Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa edycja Attitude Hall of Fame

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Minal juz ponad rok od naszej drugiej edycji Hall of Fame... Nadchodzaca Wrestlemania sklonila mnie do napisania tego posta/rozpetania dyskusji/poruszenia machiny organizacyjno-wyborczej/wszystkie powyzsze... W kazdym razie uwazam, ze fajnie byloby zorganizowac cos takiego po raz trzeci...

Moze po krotce podam kilka moich propozycji:

Wrestlerzy:

- Mr. Perfect (nie widze innej opcji, niz Hennig w AHoF III)

- Eddie Guerrero (nigdy nie bylem jego wielkim fanem, ale na pewno zasluzyl na takie wyroznienie)

- Owen Hart (zaczalem ogladac niedawno stare Wrestlemanie i widze, jak zajebistym byl wrestlerem)

- Bam Bam Bigelow (chocby za rzucanie Spike'm w trybuny)

- Public Enemy (klasa sama w sobie)

a z zyjacych, to na pewno:

- Steiner Brothers (za to, co bylo kiedys, oczywiscie, a nie za "popisy" Scotta jako Big Poppa Pump'a)

- Rock'n'Sock Connection

- Diamond Dallas Page

- Kurt Angle (mimo pierdol, ktore opowiada co chwila;-)

- The Rock (tak tak, w naszym HoF wciaz go brak;-)

- Kenta Kobashi (uklon w strone 'sceny' niezaleznej)

- Hayabusa (j.w.)

.... jak macie jakies inne propozycje, to dorzucajcie swoja cegielke... moze Organizator-SixKiller sie ruszy i zaczniemy oficjalne glosowanie ;-) Jakby co, to ja moge sie tym zajac...

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

22

• Eugene

16

• SixKiller

12

• Przemk0

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ja uważam że w AHoF 3 powinien znaleźć się The Rock . W końcu to żywa legenda wrestlingu . Wiele osób uważa że miał największe umiejętności w tym biznesie i umiał dobrze gadać w przeciwieństwie do np. Goldberga . Stoczył wiele niezapomnianych walk , choćby feud z Austinem , wiele razy miał pas....Co tu dużo gadać Rock zasłużył aby trafić do AHof 3 . A z tych nieżyjących to na pewno Public Enemy za świetne walki i za to że umieli rozruszać publikę .
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

tak na szybko jeszcze dwie osoby, ktore mozna by uhonorowac...

- Mike Awesome (kolejny wrestler, ktoremu warto by zlozyc taki 'posmiertny hold')

- Sabu (za to, co pokazywal przez lata w starym ECW, za bumpy, ktore przyjmowal, za triple jump moonsault;-)

btw, moze zaglosujemy rowniez w kategorii 'non-wrestler' (np. piec-szesc propozycji, do HoF III weszloby dwoch zwyciezcow)... w takim gronie widzialbym postacie typu:

- Bill Alfonso

- Paul Heyman

- Paul Bearer

- J.R.

- 'The Brain' Heenan

- Mean Gene Oakerlund

w kategori 'non-wrestler' to oczywiście Paul Heyman
S-C-A-R-F-A-C-E

the sandman, na razie nie chodzi o to, zebys potwierdzal to, co juz napisalem... dodaj lepiej zawodnikow/managerow/tag-teamy, ktore ja pominalem... to nie jest jeszcze oficjalne glosowanie, zreszta sama idea tez jeszcze nie jest zaaprobowana przez Adminow i SuperModow;-) na razie stworzmy jak najwieksza 'baze potencjalnych kandydatow do Hof III'

No wiesz można wypisać i 100 wrestlerów tylko weź później wybierz któregoś....
S-C-A-R-F-A-C-E

nie chodzi o to, zeby wypisac 100, bo nie oszukujmy sie, nie wszyscy beda zaslugiwac na to wyroznienie... ja podalem juz jakas tam ilosc, Ty np twierdzisz, ze dobrze odnajdujesz sie w ultraviolencie, h'core i ogolnie indy - dodaj ze 3-4 nazwiska z tej dzialki (licze z RVD, Dejv czy Streetovs tez kogos zaproponuja) i bedzie git, na pewno jakies zostana uwzglednione (mysle ze max 25 zawodnikow do wyboru byloby dobrym pomyslem)...

Ty np twierdzisz, ze dobrze odnajdujesz sie w ultraviolencie, h'core i ogolnie indy

Nie twierdze , tak jest :grin: Dobra spoko , muszę pomyśleć może kogoś później dorzucę....

S-C-A-R-F-A-C-E

Jakos ominal mnie news, ze Six juz sie nie zajmuje HoF, a obowiazki przejal Kamala czyli Eugene... Strone, ktora zaprojektowa specjalnie w tym celu, znajdziecie pod:

http://halloffame.com.pl/

Jest tam adres mailowy, pod ktory ewentualnie mozecie wrzucac swoje propozycje... Miejmy nadzieje, ze Eugene nie zamknal jeszcze tej trzydziestki, ktora chce zamiescic, i ze pozostanie otwarty na propozycje... No bo jesli Mr.Perfect sie tam nie znajdzie, to :evil:

Ja zdecydowanie staiwam na THE ROCK'A :)

Raven - Nie wiem jak mogliście go pominąć.

Ultimo Dragon - jak dla mnie jeden z dwóch najlepszych zawodników wagi lekkiej. Świetny gimnick i jeszcze lepsze mecze to takim zapamiętują go ludzie.

P.S Już wy edytowane.

Edytowane przez damiandziki

8363302634890420816486.jpg

siemka .... :)

aktualizacja przebiega niezbyt planowo - ale do 16 marca pojawia sie wszyscy nominowani czyli 24 - w zwiazku z tym ze przytrafila mi sie sesja poprawkowa (okolo 6 poprawek mam) nominacje pojawiaja sie w raz na 3-4 dni w tej chwili nominowani sa ... a zreszta macie adres http://www.halloffame.com.pl - tam dowiecie sie wszystkiego - przypomne ze nominacja nominacja - ale pozniej jest juz wasze glosowanie i to wy zadecydujecie o 10 gwiazdach jakie dostana sie do HOF 2007 ... a pozostale 24 bedzie musialo poczekac kolejne 12 miesiecy

pozdrawiam

ps)damiandziki polecam z zapoznaniem sie materialami kto juz jest w Hall Of Fame polskiej "sceny" ;-)

78269406145f2cb280ea01.jpg

Eugene, musiales na poczatek dodac tych z zeszlego roku ? :P

Widze, ze do konca bede musial czekac, czy Mr.Perfect znajdzie sie w stawce... Jesli tak, to widze go na pozycji lidera od pocztaku do konca "wyborow" ;-)

hehe :) no musi byc jakis element zaskoczenia ;P

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja bym dodal mojego ulubienca :D

Necro Butcher :)

Scorpion Death Lock
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...