Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Siemka. Co sądzicie o moim 1 poście? Jestem nowym w E fedach więc czekam na rady Expertów.

I z kim można troche powalczyć (Fed)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Są niespodziankami ? To na jakiej zasadzie wtedy dajecie zwycięzcę ? Bo np. trudno dobrze napisać na BS skoro nawet walki się nie ma, a raczej nie wiadomo czy będzie się ją miało.

Jeśli prowadzisz z kimś feud to możesz być pewny, że walka odbędzie się na tygodniówce. Teraz pojawi się karta na CrashDay w sobotnich newsach, więc będziecie wszystko wiedzieć.

Karling - przyznam, ze bardzo spodobal mi sie twoj post, dlugoscia jest dla mnie wrecz idealny, czyli nie za dlugi nie za krotki. Dobre rozpoczecie swojej kariery tutaj czyli wejscie, opisanie kilku wrestlerow i wyjscie. Ja nie mam zadnych wiekszych zastrzezen, poza jednym - pamietaj, ze jestes na backstage czyli tam nie ma zadnej publiki ani rampy (hehe, popelnilem ten sam blad po moim powrocie do WCE). Widze w tobie spory potencjal i na dokladke musze powiedziec, ze jesli tak dalej bedziesz pisal to bardzo mozliwe, iz juz w niedalekiej przyszlosc bedziesz mogl rywalizowac o pasy. Poza tym mam rade na sam poczatek - nie poddawaj sie, jesli widzisz ludzi piszacych o wiele dluzsze posty od ciebie, bo tak sie sklada ilosc linijek nie jest najwazniejsza, tylko jakosc a z tym u ciebie jest na prawde dobrze.

Co do feudu to nie wiem z kim moglbys sie zmierzyc, zawsze mozesz sie z kims zgadac tutaj, w dyskusji ogolnej. Szczerze, gdybym nie mial w tej chwili feudu, to chetnie bym ciebie soba wypromowal :P .

ps.

Ladies and Gentlemen HBK Leaves the building

Szczerze, bardziej mi pasuje:

-Ladies and Gentlemen HBK has left the building

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dzięki Edgar za miłe słowa :)

Mam pytanko jeszcze.

1) Kiedy są dodawane Newsy

2) Gdzie moge prosić o walkę

3) Czy musze mieć z kimś Fed żeby walczyć na galach czy z kimś przypadkowym

4) Czy moge mieć Managerke albo Managera? Czyli łazi za mną jest przy moich walkach przy ringu czasem mi pomaga

Dobra ja też skomentuje kogoś, bo w koncu chyba nikt mnie nie potnie jak wyraze swoją opinie.

No więc Karling musze Ci powiedzieć, że wbiłeś na backstage jakby to powiedzieć "na pełnej k&*%$#". Podobał mi sie Twój post, przede wszystkim bynajmniej Ja widziałem w tym poście Shawna, a to jest moim zdaniem najważniejsze czyli wczucie sie w postać. Było jedno, może troche mało znaczące zdanie, ale mnie sie osobiście podobało tj. wypisywałeś coś tam o pasie bodajże i nagle "a co to w ogóle za wrestlerzy", to jest właśnie w stylu Shawna. W sumie zrobiłeś dwa zasadnicze błędy- Po pierwsze jak Edgar powiedział to jest backsatage, nie ring, to sie nie dzieje w trakcie gali tj. możesz być wszędzie, nawet w kiblu, ale nie w ringu. Druga rzecz posłużyłeś sie Triple H'em (czytaj mną) jak sie nie myle w tym poście, a nie można sterowac innymi wrestlerami, ale to są w sumie błędy, które większość osób na początku popełnia. Podsumowując moim zdaniem Twój post był bardzo dobry, teraz tylko dobry feud by cie wypromować i... po tytuły...

Chciałem Ci jeszcze jedno powiedzieć z racji, że nie mam zamiaru o tym wspominać na backu. Ty jesteś facem, ja heelem, z tego co gadałem z Tuptusiem to teraz bede starał sie być jeszcze bardziej heelowaty, na następnym Showtime razem z tupiącym Rockiem musimy skopać pewnym gościom ich Candy Assy no i ciągle jestem w walce o WHC, więc na reaktywacje DX póki co nie ma szans, ale może za kilka miesięcy, jak sie wszystko zdąży 20 razy zmienić...

1) Newsy są zazwyczaj po PPV, ale teraz w sobote pdobno mają być jeszcze jedne, więc pewnie w nich bedziesz :)

2) Na walke sie można w sumie na backu umówić, lub napisać na PW do bookerów i z nimi porozmawiać.

3) Jeśli bookerzy mają na Ciebie plany, a nie masz walki zaplanowanej to możesz ją dostać np. GM może Cie wytypować jako jakiegoś przeciwnika czy coś...

4) Tu już musi Ci Tomeq, albo ktoś z zarządu odpowiedzieć.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Do czwartego pytania jakie zadał Karling:

- Można mieć Managera/kę, ale nie moze byc to jeden z graczy i nie mozesz pisać tym managerem. Możesz tylko go sobie miec, ale nie wypowiadać się nim, no bo jest np. Edge i wziął sobie Vickie Guerrero. Nikt postacią Vickie nie gra więc mógł sobie wziąć.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ok dzięki za Odpowiedź i miłe słowa.

Czyli Jak wybiorę sobie LITE to musze pisać do Zarządu żeby jak pisali gale ją dodawali czy co?

PS. To ostatnie pytanie ale no cóż :( Patryniu i Xeba nie ma na GG więc tu trza pisać

Chodzi Ci o zarząd WCE? Jak tak to Patryniu póki co do niego nie należy :P

Na CrashDay rządzą Tomeq i Xeb, a na ShowTime Sebu(szef Tuptusia) i Tuptuś(zwykły szarak słuchający rozkazów szefa,średnia płaca - 0.001 zł na miesiąc), więc z nimi sie kontaktuj.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No Lita nie jest zajęta więc możesz mieć ją na managerke, ale nie piszesz nią na backu. Najlepiej to napisz do kogoś kto pisze gale WCE i opowiedz o twojej sprawie, że chcesz aby przy twoich walkach znajdowała się Lita i tyle. W WCE mamy miłych bookerów i sądzę, że twoja prośba o to aby Lita była przy twoich walkach będzie zaakceptowana. Oczywiście pewnie tak będzie jak bedziesz aktywny na backu 8) No to nie ma znaczenia, ale wtedy bookerzy nabiorą do ciebie szacunku.

Tupek: To ja zajmuje Tifcie!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Kurde już myślałem o tym co zrobić dalej z Evanem i skończyły mi się już pomysły bo pisałem bardzo dobrze Evanem jako face'm , ale jakoś wena mnie opuściła , a nie chcę robić z Evana heela bo to byłoby bez sensu więc mam do was pytanie czy mogę jeszcze coś z niego wycisnąć ? :) Czy lepiej zmienić postać?

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Oscar ja bym ci radze żebyś jak już nie masz pomysłu na Evana faca to zmień sie w heela . Czasami lepiej spróbować czegoś nowego niż sie wypisywać . Ale zresztą rób jak chcesz to w końcu twoja decyzja :)

No Mateusz masz racje , ale ja sobie nie wyobrażam Evana jako tego złego. Jak już to może zmień postać , ale ja Cię do niczego nie namawiam :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

A czy tu wszystko musi byc baaardzo podobne do WWE? Bo tam nigdy Evan nie byl heelem i tutaj tez nie moze? Oscar, stary, nie musisz zmieniac postaci, ja bym na twoim miejscu zaostrzyl Bourne'a i zrobil z niego heela, skoro skonczyly ci sie pomysly na niego w roli face'a. Lecz jesli juz kompletnie nie wiesz co z nim zrobic to mozesz dokonac zmian i wybrac kogos innego.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Nie chodziło mi że Patryniu i Xeb są w zarządzie tylko znam ich Już troche i ich bym mógł się pytać.

Ehh. I trzeba czekać na kartę. A tak bym już bym coś napisał