Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Rock, DJ Gabriel, Spoilery na RR i powrót Edge..........

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzisiaj mało, ale treściwie, mam nadzieje, że się spodoba:

stacy_keibler.jpg

:arrow:W wywiadzie dla Sports Illustrated, była Diva WWE Stacy Keibler zdardziła, że bardzo chętnie w przyszłości pojawiła by się na RAW w roli Guest Hosta

wrestling-superstar-DJ-Gabriel-2.jpg

:arrow:DJ Gabriel został zwolniony z rosteru ECW, jak wiemy występował on z Alicią Fox, WWE podobno miało wobec niego wielkie plany, lecz od kilku miesięcy go nie widzieliśmy. Zatrudniony został w Kwietniu 2006

:arrow:Na oficjalnej stronie wwe.com w karcie na Royal Rumble PPV został dodany 30 zawodnikowy Royal Ruble Match

:arrow:WWE Elimination Chamber PPV, które odbędzie się 21 lutego, będzie nadawane tego samego czasu co match hokeja Stany Zjednoczone vs. Kanada, na olimpiadzie

:arrow:Bilety na impreze WWE Hall of Fame 2010 wejdą do sprzedaży w sobotę, 16 stycznia

:arrow:WWE podpisało kontrakt z wrestlerem Ohio Valley Wrestling(OVW)Asherem Knightem, był on obecny na tapingach SmackDown, a następnie pojechał do Florydy, by przetestować swoje siły w Florida Championship Wrestling

:arrow:Oto kolejne spoilery na Royal Rumble:

Mówi się, że ostatnimi zawodnikami którzy zostaną w Royal Rumble matchu będą Shawn Michaels i Tripe H, co mogło by znaczyć rozpad Dx

Jak wcześniej pisałam mówi się też o powrocie Bookera T na Royal Rumble, lecz sam zainteresowany zaprzecza wszystkim pogłoskom

:arrow:Mark Henry i Kelly Kelly będą podpisywać autografy w „Kmarcie” w Nowym Yorku we czwartek 28 stycznia

:arrow:Rating WWE Superstars na WGN America wyniósł 0.8

:arrow:Batista wystąpi w filmie pod tutyłem “Blood Out” będzie grał niejakiego Michaela Kinga. Nagrywanie filmu zacznie się w lutym

:arrow:Czwartkowa powtórka TNA Impact z poniedziałku miała rating 0.9, co jest bardzo dobrym ratingiem jak na powtórkę

:arrow:Mówi się, że niedługo Vince skończy z Guest Hostami na RAW i tym Brandem będzie, rządził stały Menager

:arrow:John Cena jest piąty co do długości posiadania pasa WWE. Posiadał go przez 836 dni. Najdłużej pas miał Bruno Sammartino, aż przez 4,040 dni, Hulk Hogan miał go 2,185 dni, Bob Backlund 2,138, a Pedro Morales przez 1,027

:arrow:Kolejne spoiler dotyczący faceturnu Teda DiBiase:

Jak wszyscy wiemy WWE chce by Ted DiBiase przeszedł faceturn przed Wrestlemanie. Mówi się, że to on miał by wyeliminować Randyego Ortona z Royal Rumble Matchu. Wtedy DiBiase stał by się babyfacem i dostał by swój match z Ortonem na WrestleMani. Och, to by było ciekawe.

:arrow:Następny spoiler na temat powrotu Edge:

Do Internetu wyciekły informacje, że na Maj planowane są walki Triple H vs. John Cena vs. Edge o pas WWE

Kolejne potwierdzenie, że na WrestleMani odbędzie się match Jericho vs. Edge. To dlatego JeriShow przegrało na RAW Jericho, już niedługo rozpocznie feud z Edge

:arrow:Michelle McCool nie będzie tak często widywana, jak ostatnio na SmackDown, ma ona problemy ze sowim kolanem

:arrow:WWE zapytało Dwayne „The Rocka” Johnsona o hostowanie RAW 11 stycznia, ten się nie zgodził, ponieważ tego dnia będzie w Meksyku promował swój nowy film „Tooth Fairy”

:arrow:Daniels, który był świadkiem w ślubie Traci i Kaza zamieścił taką informację na sowim twisterze:

„Ślub Frankiego i Traci był piękny. Niektórzy się popłakali, ale to były łzy radości. Absolutnie piękny ”

:arrow:Oto okładka nowego DVD Johna Morrisona „John Morrison: Rock Star”, które do sprzedaży trafi 16 lutego 2010 roku:

capturedk.jpg

:arrow:Oto zdjęcie z dark matchu RAW Chavo Guerrero vs. Bryan Danielson:

slideshow_1436565_ddn010510wrestling64.jpg

Przepraszam za błędy! Dziś tylko tyle!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

2

• Boogeyman1996

1

• SweetChinMusic

1

• Tuptuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie to twoje najlepsze newsy..Co do tego spoilera na RR no było by fajnie i może doprowadziło by do ich walki na WM.Triple h vs Cena vs Edge czyli znowu Tryplak bedzie pewnie mistrzem.Okładka bardzo fajna...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Newsy dobre ale połowe już dawałem. 11 newsów, których nie dawałem, a z tego dawałem 10. No ale już skomentuje. Fajnie bybyło zobaczyć Stacy jako Guest Hostke. Spoilery fajne ale takto niw idzę nic ciekawego :(

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie to dobra paczka newsów, szkoda że Rock się nie zgodził :/. Co do Triple Threat to stawiam na Edge'a. Fajnie że Ted będzie Facem jak dla mnie to on się na mistrza WWe nadaje :D.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Dziś specjalnie czytałam twoje newsy, żeby nie dać takich jak ty i co?? Nie widzę tych info w twoich newsach, jak możesz to podrzuć mi na pw. Thx za pochwały!

Słaby news pack. Chłopaki ogarnijcie się, napiszcie do siebie na gg kto kiedy i jakie daje newsy bo dawanie paczek newsów co 2 dni z powtarzającymi się newsami mija się z celem.

Dobra okłada dvd o Morrisonie. Oby to oznaczało spory push dla niego, w niedalekiej przyszłości. Dobre spoilery, jak najbardziej akceptuje takie opcje. Nie mogę się doczekać faceturnu DiBiasiego , może w końcu stanie się dla mnie interesującym zawodnikiem.

Nie tylko nie to mam nadzieje że DX sie znowu nie rozpadnie jeden z lepszych tag teamów

Bedzie słaby rating w czasie Elimination Chamber szkoda , ale ja bede ogladał wrestling nie hokeja ,chyba jak każdy z nas

Prędzej czy pózniej Rock bedzie GH na RAW chyba że Vince wstawi GM

Trzeba będzie zasysać 2 filmy Blood out i The rock star

Fajne newsy . Wiem że się nie znam bo jestem nowy ale mi się podoba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...