Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ale my tu ostatnio spamujemy . A ty slit czin mjusik najwiecej :D , bo edyujesz post kazdego ;D

Dobra a tak bez offtopu to mam pytanie .

Jakby były divy to osobny roster i bs czy dołączaja do rosterów juz obecnych i normalnie z nami na bs pisza ;p ?

SCM:Pewnie że obecnych, za mało by ich było, jeżeli to wogóle wypali :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Dokładnie SCM. Jak na razie jest jedna Diva i gdzie ty tu chcesz osobny roster robić. Przecież nie będzie ponad 10 div w WCE. Jak byłoby ponad dziesięć to można byłby pomyśleć o osobnym BS i rosterze. Od razu jak dołączyłem do WCE to się zastanawiałem co z Divami przecież one w wrestlingu dużą rolę dają :D

a dużą role , darmowe dupy dla wrestlerów xD , taka prawda , zauważ jest samotny wrestler podejdzie do divy powie pare miłych słow i juz jest jego , tak jest w wwe ;p gdyby nie wwe , to byłoby na swiecie o 10000 mniej ślóbów , bo w tej federacji 1 wrestler przez całą kariere żeni się z około 10 wrestlerkami xD

Chodzilo mi o WWE oczywiscie w tym co pisalem , a nie o to do czego by były divy w wce .

--------------------------------

W wce przydałyby się divy , ale watpie zeby były tu z 4 osoby płci pieknej , które chcialyby uczesniczycyc w wce , a szkoda

urozmaiciłoby to gre :)

A no weź nie przesadzaj :D Tak nie jest. Mają dużą rolę, jak to Pan Supron powiedział one są po to, żeby dekoncentrować wrestlerów od walki i żeby się im w dekolty patrzeli =)) Rozwalił mnie ten tekst, ale cóż :D Co do Bryana to jest już zajęty na parę gal :D Także feudu nie szukam bo niby mam :lol A co do Div w WCE. To chyba tyle użytkowniczek nie ma na bgz (choć ja tam nie wiem, tylko przepuszczam) żeby grać divami. Chyba, ze jakiś pan się zgodzi zagrać divą :D

Nie podoba mi się to, że rzuciliście się na te niewinne dziewcze jak...heh..."wilki" na mięcho. Mam nadzieje, że już nie będzie tutaj takich wypadków jak napisze jakaś dziewczyna. Wiem, że większość z was napisała to dla jaj, ale powiedzmy sobie szczerze - to było niesmaczne i mam nadzieje, że nie uraziło to nikogo :). Zboczyłem trochę z tematu. Co sądzicie o najbliższym PPV? Na razie została podana tylko nazwa (Ją też oceniajcie). Jakieś wasze propozycje co do gali? Porozmawiajmy w końcu na jakiś normalny temat.

No to tak... Co do nazwy jaką jest: Wrong Side of Hell Według mnie nazwa świetna. Mam nadzieję że theame będzie nawiązywał do nazwy :D Mam jeden pomysł, może i nie do tej gali, ale do kolejnej. Mam na myśli walkę Showtime vs Crashday na PPV. Też koledzy wcześniej wspominali, ale w tej gali co teraz będzie myślę, że to bez sensu. Nazwa nie pasuje do tego pojedynku i w ogóle. I musiałby się zrobić głośno na BS o tej walce. Kiedy indziej nad tym pomyślimy :D Choć coś mogłoby już zaiskrzyć w czasie Wrong Side of Hell. Coś za kulisami jakieś spotkanie dwóch brandów czy coś. I wyzwanie na pojedynek na kolejna gale PPV. To takie pomysł z mojej strony :D

Co do tego pojedynku to nie na tej gali. Jak już to za 2 może 3 miesiące jak wszystko się ustabilizuje, kiedy już każdy się uaktywni i mniej więcej będzie wiadomo kto gra, a kto nie. Wracając do gali to nazwa jest świetna tylko skoro jest w nazwie hell to może w ME jakaś walka Heel in a cell. Co wy na to?

Walki w takich stypulacjach, odbywała się 2 miesiące temu, wieć według mnie, nie ma sensu po raz kolejny tego powtawrzać :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Choć coś mogłoby już zaiskrzyć w czasie Wrong Side of Hell. Coś za kulisami jakieś spotkanie dwóch brandów czy coś. I wyzwanie na pojedynek na kolejna gale PPV.

Dobry pomysł, dla mnie wydaje sie trafiony, najpierw na ktorejs tygodniówce obaj gm mają kłótnie, potem na PPV ustalają walkę, że wydzielą sobie drużyny itp. Oczywiście gala bylaby jak Bragging Rights, więc choc ME byłaby walka brand vs brand, to walki o championow, czy walki feudowe by sie odbyly, tylko w mniejszej ilosci

Taa wojna między brandami opanowała wasze głowy Wy się lepiej skupcie, żeby podnieść poziom tego showtime miernego bo jak tak dalej będzie to was o lata świetlne wyprzedzimy choć to i tak nieuniknione.. A co do PPV T0meq to nazwa jest gites majonez. Ciekaw jestem już jakiejś karty wstępnej, ale ona na pewno po tym MiernymTime i CRASHDAY!. A panowie Wy myślcie na tym drugim gorszym brandzie o jakiś TT z prawdziwej bajki bo jak ten czysty i kuksu tyle będą pasy trzymać to nie jest dobrze. Szczególnie, że oni nic na BS nie piszą to ich zjedziecie :D Zachowanie nie godne mistrza..

SCM dop: Dobra skończcie już z tym: my jesteśmy lepsiejsi... wszyscy wiedzą że sobie żartujecie, to już nudne jest.. a że nie pisze na bs, to jest tylko i wyłącznie moja sprawa..

Dop. Tupałek - SCM ty chyba żartujesz. Wy lepsi? Weź przestań bo się ze śmiechu posikam, ten wasz brand to może nam buty czyścić... Tyle na ten temat.

Dop. Luba Panowie spokojnie, będzie jakaś wojna brandów to zobaczymy kto kogo pokona.

No do wojny brandów jeszcze daleko, bo to dopiero za 2 miesiącem. Tam mi się przynajmniej zdaje. Bo to dopiero na kolejnej gali po Wrong Side of Hell. Jakieś logo w kolorach złoto czerwonych czy coś, żeby zmieszać dwa brandy itd. Niby dużo czasu. ale już coś na BS moglibyście nawiązywać do tej wojny brandów :D

robson .. mam uwage do ciebie . Dostałem też taką gdy zaczynałe. Nie steruj innymi postaciami w wypowiedzi. Niedość , że piszesz raz na miesiac do tego krótko to jeszcze co 2 zdanie to wypowiedz taka : Punk i ktos tam robia to , publicznosc robi to , tu ktos robi to .. Wypowiedz na bs to ma być twoja wypowiedz poza ringiem , a nie na ringu , bo ty piszesz ze wchodzisz na naroznik i wypowiedz ma być twoja ty sterujesz swoja postacia , a nie kogos , bo ja moge zrobic sobie wypowiedz i napisać np jak mam teraz feud z wadem i morrisonem , ze caly brand ich atakuje , a ja sobie tylko stoje i wykonuje chokeslamy .. mysl :)

No ja też dostałem taką uwagę na początku jak dołączyłem, ale już tego nie robię :D A co do twojego posta w BS. Nie podoba mi się to, ze Daniela Bryana robisz za heela. Który Face leje fanów? xD Owszem jestem z wami w stajni, ale Face takiego czegoś nie robi. :D

Dodano:

Dobra w WCE są już 2 divy :D . Jedna na BS poruszyła temat pasa Div w WCE. Ale co do tego pomysłu z pasem to coś mi się to nie podoba. Tylko jak na razie są dwie Divy w WCE i od razu pas osobny dla Div? Bez sensu, za mało zawodniczek. No Amelka i Brzydula będziecie musiały poczekać, aż w WCE pojawi się co najmniej 4 divy i wtedy może zarząd pomyśli nad wprowadzeniem pasu.

Chciałem pokazać mój projekt plakatu bo tam nie moge:

plakataj.jpg

No ten plakat, jest zaje#isty, tylko jest jeden wielki minus... Dlaczego tylko jedna gwiazda WCE na plakacie? Nie lepiej zrobić coś takiego, że będzie dużo gwiazd i zostańmy przy zdaniu, że pojawią się ci, którzy sobie na to zasłużyli na BS :D