Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Świetna robota Pietrek :applause: Szkoda że zapomniałeś o Aj ale nic nie szkodzi . Świetna robota .

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Wiesz Pietrek co sądzę o tym intrze, ale i tak się wypowiem. Wcześniejsze intro stoi na wysokim poziomie, ale to po prostu gniecie. No i "Crash" w tle...poza tym są wszyscy najważniejsi zawodnicy z CrashDay, wszystko świetnie dopasowane. Zajebista robota :)

Meastro, pozwolisz, że skomentuję? Jesteś geniuszem. Intro genialne świetnie zachowane prawa estetyki, ale jako grafik wiesz o nich sporo. Dla mnie najlepsze intro jakie tu się przewinęło! Jest Miziaste podoba mnie się z wielu powodów jest dużo Miza co wiesz, że mnie się podoba uwzględnione wszystkie główne postacie WCE CrashDay. Pietrek przecież ono jest genialne brak mi słów, a to rzadko mnie napada. Super, super, super dla mnie jest to po prostu kolejny przebłysk Twojego geniuszu. :applause::applause:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mistrzuniu, Intro gniecie jaja ale zabrakło Layli, była w poprzednim intro i niestety tu jej nie ma, dalej nie mam zastrzeżeń ale co to za muza bo gniecie jajka! Oczywiście jeżeli masz czas to prosiłbym o wykonanie intro dla Showtime tez coś w ten klimat :D I muzka zajebiscie podobną :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Zajebiste intro. Dużo lepsze od ostatniego i pokazuję wszystkich aktywnych wrestlerów. A co do themu showtime to przyłączam się do prośby i proszę o włączenie do niego Alexa Rileya bo mi go na ostatnim brakowało

WOOW! Człowieku nie wiem jak Ty to robisz, ale intro wymiata. Wielkie brawka za włożony wysiłek, bo napracowałeś się napewno bardzo dużo. Intro lepsze od wcześniejszego i wogóle mnie zatkało. Masz talent i przechodzisz do finału :P.

Również gratuluję, fakt mało kiedy czytam Crash Day ale to intro aż chce się ogladać, mam nadzieję że na show Time bedzie podobne, Oraz takie pytanie co sądzicie o in tro stajni Unstoppabe's? wykonany przez Shawna Michaelsa?? Po za tym moja jedna uwaga... Dlaczego ludzie którzy nawet nie stoczyli jednej walki dostają prawa do walki o tytuł? jestem tu może nie długo ale o mnie i o wielu innych zapominacie a dajecie do walk tego typu ludzi którzy albo już tu byli albo po prostu są na fali w tv, prosiłbym o odpowiedź, Sting nie musi dostać tej walki o miano pretendenta bo to i tak możecie zrobić jak chcecie ale chodzi mi tylko o tą odpowiedź z góry dziękuję.

sig.png

Staramy się stawiać do walk o tytuł tych, którzy na to zasługują. Domyślam się, że chodzi Ci o Edga, akurat w nim zauważyliśmy spory potencjał i już jego pierwszy post na backstage był przyzwoity. Spokojnie, wszystko może ulec zmianie, każdy dostatnie swoją szansę. Nie jesteśmy jednak w stanie zapamiętać wszystkiego po kolei, kto i o jaki pas chce walczyć, bo wtedy walki o World Heavyweight Championship byłby Royal Rumble Matchami ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Panie i Panowie.Rudos prezentuje oficjalne wideo.Może nie jest tak dobre jak CD(Bo nie mam Sony Vegas) jednak Rudos zawsze rządzi :D

#SmartFanZone

To jest tak słabe, że aż dla mnie niedostępne :8

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Staramy się stawiać do walk o tytuł tych, którzy na to zasługują. Domyślam się, że chodzi Ci o Edga, akurat w nim zauważyliśmy spory potencjał i już jego pierwszy post na backstage był przyzwoity. Spokojnie, wszystko może ulec zmianie, każdy dostatnie swoją szansę. Nie jesteśmy jednak w stanie zapamiętać wszystkiego po kolei, kto i o jaki pas chce walczyć, bo wtedy walki o World Heavyweight Championship byłby Royal Rumble Matchami ;)

A może to i dobry pomysł na najważniejszą galę w roku ?? :D Tak chodzi mi o EDGA ORAZ Tego złotego no wiecie :P wiem obydwoje są super w pisaniu ale, jeśli ktoś zaczyna niech się wybija a nie że od razu jest faworyzowany. Jak Wspomniałem ja nawet nie muszę walczyć o miano pretendenta, mogę pociągnąć ten Feud z MVP przez jakiś czas o ile nie będzie miał nic przeciwko. ALe bądźcie uczciwi, bo mamy wielu świetnych pisarzy którzy czekają i czekają i co?... i jak wtedy tacy ludzie się czują?

sig.png

Tya...niby nie mój brand, ale muszę się wypowiedzieć bo nie wytrzymam. Shrekomir zarzucę Ci taką ciekawostkę a mianowicie - Xeb musiał czekać na pas aż do teraz a starał się o niego od...no żeby nikogo nie okłamać od maja. A może nawet od kwietnia? No mniejsza. Xeb na początku swojej przygody z WCE nie zachwycał na bs, ale z czasem mocno się rozwinął i teraz wskoczył do ME. Koleś czekał na pas ok. pół roku. Myślisz, że to nasze gadanie, że każdy dostanie szanse to tylko puszczanie słów na wiatr? Odpowiedź brzmi nie. Każdy dostanie swoją szanse, a Xeb jest tego świetnym przykładem, musiał czekać na ten pas pół roku, ale w końcu się udało. Nie poddał się, pisał na backstage i mamy efekty. Wyrósł na jednego z najlepszych na CrashDay. Powtarzam po raz któryśtam - każdy dostanie swoją szansę, jeśli nie teraz to za jakiś czas. Nie można się tylko dołować jak się nie wygra i trzeba się starać, dążyć do celu. Rozumiem twoją frustracje - przychodzi nowy koleś, który nie stoczył żadnej walki a już przymierzają go do walki o pas. Widocznie ktoś zobaczył w nim spory potencjał i postanowił mu dać szanse już teraz. Widocznie jest dobry. To wszystko. Tak jak w życiu, jednemu pisanie przychodzi łatwiej, drugi musi się starać i pracować nad tym żeby coś osiągnąć. Nie przejmuj się tym, Ty również na pewno dostaniesz szanse. Aha i nie martw się o tych "świetnych pisarzy" (cytuje) bo jak dotąd żaden z nich nie miał u nas źle :). Pozdrawiam.

No i jak dla mnie spoko, jeśli chodzi o mnie to ja pisze dla zabawy, odprężenia po pracy. Po Prostu troszkę mnie to rozdrażniło a jestem typem czlowieka który zawsze mówi co mu na sercu leży bo po co trzymać wszystko w sobie? Ja powiedziałem swoje wy swoje i jak dla mnie gra :) No i pytanie :D Jak wam się podoba nowy Sting? bo mało ostatnio odpowiedzi było :P

sig.png

Widać skok do przodu. Na początku było różnie, teraz już ustabilizowałeś formę i utrzymaj ją jak najdłużej. Widziałem chyba jeden czy dwa dłuższe posty, tak trzymać. Jeśli już musisz przeklinać czy pisać niecenzuralne wyrazy (co też mi się zdarza) w postach to dawaj jakieś "***" żeby nie było. No i co...na twoim miejscu dalej prowadziłbym program z MVP. Proponowałbym nawet ciągnięcie feudu do Last Showdown (Nasza Wrestlemania - ta nazwa bardziej się przyjęła). No bo kto nie chciałby walczyć na najważniejszej gali roku...? Radziłbym wszystkim, którzy prowadzą z kimś program a nie walczą o pas...feudujcie z tą osobą jak najdłużej. Zbliża się najważniejsza gala roku i dobrze by było gdyby było na niej co najmniej siedem walk.

No nareszcie jakaś konkretna wypiwiedź, dzięki :D jeśli MVP nie będzie miał nic przeciwko to zrobię jak radzisz, co do przekleństw... może i masz rację ale ja po prostu nie lubię jak post jest połowie wygwuiazdkowany, a Sting potrzebuje świeżości a nie tylko przemawiania do czyjegoś ego, mi się ten sting dużo ciekawiej pezentuje, daje mi więcej możliwości, ale postaram się mniej przeklinać

Edit: aha tomeq, może i rzucam się na głęboką wodę ale od stycznia zaczynam się starać o wasze pasy TT :D mam nadziję że będzie ciekawie :)

Dop. T0meq - Zapraszam :P

Edit 2: zaproszenie przyjęte :D

sig.png