Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dagmara się już zapisała czyli możemy zacząć coś robić więcej w WCE :) bo samej ciężko mi było. Czy ten pomysł z show dla div jest nadal aktualny ? :)

laylau.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Rosa no niestety zasady to zasady. Każdy musi się ich trzymać

Niestety ja widzę że nie ma żadnych zasad w zapisach ponieważ już któryś tam user zapisuje się nie mając 30-stu postów. Nie mam żadnego problemu, ani nie chcę oczywiście robić nikomu na złość, ale są tu niestety równi i równiejsi. Szczerze mówiąc to chyba byłoby lepiej znieść zasadę zapisywanie się tylko po napisaniu 30-stu postów.

Niestety ja widzę że nie ma żadnych zasad w zapisach ponieważ już któryś tam user zapisuje się nie mając 30-stu postów. Nie mam żadnego problemu, ani nie chcę oczywiście robić nikomu na złość, ale są tu niestety równi i równiejsi. Szczerze mówiąc to chyba byłoby lepiej znieść zasadę zapisywanie się tylko po napisaniu 30-stu postów.

Dlaczego jest zasada od 30 postów? Bo potem nie chcemy w federacji osób, które na backstage napisą : "cześć jestem dżon, chcesz ze mną walkę" i myślą, że są fajni. Po napisaniu trzydziestu postów wiadomo już czy dana osoba jest kumata, czy jest najzwyklejszym spamerem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie byłbym do końca tego taki pewien... Mógłbym teraz przytoczyć przykład przynajmniej jednej osoby (może jeszcze kogoś bym mógł znaleźć), ale się powstrzymam. I tak kilku userów spamowało przeraźliwie tylko po to, by zapisać się do WCE... Cieszmy się jednak z tego że żaden z nowych nie przyczepił się do tego że istnieje tu niesprawiedliwość. Dobra koniec tematu, nie ma narazie żadnych kłótni, więc nie ma sprawy :).

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zasada 30 postów jest dobra,jednak bez niej mogło by być wielu spamer'ow.Jednak da się pogodzić jedno z drugim,poprzez szczegółową weryfikację postów usera który chce się zapisać,jeśli ma nawet 10 postów ale na dobrym poziomie w jakiejś dyskusji to można by było go zapisać.Ale jak ma 50 postów w działach off-topic,divas zone i ewentualnie krótkie wypowiedzi w newsach to by się odrzucało.Tak by było moim zdaniem najlepiej.

#SmartFanZone

• Urządzenie:  iPhone

Mam takie pytanie dotyczące mojej postaci. Jak myślicie czy dobry by był face turn dla Edga?

dop.Nie ten temat!!!/Yao

37184451712723064921.png

Małe pytanko do zarządu, czy to byłby wielki problem zorganizować jakiś pojedynek między Kavalem i Kozlovem w takiej stypulacji jak prosiłem?? Powód?? nikt z nich się nie udziela na BS, a wirtualna stajnia gdzie jest dwóch zawodników i dwóch statystów raczej nie ma sensu, po za tym, czy ktoś chciałby się dołaczyć?? najbardziej zależy mi na wypowiedzi Boogiego, no i innych którzy się udzielają, ludziom którzy chcą tylko raz na miesiąc coś napisać dziękuję z góry

sig.png

Jako, że jest kilka niejasnych sytuacji jeśli chodzi o Final Showdown posty na backstage będą przyjmowane i wliczane do wtorku (do 12tej), więc jeśli ktoś ma jeszcze coś do napisania to radze się streszczać.

Kacpios, Widura i reszta brać się do roboty :)

Chciałbym ogłosić, że Shad Gaspard nie pojawi się na Backstage przez długi czas, może nawet nigdy. Z tego miejsca chciałbym przeprosić T0mqa, który walczył o "Nie Jobbowanie" mojego bohatera.Powód jest chyba jasny.Nie mam czasu i chęci. Proszę o jakimś Segment odejścia z The Destination ;).Thanks dude for Everything.

paparoach.png

18659.png

Trzeba odświeżyć, jednak dość przykrą informacją, przynajmniej dla mnie. Otóż, obecnie mam w cholere dużo nauki, muszę poprawić trochę ocen i niestety w tej chwili brak czasu, by jeszcze prowadzić WCE. Wiem, wiem, mogłem napisać, że rezygnuje z niusów, jednak mi napisanie ich zajmuje...półtorej godziny/dwie godziny i to raz na tydzień, więc to nie jest duży wysiłek i tyle czasu znaleść potrafie. Niestety, ale WCE to zdecydowanie najtrudniejszy dział, który wymaga najwięcej wysiłku/czasu, a jak już pisałem, ja takowego nie posiadam. Z tego miejsca chciałbym przeprosić Tomka, który tyle robi dla Naszej federacji, a tu odchodzi mu buker, który mówił, że nigdy nie odejdzie. Dlatego mogę nadal pisać newsy, mogę napisać jakąś walkę/segment jak ktoś nie będzie mógł(czyt. Tuptus). Aha, nie odchodzę na zawsze. Póki co mam jeszcze półtora tygodnia nauki, w ferie będe mógł pisać(a ferie mam od 14/17 stycznia, do 31), zaś po nich nałapać pozytywnych ocen na drugi semestr i wtedy mogę pełni sił wrócić do pisania :) Jeszcze raz przepraszam.

Tupek: To i Ja coś powiem. mam teraz 4 dni wolnego i nic do roboty (mam tą samą sytuację co Sebu trzeba nałapać pozytywnych ocen troszke bo ciężko :P) Ale jeżeli chcecie to podejmę się wyzwania i napiszę to SAM! No chyba że mi ktoś pomoże (czyt. fanfanfan) To jak chcecie? Aha i nie mieć mi do Sebu żalu :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra tuptuś, nie odpowiadasz na PW, masz gdzieś co pisze na SB, tylko wyśmiewać mnie potrafisz.... wiec chce wiedzieć co masz przeciw mojemu pushowi, i ogólnie co masz do mojej postaci. Rezsztę zawodników przepraszam ale już nie wiem gdzie napisać żeby pan który obrósł w piórka raczył odpowiedzieć

Po pierwsze - Nie odpisuje na tak głupie PW.

Po drugie - Nie mam nic do twojej postaci tylko do tego jak się zachowujesz, wygadując jakie to Ty masz krzywdy

Po trzecie - Nie podoba się to chyba czas się rozstać.

więc papa

Żegnam.

sig.png

Te no spokój. Shrekomir daj na looz. Ja miesiąc czekałemn na moją 1 walkę gdzie ty miałeś ją co galę. Raz teraz nie masz walki i Bulwers. I nie tylko ty nie dostałeś walki na SY. Nitro nie dostał i wiele innych zawodników. Więc nie odchodź przez byle co

PS: Jee 1000 post w tym temacie xD

Oficjalne info:

CD będzie jutro. Mam nadzieję, że nie macie nam tego za złe :)

Kseb nic się nie stało, tylko was zabijemy, a wasze ciała podpalimy i wrzucimy pod pociąg. To nic złego :D

Heh przecież wiadome, że nie zawsze będziecie się wyrabiać... Idzie to zrozumieć :)

Ludziska, wielkie sorry, ale dziś również nie będzie CrashDay. Po prostu się nie wyrobiłem, mam ostatnio strasznie mało czasu, mam nadzieje że to zrozumiecie. Oczywiście CD będzie na 100% w przyszłą sobote (będą dwa epizody pod rząd). Jeszcze raz przepraszam.