Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Muszę rozgniewać Bułke, ale to przez jego zaniedbanie obowiązków :lol

Tak pytając czy niusy to już przeszlosc w WCE i nie zobaczymy ich? Bo ostatnie były ponad 2 mc temu, a przyznam, że brakuje tutaj tego i to bardzo.

Po 2 czemu nikt nie skomentował tematu z pasami? :P Bo teraz ani ja ani Chlebek nie wiemy czy robilismy to na darmo i czy sracie na to, albo czy wam to pomogło się dowiedzieć kto, jak, kiedy miał pas bo już sam nie wiem :P

Po 3 to sam nie wiem, a nie sorry już wiem . . . czy na PPV mogą być wprowadzane "nowe" stypulacje? :P

Dobra narazie wystarczy, ale muszę się zacząć bardziej interesować WCE bo Bułka się pogniewa =))

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy WCE to nie przeszłość, z tego co wiem miał je pisac Pietrek, ja mu ewentualnie pomagac. Nie wiem, nadchodzi PPV i nie wiem czy potrzebne wam w takim momencie newsy. Napewno po PPV się pojawią obszerniejsze, bo jest wazna wiadomość na wakacje i one się pojawią, lecz watpie ze przed PPV.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie no tak pytam bo taka przerwa z niusami jeszcze nigdy nie miała miejsca :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o fanów to tak w pierwszym odcinku nikt nie odgadł i nie powiem Wam kto nim był ze względu na ilość komentarzy, a w drugim rację głosując na Turka mieli: Hunico i Iluzjonista. Poza tym proszę o komentarze do PPV i bierzcie pisząc je przykład z Tomka. :P

Pisze w tej dyskusji bo wyprowadza mnie z równowagi aktualna sytuacja. WCE coraz bardziej się napędza, jest coraz więcej pomysłów. Wszyscy chcą się posrać żeby tylko dołożyć coś od siebie i żeby ich postać pojawiała się na każdym froncie. Pomysł z wprowadzeniem kolejnego punktu do zapisów w WCE był popierany przez każdego. TŁUMY DOSŁOWNIE!! Gdzie te tłumy do jasnej cholery jeśli przychodzi co do czego? Była akcja gdzie ja, Xeb, Sebu wszyscy najeżdżali na brak komentarzy czy to WCE, czy audycje. Wasza determinacja nie wiem czy trwała tydzień. Oficjalną dyskusję NtH komentowaliście pod przymusem tak naprawdę, to samo było z Collision. PPV się pojawiła i ile jest tam komentarzy?! Rozumiem że może większości nie ma bo są wakację ale widząc codziennie co najmniej 10 graczy WCE którzy tak się zarzekali że będą komentowali wszystko szlak mnie trafia. Podam przykład Talk Show. Każdy narzekał, że go nie ma, że urozmaiciło by to show i co? Xeb w ciągu tygodnia (chyba) zrobił dwa odcinki Special Talk Show i gdzie te miliony komentarzy? Kolejny Talk który zrobiłem ja po to by docenić postać Xeba i nie mówię o tym żeby się pochwalić że to robiłem ale po to żebyście docenili to ile czasu się na to poświęca. Aktualnie pomagam Xebowi w realizowaniu tego i mamy kilka mocnych pomysłów do zrealizowania ale wybaczcie bez komentarzy spodziewajcie się dwóch pytań i dwóch odpowiedzi ! Chcemy podkręcać atmosferę w feudach dlatego ma powstać specjalne wydanie Real FACE OFF Talk Show. Doceńcie to w końcu ! To samo będzie z newsami. Jestem pewien że po ich pojawieniu się komentarze będzie można policzyć na palcach u jednej ręki. To jest żenujące. Oczywiście to że napisałem tego posta i tak nic nie da! Ja mam jednak nadzieję że bookerzy WCE zwrócą bardziej uwagę na ten ostatni punkt w zapisach i w końcu ktoś poniesie konsekwencję.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Się wysilasz niepotrzebnie. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

To samo będzie z newsami. Jestem pewien że po ich pojawieniu się komentarze będzie można policzyć na palcach u jednej ręki.

No co ty?! przeciez w newsach jest praktycznie słowo o każdej postaci, dowiadują sie o feudach i kazdy bedzie pisal komntarze:

"O jak zajebiście, mam dostac title shota. Należy mi sie to jak ch***j. Dzieki za newsy"

Za to newsów ogołem skomentowac nie bedze komu ;)

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Może to jest syzyfowa praca ale czasem efekty przynosi. Tylko czemu do jasnej cholery każdy rusza dupsko po takich apelach, a z własnej woli to wszystko przychodzi tak ciężko.

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

A i panowie z innej beczki. Szukam kogoś chętnego aby podliczył typera WCE z Nowhere to Hide! zyczyłbym sobie również aby był on podliczony oraz złączony z wynikami tupera z Our World. Proszę zainteresowanych o kontakt na PW lub na GG które mam w profilu (1207388 dla leni). Za wykonana prace nagrodze symbolicznie plusikiem reputacji.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Hunico jak do mnie bijesz to wróciłem dopiero co z Hiszpani wczoraj w nocy, napisałem posta na BS i poszedłem spać przeraszam najmocniej mam nadzieję że mi wybaczysz a jak nie to daj namiary podeślę ci bukiecik różyczek....

Napewno bije do ciebie, szczegolnie ze urlop w WCE brales (chyba?) :lol //fan

sig.png

Nie biłem do nikogo konkretnego. Gdybym chciał to wymieniłbym każdego z nicku ale jest to bezcelowe. Tak już jest że mówię do ogółu więc nie bądź złośliwy. Celowo napisałem że są wakacje i ktoś może być poza domem i to rozumiem. Jednakże jeśli piszą posty na BS to chyba skomentować też mogą prawda?

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

Cholera Ludzie! Jeżeli ktoś z WCE nie komentuje, to nie spełnia jednego z punktu przy zapisać, co powinno nieść za sobą zwolnienia. Tylko wtedy w WCE zostało by może 5-6 osób? Bo nawet ci którzy nie są w WCE komentują czasami...

1.jpg

Iluzja.....

• 3 tygodnie później...

No więc tak, na Collision Wolfpack miało dostać walkę o pasy TT lecz widzę im bardziej się staramy tym bardziej macie nas w du... ( mówię za siebie żeby nie było) Co jest panowie, siedzę tu prawie rok, wreszcie znajduje powoli swoje miejsce a wy to wszystko macie gdzieś?? Nie no tak się nie robi wg mnie! Powoli brzydnie mi się to!

sig.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Spójrz na to z innej strony. Moim zdaniem nie mielibyscie z kim feudowac.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Chociażby z wami, ale powoli rozumie że walka o pasy TT to dla niektórych po prostu upokorzenie...

sig.png