Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Monday Night RAW 04.01.10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

5ppquv.jpg

listen up

turn it up and rock it out

party on

i wanna hear you scream and shout

this is real

as real as it gets

i came to get down

to get some f****** respect

taking it back to a hard core level

you better be ready

put your pedal to the metal

taking it back to a hard core level

you better be ready

put your pedal to the metal

(chorus)

GOO!!!

WHOOOO

never give in

WHOOOO

never give up

WHOOOO

never give in

i just wanna be,wanna be loved

PB: Witamy na WWE Monday Nigh RAW !!! Galę dla państwa będą komentowali profesor zapasów...

AS:... Andrzej Supron

PB: Oraz Paweł "Borys" Borkowski. Jeżeli chodzi o RAW to na ostatnim This week on WWE wydarzyły się ciekawe rzeczy ! John Cena został nowy mistrzem WWE pokonując Sheamusa w meczu ze stołami. The Miz wygrał walkę z drabinami i obronił pas USA. Jego rywal to był Evan Bourne...

AS: Paweł, zapomniałeś dodać, że JeriShow obronili pasy tag teamowe w walce przeciwko D-X ! Jericho założył Triple H'owi Walls of Jericho noi ten musiał odklepać. Na dzisiejszym RAW odbędą się pojedynki o to kto będzie reprezentował drużynę RAW na SmackDown! w pojedynku SmackDown! vs RAW !!! Między innymi takie pojedynki: Randy Orton kontra Cody Rhodes, Kofi Kingston kontra Santino Marella, MVP kontra The Miz !!!

PB: Jeszcze odbędą się pojedynki o pasy które znajdują się na RAW... John Cena kontra Big Show, u boku Big Showa będzie stał Chris Jericho. Odbędzie się jeszcze zwykły pojedynek pomiędzy Yoshim Tatsu, a Teddem DiBiase !

AS: Właśnie, dużo się mówi o przejściu Yoshiego Tatsu na RAW. Czy będzie tak jak z Sheamusem ? Yoshi przejdzie na RAW i zostanie mistrzem WWE ?

PB: Wszystko możliwe, ale jednak przenieśmy się na ring gdzie toczy się pierwszy dziś pojedynek czyli walka Randy Orton kontra Cody Rhodes. Cody na This week on WWE przegrał z Koffim i został wyrzucony z Legacy oraz miał zmierzyć się z Ortonem na dzisiejszej gali, a Vince McMahon ustalił, że ten pojedynek to będzie pojedynek o wejście do drużyny RAW w wielkim pojedynku na SmackDown! - SmackDown! vs RAW !!!

AS: Obaj panowie są już w klinczu. Klincz wygrywa Orton i odpycha Codyego do narożnika. Okłada go kopnięciami i punchami przy narożniku. W końcu przestaje, wykonuje irish whip do narożnika i dokłada Corner Clothesline. Zapraszamy na krótkie reklamy.

REKLAMY

AS: Witamy po reklamach, trwa pojedynek o wejście do drużyny RAW. Randy Orton kontra Cody Rhodes. Orton unika teraz Clothesline od Rhodesa i wykonuje Inverted Headlock Backbreaker ! Orton wykonuje tak zwany taniec żmij !!!Rhodes wstaje i RKO !!! Orton wkurzony chyba chce brutalnie potraktować byłego członka Legacy... Randy szykuje się do Running Punt Kick'a !!!

PB: Nie chciałbym być teraz w miejscy Cody'ego...

AS: Myślę, że nikt nie chciałby teraz być na ringu zamiast niego. Randy Orton to Legend Killer. Rhodes powoli podnosi się i Orton sprzedaje mu potężnego Running Punt Kick'a... A jednak Rhodes unika !!!

PB: Cody nagle szybko wstał i Snap DDT ! Rhodes przypina, 1...2... Orton odkopuje. Cody wstaje i podnosi rywala, irish whip do narożnika, ale jednak Orton kontruje ciągnąc Cody'ego za sobą. Cody opiera się o narożnika, a Orton dokłada Corner Clothesline. Randy żeby dobić byłego członka Legacy wykonuje jeszcze Bulldoga.

AS: Cody Rhodes w tej chwili jest teraz maltretowany przez swojego rywala. Orton znęca się nad nim bo jest po prostu lepszym wrestlerem. Randy przypina, 1...2... Cody kładzie nogę na linach co oznacza Rope Break. Orton wstaje i nie tracąc czasu dokłada jeszcze Orton Stomp. Podnosi rywala i dropkick !

PB: Randy przypina, być może teraz pojedynek się skończy. 1...2...3...

WWE-RAW-Randy-Orton_1839026.jpg

AS: Orton wygrywa oraz zostaje pierwszym członkiem RAW w pojedynku SmackDown! vs RAW. Zapraszamy na krótkie reklamy.

REKLAMY

PB: Witamy po reklamach na WWE RAW. Większość dzisiejszych pojedynków to walki o wejście do drużyny RAW w walce która odbędzie się w piątek - SmackDown! vs RAW. Jak narazie w RAW jest już Randy Orton. Odbędą się jeszcze dwa pojedynki które wyłonią pozostałych dwóch członków.

AS: Przenieśmy się za kulisy gdzie Big Show stoi przed kamerą.

Big Show: W dzisiejszej walce wieczoru czeka mnie pojedynek z Johnem Ceną. Cena nie stanowisz dla mnie zagrożenia. Ja jestem prawdziwym atletą i wiedz, że na ringu podczas mojej walki z tobą zmiażdżę ciebie ! Jesteś dla mnie jak mrówka... Jesteś nic nie warty i jesteś za mały by założyć mi swoje nędzne STF ! Nie masz ze mną szans Cena i wiedz, że wykonam na tobie Chokeslama. Pas mistrza WWE będzie wkrótce mój ! Łatwo zdobyłeś pas WWE na This week on WWE, teraz łatwo go stracisz na RAW w walce ze mną !

PB: Big Show próbuje zastraszyć Johna Cene. Przypominamy ! Dzisiejsza walka wieczoru - Submisson Match o pas WWE - John Cena (obecny mistrz) kontra prawdziwy atleta ! Big Show...

AS: Nie mogę się doczekać tego pojedynku ! W kierunku ringu przy swojej muzyce idzie właśnie Kofi Kingston. A Santino Marella stoi już przy swoim narożniku. Mamy gong... Obaj zaczynają od klinczu. Klincz wygrywa Marella i zakłada bocznego headlocka, Kofi nie potrafi się uwolnić, jednak udaje mu się wyślizgnąć z uścisku i wykonuje na Santino dropkicka.

PB: Świetna technika Kofiego może przynieść mu łatwe zwycięstwo w tej walce. Santino Marella nie zaskakuje swoimi postępami na RAW tak samo jak Chavo Guerrero. Kofi dokłada jeszcze Elbow Drop'a. Kofi pomaga wstać rywalowi i irish whip na liny, ale Santino kontruje. Kofi przy linach kontruje na Springboard Spinning Wheel Kick'a !

AS: Ależ efektowna akcja ! Kofi przypina, 1...2... A jednak nie. Santino odkopuje... Kingston podnosi rywala, ale Santino sprzedaje mu parę punchy i Suplexa. Marella wchodzi na trzecią linę i Frog Splash ! Kofi Kingston na szczęście unika. Kofi Kingston tauntuje i wykonuje na Santino Twin Leg Drop !!!

PB: To chyba już koniec... 1...2...3...

Kofi_Kingston_-_Kofi_Sarkodi-Mensah.jpg

To było do przewidzenia. Santino Marella który ostatnio słabo walczy na RAW przegrywa każdą swoją walkę w krótkim czasie oraz po swoich błędach. Nie wyszło mu Frog Splash, a więc Kofi zaatakował Twin LegDropem, a więc po zawodach.

AS: Można było spodziewać się szybkiego i łatwego zwycięstwa przez Kofiego Kingstona. Zapraszamy na krótkie reklamy.

REKLAMY

PB: Witamy po reklamach, skład RAW już prawie pełny. Brakuje jednego wrestlera. Obecna sytuacja wygląda tak: Randy Orton, Kofi Kingston & MVP/The Miz vs Rey Mysterio, Jeff Hardy & Chris Jericho !!!

AS: Zapowiada się ciekawa walka pomiędzy członkami RAW, a SmackDown! Przenieśmy się na ring bo zaraz wydarzy się coś ciekawego.

YoshiTatsu.png

Yoshi Tatsu: Witam ! Za porozumieniem obu stron (Tiffany oraz Vince'a McMahona) przeszedłem na RAW. Od teraz będę tutaj występować, ponieważ nie jestem już na ECW. Moja pierwsza walka odbędzie się na następnej gali RAW i jeszcze nie wiem z kim będę walczył. Nie interesuje mnie to z kim walczę. Może to być Big Show, Sheamus, a nawet John Cena ! Jestem w stanie walczyć z każ...

Chris-Jericho.jpg

Chris Jericho: Słuchaj Yoshi. Przybywasz na RAW z jakiegoś nic nie wartego brandu WWE - ECW i myślisz, że jesteś najlepszy. Pokaż klasę nie zniżając się do poziomu Reya Mysterio obecnego na SmackDown! i nie przechwalaj się tym, że jesteś najlepszy. Jeżeli taki naprawdę jesteś to zawalcz ze mną czyli z najlepszym z najlepszych - Chrisem Jericho. Walczę na SmackDown oraz występuję na RAW. Jestem najlepszy i to dlatego nie mam stałego miejsca, ale bardziej jest to SmackDown! Podróżuję ze SmackDown! na RAW i na odwrót bo nie boje się wyzwań i walczę z każdym kto staje mi na drodze. I ty stanąłeś mi na drodze, a więc muszę ciebie zlikwidować Yoshi... Rozumiesz !?

Yoshi Tatsu: Nie boje się ciebie Chris... Jesteś nic nie wartym wrestlerem który się tylko przechwala tym, że nikt go nie chce i to dlatego chodzisz z RAW na SmackDown. Nikt nie chce mieć w rosterze takiego słabego wrestlera jak ty i to dlatego nie wiesz gdzie występować na stałe. Wyzywam cię na walkę Chris Jeri...

Chris Jericho: Zamknij się ! Nie jesteś godzien aby wypowiadać te nazwisko. Jesteś gówno warty i nie masz ze mną szans. Jeżeli jestem taki słaby to czemu mam wraz z Big Showem pasy Tag Teamowe, a ty nie masz żadnego ? Przyjmuję wyzwanie Tatsu...

Yoshi Tatsu: Masz pasy tag teamowe bo Big Show odwala za ciebie brudną robotę i to dzięki niemu masz pasy UTTC. Ty nie robisz ani nie potrafisz nic robić oprócz przegrywania z Reyem Mysterio i na dodatek go obrażasz ! Ja nie mam żadnego pasa mistrzowskiego, ponieważ dopiero przeszedłem na RAW ! Potrafisz się tylko tym chwalić, że kiedyś byłeś dosyć dobry lecz teraz jesteś najgorszy w WWE.

AS: No, no, no... Yoshi Tatsu wyzwał na walkę Chrisa Jericho. Będzie ciekawie, ponieważ tylko Yoshi pojawił się na RAW, a już wyszedł Jericho i zaczął go obrażać. Nie mogę doczekać się już tego momentu kiedy to Yoshi poczęstuje Chrisa Buzzsaw Kick'iem bądź Jericho sprzeda rywalowi Codebreakera albo założy Walls of Jericho.

PB: Yoshi Tatsu jednak przeszedł na RAW i jego dzisiejszy pojedynek z Teddem DiBiase nie będzie pojedynkiem kiedy to Yoshi pojawia się na RAW i odchodzi. Jednak zostaje... Już za chwilę kolejny pojedynek... O wejście do drużyny RAW zawalczą MVP oraz The Miz. Zapraszamy na krótkie reklamy...

REKLAMY

PB: Witamy po reklamach. Na ring wchodzi The Miz... MVP się rozgrzewa i mamy gong. The Miz od razu przechodzi do ofensywy. Odbija się od lin i próba clothesline lecz MVP unika i wykonuje Atomic Drop ! The Miz opiera się o narożnik, a MVP próbuje Corner Clothesline ale Miz wystawia łokieć.

AS: Zauważ, że MVP wykonał chyba jeden atak, a Miz opiera się już zmęczony o narożnik. MVP znowu próbuje corner clothesline, ale Miz tym razem wykonuje dropkicka. Montel powalony... Miz wstaje i odbija się od lin i mamy Leg Dropa ! Miz pomaga wstać Montelowi i chce wykonać Suplexa, ale MVP się nie daje i okłada punchami Miza i wykonuje Belly to Belly Suplex !

PB: Ale to była efektowna akcja... Inna odmiana suplexa, świetnie to wyglądało. MVP znęca się teraz nad Mizem, sprzedaje mu dwa Elbow Dropy. Podnosi go i irish whip na liny, MVP też się odbija i wykonuje na Mizie Running Knee Facebuster. MVP ponownie podnosi przeciwnika i znowu irish whip na liny MVP wykonuje na nadbiegającym The Mizie Realease Flapjack !!

AS: Ależ to jest fajny atak. Ciekawie to wygląda... MVP przypina, 1...2... The Miz odkopuje, a my zapraszamy na krótkie reklamy.

REKLAMY

PB: Witamy ponownie po reklamach. Miz przejął inicjatywę po nieudanym Palymaker'ze od MVP. W tym momencie MVP zainkasował kicka w brzuch od Miza. The Miz odbija się od lin i Reality Check !!! Miz przypina, 1...2... MVP odkopuje.

AS: Jednak Montel nie da się tak łatwo byłemu mistrzowi USA. MVP po chwili wstaje, a Miz jest na trzeciej linie. I Clothesline z narożnika, a jednak MVP zatrzymuje Miza Big Bootem !!! MVP sprzedaje Mizowi kicka w brzuch i Playmaker !

PB: To musiało boleć... 1...2...3... !!! Znamy już skład RAW na pojedynek ze SmackDown! Randy Orton, Kofi Kingston & MVP vs Rey Mysterio, Jeff Hardy oraz Chris Jericho. Przed nami jeszcze dwie walki. John Cena kontra Big Show o pas WWE oraz Yoshi Tatsu kontra Jack Swagger.

AS: Przenieśmy się za kulisy, a potem zapraszamy na reklamy.

Primo: Słuchaj... Znowu możemy być tag teamem i rządzić tą federacją. Jeżeli znowu połączymy siły to będziemy najlepsi. Rozwalimy Big Showa oraz Jericho i pasy UTTC znowu będą nasze. Przemyśl to...

Carlito: Z chęcią. Jako The Colons byliśmy i będziemy najlepsi.

AS: Właśnie doszło do reaktywacji The Colons... Będzie ciekawie, kolejny tag team na RAW, D-X, JeriShow, Legacy, The Colons. Ciekawe czy wygrają pasy tag teamowe. Wszystko zresztą jest możliwe.

PB: Za czasów Extreme Rules 2009 byli mistrzami tag teamowymi, ciekawe czy teraz też tak będzie. Zapraszamy na reklamy, a po nich pojedynek Yoshiego Tatsu oraz Tedda DiBiase.

REKLAMY

AS: Tedd uniknął Buzzsaw Kicka i rzucił się na Yoshiego i w tej chwili okłada go serią punchy. W końcu przerywa, podnosi Yoshiego i irish whip do narożnika. Tedd próbuje Corner Clothesline lecz Yoshi go podciął i Tedd wylądował przy narożniku.

PB: Świetną technike ma Yoshi Tatsu. Yoshi sadza go na narożniku, dokłada parę punchy i wchodzi na trzecią linę. Szykuje się akcja wysokiego ryzyka... I... Frankenstainer !!! Ależ poleciał Tedd DiBiase. Yoshi przypina, ale pin tylko do dwóch... Tatsu podnosi rywala i wyrzuca go z ringu.

AS: Sędzia zaczyna liczyć przebywanie za ringiem, 1...2...3...4...5... Yoshi dokłada Slingshot Crossbody i wchodzi na ring po to, aby zaraz z niego zejść i poczęstować Tedda jakimś atakiem. Sędzia znowu liczy, 1...2....3... a w tym czasie Yoshi zainkasował potężnego clothesline. Tedd wchodzi na ring...

PB: To może się źle skończyć dla Yoshiego, ponieważ sędzia dalej liczy i jest już przy siedmiu. Tedd wychodzi z ringu i wrzuca na niego Yoshiego po czym znowu wchodzi. Tedd podnosi Yoshiego i Suplex... DiBiase przypina, 1...2... Yoshi odkopuje.

AS: Już myślałem, że Yoshi Tatsu zaliczy nieudany debiut na RAW. DiBiase podnosi rywala i... O kurde ! Tedd otrzymał z zaskoczenia Buzzsaw Kick od Yoshiego !!! Tatsu przypina, 1...2...3... Brawo Yoshi ! Zaliczył udany występ na RAW. Oby tak dalej...

PB: Zobacz na rampę, Jericho wszedł na rampę z mikrofonem.

chrisjericho_682_394004a.jpg

Chris Jericho: Brawo Yoshi... Pierwszy pojedynek na RAW wygrałeś, ale z Teddem DiBiase, wiernym psem Ortona oraz nic nie umiejącym wrestlerem wygra nawet Chavo Guerrero, Santino Marella czy nawet Hornswoggle. Zobaczymy czy, za dwa tygodnie na RAW będziesz dalej taki cwany jak teraz i czy po walce też się będziesz cieszył. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to uda mi się z tobą zawalczyć na WWE Superstars czyli już za tydzień ! Tatsu, czeka ciebie ból i upokarzająca porażka... Stracisz fanów i będziesz bez wyjścia... Przejdziesz na stronę zła, moją stronę ! Tam gdzie rządzę ja !!!!!!!!!! Czyli najlepszy z najlepszych... Chris Jericho !!!

AS: Chris Jericho w każdy sposób próbuje wkurzyć Yoshiego Tatsu. Słysząc jego słowa można też usłyszeć, że chce walczyć z Yoshim i to jak najprędzej. Ciekawe czy zarząd WWE się na to zgodzi.

PB: Wydaje mi się, że tak, przenieśmy się na ring. John Cena właśnie stoi na ringu i unosi pas mistrzowski WWE do góry.

cena.jpg

PB: I mamy gong, pojedynek między Johnem Ceną, a Big Showem o pas WWE oficjalnie się rozpoczyna ! Cena przechodzi do ofensywy, rzuca się na Big Showa, ale ten Big Bootem go zatrzymuje. Olbrzym zakłada na Cenie bocznego headlocka... Jest to submisson match w którym zwycięstwo można uzyskać poprzez zmuszenie rywala do poddania się wykonując na nim jakąś dźwignie.

AS: Cena już wstał po Big Boot'cie, ale Big Show odbija się od lin i powala go Shoulder Blockiem. Big Show podnosi Cene i sprzedaje mu Headbutta, obaj nie przepadają za sobą. Cena leży i krzyczy z bólu, a walka ledwo się zaczęła. Big Show dokłada Leg Dropa... To musiało boleć ! I chyba jeszcze boli bo trudno żeby nie czuło się skoku na głowę, a tym bardziej kiedy skacze 228 kg.

PB: Właśnie... Big Show podnosi Johna i irish whip na liny, ależ teraz Big Show przerzucił za siebie Johna !!! Cena zbliża się do Big Showa, a ten podnosi go i potężny rzut o matę ringu. Big Show obraca Cenę tak aby ten leżał na brzuchu (plecami do góry). Big Show szykuje się do wykonania jakiejś dźwigni.

AS: Wow ! Cena ucieka mu pod nogami i wykonuje Protoplex !!! Jak on uniósł Big Showa !? Cena wykonuje You Can't See Me... Odbija się od lin i Knuckle Shuffle !!! Brawo John... Cena tauntuje, Big Show powoli wstaje i wow ! Cena podnosi go Attitude Adjustment !!! Uniósł go i mamy Attitude Adjustment !!!

PB: Haha... Ależ John ma siłę. Patrz to może być koniec pojedynku, Cena zakłada STF-U... Big Show krzyczy z bólu, a ja zapraszam na reklamy.

REKLAMY

PB: Witamy po reklamach, Big Show w czasie reklam uwolnił się z STF-U. Nic ciekawego się nie wydarzyło w czasie reklam. Teraz Cena atakuje Big Showa dropkickiem, ale to nei robi na nim wrażenia. Big Show łapie Cene za szyję, szykuje się Chokeslam.

AS: Tak... Mamy Chokeslama ! Cena leży na macie ringu, a Big Show zakłada na Cenie Collosal Clutch !!! To może być koniec pojedynku... Cena stara się jakoś wydostać, sędzia cały czas pyta się go czy nie zakończyć pojedynku. Cena ma wolne ręce niech to wykorzysta...

PB: Normalnie jak by ciebie usłyszał ! Cena zadaje parę ciosów łokciem w nogi Big Showa, jest ! Big Show puszcza Cenę !!! Podnosi go i łapie za szyję. Wow ! Chokeslam, a jednak nie !!! Cena kontruje na DDT. Cena zakłada StF-U !!! O kurde, czy Big Show odklepie ? TAK !!! Big Show odklepuje. Koniec walki...

81164ac91e5f1356c0e21792ca0faa5b.jpg

PB: To była ostatnia walka tego wieczoru. WWE RAW właśnie teraz się skończyło... Słyszymy się ponownie za około tydzień na gali WWE Superstars ! Żegnają się z państwem Paweł Borkowski.

AS: Oraz Andrzej Supron ! Do usłyszenia

sorry, że dopiero teraz dałem, ale nie miałem czasu...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie