Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

French Kiss, Gregory Helms i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

maryse.jpg

:arrow: Już niedlugo pod tym adresem: http://www.FrenchKissMaryse.com będzie znajdowała się jedyna strona edytowana przez Maryse. Będzie można tam zobaczyć filmy z jej udziałem, a także kupić zdjęcia z autografami i inne gadżety Maryse.

gregory-helms.jpg

:arrow: Gregory Helms i WWE nie chcą podobno przedłużać swojej współpracy. Jeśli Gregory odejdzie stanie się oczywiście smakowitym kąskiem dla TNA.

:arrow: W magazynie Continental Airlines ukazał się o trzech silnych kobietach pracujących w WWE: Donnie Goldsmith (dyrektor ds. operacyjnych) , Michelle Wilson ( Wiceprezes do spraw marketingu) i Stephanie McMahon-Helmsley, której nie musze chyba przedstawiać.

:arrow: House show WWE w Huntsville, Texas, który miał odbyć się 7 lutego 2010 został odwołany.

:arrow: Za to WWE House Show Smackdown & ECW 28 lutego został przeniesiony z Civic Center w West Plains, Missouri do Taylor County Expo Center w Abilene, Texas.

:arrow: Na ostatnim ECW on SyFy znowu zostało zmienione rozpoczęcie. Jeff Hardy został zastąpiony Kofim Kingstonem. Pokazuje to, że Vince chyba zaczyna brać na poważnie TNA. Ale co dziwne w rozpoczęciu ECW nadal możemy zobaczyć Rica Flaira.

:arrow: Rwa zdobyło rating 3,6 podczas gdy Impact pobił swój rekord otrzymując rating 1.5. A jeszcze RVD i Sid między innymi nie zadebiutowali.

:arrow: Zarząd WWE nie jest zadowolony z ratingu RAW. Dzięki powrotowi Breta liczyli na rating co najmniej 4.0. Tym czasem rating był taki sam jak w zeszłym tygodniu czyli wspomniane wcześniej 3.6.

:arrow: Na wwe.com Daily Diva jest dzisiaj Eve, a Supestars Day jest Mike Knox.

:arrow: Ted DiBiase będzie podpisywał płyty DVD z filmem Marine 2 w Chicago.

:arrow: Spojler ze Smackdown.

Podczas segmentu gdzie wystąpi Cm Punk wystąpi również jeden z niby fanów. Tak naprawdę będzie to wrestler OVW Ted McNailer.

jeff%20hardy_12563.jpg

:arrow: Jeff Hardy stanie przed sądem. Zarzuty, które sa do niego skierowane to:

- Posiadanie kokainy

- Sprzedawanie narkotyków

I jeszcze dwa niestety po angielsku, bo nie dałem rady przetłumaczyć:

- Two counts of felony possession with intent to redistribute a Schedule III drug

- Maintaining a dwelling for drug use and/or distribution and a misdemeanor charge of possession of drug paraphernalia.

:arrow: Właściciel OVW Danny Davis był wczoraj obecny na TV tapingu WWE w Freedom Hall Louisville .

:arrow: Spekuluje się, że z Helmsem, o którym mowa była wcześniej do TNA ma przejść Matt Hardy. Co byłoby naprawdę wielkim zaskoczeniem dla wszystkich.

:arrow: Dixie Crater napisała na swoim Twiterze.

"Dziękujemy, za rekordowy rating ostatniej gali w każdy możliwy sposób. Wygraliśmy!"

:arrow: Podczas pracy nad filmem "Expendables" Steve Austin złamał kręgi szyjne Sylwestrowi Stallonowi. Było to podczas sceny walki. Stallone powiedział, że to nie żart i ta scena z Austinem była naprawdę obłędna. Dodał, że przeszedł bardzo poważną operację i ma teraz blachę w szyi.

Mam nadzieje, że będzie nawet lepiej niż poprzednio.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• undertaker124

1

• Zaqu7

1

• sashi10

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wszystko jest już na dobrej drodze, ale... kurde, Bugi weź pisz zamiast spojler to spoiler, bo spojler o ile się nie mylę to na samochodzie możesz sobie zamontować :P Mnie osobiście razi jak jest spojler, a zaraz pod tym spoiler.

:arrow: Spojler ze Smackdown.

Spoiler:

O to mi właśnie chodzi :P

Ogólnie to bardzo bym się cieszył gdyby Helms i Matt przeszli do TNA. Może by dostali w końcu push, tak jak to się stało z Elijah... No a jeśli TNA dogoni WWE, to rozpocznie się ciekawa rywalizacja, która fanom wrestlingu może wyjść chyba tylko na dobre :t_up:

Niektóre newy są ciekawe, ale też niektóre niepotrzebne. Wracając do tych ciekawych: Myślę, że Gregory Helms dobrze zrobi odchodząc z WWE bo naprawdę ma olbrzymie możliwości a zarząd prawie wcale go nie wykorzystuję. Mam nadzieję, że odejdzie do TNA i tam pokaże nam wszystkim umiejętności jakie pokazywał w WCW.

Jestem pod wielkim wrażeniem jak TNA poważnie bierze się do walki z WWE. Na samym początku nie wierzyłem, że może się udać, ale po podpisaniu kontraktu z Hardym zacząłem wierzyć i niech lepiej WWE weźmie TNA pod uwagę bo może się to dla nich źle skończyć.

Co do zarzutów Jeffa do te dwa ostatnie to

-pierwsze coś w stylu: posiadanie narkotyków w celu rozprowadzania ich

- drugie : Utrzymanie zamieszkania dla użycia narkotyku

Ale w tłumaczeniu pewny nie jestem

I jeszcze jedno to niby zdjęcie Maryse to nie jest Maryse. Ktoś za dużo bawił się chyba Photoshopem

podsumowanie: Większość newsy są niezłe, ale trochę jeszcze niezbyt ważna i przyciągająca uwagę

DEAD MAN WALKING

no TNA pokazało że małymi krokami mogą dogonić WWE no i dokładnie niech się trochę Vince zacznie bać ;phehe wg mnie świetny ME AJ vs Angle pokazali kawał dobrego wrestlingu bardzo mi się podobało już dość długi czas nie widziałem takiej ładnej ciekawej walki .. Bardzo zaskoczył mnie Motyw z Jeffem no i cieszę się oczywiście ciekawe jest również to że Helmsa ciekawi praca w TNA i czytałem trochę na WWE.com że Matt też zaczyna się interesować przejściem za braciszkiem do TNA :) byłoby dość ciekawie sądze :) czekam z niecierpliwością na jakiś jeszcze powrót zależy mi głównie aby pooglądać jeszce RVD a ponoć również ma walczyć dla TNA doszły mnie słuchy :) RAW niby bardzo mi się raz od jakiegoś czasu podobał głównie właśnie ze względu na Breta tak czekałem ale WG mnie (tylko według mnie ;p) TNA pokazało lepszy show;p na rawie walka DX vs Jerishow trzymała poziom ;p swoją drogą Raw teraz zapewne będzie kombinował jakiś storyline Vince'a z Bretem po incydencie na koniec ;p i jestem ciekawy czy na SD w piątek albo Rawie za tydzień się pojawi Hitman (bo w sumie na darmo by nie podpisał umowy na 4 miechy;/) to by było ciekawe :)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Całkiem niezłe newsy. Podobała mi się zwłaszcza informacja o złamanych kręgach szyjnych Stallone'a, lubię takie ciekawostki ;) . Coraz bardziej podoba mi się polityka TNA. Ze względu na nią i na podpisanie kontraktu przez Jeffa, po raz drugi rozpocznę oglądanie ich produkcji, tym razem postaram się już nie przerywać. A zdjęcie Maryse nawet jeśli fałszywe to i tak warte wstawienia, coś takiego nigdy nie zaszkodzi newsom :t_up:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No no ciekawe Helms skusi się na TNA a może ROH które ostatnimi czasy traci coraz więcej wrestlerów, może będą chcieli taki talnet. Bez wątpienia co wybierze i tak gorzej niż WWE mu nie będzie. Co do Matt'a, było by świetnie gdyby przeszedł do TNA. TNA na pewno postara się go z rekrutować, wtedy TNA stało by się poważnym zagrożeniem dla WWE. Oznaczało by to że Hardy Boyz by powróciło. Bez wątpienia jeśli tak się stanie WWE odpowie jeszcze większym zakupem. A więc szykuje się ciekawy rok. :)

#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...