Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Klaudia, wiem że to troszkę nienaturalne ale może byś sprobowała grąc facetem?? w tedy mogłabyś odgrywać jakąś porządną rolę, sądzę że zarząd nie miał by nic przeciwko badź też gdyby była możliwość żebyś walczyła z nami bedąc kobietą bo widac że grać chcesz ale niestety twoja płeć cię ogranicza (bez urazy ) więc dogadaj się z zarządem, wg mnie mogłabyś spokojnie walczyć z nami o pasy ale wtedy raczej musiałabyś wyberrac kogoś bardziej "dominujacego" Beth nie jest złym rozwiązaniem mogłabyś się chwalić że wywaliłas Greath Khaliego z RR Awsome Kong wiadomo siła i dominacja sama w sobie, terz pojawiła sie rta wysoka amazonka.... zawsze możesz powiedzieć że świad kobiet to dla diebie pestka i przyszłaś pokazać że możesz mierzyć się z facetami, taki niby gimnick Gladiatorki. coż mam nadzieję ze chociaż troszkę pomogłem

sig.png
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Siemka :waving: . Jest ktoś wolny na CrashDay i chce pofeudowac bo aktualnie prowadze feud z Diazem i to nie wypał jest bo on nic od 1.5 tyg. nie napisał wiec go kończe :( ??

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Dobra czas wdroczyć jakiś pomysł tylko jak wam się nie będzie podobał to mnie nie zjedzcie :lol .

Mianowicie tak się zastanawiałem co mogłoby upiękrzyć , albo inaczej mówiąc nadać jakiś ciekawy charakter walki między brandami , oczywiście nie chodzi o draft , który jak wiadomo już zaistniał w WCE , ale bardziej chodzi mi o zoorganizowanie czegoś na styl , powtarzam na styl! KOTR , wiadomo inna nazwa , może jakieś inne zasady. Przebieg byłby np. taki , że na tygodniówkach odbywały by się walki kwalifikacyjne czy coś w tym stylu , a na PPV zostałby rozegrany cały turniej , albo na tygodniówkach , nie wiem jakie będziecie mieli podejście do tego pomysłu , ale jeśli się do niczego nie nadaje , to poprostu piszcie to co uważacie , wkońcu czasem pomysły są dobre , a czasem wręcz przeciwnie zobaczymy jak będzie tym razem , zapraszam do wyrażania swoich skromnych opinni :roll: .

Tupak: Wszystko piknie ale napisz to w pomysłach :D

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Pomysł dobry ale trzeba to obmyślić.Można by było zrobić taki turniej o jakiś pas lub pretendenta bo tak o pietruszkę to bez sensu.Gdyby w każdym brandzie wybrać max 10 wrestlerów i zrobić bloki typu Block A-Showtime Block B-CrashDay.Potem z każdego brandu mamy jednego reprezentanta i można było by coś takiego dać na PPV.Idealnym PPV było by CrashTime ;).To tak na szybko pomysł i trzeba to dopracować.Jednak Pomysł masz dobry :t_up:

#SmartFanZone

Pomysł dobry, Yao jeszcze go ulepszył, no to ja dodam swoje parę groszy, fajnie jak by nie było wiadomo kto z kim będzie walczył, tylko na samym show GM będzie wybierał swojego "reprezentanta" a drugi jego przeciwnika, taka niewiadoma może nadać trochę napięcia całemu PPV. Też myślę że idealnym PPV będzie CrashTime, no chyba że macie pomysł by zrobić jeszcze jedno show tego typu bo jak wiemy rok jest długi i mozna by wojenkę toczyć troszkę częściej.

A może jakieś MITB??

sig.png

Ja shawna tak łatwo nie odpuszcze :)

Niewiem czy komuś się to nie spodoba ale chcę narazie zmienić theme HBK.

Nie to nie będzie theme na cały czas. Potem się wróci do starego ;)

Najnowszy titantron Slayers.

Siemka. Aktualnie prowadze feud z Reyem Mysterio, tylko osoba nim grająca nie napisał nic prawie od 2 tygodni a ja się staram. Co powinienem zrobic??

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Urządzenie:  iPhone

Zacznji feud z kimś innym, albo poczkekaj trochę i może Ci odpisze.

37184451712723064921.png

Pisać więcej żeby go zniszczyć. :) Taka jest moja rada, ale na pewno Ci się to pisanie opłaci. Wiem, co mówię. ;)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Z dumą prezentuje nowy Titatron Rudos zrobiony przez Pro.Prosiłbym bookrów o to żeby każdy członek Rudos przy walce wchodził z tym wideo a nie swoim oryginalnym.

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Moi drodzy gracze, powiem wprost - jestem zmuszony przełożyć No Rules. Tym razem to moja wina, nie wyrobiłem się za co przepraszam. No Rules na pewno ukaże się we wtorek. Taka sytuacja nastąpiła ostatni raz, macie to jak w banku. Jeszcze raz przepraszam i proszę o wybaczenie. Oczywiście co za tym idzie przedłużam czas oddawania postów do poniedziałku. Pozdrawiam.

Poprawka... W środe :D

Jak mówie, że we wtorek to we wtorek!

Ej sorka mam pytanie ;p Czy jako Carlito w WCE mógłbym używać, a właściwie zadebiutować prze tym tym titantronie i theme'ie? Wiem że jest Fake, podróba i wogle ale po prostu mnie rozwala:

Jeszcze nie napisałem, ale chciałbym by titantron pokazywany na wejście Jeffa był ten : http://www.youtube.com/watch?v=0fVxGXOGjQ0

@down : Ale tu każdy wkłada titantrony jakie chce mieć jego wrestler....

Edytowane przez Gość

Od tego jest temat odpowiedni wg mnie

@UP: Wg mnie prościej by było jak by tam wszystko zamieszczać, no ale to tylko taka moja sugestia, w końcu od czegoś ten temat jest :)

sig.png