Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa edycja Attitude Hall of Fame

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

mysle jednak ze powinny byc to legendy a nie jakies malo znaczace gwiazdy jak honky tonk...

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

22

• Eugene

16

• SixKiller

12

• Przemk0

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

HTM - to gest w stosunku do jednego z forumowiczow ;P

a btw. kolejne 3 "legendy" dodane do nominacji

78269406145f2cb280ea01.jpg

Odwiedziłem właśnie halloffame.com.pl i znajdujących się informacji wynika, że Tiger Mask był przeogromny ;P. Jego Divng headbut musiał być zaiste sztraszliwy.

Czeski błąd?

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja jednak stanowczo nalegam na Necro Butchera w nominowanych :D
Scorpion Death Lock

Kto rzekomo wybiera nominowanych? Poza tym niektorzy z nich byli juz nominowani wczesniej. Powinni byc za kazdym razem nowi wrestlerzy nominowani...

Freddie Blasie, Honky Tonk, Yokozuna ...come on

Powinny byc jakies zasady w ogole nominacji, np: spelnione conajmniej 3 z 5 punktow "dobrego wrestlera":

1. Dobre wrestling skillsy (to pojecie wzgledne ale da sie ocenic np ze Hogan ich nie mial a Benoit mial;)

2. Dobre mic skillsy

3. Rozpoznawalnosc/popularnosc wrestlera (ilosc sprzedanego marchendisu, main eventow na ppv, czy byl over z publika itp)

4. Posiadanie wielu pasow mistrzowskich (niekoniecznie World)

5. Minimum 10lat w biznesie wrestlingowym

To tylko propozycja, wiec nie naskawiwac na mnie ze sie cos nie podoba :P

Anyway, moja lista(poza tymi co sa juz nominowani):

DDP

Raven

Bam Bam Bigelow

Kenta Kobashi

Toshiaki Kawada

Big Show (Giant)

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Odwiedziłem właśnie halloffame.com.pl i znajdujących się informacji wynika, że Tiger Mask był przeogromny ;P. Jego Divng headbut musiał być zaiste sztraszliwy.

Czeski błąd?

dzieki poprawione - jakbyscie znalezli jakies uchybienia to napiszcie do mnie ;P

[ Dodano: 2007-03-03, 22:33 ]

Kto rzekomo wybiera nominowanych? Poza tym niektorzy z nich byli juz nominowani wczesniej. Powinni byc za kazdym razem nowi wrestlerzy nominowani...

Freddie Blasie, Honky Tonk, Yokozuna ...come on

Powinny byc jakies zasady w ogole nominacji, np: spelnione conajmniej 3 z 5 punktow "dobrego wrestlera":

1. Dobre wrestling skillsy (to pojecie wzgledne ale da sie ocenic np ze Hogan ich nie mial a Benoit mial;)

2. Dobre mic skillsy

3. Rozpoznawalnosc/popularnosc wrestlera (ilosc sprzedanego marchendisu, main eventow na ppv, czy byl over z publika itp)

4. Posiadanie wielu pasow mistrzowskich (niekoniecznie World)

5. Minimum 10lat w biznesie wrestlingowym

To tylko propozycja, wiec nie naskawiwac na mnie ze sie cos nie podoba :P

Anyway, moja lista(poza tymi co sa juz nominowani):

DDP

Raven

Bam Bam Bigelow

Kenta Kobashi

Toshiaki Kawada

Big Show (Giant)

DDP dzieki za twoje zdanie oczywiscie wszystko wezme pod uwage :) cieszy mnie twoja propozycja - wyboru nominowanych - tez jestem zdania ze temat nominacji i dokonywania wyboru jest do ogolnej debaty

apropo Blassie (40 lat w ringu)

Sukcesy:

N.W.A. Southern Heavyweight Champion

(14 razy w latach 1954-1960)

W.W.A. (Los Angeles) World Heavyweight title

(4 razy w latach1961-1964)

W.W.A. World Tag Team title (2)

N.W.A. America's Heavyweight championships (5)

Georgia Heavyweight title

"Beat The Champ" TV Title

N.W.A. America's Brass Knuckles Title

(1969-1974)

to malo zeby byc nominowanym do HOF ?

Eugene: z calym szacunkiem dal Blasiego, skoro to jest Attitude HOF a nie oficjalne swiatowe hof to po co glosowac "na sile" na kogos kogo sie nie zna bo z pewnascia 99% uzytkownikow Attitude nie widzialem nawet jednej walki jego... Ale to tylko moje zdanie.

Co do wrestlerow to jeszcze:

Kevin Nash (Hall nie zasluguje, bo w WCW nic nie zrobil - jak w Hall of fame moze byc koles nie pojawiajacy sie na galach? Razor Ramon to za malo na HOF)

Lex Luger

Mysle zo moznaby jeszcze nominowac stable jakies:

nWo

4 Horsemen

Dallas Horsemen <> ////

Didi, z tym Giantem w poprzednim poscie przesadziles... Ale reszta wrestlerow calkiem spoko... No, moze DDP to w kolejnej edycji dopiero ;-) Razi mnie nieco w aktualnej liscie nominowanych obecnosc Eddiego (nie, zeby nie zaslugiwal, sam go proponowalem, kiedy jeszcze nie wiedzialem, ze Eugene sie tym zajmuje, ale w momencie gdy nie ma tam o wiele bardziej IMO zasluzonych i kompletnych wrestlerow jak MR.PERFECT - wiem, jestem nudny, Bam Bam czy Mike Awesome, pojawienie sie Eddiego mnie ... moze nie bawi, ale na pewno nie cieszy).

• Reputacja:   1

Jak rzadko kiedy popieram Didiego w jednej kwestii. Naprawde nie rozumiem sensu nominowania starszych Panow, ktorych walk wiekszosc z nas zapewne nie widziala ani jednej (HTM to chlubny wyjatek, ale uwazam Eugene, ze Rabol, nawet zza "wirtualnego grobu" ma na Ciebie zbyt duzy wplyw ;) )

Nikt nie neguje sukcesow Blassiego, Midnight Express i innych swietnych wrestlerow sprzed x-nastu lat, ale tez troche to glupie i infantylne kiedy cala swoja wiedze o ich klasie opieramy na jakichs serwisach internetowych, albo na tym, ze komentator na jakiejs gali tak powiedzial.

Za to mysle, ze w ramach zabawy mozna kiedys sprobowac zrobic cos w stylu Hall of Shame :) i od razu nominuje Eugene'a za proponowanie wrestlerow, ktorych malo kto z nas zna :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Eugene: z calym szacunkiem dal Blasiego, skoro to jest Attitude HOF a nie oficjalne swiatowe hof to po co glosowac "na sile" na kogos kogo sie nie zna bo z pewnascia 99% uzytkownikow Attitude nie widzialem nawet jednej walki jego... Ale to tylko moje zdanie.

Co do wrestlerow to jeszcze:

Kevin Nash (Hall nie zasluguje, bo w WCW nic nie zrobil - jak w Hall of fame moze byc koles nie pojawiajacy sie na galach? Razor Ramon to za malo na HOF)

Lex Luger

Mysle zo moznaby jeszcze nominowac stable jakies:

nWo

4 Horsemen

:) wiec, wiecej mi mowi Freddie Blassie niz Toshiaki Kawada (moze jestem jakis zacofany i nie otwieram sie na japonski rynek ;) zeby nie bylo, rozumiem Cie DDP - w 2003 roku pewna grupa sie nie dostala m.in. Blassie - dlatego tez sa te nominacje, a nie inne ... pamietaj jednak ze nie da sie kazdemu "dogodzic" po co narzekac czy ten zasluguje czy tamtem - sa nominacje bedzie glosowanie oddasz pkt. na tych ktorych widzisz w HOF2007 - w przyszlym roku trzeba bedzie opracowac jakis system wytypowania nominowanych w tym roku wpadlem na pomysl zeby to ruszyc bo przez 2 lata lezalo - jest jak jest bedziemy pracowac nad tym zeby na przyklad w przyszmy roku byli ci a nie inni ;P - licze cie z kazdym glosem - juz kilku musialem odeslac w ostawke :( ale za to sie pojawili nowi :) bedziemy miec 24 nominowanych z czego 13 z 2003 roku a 11 nowych ... pamietajcie ze to wy zadecydujecie kto wejdzie ...

pozdrawiam

licze na kolejne glosy w dyskusji

[ Dodano: 2007-03-04, 12:01 ]

Za to mysle, ze w ramach zabawy mozna kiedys sprobowac zrobic cos w stylu Hall of Shame :) i od razu nominuje Eugene'a za proponowanie wrestlerow, ktorych malo kto z nas zna :)

dziekuje :lol: tez bym sie nominowal ;P

[ Dodano: 2007-03-04, 12:48 ]

Ja jednak stanowczo nalegam na Necro Butchera w nominowanych :D

gosc walczacy od 4-5 lat to chyba za malo zeby byc w HOF ?

a moze sie myle jakie macie zdanie ?

Bez jaj panowie. Wrestlerzy aktualnie walczacy nie powinni bryc brani pod uwage w ogole (wyjatki tylko, ale u schylku kariery).

Necro Butcher? you gotto be fucking kiddn' me. Zapomnijcie o scenie niezaleznej. Nikt sie nie lapie!

Kolejne propozycje:

Masachiro Chono

Harlem Heat

Eugene: jak nie wyjebiesz z nominacji HTM to bojkotuje glosowanie :P Co to jest, Attitude HOF czy 2 kolesi wybiera a reszta glosuje z tego co "dostanie"? Toz to bezsens. Jak dla mnie ten HOF nie ma zadnej "oficjalnosci". Rownie dobrze moglbym ja sobie zrobic liste i walnac pool'a do glosowania na rm a potem powiedziec ze oficjalne... Poza tym jesli chcesz nawiazywac do 2003 to tam kazdy wrestler mial UZASADNIENIE nominacji a nie jakies suche info skopiowane z netu. Az 13 "starych"(a tylk o11 nowych)? Bez przesady. Powinna lapac sie tylko 3 zaraz za podium czyli miejsca (11-13 z poprzednich lat) a nie wszyscy bo ktos(kto?) probuje kogos na sile wjebac. Uwierz mi. Nikt nie bedzie glosowal na Blasiego ani HTM w top10.

Ja bym widzial to tak (tylko sugestia):

Midnight'Express, Rock'n'roll express => Harlem Heat, Steiner Bros

Blasie => Bigelow

Kowalski => Mr.Perfect

Sheik => Raven (jako legenda ECW i reprezentatnt hardcore wrestlingu)

Yokozuna => Kenta Kobashi (Yokozuna ile byl lat we wrestlingu? 4-5? a jego walki trwaly srednio 5min bo by padl na zawal? to ma byc "wrestler"?! dla mnie to jest sumo i nara, nie ta kategoria glosowania)

HTM => Jeff Jarrett (podobny gimmick ale Jarrett zrobil 10x wiecej dla wrestlingu niz "elvis")

Giant Baba (z calym szacunkiem dla niego ale tez jest za malo znany u nas) => Chono lub Kawada

Ultimo Dragon !! <= po Ligerze 2 najwieksza gwiazda wagi lekkiej!

Dallas Horsemen <> ////

Bez jaj panowie. Wrestlerzy aktualnie walczacy nie powinni bryc brani pod uwage w ogole (wyjatki tylko, ale u schylku kariery).

Necro Butcher? you gotto be fucking kiddn' me. Zapomnijcie o scenie niezaleznej. Nikt sie nie lapie!

Kolejne propozycje:

Masachiro Chono

Harlem Heat

Eugene: jak nie wyjebiesz z nominacji HTM to bojkotuje glosowanie :P Co to jest, Attitude HOF czy 2 kolesi wybiera a reszta glosuje z tego co "dostanie"? Toz to bezsens. Jak dla mnie ten HOF nie ma zadnej "oficjalnosci". Rownie dobrze moglbym ja sobie zrobic liste i walnac pool'a do glosowania na rm a potem powiedziec ze oficjalne... Poza tym jesli chcesz nawiazywac do 2003 to tam kazdy wrestler mial UZASADNIENIE nominacji a nie jakies suche info skopiowane z netu. Az 13 "starych"(a tylk o11 nowych)? Bez przesady. Powinna lapac sie tylko 3 zaraz za podium czyli miejsca (11-13 z poprzednich lat) a nie wszyscy bo ktos(kto?) probuje kogos na sile wjebac. Uwierz mi. Nikt nie bedzie glosowal na Blasiego ani HTM w top10.

Ja bym widzial to tak (tylko sugestia):

Midnight'Express, Rock'n'roll express => Harlem Heat, Steiner Bros

Blasie => Bigelow

Kowalski => Mr.Perfect

Sheik => Raven (jako legenda ECW i reprezentatnt hardcore wrestlingu)

Yokozuna => Kenta Kobashi (Yokozuna ile byl lat we wrestlingu? 4-5? a jego walki trwaly srednio 5min bo by padl na zawal? to ma byc "wrestler"?! dla mnie to jest sumo i nara, nie ta kategoria glosowania)

Shawn Michaels ,Chris Benoit , The Undertaker, Sting, Ric Flair to sa wrestlerzy ktorzy nadal walcz a jedank sa w HOF i nie powiesz mi ze to sa schylki ich kariery - bo jesli sie nie zacpaja albo serce im nie walnie na wskutek sterydow - to mozesz ich jeszcze dlugo dlugo ogladac w TV

co do Necro to juz sie wypowiedzialem ...

HTM - nie wyjebie - bo bylo bezsesnu jakbym kogos wyjebal z juz nominowanych ...

nie wiem co to jest ale dostalem pozwolenie na przeprowadzenia HOF 2007 - i tego sie trzymam - za rok mozesz przeprowadzic samemu

dalej ... drogi DDP nie mam zbytnio czasu na rozpisywanie sie czemu ten nie inny - wyraznie napisalem ze wiekszosc jest z poprzedniej edycji bo z jakiego powodu mialbym go wyjebac (dwoch ostatnich wyrzucilem a zeby dodac jeszcze 2 nowych )

Freddie Blassie – 46 punktów – 1 raz na miejscu pierwszym <-jednak ktos go widzial w 10

pozdrawiam serdecznie :) i jeszcze raz dziekuje za opinie

Ja chciałbym tylko zauważyć, że skoro przy jednym wrestlerze w nawiasach widnieje liczba okreslająca, ile razy wrestler posiadał dany tytuł, to powinno być tak przy każdym. Jak podawać statystyki, to przynajmniej w miarę dokładne. (Dla przykładu, Savage nie posiada w statystykach licz określających, ile razy posiadał dany pas)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

juz powinno byc ok

• Urządzenie:  Android

Też mam zastrzeżenia do kilku nominowanych (Honky Tonk Man, The Rock, Eddie Guerrero) i będę zawiedziony jeżeli zabraknie np. Mr. Perfecta. Natomiast niezadowolenie to jedno, a to, co robi DDP to drugie. Z całym szacunkiem, ale to jakiś kabaret. Jego HoF ograniczyłoby się do ostatnich kilkunastu lat. A wcześniej co? Nie było legend? Podam Wam inny przykład. Większość z Was (i żeby nie było - ja także, ale może jest tu jakiś staruszek ;)) nie widziała w akcji Pelego. Więc z czego go znacie? Ano z opowieści i jakichś urywków w telewizji. I co? Nikt nie uważa go przez to za dobrego piłkarza? Tak samo jest z wrestlerami. Jeżeli któregoś znacie tak, jak Pelego, czyli słabo, to wcale nie znaczy, że jest on bez szans. Rzućcie okiem na tych, którzy już się dostali. Myślicie, że wszyscy widzieli Lou Thesza, Bruna Sammartino, czy Antonio Inokiego? Zaryzykowałbym stwierdzenie, że większość nie widziała, a mimo to za nimi głosowali. Więc nie marudźcie, tylko ustawcie się w kolejce do prowadzenia następnej edycji, w której powinni się znaleźć John Cena i Batista, których chyba znają wszyscy, więc jeden argument wypadnie Wam z rąk. I jedna dobra rada dla przyszłego prowadzącego - nie zapomnij nominować DDP, bo inaczej nasz kolega z forum przyjedzie do Ciebie i najnormalniej w świecie zleje albo dostanie zawału ze złości czytając nominowanych. Po co ryzykować ;)?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...