Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie mam nic przeciwko abyśmy feudowali. Mogę nawet powiedzieć, że spadłeś mi z nieba, bo akurat kończę mój feud, a chcę wystąpić na najważniejszej gali roku :) Więc bardzo bym chciał abyśmy feudowali. Moglibyście mi coś poradzić odnośnie feudów ? Z kim nadaję sie na feud, a z kim nie ?

ksgj.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Widać , że to intro nie robił zawodnik Showtime, no bo czy pierwszą gwiazdą tego rosteru jest Rock? Triple H? Nie! Pierwszymi gwiazdami jest ALBERTO DEL RIO I JOHNNY NITRO! Jednak znalazłeś inny sposób na wyróżnienie takiej gwiazdy jak Alberto i dałeś ją na sam koniec, czyli przed samym poczatkiem walk więc zwiastuje to, że jako ostatni na Intro'rze zawsze będe w Main Event'cie. Dziękuję za wyróżnienie w takiej postaci i mam nadzieję, ze bookerzy WCE też to dostrzegli i zastosują się do przesłania od Pietrka.

A tak na poważnie to kolejne super Intro, fajna nuta w tle, wyróżnione najwazniejsze postacie w rosterze, chociaż niektórych chyba jest za dużo bo w Intrze powinno być miejsce dla wiekszości osób a nie tylko dla najlepszych po pół minuty, znaczy ja tak mysle. tak to jest fajne, chodź mogłoby być troszkę krótsze. Dzieki za uwzglednienie i niech Capitain Charisma będzie z toba mądry człowieku.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

No spoko, ale Intro CrashDay lepsze :P tylko co mnie martwi brak Ceny!? co to kurde ma znaczyć najlepsza gwiazda ShowTime i nie ma mnie w Intro :cry: i wydaje mi się, że intro prezentowało by się lepiej, gdybyś to wszystko pomieszał nie tak, że na początku jest tylko Rock, a później Triple H tylko każdego po troszku :) ale ogólnie jest ok.

Sebu: Upps, zapomniałem napisać o Tobie :cry:

Intro świetne ale jest jeden błąd który niszczy całe into znów zostałem pominięty :cry: dlatego uważam że intro crashday jest lepsze. A do tego co wy macie z tym Rockiem normalny wrestler a zajmuję jedną czwartą intra i to dlatego na mnie miejsca niema. :(

k***a MAĆ, MY SIĘ CHYBA NIE ROZUMIEMY. NIE MA TAKIEJ OPCJI ŻE UDA SIĘ ZMIEŚCIĆ WSZYSTKICH - TO PO PIERWSZE, MOŻNA RÓWNIEŻ ZAPOMNIEĆ - TO PO DRUGIE, PO TRZECIE - CO WY MACIE DO ROCKA? JEST ZŁY BY JEST CZĘŚCIĄ SHOWTIME? NO JA PIERDOLE, NIE MACIE WIĘKSZYCH PROBLEMÓW ? o.O TAK SIĘ PODOBAŁO PIETRKOWI, TO ROCKOWI POŚWIĘCIŁ WIĘCEJ CZASU, POWIEDZ MI KTOŚ CO W TYM CHOLERA JASNA JEST ZŁEGO?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Wow Sebuś spokojniej :D Intro jest ładne i od ShowTime i od CrashDay. Przydała się jakaś zmianka po tym całym Drafcie. I przestańcie narzekać że wasza postać nie znalazła się w Intrze itd. Oba wymiatają i oby tak dalej. I Podziw za poświęcony czas na wykonanie ich.

Dokładnie, Poprawcie to, z Stajni Unsoppable's jest tylko sting, co z resztą?? Ogólnie bardzo by mi się podobało ale gdyby był tu każdy z rosteru.

Sebu? nie przeginasz troszkę?? każdy ma prawo do własnego zdania tak? A może to jakaś dykatura że coś co się ma TOBIE podobać to ma się podobać wszystkim?? TAK k***a TEŻ MI SIĘ NIE PODOBA ŻE ROCK LEDWO CO DO NAS DOŁACZYŁ TO JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU, ZAJMUJE W h***j MIEJSCA, NIE UDZIELA SIE PRAWIE NA BS, A WY KO DO h***j FAWORYZUJECIE JAK JAJUEGOŚ h***j WIE KOGO, Jest dużo materiału o kilku wrestlerach, jest za dużo rocka, stinga, edga... a co z resztą, Gdzie Cena, Gdzie Reszta Unstoppable's? Sebu chcesz się kłucić to zapraszam, mam dość. Faworyzujecuie kilku kolesi, z którymi pewnie macie dobry kontakt, a reszta to h***j no bo po co? Tak jak w TNA za czasów rządów Jarreta

Jeśli zostane ukarany za ten post a Sebu nie to ja dziękuję za znajomość.

Ej stary wyluzuj bo dolewasz oliwy do ognia, po pierwsze Rocky jest wrestlerem, który jest najdłużej w całej fedce, po drugie jest to w końcu był champion, a resztę Ci Sebu wyjaśnił, więc spokojnie ;p // Chleb

sig.png

!d3m $!3m PoW!EsIć, 6o mNie w !nTr0 n!e m@ @ JeSt Rok :(

Dokładnie, Poprawcie to, z Stajni Unsoppable's jest tylko sting, co z resztą?? Ogólnie bardzo by mi się podobało ale gdyby był tu każdy z rosteru.

Sebu? nie przeginasz troszkę?? każdy ma prawo do własnego zdania tak? A może to jakaś dykatura że coś co się ma TOBIE podobać to ma się podobać wszystkim?? TAK k***a TEŻ MI SIĘ NIE PODOBA ŻE ROCK LEDWO CO DO NAS DOŁACZYŁ TO JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU, ZAJMUJE W h***j MIEJSCA, NIE UDZIELA SIE PRAWIE NA BS, A WY KO DO h***j FAWORYZUJECIE JAK JAJUEGOŚ h***j WIE KOGO, Jest dużo materiału o kilku wrestlerach, jest za dużo rocka, stinga, edga... a co z resztą, Gdzie Cena, Gdzie Reszta Unstoppable's? Sebu chcesz się kłucić to zapraszam, mam dość. Faworyzujecuie kilku kolesi, z którymi pewnie macie dobry kontakt, a reszta to h***j no bo po co? Tak jak w TNA za czasów rządów Jarreta

ch***j, pisze się przez CH - po pierwsze, powiedziałem że o Cenie zapomnieliśmy - po drugie, po trzecie cytując klasyka - "poluzuj kucyki". Nie podoba się to nikt Cię tu nie trzyma, nie zgrywaj tutaj kij wie kogo. Tuptus nic z tym intrem wspólnego nie ma, a swoje zażalenia kierować do Pietrka, albo w sumie nie. Zamiast mu dziękować ze poświęcił dwie godziny swojego życia, żeby zrobić to coś, co i tak się nie przyda, to wy jeszcze narzekacie - gratuluje debilizmu.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Stary intro jak zwykle koksiarskie i brak kilku osób nie zmienia tego faktu poza tym nutka Coming Home jest kozacka :D Kocham tą pieśń. Poza tym wszystko w jak największym porządku ładnie dopasowane estetyka nie ma co jak zwykle dobra robota naprawdę wielki szacun Pietrek. I gratki za nowy kolorek.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

I tak nikt jak gale czyta nie odtwarza tego intra :).A więc o co kłótnie???Oj bo mnie niema w intrze to takie smutne :cry: .Idźcie lepiej napisać coś na BS a nie tu jakieś feudy.

Ale wiesz może ktoś lubi muzyki posłuchać czytając a, że intra mają kozackie nuty to wiesz :D // Ksep

Tak samo jak oglądają reklamy :)//Yao

Edytowane przez Gość
#SmartFanZone

!d3m $!3m PoW!EsIć, 6o mNie w !nTr0 n!e m@ @ JeSt Rok :(

ch***j, pisze się przez CH - po pierwsze, powiedziałem że o Cenie zapomnieliśmy - po drugie, po trzecie cytując klasyka - "poluzuj kucyki". Nie podoba się to nikt Cię tu nie trzyma, nie zgrywaj tutaj kij wie kogo. Tuptus nic z tym intrem wspólnego nie ma, a swoje zażalenia kierować do Pietrka, albo w sumie nie. Zamiast mu dziękować ze poświęcił dwie godziny swojego życia, żeby zrobić to coś, co i tak się nie przyda, to wy jeszcze narzekacie - gratuluje debilizmu.

Debilizmu to raczej tobie pogratulować, to ty czałeś tą "rozmowę" nie mam zażaleń do intra zbytnio, podałem jedynie swoje uwagi, a że z ciebie takie cwaniak to nie znaczy że jesteś tu jakimś pierdolonym bogiem. tyle odemnie ja skończyłem z toba!

sig.png

• Urządzenie:  iPhone

Jak tam, oceniacie moją pracę rajtedem erem superstarem? Wiem, że troche dziwna była dzisiejsza moja wypowiedz, ale to wszystko było przez Lube, bo nie napisał żadnego posta na Backstage :P . Chciałem też nawiązać do tego jak Edge kiedyś flirtował z innymi panienakami :lol . Myslicie, że w dobrą stronę idę aby zdobyć Hardcore CHampions? :thinking:

37184451712723064921.png

Mówiąć szczerze, ja już mam coraz miej czasu na takie maniackie pisanie jak ty, więc jak coś to sobie możesz mi odebrać ten pas. :P

ahfo.png

luba_049.png

• Urządzenie:  iPhone

O nie Luba nie wybcze Ci tego co napisałeś. Ja nie jestem maniakiem! :P

37184451712723064921.png