Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To ja się wypowiem o Morrison'ie. Jest z mojego rosteru i Gonzalez na prawdę super sobie radzisz na backu i zasłużenie jesteś mistrzem. Nie piszesz jakoś bardzo często, ale jak napiszesz to Rock'owi się chce srać. Na CrashTime obstawiam twoją wygraną i przejście Rocka do Showtime. Oby tak było. To co sądzicie o Alberto Del Riiiiiiiooo!?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Kurde to , się nam zrobiła zadawalnia pytań :) , ale ja nie mam nic przeciwko. Więc tak , Piledriver początek z federacją jak każdy był dla Ciebie taki jak dla każdego , ale z czasem wyrobiłeś się i teraz każdy Twój post stoi na wysokim poziomie nie tylko długościowo , ale też piszesz sensownie i częściej ode mnie , ale ja narazie nie mam o czym pisać zbytnio bo Rock zaszył się pod ziemie i ciężko go wykurzyć :P . Co do Alberta to jest naprawdę dobrze , już początek był niezły , ale trochę mógłbyś ograniczyć pisanie i wyzywanie wszystkich bo tak to sobie za dużo wrogów narobisz 8) .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Odejdę troche od tematu, ale chciałbym dać taką małą rade zawodnikom, którzy niedawno dołączyli do federacji. Zauważyłem, że niektórzy (żadnych konkretów) wypisują się z WCE pod pretekstami typu "nie mam pomysłu na tą postać"...ja myślę, że chodzi o coś innego, aczkolwiek nic nie sugeruje. Chcę tylko powiedzieć, że każdy dostanie swoją szanse, jednak jak wiadomo na to trzeba poczekać, czasami dość długo, niektórzy o tym wiedzą doskonale. Moja prośba do was - nie wypisujcie się i dopieszczajcie swoją postać nawet jak jest ciężko bo najgorsze co może być to poddać się. I powtarzam - każdy dostanie swoją szanse.

Ok, wracając do tematu...

Piledriver - moim skromnym zdaniem świetnie wczułeś się w Huntera. Często pojawiasz się na backstage, oddajesz "klimat" (o ku*** lepiej tego nazwać nie mogłem) tego wrestlera...no co chyba tyle. Żadnych rad.

fanfanfan - Moja rada? Nie pisz do tylu osób naraz w swoich postach. Wiem, że to zawsze jest dłuższa wypowiedź jak skierujesz ją do kilku osób, ale pisz głównie do osoby z którą w danej chwili feudujesz. Poza tym jest git, podoba mi się twoje prowadzenie Del Rio. Jeśli poprawisz to o czym napisałem...będzie zajebiście :t_up:

Gonzalez - Dobrze, że zadają pytania, w końcu ten wątek odżył :)

Aha, sorry za tego ostatniego posta na backstage, był napisany na szybko :D

Nieźle wczuwasz się w Alberto, piszesz sensownie i nie za długo nie za krótko więc czyta się idealnie, od twojego debiutu w WCE poczyniłeś spore postępy ale wszystko da się jeszcze poprawić.

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Trochę się zamętku zrobiło w moim rosterze więc może ktoś chciałby założyć stajnie max 3-4 zawodników piszących na poziomie nie muszą być pisarzami bo to jeszcze da się dopracować. Chętnych proszę o jakieś ciekawe propozycje.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

W końcu się tu zapisałem po długich czekaniach na godnego wrestlera jakim jest Chris Jericho ! Tak. Czy wy słyszycie co do was mówię teraz ? :D

Zaczynam pisać na Backstage'u CrashDay.

P.S A do tego ten post jest moim setnym.

Dyskryminujecie mnie troszkę ;) Pytałem parę dni temu co sądzicie o stingu i jak go dopiescić i odpowiedzi się nie doczekalem no nie ładnie nie ładnie :D

sig.png

Poczyniłeś postępy, twoje wypowiedzi są coraz lepsze, myślę że w przyszłośći będziesz kimś w tej federacji ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Kurde nie wiem czemu , ale nie mam żadnego pomysłu na Kavala możecie mi coś doradzić?

davexp.png

Tomuś zapomniał odpowiedzieć na moje pytanie. :( Idę się powiesić, to znaczy do szkoły... ;)

Kocham jak mam w tym temacie przeczytać z 10 postów od ostatniej wizyty :P Więc coś tam komuś odpowiem.

Kacpios: Dude, twój Shad jest zajebisty tylko mógłbyś czasem emotek oszczędzić :D Bo to mnie przynajmniej dość denerwuję bo potrafisz ich sporo nawalić :!::!::!: I przez to się nie fajnie czyta. :) I gdyby Shad jakoś troszkę bardziej był aktywny jakiś ruch w stronę Jeffa taki mały nawet, żeby wysłać mu jasny sygnał Pas Hardcore to moja własność.

Patryniu Pisałem na gg zresztą moją opinię chyba znasz najlepiej jeśli się nie poddasz cierpliwie będziesz pisał to co piszesz i poprawiał długość itd to pas hardcore trafi w twoje ręce, a no i kombinuj z Jeffem bo jest to zawodnik tak wszechstronny masz z nim takie pole do popisu i korzystaj z tego.

Steken: Bo nie piszesz z takim BOOM :) Poza tym Widura ma jakąś taką otoczkę w okół siebie może to dobrze bo fajnie rozwalić murowanego faworyta, ale nie martw się to nie On Cię w grudniu przypnie a co do częstotliwości to czy ja wiem siedzicie i nic nie piszecie ostatnio. Poza tym zauważ, że Widura wali epopeję do kilku osób, a ty z ogółu ciśniesz tylko na Chrystynę.

John jest zajebisty.

rtruth + literki Po pierwsze zacznij nim coś pisać to po primo złapiesz chęci po drugie primo sam wpadniesz na pomysł po trzecie primo zaczep kogoś, ale nie wpierdzielaj się tam gdzie nie ma miejsca.

And repeat powiedzcie coś o Mizie bo wypowiedź Kacpiosa cenie, ale zdanie jednej osoby to nie jest zdanie na którym można oprzeć co dalej. ;p Bo jakoś nie wiem ostatnio co ja robię Mizem i coś tak czuję, że przestają pisać z wczuwaniem się...

• Urządzenie:  iPhone

Pytanko po raz drugi jak mi idzie po dzisiejszym poscie? Jaki jest długi krótki jak mi poszło. Krytyka mile widziana :D

37184451712723064921.png

Charismatic Enigma:

No Edge dość dobrze sobie radzi. Długość wypowiedzi nie jest wcale zła, bardzo dobra bo nie zanudzasz wszystkich opowieściami o tym jak smarowałeś rano chleb masłem, tylko walisz prosto z mostu i widać, że się starasz. Jeszcze jak nie masz weny to nie musisz pisać codziennie. Ładnie to wygląda, ale zobacz, że np. Ci co trzymają pasy w WCE czekaja długo z wypowiedzią, ale wtedy dają mega posta.

R-Truth12345:

No Kavalem akurat się czyba ciężko pisze, więc nie dziwię się twojemu brakowi weny. Poczekaj do CrashTime i po drafcie spróbuj rrozpocząć feud z jakimś nowym zawodnikiem w rosterze, a jeśli ty zmienisz roster to z jakimś na twoim poziomie pisania. Bądź też aktywniejszy na BS, bo coś nie za często Cię tam widzę, mimo, że jestem z Showtime to podgladam was :D

A może jeszcze jakies opiniee co do Alberto Del Riiiiiiiiioooo?!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

R-Truth12345 - Chętnie ,bym zobaczył Kavala ,w innej roli niż teraz ,że jest wszystkim potulny i wchodzi im do tyłka. Mógłbyś pomyśleć o jakimś Turnie. Trzeba się trochę po przechwalać. Zacznij z kimś jakiś porządny Feud.

Patryniu - Myślę ,że za niedługo będziesz z pasem na ramieniu i trochę go potrzymasz. Twoje posty na BS są bardzo dobre ,ale jakbyś je lekko wydłużył to pas już by był twój i trochę ,pokombinuj bo Jeff'em można dużo wymyślić ,ciekawych rzeczy.

Charismatic Enigma - Bardzo dobrze się wczuwasz w Edge. Bardzo miło się czyta twoje posty i pisze tak po Edgowemu. Posty według mnie dobre wielkością i w przyszłości jak będziesz się starał to zasłużysz na Tittle Shot'a.

fanfanfan - Tobie od samego początku się pilnie przyglądałem i widać ,że szybko zostałeś zobaczony przez Szefów ,bo na pewno tak można nazwać obecność w ME najbliższego PPV i oby tak dalej.

Wiem ,że za długo w WCE nie jestem ,ale chciałbym się spytać jak pisze(To mój początek z poważnym fed'em) i jak bym mógł rozwinąć bardziej postać David'a Otungi ?

Wszystkim osobom nie odpowiem, ale wybiorę kilka

fanfanfan: Bardzo dobrze wczułeś się w Del Rio.Twoje posty są bardzo dobre. Po skonczeniu feudu z HHH'em spróbuj zaatakować jakiś pas.

Charismatic Enigma: Jak na sam początek twoje posty są bardzo dobre. Długością są dobre i treścią również. Spróbuj zacząć z kimś feud. Tylko z kimś kto nie feuduje.

Xeb: Twoje wypowiedzi są świetne. Daługie i fajnie się je czyta. Nie pieprzysz jakichś głupot jak np. ja tylko na temat.

O reszcie nie chcę mi się już pisać :P

A wy co myślicie o tym jak prowadze MVP ? Co robię dobrze, a co mam poprawić ?

ksgj.png