Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przepraszam ale zmieniłem zdanie ;p Ten titantron który wysłałem wcześn iej to marna nic nie warta podróba. Stworzyłem swój własny titantron Carlita jako Heela, i bardzo chciałbym zeby wszedł przy tym filmiku :

Bardzo mi na tym zależy , to mój pierwrszy titantron i wogle ;p;p

Poza tym mam małą prośbę. Gram w WCE od paru dni, ale zdążyłem napisać już kilka postów. Carlito jest moją pierwszą postacią, więc proszę żeby ktoś z doświadczonych graczy zobaczył te posty na Showtime i udzielił kilku rad jak grać lepiej. Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Co do tego czytania i oceniania twoich postów to jeżeli nie zauważyłeś w dziale WCE jest poświęcony jeden temat, który zwie się: "Opinie i sugestie na temat zawodników WCE" -> viewtopic.php?f=238&t=28816&start=50 Więc o takie sprawy to w tamtym temacie się pytaj, ale zapoznaj się z zasadami tamtego tematu :D

Ja mam do was taki mały temat do dyskusji. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale ostatnio zauważyłem pewien zastój na CrashDay. Piszą te same osoby i nikt więcej. Przy czym na ST jest całkiem inna sytuacja. Czy jeśli coś takiego będzie nadal to jest z sens z podziałem na dwa brandy? Jak myślicie czy to minie i dlaczego tak jest ?

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Next please. Już często było to poruszane ostatnio ST miało zastój i co? Teraz jest co innego, więc looz ;D A w tym miesiącu dr***, więc tym bardziej loozx2 :roll:

Myślałem o tym żeby kilka nowych zawodników poprostu przyjąć na CrashDay a nie na ShowTime i może sytuacja sama by się poprawiła. Ale w takim razie czekamy na dr*** :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Siema, to znowu wasz znienawidzony krytyk shrek ;)

Na dziś mam taką propzycjcę, może przestańcie wstawiać "starych" wyjadaczy WCE non stop w WCE a dajcie szansę innym, nie chodzi tu broń boże o mnie bo nawet jak na moją miarę to staram się słabo, lecz jest wielu ludzi którzy powinni zająć wg mnie miejsca w ME a nie tylko ludzie z kolorkami powracającymi pod innymi postaciami, rozumie że ci ludzie zrobili bardzo wiele dla federacji, lecz według mnie jeśli ktoś mienia postać powinien zacząć od zera, nie ważne czy to ja czy ktoś inny, niech pokarze wielkość nad kimś wartościowym, (hello rajden) a nie że np tomeq zmienia postać i PRAWIE od razu wraca na pozycję w której był. Ok więc pomysł krótki.... może niech bookerzy wprowadzą jakąś tabelę kto jak się stara, kto ile gra daną postacią , może jakaś zakładka Gimnick w której wiadomo by było co kto chce przedstawić daną postacią (jak ma sie zachowywać itp). skoro to dyskusja więc zapraszam.

sig.png

Ale nie rozumiem Cię. T0meq pisze na backstage, Rejden pisze, Urban pisze, więc może przytocz przykład, który można uznać za właściwy Twojej wypowiedzi, a poza tym gdyby Tomuś wrócił jak mówisz już by był WCE Champ'em. :)

Tak...osoba grająca Wadem Barrett'em od kilku tygodni jest już Continental Championem. Dlaczego? Ponieważ pokazuje się na backstage, pisze często i ładnie. Osoba, która gra Voladorem również od kilku tygodni już jest w main evencie następnej gali PPV. Dlaczego? Ponieważ jego posty bardzo mi się podobają. Osoba grająca Skipem Sheffieldem jest World Heavyweight Championem. Dlaczego? Ponieważ również pisze dobrze i systematycznie. Mam wymieniać dalej? Chyba nie ma takiej potrzeby. Gdybym chciał wypromować się na siłę już dawno zdobyłbym Continental Championship lub WCE Championship, więc nie mów mi że promuję tylko starych wyjadaczy :) zastanów się najpierw trzy razy zanim mi coś zarzucisz a później zawracaj głowę.

Btw. Dziś zostanie dodana nazwa następnego PPV oraz data next CD :)

Really? :P

No i jeszcze 1 rzecz odnośnie komentarzy pod każdą galą. Więc ja miałbym taką sugestie . . . że jeśli tak mało osób się wypowiada to wiadomo jest coś nie tak , a więc sądze , że ten gracz przez , którego jest prowadzony wrestler i występuje na gali powinien przynajmniej te 2-3 zdania wypowiedzieć się na temat owej gali. No to chyba tyle.

PS. Odbiegając od tematu to czemu nie ma newsów ? :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Wooo woooo wooo... Ja nie mowie że oni źle piszą, po prostu chodzi mi o to że jeśli ktoś zaczyna od nowa dana postacią, to niech zaczyna od samego początku, niech poczeka na swoją kolej znowu itp, niech ta gra ma jakiś sens a nie, głupi przykład... są ludzie którzy starają się o pas continental już jakiś czas a tu nagle mamy wielki powrót do WCE i mamy już z mety kolejnego kandydata (tak wiem w prawdziwych federacjach też czasem tak jest) ale wg mnie bądźmy oryginalni, zwłaszcza że ludzie którzy kręcą sie wokół pasów starają się jak mogą ( i naprawdę nie mowie o sobie, ponieważ jako Robbie E sse na całej lini jak na razie). rozumie że ktoś [isze wybornie, ale niech pokazuje to na każdej gali, niech pnie się w gorę, niech to ma swoje piękno. tyle odemnie, już nie będę wam głowy zaprzątał.

sig.png

Może nie powinienem tu pisać, nie wiem co dzieje się w WCE, ale - z twojego rozumowania Shrekomir wynika, że ktoś kto

-jest bookerem

-jest pomocnikiem, moderatorem, globalem, adminem

nie ma prawa posiadać pasa, tylko dlatego że jest 'kimś'. Tomek w WCE jest odkąd pamiętam i tylko dlatego, że zmienił postać ma zaczynać od początku? Co mu to da, skoro pisze najlepiej i z miejsca powinien coś dostać? Urban w WCE jest odkąd pamiętam i tylko dlatego, że wrócił ma zaczynać od początku? Co mu to da, skoro pisze najlepiej i z miejsca powinien coś dostac? Totalnie bez sensu.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ufff spodziewałem się gorszego odzewu z twojej strony Sebu ale na szczęście upiekło mi się :D

Ok pytanie z innej beczki bo nie wiem czy niedoczytałem, czy po prostu nie zostało to wyjaśnione. A więc jak to jest jeśli chce się powrócić do starej postaci, czy to też jest uznawane jako zmiana?

Tupek: Pewnie a jak myślałeś?!

sig.png
  • 3 tygodnie później...

Ponieważ Revolution chyba już nie istnieje, Skip i John pozostają przyjaciółmi ale myślę że dwu osobowa stajnia nie ma sensu więc chciałbym bardzo ładnie poprosić o nowy titatron dla Skip'a :roll: Koniecznie z muzyką country :D Trochę poszukałem i może być to co dam z spoiler zaraz ale jakby ktoś miał jakąś lepszą opcję to spoko bo ja poza tym same smęty znajdowałem a to musi być coś skocznego :D Z góry dzięki :t_up:

Już w tą sobotę CrashDay, na którym odbędzie się pierwszy w tym roku draft. W spoilerze poniżej podaję kartę na CD...lepiej żebyście wiedzieli do kogo kierować swoje wypowiedzi ;) Ostatnio do WCE dołączyło kilku nowych zawodników, jeśli nie ma was w karcie - bez obaw, na pewno wasza postać pojawi się na backstage i zostanie wplątana w jakiś feud.

1. Kofi Kingston vs King Sheamus

2. Wade Barrett vs Carlito - Chair Match

3. John Morrison vs Jeff Hardy*

4. Edge vs Shelton Benjamin*

5. Christian vs John Cena - Tables Match

6. Steve Austin vs Chris Jericho*

7. Alberto Del Rio vs Rey Mysterio

8. Skipp Sheffield vs Batista* - Steel Cage

Gwiazdka przy walce oznacza, że po danej walce odbędzie się draft.

Jeśli można, to prosiłbym o ten titatron na wejście Reya :D

akerdrugi.png