Choć zwolnienie Escobara nie jest dla mnie szokiem to zdziwiło mnie postanowienie zarządu WWE. Pierwsze facet dostał niezły hype tylko po to żeby go zwolnić? No ale cóż....

-Jedyną rzeczą która szczerze mi się nie podobała na Genesis to czworo boczny ring. Sześcioboczny był znakiem firmowym TNA, coś gdzie nigdzie indziej się nie widziało. Zmienianie tego było bez sensu, co zresztą dali do zrozumienia fani skandując na początku: "We want Six sides!"

P.S: Fajny pomysł z wklejaniem zdjęć Oliz. Sam lubię pooglądać wrestlerów tak "na co dzień" . Łap browca :t_up:

beznazwyi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...