Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wraz z Tomkiem podczas rozmowy na GG o częstej zmianie postaci niektórych zawodników postanowiliśmy dodać pewien punkt regulaminu mianowicie.

- Jeden user podczas swojej kariery w WCE może posiadać max. 5 postaci. Ma to zapobiec częstej zmianie zawodników.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bardzo dobry przepis,ja osobiście ograniczył bym do trzech ale ok.Mam nadzieje że przy ponowynym dodawaniu do rosteru usera będzie sprawdzane jakimi postaciami grał już a nie tak że ma jobbera i akceptuje :). :applause: za pomysł.

#SmartFanZone

Bardzo dobry przepis. Zawodnicy co chwile zapisują się i za mięsię wracają kimś innym. Dzięki temu będą musieli bardziej zastanowić się nad wyborem postaci. Dobry pomysł :applause:

P.S. A jeśli ktoś by się wypisał i chciał wrócić tą samą postacię to będzie to liczone jako dwie ?

ksgj.png

Ja tam na to uwagi nie zwracam bo Sheltonem mam zamiar grac do upadlego :P. Lecz powiem, ze to dobra decyzja.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dobry pomysł :t_up: Ja nie zamieniam zmieniać postaci, ale są takie osoby, jak mateusz+cyferki, który w... 3 miesiące zrobił dwie zmiany...

Luba zmieniał 3 razy :P Też, więc mateusz nie jest mistrzem w tym. :D

Tak według mnie to świetny pomysł i to prawidłowo że weszło w życiu. Ja tam jakoś jak na razie nie zamierzam zmieniać postaci i chyba do końca postaram sie zostać Danielem Bryanem. Będę walczył nim do końca świata i jeden dzień dłużej :D

Mam dla Was dwie wiadomości , a dla części nawet 3 [ rosteru CD ]

Najpierw dwie dla wszystkich:

- Chyba najmilsza informacja, powraca WCE REAL TALK SHOW! będzie On prowadzony przeze mnie, jak ktoś strasznie chętny by wystąpić [ PW ]. Raczej będę sam wybierał gości, ale kto wie. Real Talk Show pojawi się za 2 tygodnie w pt.

- Power10 będzie dziś wieczorem albo jutro.

For CD:

- Weryfikacja jak Power10.

:)

Sebu odszedł...szczerze to nie rusza mnie to, nikt nie jest niezastąpiony, a nie jest to jakiś obóz pracy i nie zamierzam nikogo trzymać na siłe. Oficjalnie ogłaszam, że władze nad Showtime przejmuje Pietrek. Teraz on jest bossem tego brandu i przejmuje wszystkie funkcje szefa. Co więcej, postanowiliśmy wprowadzić nową ustawę - od teraz zarówno na CrashDay jak i na Showtime będzie po trzech bookerów. Każdy z nas ma mało czasu, wiadomo szkoła, a jeszcze zostają sprawy osobiste (ja mam obecnie ferie, więc przez najbliższe dwa tygodnie jestem w stałej dyspozycji bo nie mam żadnego wyjazdu w planach). Mam już dwóch bookerów, którzy się zgłosili, a podobno wraca pan Tuptuś, więc...Od teraz będzie mniej roboty nawet z tygodniówkami. Od dziś walki na tygodniówkach nie będą wyje**** w kosmos, więc nie czepiać się o to. Tygodniówki będą służyły głównie do rozwijania storyline'ów. Nie ma zmian z PPV, one dalej będą gnieść ;)

Jeśli kolega Tuptus rzeczywiście chce wrócić to niech sie więcej nie odpier*** tylko zabiera dupsko do roboty bo nie chce mi sie marnować czasu na pisanie kolejnych udawanych i przesłodzonych postów z pożegnaniem i te sprawy...fajnie, że wróciłeś ;)

Nooo, i tak mialo sie stac. Troche roboty z robieniem gal jest i wieksza ilosc bookerow jest doskonalym rozwiazaniem. Nawet czasem jest szansa na odrobine dluzsze tygodniowki :) .

Skoro Pietrek przejmuje Showtime to znaczy, ze pas WHC za niedlugo zmieni wlasciciela :8 :roll: ...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Pytanie do Gonzalesa. Będziesz grał jeszcze? bo mamy mieć ze soba feud, ja napisałem już o toie już chyba dwa albo trzy razy a ty nic :)

Ok sprawa wyjasniona więc teraz pytanie do bookerów: Jak to jest że w newsach jest wiadomość że mam feudować z Nitro, a za chwile on pojawia się na Crashday. Czuję się wyrolowany (TUPTUŚ NIE NIE PÓJDE DO MAMUSI SIĘ POPŁAKAC DARUJ SOBIE OD RAZU TAKIE KOMENTARZE) Staram się jak mogę, ten feud traktowałem jako tako jak nagrodę za starania mimo przegranej w Battle Royal, i co??

sig.png

To idź się popłacz do mamusi :D . Mówi się trudno, Nitro nie był jedynym dobrym zawodnikiem na ST, masz jeszcze banana czy tam innych Del Ryji. Musisz poszukać sobie kogoś nowego. Nitro odszedł na CD, mówi się trudno i idzie się dalej.

Ta, Każdy wplatany w jakiś feud, Del Rio MVP i EDGE o pas Hardcore, HHH, The Rock i banan o WHC więc fakt, mam tylu przeciwników do wyboru że głowa mała

sig.png

a jakbys odpusic jedna gale PPv to sie nic nie stanie. Wyzwij jacksona, który jest bez porazki, pisz długo i sensownie z 2 razyy na tydzień, ale stanowczo i jak pokonasz Jacksona to moze po Apocalypsys wdadza Cię w feud z nowym mistrzem Hardcore - Alberto del Rio?! to juz zostaw bookerom ;) Trzeba byc bardzo cierpliwym, HHH miał kilka szans, a zobacz ile czekał na wygraną i jako pierwsza czysta wygrana - pas! Moze ty poczekaj na jakis lepszy plan, a do tego czasu stocz walkę z jacksonem, a możesz byc drugim HHH :) Powodzenia :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie chce nic mówić, ale kurde coś mało postów piszecie na BackStage od CrashDay! Kurde, coś chce napisać, a nie mam się do czego odwołać. Pisać, pisać bo Daniel Bryan czeka z nagraniem przemowy :D Ej, co myślicie żeby zaprosić jakieś bookera ponownie do audycji i żeby poopowiadał jak źle się w WCE dzieje? Może w końcu T0mew się skusi i będzie w stanie rozmawiać i chcieliśmy Sebusia, ale on jak zawsze się obija... Sorki że tu piszę, ale tak jakoś jak o WCE to w WCE napiszę :D

Fan x3 Tak właśnie o Jacksonie myślałem bo w sumie nikogo innego do wyboru nie mam, jak odpuszcze PPV ż nic wielkiego się nie stanie, mnie tylko boli że staram się jak potrafie, miałem dostać porządny feud i nici z tego wyszły Jak sam widzisz pisze już rzadziej, dłużej i nic :/

sig.png