Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Teddy Hart i Jack Evans w WWE??, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

101_1932JackEvansTeddyHartHWood.jpg

:arrow: Teddy Hart opowiadał kilka tygodni temu, że podpisze kontrakt z WWE tak jak swój wujek Bret. Teddy obecnie pracuje w meksyku i jest uznawany za bardzo utalentowanego ale słabego psychicznie wrestlera. Hart chce wprowadzić do WWE także inną gwiazdę AAA Jacka Evansa. Hart był w siedzibie WWE w Connecticut i jest bardzo zadowolony, że DVD o legendarnej rodzinie Hartów zostanie wydane koło Wrestlemanii na której Stu Hart zostanie wpisany do Hall of Fame.

:arrow: Wczoraj na swoim Twiterze Tommy Dreamer potwierdzał swoja obecnośc na gali EVOLVED i najprawdopodobniej się tam zjawił.

:arrow: WWE wydało listę utworów na WWE Music Volume 10. Oto ona:

1. Legacy - "It's a new day"

2.Dolph Ziggler - "I am perfection"

3. The Miz - "I came to play"

4. Christian - "Just close your eyes"

5. Bret Hart - "Return the Hitman"

6. Sheamus - "Written in my face"

7. Tiffany - "Insatiable"

8. Ezekiel Jackson - "Domination"

9. Evan Bourne - "Born to Win

10. Primo - "Oh Puerto Rico"

11 . Zach Ryder - "Radio"

12. Hart Dynasty - "New Foundation"

13. The Bella Twins - "You can look (But you can't touch)"

14. Jeri-Show - "Crank the walls down"

:arrow: Awesome Kong razem z przyjaciółką DJ Set Gold wzięły udział w zbiórce pieniędzy pod tytułem Wrestlers for Haiti przedwczoraj.

:arrow: Wczoraj zmarł Ed Chuman. Chuman był promotorem Midwest NWA.

:arrow: The Rock mówił dla jednej gazety, że nie mógł się pojawić na ostatnim RAW poniewaz był w meksyku gdzie kręcił nowy film. Mówił też, że Vince już planuje jego powrót, który miał by się odbyć już nawet ego lata po zakończeniu prac nad filmem.

:arrow: Na stronie TNA pojawiła się nowa ankieta dotycząca tego czego kibice spodziewają się po TNA Genesis. Oprócz tego na stronie TNA do rosteru zostali dodani Ric Flair, Nasty Boys, Tomko i Orlando Jordan.

:arrow: Na ostatnim tapingu FCW w jednym ringu spotkali się dwaj byli mistrzowie Ring of Honor czyli Low Ki i Bryan Danielson. Walkę wygrał Low Ki czyli Kaval. Danielson sam poprosił o parę tygodni w FCW zanim dołączy do głównego rosteru.

:arrow: Wczoraj do sprzedaży trafiły bilety na Hall of Fame 2010.

:arrow:W spoilerze wyniki House Showu TNA, który odbył się w Pensylwani.

Homicide def Shark Boy

Black Machismo def Rhino

Awesome Kong i Hamada def The Beautiful People

Abyss def Dr.Stevie. Specjalnym sędzią był Mick Foley.

Beer Money def British Invasion

Aj Styles def Daniels

:arrow: Poniżej zdjęcia Sida Viciousa, który ma wystepować w TNA.

1.jpg

2.jpg

Jakby ktos nie widział go nigdy to kiedyś wyglądał tak:

sid.jpg

I to pokazuje, że zmienił się i to bardzo. Najbardziej szokuje jego nowa fryzura.

:arrow: Mickie James nie jest już jedyną Divą WWE, która spełnia się wokalnie. Maria szykuje się do wydania albumu pod tytułem "Sevin Sais". Ma to być 13 kwietnia.

:arrow: Jeśli już przy Marii to udzieliła ona wywiadu, w którym mówi, że chciałaby się ożenic i urodzić dzieci.

:arrow: Eric Bischoff powiedział parę słów o Vincie McMahonie: "Mam wielki szacunek do Vinca ale pod koniec dnia myślę sobie, że jestem lepszy od niego. Jestem bardziej kreatywny i lepiej czuję się w tym biznesie...... Ale akurat on osiąga więcej sukcesów."

:arrow: Na RAW w tym tygodniu potwierdzone zostały dwa występy dwóch gwiazd. Ale umieszcze to w spoilerze.

Na RAW pojawi się The Undertaker i będzie kontynuował feud z Shawnem Michaelsem prowadzący do Wrestlemanii. W tym tygodniu na RAW także Bret "Hitman" Hart.

:arrow: Poniżej w spoilerze ostateczna karta na TNA Genesis.

TNA World Heavyweight Championship

- AJ Styles © vs Kurt Angle.

- Kevin Nash i Scott Hall vs Beer Money.

- Bobby Lashley vs Abyss

TNA World Tag Team Championships

- The British Invasion (C's) vs Matt Morgan & Hernandez.

TNA X Division Championship

- Amazing Red vs ?????

- Desmond Wolfe vs "Papież" D'Angelo Dinero.

- Daniels vs Sean Morley.

TNA Knockouts Championship - Best 2 z 3 Falls

- ODB © vs Tara.

:arrow: I obecna karta na Royal Rumble.

ECW Championship

Christian vs Ezekiel jackson

WWE Championship

Sheamus vs Randy Orton

World Heavyweight Championship

Rey Mysterio vs The Undertaker

Royal Rumble Match

Potwierdzony jest już występ następujących gwiazd:

Evan Bourne,

Ted DiBiase,

Cody Rhodes,

Kofi Kingston

:arrow: Według niepotwierdzonych źródeł Rob Van Dam juz na 100 procent dołączy do TNA. Jednak nie jest to pewna informacja i dlatego nie umieszczam nawet w spoilerze.

Średnie newsy ale mam nadzieje, że miło się czytało :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• skaramanga

1

• Boogeyman1996

1

• Yanki

1

• Tuptuś

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ogólnie spoko newsy :D Jedno mnie zastanawia Vince szykuje powrót dla The Rock'a ciekawe pod jakim względem tylko na jedno raw czy może na troszkę dłużej, cieszyłbym się gdyby podpisał takie coś jak Bret. Sid Vicious mocno się postarzał, stracił budowę ciała a nowa fryzura wygląda śmiesznie. Teddy Hart nie słyszałem o nim ale jak jest tak dobry ja jego wujek Bret to chętnie na niego popatrzę :D. Ogólnie dobre newsy i miło się czytało :D Browarek leci.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Fatalnie.

Maria OŻENIĆ?

Kobiety wychodzą za mąż.

Po cholerę tłumaczysz pseudonimy Wrestlerów? "Papież" -.-

Cwicz, bo jest gorzej niż wcześniej :t_down:

Tak jak mówi Yanki z tym papieżem przesadziłeś. Newsy przeciętne. Co jak co, ale Teddyego Harta i Jacka Evansa bardzo bym chciał w widzieć w WWE (oczywiście gdyby zarząd docenił ich talent). Sida Viciousa nie chciałbym widzieć w TNA. Widać, że się postarzał, fryzura wygląda śmiesznie no i umiejętności już nie te same a w TNA jest dość już postarzałych zawodników więc Sid byłby kolejnym. Nieważne kiedy The Rock powróci, ale ważne, że wogóle powróci. Już nie mogę się doczekać. Liczę, że tym razem zdecyduje się na powrót.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...