Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Byłby patryniu to byśmy już cisneli ale ten udaje ze nie ma czasu. No nie wiem róbcie co chcecie. Ja dostałem szanse i mam zamiar ją wykorzystać. Tylko mam pytanie. Mam 4 przeciwników i kurde ciężko będzie się zmieścić w 700 słowach. Jak napisze te trzy tak pomiędzy 700-800 słów to dostane znów po łbie czy będzie wszystko spoko?

Pakuj walizy, jedziem na syberię.

No śmieszne w ch***j.

Patryniu nie udaje :) Może wrócę po wakacjach :thinking:

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jest limit 700 postów! Napuiszesz 740 nic sie nie stanie, ale staraj si enie przekraczać o ponad 60 słów w kazdym poscie. ja też mam 3 rywali i psize ponizej 700.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja jeszcze do wspomnianych wyzej pasów TT chciałbym coś dodać. Moim zdaniem moglibyście im dać te pasy za to, że sie tyle o nie starają. Jeśli głównie nowi zawodnicy zobaczą, że są pasy do zdobycia i jest miejsce w tej dywizji na pewno zaczną się łączyć w teamy, bo bedzie ich kusić łatwa możliwość zdobycia pasa, bo łatwiej bedzie sie przebić do walki o pasy TT niż powiedzmy do Undisputed czy International. Nawet choćby te teamy miały wytrzymać miesiąc, to można zrobić z Wolfpacka niezłych terminatorów. Poza tym jeśli teraz by tymi pasami zajął sie Tuptuś i MrZiomal to mogło by być fajne story, bo nas jest czterech, ich dwóch, Ja i Xeb jedziemy solo, co nie zmienia faktu, że możemy pomóc Bookerowi i Rockowi w robieniu sajgonu, taki feud dobrze poprowadzony mógłby przetrwać 2-3 miesiące, a tyle powinny trwać feudy, nie tak jak większość tutaj trwa raptem miesiąc. Gdyby feud z EM przetrwał 2 miesiące, do tego na pewno zaczęły by sie formować nowe teamy skuszone możliwością walki o pas od samego początku ten title run mógłby potrwać te 3 miesiące, co by oznaczało, że nawet gdyby nie mieli rywali mogli by te pasy po prostu oddać, ale swój title run by zaliczyli, ew. jeśli sa heelami to mimo braku przeciwników zawsze sie można takimi pasami szczycić. Nie potrzeba Destination żeby mogły istnieć pasy TT, ale wszystko zależy od tego, czy jak sie dani zawodnicy będą pisać na TT, nie zrezygnują z tego po dwóch tygodniach, bo wtedy to nie ma sensu.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ziomal znowu wyjeżdża i co? Dajemy im pasy i znowu nie maja co robić miesiac, nie piszą, nie walcza nie robia nic, nie ma ich na galach? No tego chcecie? Wpisac sobie, że jesteście mistrzami w podpis i walczyć co drugi miesiąc o nie z braku rywali? No bo tak by to teraz wygladąło, Ziomal wyjeżdża i na najwiekszej gali lata nie macie wlaki no bo nie ma z kim! Do dobrej dywizji tagów potrzebne sa przynajmniej 3-4, a nie 2, w dodatku jeden ktory za miesiac moze zaczac funkcjonowac...

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Urządzenie:  Windows

Od siebie powiem - przecież od tego Panowie jesteście bookerami żeby zapobiegać takim sytuacjom. Przecież można pogadać z paroma osobami by te zaczęły funkcjonować jako tt czyż nie? Nie zawsze trzeba spełniać wszystkie życzenia graczy, to musi działać w dwie strony ; )

Niestety na naszym forum jak ktoś ma grac na siłę tagiem woli sie wypsiac, wiec nie do konca bym sie z tobą zgodizł ;)//Fan

Jak już jesteśmy przy wypisywaniu.. Proponuję, byśmy przestali pozwalać na zmianę zawodnika. Jeżeli ktoś się zapisze, to niech to przemyśli, a nie zapisuje się bo mu wena przyszła, a potem rezygnuje po dwóch dniach, bo - ja nie mam na niego pomysłu.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Fan Ty się z nikim nie zgadzasz i szczerze chętnie pyknął bym z kimś taga, nawet z takim CM Punkiem, ale ten niestety jest zajęty obroną pasa International. Ale jest wielu wrestlerów takich jak Anderson, Mysterio ! Teraz mamy jeszcze nowych Alex'a Riley'a, Gary'ego Wolf'a, ba jest Ryder! To Mało? Anderson Riley, jeden tag Wolf i Mysterio następny. Już są dwa tagi. Ja sądze że dla np. Clown'a i Lubeckiego to zaden problem, tak samo dla reszty, te ograniczenia są tylko chyba z twojej strony.

Sebu: Tak to jest bardzo dobre, miesięczna przerwa i tyle i cholera liczcie te postacie bo moim zdaniem Arnnie juz wrócić nie powinien bo on tutaj miał już chyba każdą pieprzoną postać. Tyle ode Tupka.

wce.png

No to k***a sorry, ze jestem realista. Już byłtu jeden rewolucjonista taki jak ty ... Marcineq się nazywał. Na miesiac zrobił Tag Teamy i potem gówno, cąle to zamieszanie przez to, że jednemu cżłowiekowi się zachciało pasow TT w federacji. Zrobił Teamy na miesiac, teraz znowu one zniknęły. No to twórzcie te tagi, czy ja mwóie, ze nie mozecie? Mozecie, tylko to k***a swórz sobie ten tag i pisz nim na BS, a nie ty tutaj jesteś zajebiscie madry. Bys stworzyłtego taga, napisal na BS i by mże to pomogło, a ty tylko w Wolnej piszesz, ze da się worzyc Tagi, Da sie, wiec je k***a twórz Tuptus, rób sój tag, a nie.

Podałeś przykąłdy tych teamów? Z jednym z tej 4 gadam, mówi, ze by wolał sie wypisac niz isc na pasy TT, to co mówiłem wczesniej. Luba jakbys nie widział atakuje Punka, wiec czego ty tu oczekujesz rzucajac takie propozycje Tagów?

Ktoś robi dysksuje o tych Teamach to nagle masa chętnych, temat ucichnie każda stajnia sie rozpada. Brawo...

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Widzę że przez ten pobyt jako booker nic sie nie nauczyłeś. Tak jak mówił Carlos, tagi muszą sie tworzyć NA SIŁĘ! Wy dla nich oni dla was, nie ma tak że ja nie chce na taga wole solo, przyjdzie czas to dostaniesz solo, ale najpierw sprawdz sie w tagu... Przykłady? Pro! Wzięty do Destination jak marny chłopek, co z niego dało? WCE Champa! Zajebistego Champa! Dalej? Prosze bardzo! Oner! Tag Team Champion! Miał dostać swoją szansę na CD ale z powodów mi nie znanych musiał odejść. Jechać dalej? Nie ma sprawy. XEB! Przed Destination też był pomijany i co? WCE CHAMPION! No i kolejny na plej liście Sebu. Tak jest! Jeden z dłuższych TT (nie stajni) z Goldbergiem byli mistrzami! I co? Sebek też zrezygnował z Punkowskiego bo musiał pisać ST ze mną a tak WHC nie wyjęte. Proszę dalej. Koksik jako Undertaker tag team Champ z Austinem i też już był szykowany na WHC ale także wypisał się bo nie miał czasu dla BGZ. Także mi nie mów że pasy TT to gówno bo to nie prawda, moim zdaniem to byłby pasy z prestiżem WCE na DRUGIM miejscu zaraz po prosze Ciebie WCE Title.

Teraz coś do Tych, którzy nie chcą tych tagów.

NA TAG TEAMI MOŻNA SIĘ ŚWIETNIE WYPROMOWAĆ LEPIEJ NIŻ W KARIERZE SOLOWEJ! JAK BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ TO ZARAZ ROBIE TAG Z KIMKOLWIEK BYLEBY TA DYWIZJA RUSZYŁA BO TAG TEAM'Y TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH RZECZY JAKIE POSIADA WRESTLING A INNE SPORTY RINGOWE NIE MAJĄ. ZRÓBCIE Z DWA LUB TRZY TAGI I JAZDA A NUŻ KTOŚ DOSTANIE SWOJĄ SZANSĘ W KARIERZE SOLOWEJ.

wce.png

Aha. Czyli druga reaktywacja tych pasów w ciagu 2 miesiecy. Niedługo setka stuknie.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Boże fan powiec po prostu VETO bo naprawdę marudzić zaczynasz to po kij je zawieszałeś co? proste jak jebanie ludzie się starają a ty mi dajesz teraz...yy Guest Hosta?? I co ja mam tam niby robić, wykazać się?? Dalej... mam walczyć z moim partnerem o miano pretendenta do pasa International?? To już w sumie zaraz możemy rozwalić Wolfpack bo to pewny początek końca. i TAK KUR!A BOLI MNIE TO BARDZO CZŁOWIEK STARA SIĘ 3 MIECHY ZACZYNAJĄC OD TAKIEGO MARCINKA, A TERAZ DOWIADUJE SIĘ ŻE TO POSZŁO NA MARNE!!!BRAWO

Tuptus, to masz tylu wolnych zawodników to zakładaj tego taga bo też patrząc ze strony Fana dużo mówisz mało robisz co też jest irytujące.

sig.png

shrek, jak będzie możliwość, czyli jak przegram o No.1 Contender lub jezeli uda mi sie wygrac ta walke to jak przegram z Punkiem :) Zawsze lubiłem tag teamy i jak grałem Rockiem to dążyłem do tego by mieć stałego taga z Foleyem ale Luba nie chciał oddać komuś pasa Hardcore :P

wce.png

Zawsze lubiłem tag teamy i jak grałem Rockiem to dążyłem do tego by mieć stałego taga z Foleyem ale Luba nie chciał oddać komuś pasa Hardcore

Tuptuś, bo tu nikt nie zasługiwał na tak ważny i prestiżowy pas jak Hardcore, dlatego, to ja nosiłem go, aż dwieście dni. :) Poza tym ci co są odpowiedzialni za to WCE.com, niech aktualizują ten poddział, bo przez przypadek napisał bym posta do Shelton'a Benjamin'a, bo tam pisało, że to on był WCE champem, a jednak okazuje się, że jest nim jakiś Edge. xD Więc do roboty, a i pytanie takie, bo odeszła osoba która grała Shamakiem, więc to oznacza, że TV title to vacat? Poza tym ostatnio nie bardzo śledziłem WCE, więc nie bić. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

Ten, co odszedł nie miał pasa TV ;)

I teraz właśnie widzicie, co teraz nam może powiedzieć WCE.com, dziękuje bokerzy czy bookerzy nie wiem jak to się piszę, ale naprawcie ten błąd. :)

ahfo.png

luba_049.png