Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Super. Gala w poniedziałek ewentualnie w niedzielę zostało nas dwóch: Fan i Ja.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Jakoż iż Xeb mówi Wam prawdę, tylko prawdę i calą prawdę to zostało nas dwóch, dlatego szukamy osób chętnych od pomocy - szukamy nowych, starych... obojętnie! Przez długi czas na WU w fedzie było tak, że ludzie jeżeli mieli ochote, trochę zdolności to zglaszali się by chociaż napisać 1 walkę na daną galę i to również akceptujemy, przyjmujemy każdą pomoc po to by WCE trwało. My w 2 zrobimy wszystko co w naszej mocy, ale pomoc jest bardzo miło widziana, dlatego chętnych prosze o kontakt na GG/PW czy to na stałe, czy na etat czy jak tam jeszcze się da.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jakbyście kiedyś chcieli to mogę wam napisać jakieś segmenty gdyż te chyba mi wychodzą najlepiej. Tak więc jeżeli nie starczy wam czasu na nie możecie śmiało do mnie walić ;)

#SmartFanZone

No nic, skoro robię tyle szumu, tyle się czepiam to czas spróbować tego chleba. Jak coś to pisać na pw, pomogę jak będę mógł.

sig.png

Ale w zamyśle nie jest to, żeby teraz w temacie pisać kto jest skłonny do pomocy, oczywiście odzew bardzo dobry jednak w takiej pracy chodzi o to, że zgłaszasz się po podaniu karty na galę, my Ci coś dajemy, a nie, że Ci damy, zaraz się okaże, że nie masz czasu i znów zostaniemy z niczym (wcale nie mówię, że tak będzie). Wiesz, że dasz radę, zgłoś się, a na pewno jakaś część gali zostanie Ci podarowana.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jest jakiś wakat na bookera? Mogę pomóc, pracowałem kilka miesięcy w e fedce gdzie byłem jednym z głównych bookerów.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• 3 tygodnie później...

UWAGA! UWAGA!

Jako, że od gali PPV do tygodniówki planowanej na 3 Grudnia było mało czasu na pisanie postów i ich ilość na backstage'u nie jest zbyt zadowalająca oraz ciężko będzie z tego sklecić nowego feudy po WSoH, dlatego też kolejna gala ShowTime zostaje przełożona na 10 Grudnia!!! Niestety wiązać się to będzie z tym, że gala Final Showdown pojawi się już w 2013r., jednak może to i lepiej, bo ta gala powinna być najlepszą zapowiedzią tego co mamy zamiar robić w następnym roku! Showtime oficjalnie przeskakuje o tydzień dalej niż było to zakładane, gala 10 Grudnia, następna logicznie rzecz biorąc powinna wypaść 31 Grudnia (możliwe dodanie dzien wczesniej), a wtedy PPV powinno pojawić się 13 Stycznia - jednak te terminy mogą ulec zmianie! Zapraszam na backstage, oraz przypominam o dorywczej pomocy przy pisaniu gal - jesli wiesz, że masz chwilę wolną i chciałbyś nam pomóc w tworzeniu gali, zgłoś się do Tylko i wyłącznie Xeba (nawet jakby fan chciał coś dać to musi się ze mną skonsultować), a może dołożysz cegiełkę do kolejnego show!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 4 tygodnie później...

Mam w głębokim poważaniu, jak to zrobicie, ale skoro tak ma być że Wy macie w dupie to że my zajmujemy jakieś kilka godzin na to żeby przygotować Wam niezłą galę, a Wy nagradzacie nas 2 komentarzami, czy 3, to ja mam takie coś gdzieś. Po drugie komentarze to już pal licho, ale aktywność na BS?! Dałem cały roster! Cały roster! I tylko ME pisze?! BEKA Z WAS ! Rozumiem, że możecie nie mieć czasu, ale cały weekend był.

OFICJALNIE: Chciałbym żeby jutro pojawił się czyjkolwiek post na BS! Prócz ME i Kosakiego, bo inaczej gali nie będzie już żadnej, a dział wyląduje w archiwum jeśli jest tego godny. Naprawdę wkładamy w ten projekt wiele.

27.12.12:

AHA, JEŚLI NIE UWINIECIE DUPSK I DO NIEDZIELI POŁUDNIA NIE BĘDZIE WASZYCH POSTÓW NA BACKSTAGE'U, TO WALKI WASZE BĘDĄ "SKRÓTOWE" TAK, JAK I OGÓŁ DBANIA O WAS. MOWA TU O WSZYSTKICH PRÓCZ ME, NO I MOJEJ WALKI BO, ŻE NAPISZĘ.. JESTEM PEWIEN, TEGO MOGĘ BYĆ.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Grozisz mi Uliczniku?! Pamiętaj kto ma władzę :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ty nie masz żadnej :D Jednak plakat niezły.. : )

Moja mała propozycja. Chodzi o to by każdy kto wystąpił na gali musiał skomentować to wydarzenie, w przeciwnym razie jego posty nie licą się na BS, wiadomo można się usprawiedliwić że nie ma się czasu itp lecz nie tak że piszemy na bs a skomentować galę to nie ma sensu. Wyglądało by to tak... karta na galę dajecie 10 dni przed nią kto nie skomentuje wiadomo że odpada ( jeśli ktoś się usprawiedliwi to wiadomo każdy jest człowiekiem może się zdarzyć). myślę że w takim wypadku kto będzie chciał grać to pogra a kto nie no to... nie.

sig.png

Jak dla mnie pomysł co najmniej debilny... MUSI?! Muszę to ja iść do toalety. Dziękuję... Kto chce ten komentuje, kto nie to nie a jeszcze inni chwalą osoby piszące w inny sposób (np. nagg)... To tak samo jakbym napisał "Każdy kto wystąpił w TUX musi to skomentować bo jak nie to ma bana !". Podsumowując tragiczny pomysł.

wce.png

Popieram Tuptusia : o ... O dziwno chłopak mówi dobrze, wiemy wszyscy dobrze, że robienie czegokolwiek bez oceny naszej pracy przez innych jest bezsensowne, szczególnie, jeżeli ta praca jest robiona właśnie dla tych osób - co nie zmienia faktu, że nie możemy się bawić w dyktatorów, jak komuś zależy to komentuje on galę i to od razu widać komu zależy, a kto nawet z łaski nie może poświęcić czasu na komentarz. Wracając to pomysł nie ma sensu jak Lewandowski z United, w dodatku już widzę jak 8 na 10 grających osób nagle by truło na GG, że czasu nie ma i nie skomentuje gali... Taka to natura ludzka na naszym forum!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 5 tygodni później...

1. Jest temat z pomysłami.

2. Really?

3. Chyba sam byś grał.

Dodano:

CI CO NIE SĄ W KARCIE NIE MUSZĄ PISAĆ NA BACKSTAGE? MAMY ICH SAMI PROGRAMOWAĆ I NAPROWADZAĆ, JASNE. W OGÓLE WYMYŚLAJMY WSZYSTKO TYM JAK MY TO WIDZIMY A NIE JAK PISZECIE NA BACKU.... O TYCH CO SĄ W KARCIE A NIE PISZĄ NIE WSPOMNĘ.

Dawaj ST pierdoło to sie zacznie pisanie.

wce.png