Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chavo zadowolony z Danielsona, Plakaty PPV, Guest Host......

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No, mam nadzieje, że newsy wam się spodobają, iż trochę ich uzbierałam:

:arrow:TNA wypuściło do sprzedaży nową koszulkę Hulka Hogana

:arrow:Angelina Love nie była na BackStage poniedziałkowego impactu, za to byli tam The Young Bucks i zobaczymy ich na następnym tapingu

:arrow:Mówi się, że stare gwiazdy w Tna mają być zwalniane, a dostawać się nowsze, co raczej jest dziwne, ponieważ zaczęli od zatrudnienia Hogana

:arrow:Bret Hart spędził dużo czasu na Backstage RAW z HHH, HBK i Markiem Henrym, są to jedyni wrestlerzy których widywał, gdy sam występował

:arrow:Hart Dynasty zostało w tym samym hotelu co WWE by odpoczywać, w lobby spędzili godziny podpisując zdjęcia i rozmawiając z fanami

:arrow:Na gali Genesis PPV zobaczymy walkę Matt Morgan i Hernandez vs. The British Invasion o pasy TNA Tag Team

:arrow:Rating noworocznego TNA Impact wyniósł 0.8

:arrow:Chavo Guerrero skomentował swoją “współprace” z Brayanem Danielsonem na Twitterze, oto co napisał:

„Ale było fajnie pracować z Danielsonem! Mam nadzieje, że spędzimy ze sobą więcej czasu…..”

Brayan Danielson otrzymał wielki pop w swoim dark matchu, czyżby drugi John Cena??

:arrow:Batista jest na okładce Styczniowego „Ironpinoy magazine”

:arrow:Vince będzie grał heela w feudzie Bret Hart-Vince McMahon

:arrow:5 stycznia tak zwane “Gorące tematy” wyszukiwane w przeglądarkach to „jeff hardy tna” „beautiful people” i „hulk hogan”

:arrow:”Fan” który uratował CM Punka i Luke Gallowsa na Smackdown to Ted „The Trailer” McNailer były zawodnik Ohio Valley Wrestling

:arrow:WWE jest podobno bardzo zaskoczone powrotem High Flyera do „wrogiej” federacji, stracili świetnego zawodnika

:arrow:Oto plakat promujący Elimination Chamber PPV, odbędzie się ono 21 lutego:

fgcn8qq4954ygi16mee.jpg

:arrow:A to plakat PPV TNA „Against All Odds” ta gala odbędzie się w walentynki:

lny1ratj9kf2s9qo33.jpg

:arrow:William Shatner będzie Guest Hostem na RAW w Nashville, Tennessee 1 lutego

:arrow:Dwie gwiazdy TNA Traci Brooks i Frankie "Suicide" Kazarian, w ten weekend wezmą ślub!

:arrow:WWE wypuściło do sprzedaży nową koszulkę Breta Harta. Na wweshop.com można również kupić, DVD z PPV TLC

:arrow:Rating noworocznego WWE SuperStars wyniósł 0.7, a powtórka 0.3

:arrow:Oto super filmik co działo się po Raw:

:arrow:Rating ECW, z main eventem CM Punk vs. Mark Henry wyniósł 0.9

:arrow:Na następnym ECW na SyFy zobaczymy match Battle Royal “Over-The-Top-Rope” zwycięzca zmierzy się z Christianem na PPV Royal Rumble w walce o pas tego rosteru. Oto uczestnicy: CM Punk, Shelton Benjamin, Evan Bourne, Matt Hardy, Kane, Vance Archer, Ezekiel Jackson i Yoshi Tatsu

:arrow:Bob Carter, właściciel Panda Energy jak I ojciec Dixie Carter, był na publiczności poniedziałkowego TNA Impact

:arrow:Oto zapowiedziane matche na dzisiejsze WWE SuperStars:

*Gali Kim vs. Jillian Hall

*Chris Masters vs. Ted Dibiase

*Caylen Croft i Trent Baretta vs. Yoshi Tatsu i Goldust

*Finlay vs. Mike Knox

A tutaj spoilery,jeśli kogoś obchodzą:

Gali Kim pokonała Jillian Hall

Ted Dibiase pokonał Chrisa Mastersa(z Eve Torres)

Yoshi Tatsu i Goldust pokonali Caylena Crofta i Trenta Baretta

Finlay pokonał Mike Knoxa dzięki Shillelagh

:arrow:Diva WWE Maria ma zamiar wypuścić płytę w Kwietniu. Tą informację zamieściła na swoim twitterze

:arrow:W karcie nie ma żadnych machy w karcie na Royal Rumble, ale oto możliwe propozycje:

*WWE Championship: Sheamus vs. John Cena

*World Heavyweight Championship: Undertaker vs. Rey Mysterio vs. Batista

*Christan vs. Zwycięzca Battle Royal z następnego ECW

*Zwycięzca turnieju o pas Divas

*Royal Rumble Match

:arrow:Pierwszy plan na stracenie pasu przez Meline był taki, że na BackStage zostanie zaatakowana przez Maryse I w walce straci pas

:arrow:WWE nie jest zadowolone z poniedziałkowego ratingu, ponieważ większy sukces(jeśli chodzi o porównanie ratingu ze zwykłych odcinków) osiągnęło TNA. Zarząd World Wrestling Entertaiment oczekiwał na rating ponad 4.0

:arrow:Edge, jest na tyle zdrowy, że będzie mógł wystąpić na tegorocznej Wrestlemani

:arrow:Oto okładka DVD „RAW The Best of 2009”

61ocoHweLPL._SS500_.jpg

:arrow:Nowe entrance Jeffa Hardyego:

I na koniec mały nie pewny spoiler na Royal Rumble:

Mówi się, że w Royal Rumble matchu do WWE powróci Booker T i to on wygra title shota

Dzisiaj tyle i proszę o nienaśmiewanie się ze mnie, bo to się zaczyna robić wkurzające, jak i nudne!!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielsson56

1

• Boogeyman1996

1

• Łajt

1

• CMxPUNKxOLA

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie będe się naśmiewał, bo moje newsy są nie dużo lepsze ale mam pare pytań i poodpowiedzi. Zrobiłas ten sam błąd co ja na początku. Poprostu jednozdaniowe newsy prawie wszystkie. Pozatym o tym McNailerze było już u mnie. Plakaty były pokazane w innych tematach.

*Royal Rumble Match

Wiesz ale napisałaś, że prawdopodobnie się te walki odbędą, a RR Match raczej napewno się odbędzie. Chyba, ze masz inne informacje ode mnie =))

Co do newsa o TNA i zwalnianiu jakoś go nie zrozumiałem :8 A ten tekst Chavo czytałem ale wydaje mi się, że powiedział coś w tym stylu "Z Bryanamem pracowało się bardzo fajnie. Szkoda, że nie mieliśmy 20 minut, bo wtedy ukradlibyśmy show fanom. Ale może następnym razem" więc coś się nie zgadza ale to ja moge się mylić. A i jak rating noworocznego Impactu mógł wynieść 0.8 jak na Monday Night wars było 1.5, a to jedyny Impact tego roku. Jedyny news, który tak naprawde mnie zainteresował to o Suicidzie i Traci. A co do tego, że Vince będzie grał heela to powinieneś zrobic w spoilerze.

Brayan Danielson otrzymał wielki pop w swoim dark matchu, czyżby drugi John Cena??

To mnie kompletnie rozwaliło. Nawet jeśli jakimś cudem dzieciaki polubiły go Briana, który moim zdaniem i tak nie przebije się w WWE, to nie ma ani jednej podstawy, by porównywać go z Johnem. Obaj mają wielką charyzmę, ale gdyby porównać umiejętności w ringu... hm, nie ma co tu mówić, chyba każdy wie, o co mi chodzi, szczególnie Bugimen1906, wielki fan indys. ;)

Bret Hart spędził dużo czasu na Backstage RAW z HHH, HBK i Markiem Henrym, są to jedyni wrestlerzy których widywał, gdy sam występował

Nie wydaje mi się, by była to prawda. Przecież sam Trajpl nie chciał Breta na tym Raw. Może Bret porozmawiał trochę z Mareczkiem, ale ogólnie nie mam pojęcia, jak mogło wyglądać spotkanie Shawna z Hartem poza kamerami.

Dzisiaj tyle i proszę o nienaśmiewanie się ze mnie, bo to się zaczyna robić wkurzające, jak i nudne!!

Nie wiem, kto się z Ciebie naśmiewał, po prostu naucz się przyjmować słowa krytyki i dążyć do bycia coraz lepszym, a kto wie, może w końcu będziesz miała 666 piwek i zostaniesz modkiem. :>

Nie wiem, kto się z Ciebie naśmiewał, po prostu naucz się przyjmować słowa krytyki i dążyć do bycia coraz lepszym

Niestety, ale to jest święta prawda. Troszkę sobie nagrabiłaś swoimi słowami, ale teraz widzę że się starasz, a to się chwali. Mimo wszystko niuspak słaby. Polecam przejrzeć newspack'i Daimona, Mysticala, al;bo, jak chce ci się szukać od kieski (mistrz). Jednozdaniowe wpisy, często oparte na błędnych domysłach (może i twoich, nie wnikam) no i powtarzające się wiadomości. I ROZWIJAJ INFORMACJE JAKOŚ. Nie wiem, tłumacz, rób cokolwiek, bo chyba niusy na angielskich stronach nie wyglądają w ten sposób :)

-”Fan” który uratował CM Punka i Luke Gallowsa na Smackdown to Ted „The Trailer” McNailer były zawodnik Ohio Valley Wrestling

- Diva WWE Maria ma zamiar wypuścić płytę w Kwietniu. Tą informację zamieściła na swoim twitterze

np. te niusy jakoś ostatnio był wstawiane.

Ten spoiler z RR też raczej oparty zbytnio na domysłach, w niusach podawał więcej faktów, a mniej zdań zbudowanych z "podobno", "mówi się o..." itp.

czyżby drugi John Cena??

Obawiam się, że nawet nie wiesz, kim jest Bryan Danielson i na czym polega różnica pomiędzy idolem publiki, a dużym popem...

Mówi się, że stare gwiazdy w Tna mają być zwalniane, a dostawać się nowsze, co raczej jest dziwne, ponieważ zaczęli od zatrudnienia Hogana

Bezsens. Hogan nie będzie walczyć - a zresztą, co ma piernik do wiatraka, zatrudnili Hall'a, Waltmana, Nasty Boys, ale kurna oni na celu chyba będą mieli feudy między sobą, a nie o jakieś tam wielkie pasy...

że newsy wam się spodobają, iż trochę ich uzbierałam:

A to tak an zakończenie, niby nic wielkiego, ale sensu te zdanie nie ma. Zamiast "iż", może lepiej napisać "bo" :D

Edge, jest na tyle zdrowy, że będzie mógł wystąpić na tegorocznej Wrestlemani

No to mnie cieszy. Właściwie powrót Rated R Superstar był dość nie pewny i różne źródła mówiły różne rzeczy, cieszę się, że uda mi się go zobaczyć na "WMce"

Oczywiście jak zwykle TNA nie może się pochwalić grafikami, plakat na Against all Odds ssie i to mocno.

WWE nie jest zadowolone z poniedziałkowego ratingu, ponieważ większy sukces(jeśli chodzi o porównanie ratingu ze zwykłych odcinków) osiągnęło TNA. Zarząd World Wrestling Entertaiment oczekiwał na rating ponad 4.0

Osobiście bardzo się ciesze z takiego obrotu sprawy. Nie mam wątpliwości, że Dixie dała popalić Vince'owi w ostatni poniedziałek. Vince musi w końcu zacząć liczyć się z TNA. Jeff, Ric, Hogan... kurde, TNA naprawdę pojechało po bandzie. Może w końcu WWE przestanie nam serwować opery mydlane a będzie w tym wszystkim więcej starego dobrego wrestlingu którego na chwilę obecną prócz gall PPV jest tyle co kot napłakał....

Angelina Love nie była na BackStage poniedziałkowego impactu, za to byli tam The Young Bucks i zobaczymy ich na następnym tapingu

Chciałbym w końcu ich zobaczyć w ringu i The Young Bucks (TNA musi ich wsadzić w pracę z MMG!) jak i Angeline. Przyznam, że dość ciężko przeżyłem jej stratę. Ciekawi mnie tylko co zamierzają z nią zrobić? Powrót do Beautiful People? Jeśli tak to co z Lacey? Z tego co pamiętam kiedy dni Lacey były już policzone w TNA to Hulk się za nią wstawił.

beznazwyi.png

Hahahahahahahahhahaha.

Tyle powiem. Nie wyśmiewajcie się ze mnie ? Co idzie za słowem wyśmiewajcie ? Tak krytyka. Pamiętaj jutro napisz nie komentujcie ;]

Tak na poważnie: Staraj się bardziej rozbudowywać swoje newspacki, pisać więcej kilkuzdaniowych, a nie same pojedyncze linijki. Zerknij na moje newspacki, to będziesz wiedziała co mam na myśli ;)

No i staraj się mniej chaotycznie pisać i

naucz się przyjmować słowa krytyki i dążyć do bycia coraz lepszym

Nie wiem z czego Chavo jest zadowolony.

Z swojego wyglądu .

PZDR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...