Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa edycja Attitude Hall of Fame

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Minal juz ponad rok od naszej drugiej edycji Hall of Fame... Nadchodzaca Wrestlemania sklonila mnie do napisania tego posta/rozpetania dyskusji/poruszenia machiny organizacyjno-wyborczej/wszystkie powyzsze... W kazdym razie uwazam, ze fajnie byloby zorganizowac cos takiego po raz trzeci...

Moze po krotce podam kilka moich propozycji:

Wrestlerzy:

- Mr. Perfect (nie widze innej opcji, niz Hennig w AHoF III)

- Eddie Guerrero (nigdy nie bylem jego wielkim fanem, ale na pewno zasluzyl na takie wyroznienie)

- Owen Hart (zaczalem ogladac niedawno stare Wrestlemanie i widze, jak zajebistym byl wrestlerem)

- Bam Bam Bigelow (chocby za rzucanie Spike'm w trybuny)

- Public Enemy (klasa sama w sobie)

a z zyjacych, to na pewno:

- Steiner Brothers (za to, co bylo kiedys, oczywiscie, a nie za "popisy" Scotta jako Big Poppa Pump'a)

- Rock'n'Sock Connection

- Diamond Dallas Page

- Kurt Angle (mimo pierdol, ktore opowiada co chwila;-)

- The Rock (tak tak, w naszym HoF wciaz go brak;-)

- Kenta Kobashi (uklon w strone 'sceny' niezaleznej)

- Hayabusa (j.w.)

.... jak macie jakies inne propozycje, to dorzucajcie swoja cegielke... moze Organizator-SixKiller sie ruszy i zaczniemy oficjalne glosowanie ;-) Jakby co, to ja moge sie tym zajac...

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

22

• Eugene

16

• SixKiller

12

• Przemk0

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ja uważam że w AHoF 3 powinien znaleźć się The Rock . W końcu to żywa legenda wrestlingu . Wiele osób uważa że miał największe umiejętności w tym biznesie i umiał dobrze gadać w przeciwieństwie do np. Goldberga . Stoczył wiele niezapomnianych walk , choćby feud z Austinem , wiele razy miał pas....Co tu dużo gadać Rock zasłużył aby trafić do AHof 3 . A z tych nieżyjących to na pewno Public Enemy za świetne walki i za to że umieli rozruszać publikę .
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

tak na szybko jeszcze dwie osoby, ktore mozna by uhonorowac...

- Mike Awesome (kolejny wrestler, ktoremu warto by zlozyc taki 'posmiertny hold')

- Sabu (za to, co pokazywal przez lata w starym ECW, za bumpy, ktore przyjmowal, za triple jump moonsault;-)

btw, moze zaglosujemy rowniez w kategorii 'non-wrestler' (np. piec-szesc propozycji, do HoF III weszloby dwoch zwyciezcow)... w takim gronie widzialbym postacie typu:

- Bill Alfonso

- Paul Heyman

- Paul Bearer

- J.R.

- 'The Brain' Heenan

- Mean Gene Oakerlund

w kategori 'non-wrestler' to oczywiście Paul Heyman
S-C-A-R-F-A-C-E

the sandman, na razie nie chodzi o to, zebys potwierdzal to, co juz napisalem... dodaj lepiej zawodnikow/managerow/tag-teamy, ktore ja pominalem... to nie jest jeszcze oficjalne glosowanie, zreszta sama idea tez jeszcze nie jest zaaprobowana przez Adminow i SuperModow;-) na razie stworzmy jak najwieksza 'baze potencjalnych kandydatow do Hof III'

No wiesz można wypisać i 100 wrestlerów tylko weź później wybierz któregoś....
S-C-A-R-F-A-C-E

nie chodzi o to, zeby wypisac 100, bo nie oszukujmy sie, nie wszyscy beda zaslugiwac na to wyroznienie... ja podalem juz jakas tam ilosc, Ty np twierdzisz, ze dobrze odnajdujesz sie w ultraviolencie, h'core i ogolnie indy - dodaj ze 3-4 nazwiska z tej dzialki (licze z RVD, Dejv czy Streetovs tez kogos zaproponuja) i bedzie git, na pewno jakies zostana uwzglednione (mysle ze max 25 zawodnikow do wyboru byloby dobrym pomyslem)...

Ty np twierdzisz, ze dobrze odnajdujesz sie w ultraviolencie, h'core i ogolnie indy

Nie twierdze , tak jest :grin: Dobra spoko , muszę pomyśleć może kogoś później dorzucę....

S-C-A-R-F-A-C-E

Jakos ominal mnie news, ze Six juz sie nie zajmuje HoF, a obowiazki przejal Kamala czyli Eugene... Strone, ktora zaprojektowa specjalnie w tym celu, znajdziecie pod:

http://halloffame.com.pl/

Jest tam adres mailowy, pod ktory ewentualnie mozecie wrzucac swoje propozycje... Miejmy nadzieje, ze Eugene nie zamknal jeszcze tej trzydziestki, ktora chce zamiescic, i ze pozostanie otwarty na propozycje... No bo jesli Mr.Perfect sie tam nie znajdzie, to :evil:

Ja zdecydowanie staiwam na THE ROCK'A :)

Raven - Nie wiem jak mogliście go pominąć.

Ultimo Dragon - jak dla mnie jeden z dwóch najlepszych zawodników wagi lekkiej. Świetny gimnick i jeszcze lepsze mecze to takim zapamiętują go ludzie.

P.S Już wy edytowane.

Edytowane przez damiandziki

8363302634890420816486.jpg

siemka .... :)

aktualizacja przebiega niezbyt planowo - ale do 16 marca pojawia sie wszyscy nominowani czyli 24 - w zwiazku z tym ze przytrafila mi sie sesja poprawkowa (okolo 6 poprawek mam) nominacje pojawiaja sie w raz na 3-4 dni w tej chwili nominowani sa ... a zreszta macie adres http://www.halloffame.com.pl - tam dowiecie sie wszystkiego - przypomne ze nominacja nominacja - ale pozniej jest juz wasze glosowanie i to wy zadecydujecie o 10 gwiazdach jakie dostana sie do HOF 2007 ... a pozostale 24 bedzie musialo poczekac kolejne 12 miesiecy

pozdrawiam

ps)damiandziki polecam z zapoznaniem sie materialami kto juz jest w Hall Of Fame polskiej "sceny" ;-)

78269406145f2cb280ea01.jpg

Eugene, musiales na poczatek dodac tych z zeszlego roku ? :P

Widze, ze do konca bede musial czekac, czy Mr.Perfect znajdzie sie w stawce... Jesli tak, to widze go na pozycji lidera od pocztaku do konca "wyborow" ;-)

hehe :) no musi byc jakis element zaskoczenia ;P

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja bym dodal mojego ulubienca :D

Necro Butcher :)

Scorpion Death Lock
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...