Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

Z Nexusem to raczej nie bo kazek juz nie gra a te co Barettem gra ma teraz przerwę.

37184451712723064921.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Ok. Ale Z Drewem chyba bym nie miał szans więc Może Nexusik?

Po pierwsze to, że zebrałeś pochwały za pierwszego posta nie oznacza, że masz spocząć na laurach i sie wywyższać tylko powinieneś jeszcze bardziej pracować, bo zawsze może być lepiej, a zacząłeś dobrze, więc to wykorzystaj. Po drugie Nexusi ooddali wypowiedzenie, więc z nimi nie pofeudujesz, bo już nie grają. No i trzecia rzecz nie patrz tylko na długość, bo za długie posty też są złe, a liczy sie to jak sie wczuwasz w postać, a nie jak długą encyklopedie napiszesz. Po czwarte na początek dobrze jest feudować z kimś, kto pisze dobre posty, bo zawsze sie możesz dużo od takiej osoby nauczyć co i jak pisać i generalnie ktoś Cie musi wypromowac, bo od tak nie możesz startować po pasy, tym bardziej, że kolejka sie robi.

Nie traktuj tego jako jakiś opieprz czy coś w tym stylu, to są tylko moje rady, które Ci na pewno pomogą i nie obrażaj sie na mnie :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Karling, lepiej jest feudować z kimś kto pisze lepiej od ciebie, bo wtedy ty też zaczynasz pisać lepiej. Nie chciałem spamować w opiniach i sugestiach więc napiszę tu

...Piszesz prawie cały czas o Stingu i Tylko Sting, Stin i Sting...

Właśnie o to chodzi w feudzie. Aby pisać do siebie, a nie napisze 3-4 zdania do Stinga i potem znowu to samo do kogoś innego. Czasem się podniecają, że napiszą długiego posta i opiszą 10 osób, a inny napisze niewiele mniej do jednej osoby i mówią, że ten pierwszy pisze lepiej, a jak dokładnie spojrzą to zdanie zmieniają.

ksgj.png

Dobra. To Kto 1 napisze z Tym Pofeduje.

Monte

Sting

Rio

Inny.

• Urządzenie:  iPhone

Karling co kogo obchodzi, że ty sam wybierasz? Co? Ty powinieneś się starać a nie oni o ciebie. A tak między nami. Dobrze się czujesz myślisz, że każdy będzie koło ciebie latał, żebyś z nim pofeudował? Chyba jestes chory i to bardzo.

37184451712723064921.png

E moim zdaniem źle się za to zabierasz totolotka zrób od razu... Po prostu napisz ofensywnie na BS do kogoś i już.

Może napisz nam tu od razu człowieku, że chcesz na showtime walczyć z Nitro?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Cholerny Xeb dobrze gada - karling, zaatakuj kogos na BS i wtedy zacznie sie feud.

ps. To, ze cie pochwalilem za twojego jedynego posta, nie znaczy, ze juz jestes gwiada i ze wszyscy beda za toba ganiac by z toba urzadzac konfrontacje ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Może napisz nam tu od razu człowieku, że chcesz na showtime walczyć z Nitro?

To sebu pisze. Chce walczyć na Nitro ;]

Ok biore się za pisanie

Mam tutaj pare spraw do graczy , którzy zapisani są w WCE nie jestem może w zarządzie e-feda , ale doniosły mnie słuchy , że większość graczy olewa bookerów , a czego tyczy się ta rzecz , a mianowicie dostaliście już ankiete do głosowania na grudniowe Slammy Awards , a podobno tylko 15 osób oddało swoje głosy , ludzie oni tego dla samych siebie nie robią , myślicie , że takie coś robi się w 5 minut? ( Nie mówie o osobach , które regularnie piszą komentarze pod galami , ale chyba mamy dużo więcej graczy niż 15 więc? ). Proszę , abyście zaczęli wkońcu uczestniczyć w tym co oni dla was robią , to tyle ode mnie chyba nie chcielibyście , żeby oni mieli takie zaangażowanie jak wy pisząc np. same wyniki walk. I proszę nie uznawać , że próbuje tutaj kogoś pouczać lub mówić mu co ma robić , ale taka jest prawda oni poświęcają na to sporo swojego czasu. Przemyślcie to dokładnie bo tak brzydko mówiąc to ch***jowo zachowujecie się ( nie tyczy się to wszystkich ). No i nie udzielać bezsensownych odp. na mojego posta bo nie chcę tutaj rozpętać jakiejkolwiek kłótni! Dziękuje.

Ps. Zanim zaczniecie się ze mną przekamarzać to wolałbym tego uniknąć ze względów porządkowych! No i jak mielibyście jakieś , ale to zobaczcie sobie ile osób jest zapisanych w WCE!

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Ja powiem z kolei tak, przypadkiem siebie chociaż troszkę usprawiedliwię, Ja np jestem tu nie długo, nie znam większości zdarzeń nominowanych do nagród, pewnie zaraz ktoś się przyczepi że mogę głosować w ciemno, ale ja po prostu nie lubię tak.

sig.png

No Gonzi ma całkowitą rację. Wiele osób jest w WCE, walnie jednego posta ptrzed galą i jeszcze nie raczy jej skomentować. Ja co do Slammy Award się nie wypowiadam za bardzo bo jestem tu od dwóch gal PPV, ale jak zobaczyłem np. nominacje do walki roku to sobie je wszystkie przeczytałem i wybrałem według mnie sprawiedliwie. Wiem o co wam chodzi bo sam pisze gale i tez mnie troche denerwuje bo ja staram sie komentowac gale w wykonaniu innych oraz w WCE, a u mnie jak sa po 3 komenty pod galą to tez nie jestem zadowolony bo chciałbym poznac opinie innych i mysle ze u was jest tak samo. Miło zobaczyć jak dużo osób oceni twoją prace, a w WCE jest zapisana masa osób, która wogóle nie wypowiada się co do pracy innych tylko pisze sobie i reszte czyli wysiłek bookerów ma w dupie.

Dziekuje za uwage i Miłego Dnia :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Przepraszam , że zadam dość durne pytanie , ale czy mogłabym się zapisać wcześniej do waszej gry? Bo ja tych 30 postów do nowego roku nie napisze znając moje tępo :roll:

jeffh.png

Rosa no niestety zasady to zasady. Każdy musi się ich trzymać :) Chyba, że jakoś przekonasz władze WCE i Ci pozwolą, polecam zdjęcia użytkowników :D

:8 żart.

polecam zdjęcia użytkowników

Dość dobry pomysł, jednakże nie wiadomo w końcu jak to jest z Tuptusiem, a wszyscy zgodzić sie muszą :lol Nabij do tych 30 postów, masz dyskusje, typuj gale, których nawet nie znasz i jakoś zleci, przecież nikt CI nie rozkazuje się w tej chwili zapisywać ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg