Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

Takie pytanie odnośnie Edga. Czy dobrze go prowadzę wiem, że jestem tu krótko, ale jestem ciekwa jak go prowadzę? Proszę o porady

37184451712723064921.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Przeglądałem przed chwilą zapisy i patrze a tam...Edge (i to zaakceptowane przeze mnie :P ). Całkowicie mi to wypadło z głowy i gdybyś nie napisał tutaj to nawet nie wiedziałbym, że mamy w WCE Edge'a. Oblukałem twoje posty i powiem ci, że nie jest źle aczkolwiek zajebiście też nie jest. Trudno cokolwiek powiedzieć po dwóch postach, ale cóż...cwaniactwo w tych postach jest, podkreślanie "ja jestem najlepszy" jest. Rady? Żadnych konkretów, powiem to co wszystkim - pisz, pisz i jeszcze raz pisz. Daj sobie miesiąc, dwa i będziesz pisał takie posty, że aż będzie się chciało to czytać bo masz potencjał. Tam wyżej chyba Widura pytał jak prowadzi Ortona...odpowiem pytaniem, chociaż wiem że tak się nie robi - człowieku, jeszcze pytasz? Twoje posty gniotą system, jesteś jednym z najlepiej (i najdłużej) piszących w WCE, a w Ortona dobrze się wczuwasz. Powiem ci jednak, że kiedyś (jeszcze za początków federacji) było dwóch gości, którzy pisali jeszcze dłuższe posty od ciebie (niektórzy pewnie wiedzą o kogo mi chodzi :D ) i wiesz...niby wszystko fajnie, ale w końcu jeden z tych gości doszedł do wniosku, że pisał takie głupoty, że to szok. Nie zapominaj o tym, długość postów się liczy to prawda, ale jakość też jest ważna, a nawet ważniejsza :).

Trzech gości bracie trzech...Shelton, Orton (nie Widura :)) i Mr. Kennedy, który ssie :P

Ssie Rock, który pojawia się na backstage raz na miesiąc. Rock jak Rock, ty ssiesz na maxa :P

a ja to jestem tak stary, że wyjebanych w kosmos spiczy Punka już nikt nie pamięta ? :(

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebuś ja świetnie pamiętam bo przeżyłem je na własnej skórze, a Tomek jak mogłeś zapomnieć o M. Hardym?! Który też gniótł jajca momentami kiedy był zagmatwany w WCE Champiosnhip...? Co do Edga jak bd mógł z edytuję jutro i odpowiem, a i sam mam pytanie co z moim Mizem bo coś ostatnio nie czuję się dobrze w tym co piszę i czy Wy też tak myślicie? Jakieś rady pomoc szczególnie tych co grają długo bo nie wiem czy po prostu mój Miz się nie "spala"

Tak Twój Miz właśnie się odkrył...Zobacz jakie posty piszesz..Widać, że zależy Ci na zdobyciu WCE Championship..A Wy...Co sądzicie o Shadzie..Jego czas się już skończył, czy nadal jest świetnym "heelowskim luzakiem".

paparoach.png

18659.png

Kacper :) nadal Shad jest bardzo dobrym heelem , ale może przydałoby się coś na odmiane może połącz siły z Evanem i Jeffem i feuduj z Destination :) heh nie no może sam coś wymyślisz :P

PS. Słit Punk jest the best :roll: , tylko go nie ma :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Punk ciągle obiecuje, a się nie pojawia, bo jakoś nie ma ochoty ostatnio :( Obiecuje, że po PPV zabiorę się za siebie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Na razie ten feud z Evanem jest taki naciągany powiem szczerze.Przecież nie mogę prowadzić walk na swojej tygodniówce Crashday, z zawodnikiem Showtime.To krótkotrwały konflikt i po CrashTime tak myślę, że się skończy.Co dalej :?: Zobaczymy.Na pewno nie opuszczę The Destination.Niby po co :P. Dzięki niej największe Stajnie legły w gruzach.Nie ma co zmieniać..Co do partnera do feudu..Myślę, że jak Patryniu zdobędzie pas Hardcore..za przeproszeniem wpieprzę się w konflikt Foley vs. Hardy...:)..Tanio skóry nie sprzedam :P.

T0meq - Ehh...chce człowiek, żeby ten Shad miał walke na PPV to jeszcze mu źle, spoko na przyszłość nie będziemy tak robić jeśli Ci nie pasuje.

paparoach.png

18659.png

Słit trzymam Cię za słowo :) bo jak nie to głowe urwe . . .heh , nie no wiesz przydałby się Main Eventer jakiś jak już odprawie Rocka z kwitkiem 8).

Kacpios tylko ciekawe kiedy Jeff zdobędzie tytuł :) , co do Bourne'a to nie przesądzaj niczego jeszcze bo jak wiesz draft przyniesie napewno wiele niespodzianek :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

T0meq - Ehh...chce człowiek, żeby ten Shad miał walke na PPV to jeszcze mu źle, spoko na przyszłość nie będziemy tak robić jeśli Ci nie pasuje.

Dude ja nie narzekam wręcz przeciwnie, cieszę się, że znalazłem się w Karcie CrashTIme.Bynajmniej chodzi mi tylko o to, że po tym właśnie PPV nasze drogi z Evanem się rozejdą...Drobna wspominka o tym co się działo i tyle.Nikt tu nie narzeka możesz być tego pewny.Przepraszam, że tak to odebrałeś :5 .

paparoach.png

18659.png

Tak czytam i czytam te wasze komentarze, ja też muszę się zapytać :)

Co sądzicie o Jeff'ie? :D Kacperek jeśli uda mi się zdobyć pas to on do Ciebie tak szybko nie pójdzie :P

Ja mam "skromne" pytanie :D Czemu uważacie, że Henry nie da sobie rady na CrashTime. Piszę często i chyba nawet częściej niż Widura tylko piszę krócej. Ja odnoszę takie wrażenie, że on tak krąży wokół tematu, a ja walę prosto z mostu. Nie wiem, czemu jestem uznawany za wiele gorszego od niego... Ogólnie, co sądzicie o Henrym?

Patryniu Twój ostatni post na BS bardzo przypadł mi do gustu i powiem tak jesteś chyba coraz bliżej Micka :). Piszesz zwięźle i na temat , ale mógłbyś utrzymywać taką jakość pisania i długość podbną do tego ostatniego posta , chyba najlepszy jaki napisałeś od początku na Backu :).

PS. Jak już tak się pytacie to powiedzcie co sądzicie o moim Johnie wiem , że jestem mistrzem , ale czasem uwagi mogą się przydarzyć , a błędy zawsze można poproawić ( opinie Tupka , Tomqa i Słita już znam więc prosiłbym o wyrażenie swojego zdania przez innych ) :) .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

steken

Często piszesz tak jak wszyscy prawie :) Dużo piszesz, mądrze czasami.. ogólnie to jest OK, czasami za dużo jest gorzej. No ale myślę, że masz szanse ;)

Gonzalez

No masz rację ostatni post był bardzo dobry, jeszcze chciałbym coś napisać, ale nie mam takiej weny jakby Luba odpisał. Nie chcę znowu pisać o tym samym. A co do John'a jak wspomniałeś jesteś mistrzem i to bardzo dobrym :) Mądre, długie posty. I tak się utrzymało przez długi czas... Zawsze może być lepiej, ale u Ciebie to lepiej już jest :D

No cóż Gonzalez moim zdaniem jesteś jednym z najlepszych w federacji jeśli chodzi o Backa. Nie chodzi o długość postów, chociaż zauwazyłem, że potrafisz sie długością idealnie dostosować do przeciwnika, np. jeszcze z Ptakiem pisałeś tak jak on czyli długo i z leksza ciężko sie to czytało, gdy myślałeś, że bedziesz feudować ze mną i Ceną, nagle pisałeś znacznie krótsze posty :) Generalnie świetnie sie wczuwasz w heelowskiego Johna, piszesz tak jak IMO powinieneś, czyli masz sie za lepszego, przystojniejszego i wyśmiewasz wszystkich :)

Tak nawiasem mówiąc, wiem, że już o to pytałem w SB, ale tylko Sebu mi odpowiedział. Jak już wszyscy pytamy, to co sądzicie o Triple H'u, co powinienem zmienić, żeby być bardziej "Hunterowy"?

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png