Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa edycja Attitude Hall of Fame

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Jeżeli chodzi o Owena Harta, to wydaje mi się, że w jego przypadku dzieje się to samo, co z Eddim Guerrero. Kiedy Eddie żył, to znacznej części fanów był obojętny, a po jego śmierci wszyscy nagle zaczęli go doceniać ;). I to jak widać nie tylko my, ale również WWE ;). Niemniej nie mam nic przeciwko wpuszczeniu Owena do HoF. Kiedyś na pewno tam się znajdzie, więc bez marudzenia. Musicie mieć po co czekać na kolejne edycje :D.

Grim, czy mógłbyś jakoś uzasadnić wybór Public Enemy ;)? Też bardzo ich lubiłem, ale szczerze mówiąc tag team, który był na topie jakieś trzy lata (w ECW, bo WCW poprowadziło ich po swojemu) moim zdaniem będzie musiał poczekać w kolejce. Przed nim w HoF powinny się znaleźć (moim zdaniem) np.: Nasty Boys, Harlem Heat, Dudley Boyz, Steiner Brothers, Hart Foundation, czy British Bulldogs. Swoich ulubieńców, tj. The Outsiders pomijam, bo sądzę, że Hala Sław to nie jest dobre miejsce dla ludzi, którzy w dniu gali potrafili namówić Erica Bischoffa na zmianę wyniku (na ich korzyść), bo: "częste zmiany pasów niszczą prestiż" (wszystko byłoby ok gdyby nie to, że Hall i Nash trzymali już wtedy pasy prawie rok :D). Chociaż to żaden argument, bo co najmniej kilku naszych hall of famerów się takich rzeczy dopuściło ;). Niemniej było wiele klasycznych teamów (w tym PE), więc to im należy się palma pierwszeństwa. Za to popieram pomysł DDP na stajnie, ale to od następnej edycji.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

22

• Eugene

16

• SixKiller

12

• Przemk0

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Six, co do Owena, to nie do konca sie zgadzam... Ostatnio obejrzalem wiele starych PPV, gdzie mialem mozliwosc widziec zarowno Owena jak i Eddiego... I o ile w przypadku Guerrero, to faktycznie, nie byl jakis tytanem techniki, o tyle Hart w niczym nie ustepowal swemu bratu, a niektore z jego walk to czyste mistrzostwo... No i na micu bil Breta na glowe... Zdecydowanie Owen powinien sie znalezc w HoF za to jakim byl wrestlerem, a nie za to, ze umarl...

PE - tu masz racje, aczkolwiek to taki markowy "tribiute" z mojej strony :)

aha, i nie tylko stajnie, ale i managerow i komentatorow tez bym do HoF dorzucil;-)

Skoro o tag-teamach mowa, to na myśl przychodzą mi The Holywood Blondes. Tylko wiadomo, że Austin ma już i tak miejsce w HoF zaklepane i wejście do HoF jako połowa tag-teamu byłaby dla niego obrazą. Z drugiej strony Brian Pillman za swoje solowe dokonania chyba na miejsce w HoF nie zasłużył, więc to byłaby dla niego jedyna szansa znalezienia się w Galerii Chwały ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Managerem był m.in. Blassie, ale rozumiem, że mówisz o managerach-managerach, a nie managerach-byłych wrestlerach (chociaż to często idzie w parze ;)). Ale jestem jak najbardziej za, wszystkie profesje z biznesu powinny mieć dostęp.

Natomiast jeżeli chodzi o Owena, to nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Jego największym wrestlingowym kompleksem było to, że był bratem Breta. Miejsce mu się należy, ale nie wszystko naraz. Chociaż po tym jak marudzicie i wywieracie presję na prowadzących (a szczególnie jeden :D), to nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał to jeszcze prowadzić, a rewolucjonistom praw nie oddamy :D.

Six, nie jestesmy rewolucjonistami;-) Tylko zadamy wladzy w rece ludu (no ok, to rewolucyjne jest, ze chocby czasy rewolucji francuskiej wspomne :P) Osobiscie, mimo "zaawansowanego" wieku, staz mam niezbyt imponujacy, no i przerywany (nie mylic ze stosunkiem), stad po macoszemu traktuje chocby Blassiego, lobbujac na rzecz tych "po pierwszej Wrestlemanii" :D

Osobiscie z checia zrobilbym jakas runde przedwstepna, zeby wylonic w ogole liste 30 nazwisk do poddania ich pod glosowanie ogolu. Wrestlerzy, Old Skul Rasslerzy :D, managerowie, komentatorzy, teamy... Jestem zwolennikiem oddzielenia bardzo starej gwardii od reszty, bo obawiam sie, ze mlodzi fani pomina Blassiego na rzecz chocby Eddiego. A gdyby Freddie i paru innych mieliby osobna kategorie, mielibysmy pewnosc, ze 2 zawodnikow z dawnych lat pojawiloby sie w naszym HoF ;-)

A ja powiem krotko. Gdyby w tym HoFie byly takie reguly, jak w czasie prowadzenia go przez Zwiecha zapewne nie byloby tak wielu kontrowersji (Moze nawet DiDi nie zadalby tak zaciekle wyjasnien?? :lol: ). Kandydatura, notka biograficzna, opinia osoby insideropodobnej. Oczywiscie, nie mam pretensji do Kamali, chwala mu za to, ze w ogole zabral sie za cos ciekawego, ale forma Deliquenta jest bardziej dla "szarego tlumu" :)

Pozdro

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Halo, halo, lud do Eugene'a, lud do Eugene'a:)

Juz 17.marca, wiec teoretycznie powinnismy juz glosowac. Nie wiem tylko, czy na stronie bedzie jakis skrypcik, czy tez mamy wysylac do Ciebie maile.

Odbior ;-)

bedzie bedzie - koncze pisac ;P umowmy sie tak ze do poniedzialku pojawia sie jeszcze trzy nominacje i poniedzialek rano zaczynamy glosowanie :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

• 2 tygodnie później...

Halo! Kto skasował kilka stron wpisów?!

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Hmm patrze w logi nic nie ma zeby ktos cos kasowal.. w bazie tez spokoj nie widac zeby cos sie rozsynchronizowalo.. Ktos jeszcze ma wrazenie ze w tym temacie zniknely jakies posty ? :>

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Tak, ktos jeszcze ma wrazenie, ze zniknelo kilkanascie wpisow dotyczacych dyskusji nad kandydaturami, problemami organizacyjno-strukturalnymi calej zabawy i probami uzyskania kompromisowego stanowiska :) Swoja droga, przy okazji ucielo tez Twoj wpis o nieskutecznym lobbingu kandydatury Outsiders :)

Nie mam nic przeciwko wycinaniu postow, byle tylko bylo to w jakis sensowny i racjonalny sposob wyjasnione.

Pozdro.

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Zginely ze dwie strony komentarzy - pelne ciekawych propozycji dotyczacych przyszlorocznego Hall of Fame ;-)

Wierze, ze to przypadek, a nie cenzorskie zapedy ale i tak to... SKANDAL :P

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

hmm faktycznie nie ma mojego wpisu Outsidersach.. poszukam w bazie co sie stalo.. moze sa jakies slady.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

No. Przemk0 mi chciał wmówić, że mam halucynacje, a tu wyszła na jaw jego skleroza, bo nawet o jego postach muszą mu przypominać inni :D. Spoko. Czy sprawę rozstrzygnie Anna Maria Wesołowska 8)?

dobra Panowie dzis o 20 zamykam glosowanie tak zebym mial 24 h na przygotowanie wynikow :) tak wiec ci co jeszcze nie oddali glosow zapraszam :)

Pozdrawiam

www.halloffame.com.pl

78269406145f2cb280ea01.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...