Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niekończąca się opowieść?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

christian+ecw+champion.JPG

Niekończąca sie opowieść, czyli fenomenalny Christian.

Dobra, skoro ostatnimi czasy ma wenę do pisania,a trzeba też rozkręcić dyskusje na tym forum, to porusze kolejny ciekawy temat. Oczywiście mowa tu o aktualnym mistrzu ECW, Christianie. Wrestler ten powinien być znany każdemu fanowi WWE. Jest to zawodnik prezentujący genialne umiejętności w ringu, jak i poza nim. Wydawałoby sie, że jest wrestlerem idealnym. Może sie tak wydawać, bo jak wspomniałem ma on nieprzeciętne umiejętności. Jednakże prawdziwe sukcesy odnosił w TNA. Był tam tym głównym mistrzem. Pokazał na co go stać. Jednak kiedy ściągnęło go WWE wszystko się zmieniło. Co prawda styl walki i "bycia" nie zmienił się prawie wcale, to podejście do tego zawodnika jak najbardziej. Główny Main Eventer TNA został wtłoczony...Gdzieżby indziej, do ECW. zadebiutował na Wrestlemanii i pokazał się z dobrej strony w MITB. Miesiąc później zdobył tytuł. Za dwa miechy pas odebrał mu Dreamer, ale Christain znów ma pas. Ma go już ponad 150 dni. Trzyma go już na tyle dużo, że ustanowił rekord. Wczoraj poznaliśmy nowego NO#1 Contendera, jest nim

Ezekiel Jackson

Przełomowy moment miał być na TLC. Jednak Shelton przegrał i Captain Charisma nadal nosi tytuł. Skoro ECW ma być "bramą do prawdziwego WWE" dla młodych talentów, to czemu nie dadzą komuś z nich pasa? Przecież Christian jest doświadczonym wrestlerem. Powinien iść na Raw czy Smackdown! i walczyć o najwazniejsze pasy. Dałby tym samym szansę na rozwój nowym gwiazdom.Zauważyłem też, że Christian nie ma prowadzonego długiego ciekawego feudu, tylko albo dostaje przeciwnika na jedną galę albo wale nie broni swojego tytułu. Chciałbym poznać tutaj wasze zdanie. Wykombinowałem też wersje dla leniwych :D Oto ona:

Jak długo Christian potrzyma jeszcze pas?

Kto będzie następnym ECW Championem.

Jak WWE wykorzysta Captaina Charismę, kiedy ten straci tytuł?

Moim skromnym zdaniem Christian potrzyma ten pas jeszcze jakiś czas. Może do Wrestlemanii? Jeżeli jeszcze go nie stracił, to na RR też go nie straci. Chciałbym, żeby nastepnym ECW Championem był ktoś młodociany. Przecież po to ten brand jest. Mogliby dac szansę Ryderowi albo Archerowi. Christian ma umiejętności. To może potwierdzić każdy kto ogląda jego walki. Niestety WWE nie docenia go i wątpie by kiedykowlwiek stał się Main Eventerem w federacjii Vince'a.

Zapraszam do dyskusji!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• undertaker124

1

• przemo14

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

W dyskusjach jest tak, że jeśli jest jakiś spoiler to wpisujemy w opisie, że są spoilery a pretendenta do pasa ECW, wkładamy w tag spoiler :)

Co do pasa ECW. Christian, to jeden z moich ulubionych zawodników. Mimo to dyskusja nie ma większego celu oraz sensu. Charisma trzyma pas ponad 150 dni. Potrzyma przez kolejne 15 do Royal Rumble a jeśli wygra to potrzyma pewnie następne 25 do Elimination Chamber. Pisząc, iż dyskusja nie ma większego celu i sensu miałem na myśli, że panowanie Christiana znudziło się już chyba każdemu. Nie dość, że został podpushowany od razu po przyjściu do WWE, to pas trzyma bardzo długo z przerwą dla Tommy'ego Dreamera. Jego sytuacja bardzo przypomina mi sytuację Randy'ego Ortona. Długi czas trzyma pas.

Kto będzie następnym ECW championem? Pytanie z palca wyssane, skąd możemy to wiedzieć? Możemy jedynie przypuszczać, więc pytanie powinno brzmieć Kto może być następnym ECW championem. Musisz poćwiczyć ostro pisanie dyskusji bo pierwsze pytanie tyczy jak długo potrzyma pas a trzecie kiedy go straci, więc mniej więcej na tej samej linii. Napisałeś na końcu, że WWE go nie docenia. Jakby go nie doceniało to nie dało by mu najważniejszego pasa ECW na ponad 150 dni. Słabo, słabo, słabo. (Oczywiście nie piszę, że sam robię lepsze ;))

Christian jest bardzo utalentowanym wrestlerem moim zdaniem jednym z najlepszych w WWE. Pas ECW potrzyma jeszcze góra 2 miechy i odda go... hmm komu? Mogę tylko przypuszczac. Osobiście chciałbym żeby był to Shelton Benjamin ponieważ to też niezły talent i należy Mu się większy push.

Jak WWE wykorzysta Captaina Charismę? Kiedy w WWE dojdzie do draftu to myślę, że powinni przenieśc Go na Raw, zrobic jakiś dobry feudzik i Christian powinien zakręcic się koło pasa WWE.

Jak już wspomniał Koper napisałeś, że WWE Go nie docenia no i jest w tym trochę racji. Vince trzyma tego biedaka w ECW i nie daje Mu szans na nic więcej. Dlaczego? Odpowiedz jest prosta. Pracował w TNA i to chyba właśnie dlatego nie może awansowac na RAW, ale poczekajmy cierpliwie do draftu.

Ja osobiscie bardzo lubie Cristka i bardzo doceniam to, co w ringu prezentuje, a poziom jego walk jak zwykle jest wysoki. Np. pewien czas temu na jednej z tygodniowek ECW zmierzyl sie z Yoshim Tatsu gdzie obydwaj pokazali sie z dobrej strony, pojedynki z Regalem tez byly niezle, no i ostatni pamietny pojedynek (zreszta najlepszy na gali) z Sheltonem...

Mysle, iz straci pas na Wrestlemani i mam nadzieje, ze jego pogramca bedzie niedawny Nr One Contender, ktory caly czas pokazuje dobre pojedynki i pas ECW bedzie dla niego zasluzona nagroda. Jesli Benjamin ta osoba nie bedzie, to moze Archer, badz wspomniany wczesniej przeze mnie Tatsu...

Mam nadzieje na taki rozwoj sytuacji-po utracie przez Christka pasa, skonczy on sie krecic wokol niego i by tak zostalo az do najblizszego Draftu, kiedy w te pedy stamtad wyleci i pofrunie az na RAW (moglby tutaj podniesc jakosc walk) i przez pewien czas pocuduje az siegnie po WWE Championa, co bezapelacyjnie mu sie nalezy...

dop. Koper, Polskie znaki chłopaku! Widać kto uważa na języku Polskim, bądź nie ma przycisku alt na klawiaturze!

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja tez lubie Christiana i nie chciałbym aby stracił pas np. z Kozlovem lub Regalem , bo oni moim zdaniem mu do pięt nie dorastają. Niech sobie trzyma pas , bo na niego zasługuje i naprawde wiele pokazuje. Miał wspaniałą walkę na TLC i nie tylko.Jeżeli straci pas na WM to i tak miał go bardzo długo.Jednak nie sądze , aby tak się stało.

Jedyną osobą , która mogłaby być jego godnym przeciwnikiem bylby Kane . Sądze , że wtedy Kristek by przegrał, a Kane'owi pas tez sie jakis nalezy.

Tak, Christian jest bardzo utalentowanym wrestlerem i mi jego panowanie na ECW pasuje. Bo kto inny jak nie on zasługuję na ten pas. Chyba tylko Yoshi, Hurricane ( bardzo szmacony) i Benjamin. Ale on z tej czwórki ma największe umiejętności i doświadczenie. Niech panuje sobie do Backlash a później draft do RAW lub SD i walka o najważniejsze tytuły z WWE, bo w TNA był głównym ME i wychodziło mu to świetnie. Poczekamy, zobaczymy

DEAD MAN WALKING

Przyznam Christian jest bardzo dobry i na pewno jeszcze trochę będziemy go oglądać jako ECW champa. Jeśli by stracił pas to ja ztawiam na takie ważniejsze gale jak WrestleMania lub SummerSlam. Na RR na pewno pasa nie straci bo co by wtedy wymyślili na WrestleManie, może walka MitB. Lecz nie sądzę. Jak już ma stracić to na WrestleMani bo wtedy zrobi super widowsko i będzie git. Z honorem będzie mógł oddać pas następcy. Tym następcom według mnie będzie Yoshi Tatsu lub Shelton Benjamin bo raczej tylko oni pokazują coś więcej. Po stracie pasa powinni go przedraftować na Raw i tam skosi pas WWE i wtedy się zacznie...

ahfo.png

luba_049.png

Chociaż uważam, że Christian to obecnie najlepszy baby face WWE to według mnie to że tak długo trzyma pas ECW jest obrazą dla paru wrestlerów z tego brandu. No na ten przykład Benjamin miał szanse i zrobił dobrą walkę z Christianem ale co to obchodzi bookerów on jest za mało znany i dzieci nie kupowałyby jego koszulek :shock: Oprócz mają przeciez Rydera, Yoshiego, Archera, Hurricane, Kozlova czy Regala, który też na to zasługuje. Obecnie z zawodników ECW na pas nie zasługują tylko Baretta i Croft, bo dopiero co przyszli i narazie za wiele żaden z nich nie zrobił no i Goldust, który chociaz ma umiejętności to jego postac jest prowadzona strasznie. Według mnie Christian na RR wygra z Ezekielem, którego chociaż za gimmick lubie to w ringu jest u niego bardzo ale to bardzo słabo. Na Now Way Out pewnie dadza mu jakiegoś innego przeciwnika i też wygra po ładnej walce jak to on i jego panowanie skończy się na Wrestlemanii. Co byłoby ładnym zakończeniem jego panowania w Extremalnym brandzie. Potem najpewniej spróbuje odzyskać tytuł na Backlash i JD, a potem przedraftują go na RAW gdzie wrócił by jego Tag z Edgem dzięki czemu rok 2010 nie byłby dla niego stracony, bo szybko by zdobyli WWE Unifited Tag Team Championship. Może feud z Hart Dynasty albo Cryme Timem, a może nawet z Croftem i Barettą, którzy na drafcie mogliby przejść do RAW. Podsumowanie z tego takie, że Christian zamiast panowac na ECW może zrobić coś wspaniałego z Edgem na RAW.