Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Temat się rozwija. nawet bardzo. :) Zresztą samo backstage również. Jest sporo nowych zawodników, którzy wnieśli trochę świeżości.

A w sumie... Jak już wszyscy się pytają, to co mi szkodzi. Co sądzicie o moich postach? Jak prowadzę Zacka.

Jak już przy Zacku, to tak z niczego mi wyszedł faceturn. Po prostu pisząc z automatu wyszła mi rola tego dobrego. I tu nasunęło mi się drugie pytanie. Jakie posty się wam bardziej podobają? Moje pierwsze, czy parę ostatnich?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Charismatic Enigma, chcę tylko powiedzieć, że dobrze idzie Ci gra Edgem i masz wielką szanse zostać kimś, tylko popraw niektóre błędy, bo w ostatniej wypowiedzi na BS, takie się zdarzały :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

kazek15 - Jak na początek jest jest bardzo dobrze :) Też pisałem takie posty, ale z czasem będą dłuższe tak ja moje ( =)) ) Jak tak będziesz pisał to walki będziesz wygrywał, a z czasem może jakiś pas czy coś :D

fanfanfan - Też piszesz dobre posty, ale czasami wydaję mi się, że one kręcą się co chwile tego samego. Napisz o czymś, a potem o czymś innym. :) Tak na przemian, ale i tak posty są długie :D

Luks - A ja o tobie napiszę, MVP posty dobre ale brakuje mi jakiegoś extra feudu :D Ni ma być miło, czasami niech Ci w żyły wpłynie dopalacz i będzie OK Charismatic Enigma - To co napisał Sebu jest prawdą, ostatni post był jednym z najlepszych tego brandu :) A co jest wielkim sukcesem, tylko jak poprawisz ortografię i bla bla bla..... Powodzenia :D

Tak nawiasem chciałbym coś napisać, ale niestety jest mi bardzo ciężko. Skręcony palec, boli jak cholera i do kitu się piszę. Ale mam nadzieję, że galę skomentuję i coś napiszę w CD do końca tygodnia :) Ale nie obiecuję.

Edytowane przez Gość

Mam dobrą wiadomość. Ostatnio znowu naszła mnie wena na pisanie na backstage. Już dawno Mr. Kennedy nie wypromował jakiegoś nowego zawodnika...osoba, która prowadzi Chrisa Jericho ma wielkie szczęście, że się do niej odezwałem i postanowiłem wypromować. Oczywiście była to ironia ;) . Mam nadzieje, że po feudzie z Kennedym zaczniesz pisać dłuższe posty oraz, że wyrośniesz na jedną z kluczowych postaci w WCE, w końcu prowadzenie Chrisa zobowiązuje, weź to do siebie (W sumie chciałbym żeby Chris kiedyś znowu został WCE Championem). No, chyba że Jericho nie przyjmie propozycji walki z Kennedym :D

• Urządzenie:  iPhone

Jeszcze jedno pytannko do T0meq. Moge wziąść sobie za menadżera Vickie, bo myślę, że będzie mi lepiej szło. Z góry thx

Dop. - T0meq - Skoro Gonzi wozi się po bs z Meliną to czemu ty masz nie móc? Szkoda, że nie masz "prawdziwej" managerki ale trudno. Tak, możesz pojawiać się z Vickie na backstage, ale nie pisz nią żadnych tekstów ani nic w ten deseń. Tylko Edge.

37184451712723064921.png

jednak się wypisuje ze WCE :( mam mało czasu na pisanie długich postów .... :|

cenaxm.png

Do zarządu, może ogarnelibyście rostety? paru ludzi nie widać już od długiego czasu, i zajmują tylko miejsce a ktoś mógłby ich wykorzystać.

sig.png

jednak się wypisuje ze WCE :( mam mało czasu na pisanie długich postów .... :|
Dopiero się zapisał a już się wypisuje, jak macie tak robić to się nie zapisujcie bo tylko zawodników blokujecie

ps: To mój setny post ;]

Edytowane przez Gość

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Ehh...o tym właśnie mówiłem. Zastanówcie się trzy razy nad wyborem postaci za nim się zapiszecie. Unikniemy dzięki temu wypisywania się kilka dni po zapisaniu do fedki...

PS: Rostery ogarnięte

Ok fajnie, a Może jeszcze jakiś temat, dział z rosterami? kto jest gdzie itp?

sig.png

przy nicku gracza pisze w jakim brandzie jest

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Juto już CrashTime. Nie moge się doczekać, moja pierwsza walka. Mam pytanie, a nawet 2. Po pierwsze miał wystartować typer, i chchiałem się zapytać czy ruszy on jeszcze przed CT, miał się chyba zająć tym Tuptus, ale nie jestem pewien, nikoko nie pośpieszam lecz to by było dobre. Teraz drugie. Bardzo modne w tym temacie czyli : Co myślicie o mojej postaci. Co poprawić co dodać i takie tam. Koniec pytan :D

Wg mnie dość ciekawiej piszesz, długo i na temat widać ze wczuwasz się dobrze w ta postać

sig.png

Tak to już jutro!!! CrashTime.... (Częściowo to mój pomysł z tą galą jak sobie dobrze przypominam :D Ale oczywiście bookerzy świetnie ją wyreklamowali i podkręcili i za to was kocham xD:roll: ) Ale nie miałem za dużo czasu w tygodniu ze względu głównie na szkołę :(( Ale Never Give Up!!! Dam radę więc możecie zawsze liczyć na Daniela Bryana :lol A co do twojej postaci, to posty są ciekawe i są długie. ładnie się czyta, ale to jest WCE i wygrywa najlepszy :lol Powodzenia!!!

Jak już chyba wspominałem po PPV zmieniam ring name na Johny Nitro , oraz gimmick jeszcze bardziej heelowski ( jeszcze trochę można go pokręcić 8) ) , choć w karcie na obrazku jestem jako Johny Nitro to w typerze mam John Morrison , ale to nic moje zwycięstwo jeszcze bardziej wypromuje Johny'ego :) . No i jak można to proszę używać mojego intro z Meliną ( może proszę już za późno , ale nic ). Czekam z niecierpliwością na PPV. :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png