Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienia, Miz jest gejem?, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Gwiazda FCW Lift Sawyer najprawdopodobniej został zwolniony, bo jego profil został usunięty ze strony FCW. A wczoraj dowiedzieliśmy się, że także już z FCW został zwolniony były wrestler ECW DJ Gabriel. A wczoraj z Gabrielem zwolniony zostal także walczący juz ponad dwa lata w FCW Jose Torres bardziej znany jako Black pain lub Sweet Papi Sanchez.

:arrow:Lauranitis jednak nie przywiezie tak wielu talentów z OVW. Jedynym, który ma się pojawić na tapingu Smackdown/ECW w Louisville jest Asher Knight.

:arrow:ECW General Manager Tiffany (Taryn Terell) i Intercontinental Champion Drew McIntrye (Drew Galloway) sa ofcijalnie zaręczeni. Slub planuja w maju tego roku.

30a33plb.jpg

:arrow:Miz w poniedziałek na RAW powiedział do Maryse po francusku "Je suis gai, tu veux me" co oznacza "Jestem gejem, chcesz mnie" ale z tego co on mówi w wywiadach to myśli, że powiedział "Jestem wesoły, chcesz mnie".

jarrett.jpg

:arrow:Jeff Jarett udzielił wywiadu, którego kawałki przetłumaczyłem.

"Jak bardzo sie cieszycie z rekordowego ratingu poniedziałkowego Impactu?

Bardzo. To był wielki wieczór dla nas. Już siedem i pół roku istniejemy i po jednym wieczorze możemy konkurowac z WWE. Hulk Hogan, Ric Flair, Jeff Hardy to była niesamowita noc."

"Jaka jest twoja rola w TNA?

Jestem wmieszany we wszystkie aspekty organizacyjne. Jestem tu dziś po to by promować show. Miałem wczoraj rozmowę z Jakks Licensing. Rozmawialiśmy z francuskim organizatorem kilka tygodni temu. Jestem od wszystkiego, ale nie panuje nad niczym."

"Czy widzisz siebie w tym roku na rngu?

Tak ja naprawdę jestem gotów. Jestem gotów tam wejść."

"Czy oglądałeś Breta w poniedziałek?

Oczywiście nie na żywo ale powtórkę oczywiście. Mam do Breta specjalne stosunki przez Owena. Właśnie rozmawiałem z Bretem kilka tygodni temu."

:arrow:Teraz ważna wiadomość =)) Na stronie http://bit.ly/KFl3k można kupić bikini, które nosiła Lilian Garcia. Dostępne są także buty. =))

:arrow:Dzisiaj urodziny ma były cruiser WCW kończący 41 lat Silver King. Wszystkiego najlepszego.

:arrow:Na stronie InsideCostaRica.com znajduje się artykuł dotyczący Divy WWE Rosy Mendes.

:arrow:Maryse w drodzę do Bostonu zachorowała na grypę. Maryse powiedziała sama, że jej nos wygląda już jak u rudolfa :D

:arrow:WWE zacznie ogłaszać uczestników Royal Rumble Matchu w przyszłym tygodniu na RAW, a także na swojej stronie internetowej wwe.com.

:arrow:Mick Foley przypomina, że w poniedziałek po raz pierwszy był na tej samej gali co Hulk Hogan i po raz pierwszy ze Scottem Hallem od 1991 roku. Opowiadał też, że spotkał przed Bożym Narodzeniem Rica Flaira i zalecał mu dołączenie do TNA.

Bryan-Danielson.jpg

:arrow:Bryan Danielson w natępnym tygodniu zadebiutuje w FCW na własne życzenie, bo podobno nie czuł się za dobrze podczas walki z Chavo i chce trochę potrenować.

:arrow:Powtórka Impactu uzyskała rating 0.9, a powtórka Superstars 0.8.

:arrow:Jerry The King Lawrer, Tracy Smothers i Chese Stevens z Naturalsów pojawią się na gali MECW w Eansville 20 marca 2010.

:arrow:The Big Show był w Las Vegas żeby promować film, w którym zagra pod tytułem "Knuckheads". Film ukaże się w kwietniu.

Miłego czytania :D

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• undertaker124

1

• czibamba

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra paczuszka. Spełniłeś swoje zadanie i życzę powodzenia w wstawianiu kolejnych paczek. Gratulacje.

Że Miz Gejem? Zawsze mi na takiego wyglądał. Zobaczymy jak sprawa z tym się rozwinie bo mimo to nie wierzę w to zbyt mocno.

Chyba sobie kupię buty Lili :D

Newsy ciekawe i było ich dużo. Gratulacje oby tak dalej. Miz gejem? Tak jak mówił Koper dla mnie zawsze wyglądał na geja, ale mimo wszystko jestem trochę zdziwiony. Zobaczymy jak ta sprawa się rozwiąże. Życzę Tiffany wszystkiego najlepszego z McIntyre'm bo wg. mnie jest jedną z najładniejszych div w tej federacji. I jeszcze odniosę się do Jeffa Jarreta. Może nie jest moim ulubionym wrestlerem, ale kiedy nie pokazywał się na Impactach, brakowało mi go. I teraz kiedy wrócił w poniedziałek liczę, że znów zacznie walczyć i być głównym ME.

DEAD MAN WALKING

Można dwojako tłumaczyć słowa wypowiedziane przez Miza, i faktycznie jedno z nich można przetłumaczyć jako gej. Moim zdaniem Miz nie do końca zdawał sobie sprawę, z dwoistości znaczenia słów,które wypowiedział i tyle. A swoja drogą gdyby się jednak okazało, że jest gejem to głupszego ujawnienia swojej orientacji chyba nie mógłby mieć.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

O jezu Miz nie jest gejem. Chodziło, że na gali przy ringu gdy wchodził mówił do Maryse po francusku czyli storeline i jak swiross mówi może WWE nie wiedziało o co chodzi albo chcieli żeby było śmiesznie. To był storeline nie sądziłem, że to musze napisać, bo chyba jedyna wymówką jest to, że jeszcze RAW nie ogladaliście.

Nie myśli, że powiedział, tylko to stwierdzenie/słowo ma wiele znaczeń we francuskim (np słowo 'gay' w języku angielskim najpierw oznaczało 'szczęśliwy/radosny' a dopiero potem zaczęto tak nazywać homoseksualistów) i oznacza zarówno geja, jak i osobę radosną czy wesołą.

Dobrze powiedziane że Miz jest gejem . Według mnie on zawsze naniego wygłądał . Znając życie zarząd WWE ukrywał to w tajemnicy przed fanami WWE :t_up:

• 1 miesiąc temu...

Nie sądzę, żeby Miz był gejem. Raczej po prostu to miało pokazać, że jest głupi ;). Heh a Garcia się nieźle sprzedaje.. cóż powiedzieć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...