Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hardy i Bischoff, Cena, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

item-2398.jpg

:arrow:Jeff Hardy został usunięty z działu alumni na wwe.com to samo stało się z profilem Erica Bischoffa. jak wiemy obaj w poniedziałek zadebiutowali w TNA. Na ich miejscu pojawił się Dr.Death Steve Williams, który w tamtym tygodniu przegrał walkę z rakiem.

:arrow:John Cena jest już na piątym miejscu w długości trzymania pasa WWE/F Championship. Ma już ten pas łącznie 836 dni. Przed nim są tylko Pedro Morales (1027 dni), Bob Backlund (2138), Hulk Hogan (2185) i na pierwszej pozycji jest Bruno Sammartino z liczbą 4040 dni.

masters2.jpg

:arrow:Wczoraj swoje 27 urodziny obchodził Chris Masters. Ze swojej strony życzę mu wszystkiego najlepszego i jakiegoś pasu w tym roku. :D

:arrow:Beth Britt dziewczyna Jeffa Hardyego napisała na swoim Twiterze "Nie mam pojęcia skąd te pogłoski o tym aby Jeff miał wrócić do WWE w określonym terminie. Są one w 100% fałszywe."

:arrow: Jednym z powodów dlaczego JeriShow przegrali z DX w poniedziałek na RAW jest planowany powrót Edga przed Wrestlemanią i feud z Chrisem Jericho. Oczywiście uwieńczony walką na Wrestlemanii XXVI.

:arrow:WWE Superstars The Great Khali, MVP, Mark Henry, Big Show, Chris Jericho i Kane mają zagrać w filmie MacGruber. Chociaż najprawdopodobniej jedynym, który zagra w tym filmie rolę mówiącą jest Chris Jericho to Big Show ma zagrać zupełnie innego faceta. Film pojawi się 16 Kwietnia.

:arrow:WWE Womens Championka Michelle McCool będzie nadal występowała mimo nękającej jej kontuzji kolana.

:arrow: Zarząd WWE Monday Night Raw jest podobno zainteresowane zmienieniem formuły i zakontraktowaniem kogoś jako General Managera na stałe. Podobno tą osobą ma być Bret "Hitman" Hart.

:arrow:Do sekcji alumni na wwe.com oprócz Dr.Deatha został dodany Tommy Dreamer, który odszedł w ostatnim czasie.

:arrow:John Lauranuitis był poszukiwać talentów w byłej federacij rozwojowej WWE Ohio Valley Wrestling. Laurintis zebrał 50 osób, które chciałbyby sprawdzić się od razu w WWE Exutive Vice President Talent Relations.

:arrow: Ricky Steamboat Jr. pojawi się na następnej gali rozwojówki WWE FCW. Ostatnio jego syn podpisał kontrakt na rok z federacjami rozwojowymi z innych części świata żeby zanim podpisze kontrakt z WWE podszkolić umiejętności.

:arrow: Można śledzić Twiterra Rosy Mendes, który został ostatnio potwierdzony przez WWE. oto adres dla zainteresowanych : http://twitter.com/localindatica

:arrow:Batista zagra w niezależnym filmie o nazwie Blood. Zacznie kręcić za miesiąc. Więcej informacji pod tym adresem: http://www.2theadvocate.com/entertainment/fun/80937442.html?showAll=y&c=y

:arrow:The Brian Kendrick już 12 Lutego w los Angeles ma zadebiutować na gali ........ Ring of Honor!! Ma już podobno podpisany kontrakt chociaż nie dawno mówiło się o nim w TNA.

:arrow:Jerry Lynn skontaktował się z RoH i powiedział, że będzie gotowy już 29 Stycznia na walkę z Kennym Kingiem. Jak pamiętamy legenda hardcoru nie występowała już parę miesięcy po tym gdy doznał kontuzji pleców po Spike Piledriverze od Kinga.

:arrow: Według nie potwierdzonych informacji Alex Shelley doznał dosyć poważnej kontuzji i może go trochę nie być.

To wszystko życzę miłego czytania.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• sashi10

1

• IAmKari

1

• zajek23

1

Top użytkownicy w tym temacie

dzięki bardzo za newsy są bardzo znaczące i fajnie że Pomyśleli wreszcie o GM na Rawie no ciesze się że mają na myśli kogoś takiego jak Bret :) no i w sumie pasuje mi to że Jeff nie wraca do WWE wolę pooglądać go świetnie walczącego w TNA :) No i też jeśli chodzi o WWE ciekawy jestem kiedy wreszcie Rated R Superstar wróci fajnie by było na RR w tym roku go zobaczyć :) Jeszcze raz dzięki za newsy

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

fakt, dzieki ;d i widac jak na calym świecie szerzy się fałszywy pudelek- wszyscy gadali jak to Jeff wróci do WWE, jakie wielkie spekulacje były a tu nagle wraca ale do TNA. sama Beth to potwierdziła..ludzie wymyślają a potem pierdoły pisza i gadaja. zal mi ich -.-

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

tak jest zawsze jak ktoś coś usłyszy i nie ma pojęcia o czym gada. Ja jestem ciekaw czy RVD przejdzie do TNA czy do WWE .Ale z tego co czytałem raczej do TNA ;p

:) fajne newsy:) A co do RVD to mysle ze jednak do WWE! Moze znowu wystapi na Royal Rumble :thinking:

7606230484c6ac01ca2e1b.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...