Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

pozdrawiam. Koksik...jesteś nowym bookerem? Chyba nie, więc dziękujemy ci za wypowiedź ;)

Ja jestem Ja! ja! Ja!

A tak na serio. Tomaszu, on chciał tylko odpowiedzieć na pytanie "początkującego", ponieważ nie zauważył by ktoś na to odpowiedział. IMO jak ktoś o coś pyta, to każy, który w WCE jest zapisany, powinien odpowiedzieć na pytanie, jeżeli ktoś tego nie zrobił :)

PS: Jutro ja, albo Yao, dam/da, odpowiedź kiedy szołtajm, muszę tylko go wkońcu dorwać :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Nie, nie zraziłem się i naprawdę dzięki za zarezerwowanie mi Edga

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Poszukuję kogoś do feudu z Undertakerem. :) Ostatnio nie ma o czym pisać a to co napisałem na backu przepadło bo back został usunięty... To czekam na odpowiedzi :)

Dop. Tuptus - Koksik nie mów że Cie to wnerwia bo byłeś taki sam...

Dop. Koksik - To proszę bardzo usuwam treść posta z dedykacją dla Tuptusią ;)

k***a ,co to ma być z tym rezerwowaniem... Równie dobrze ja mogłem sobie zarezerwować Edge'a robiąc sobie urlop ,ale tego nie zrobiłem bo staram się być fair... Gościu niech se kogoś rezerwuje jak jest upowazniony do grania ,a np. przez jakiś czas nie będzie miał czasu grać... Z reszta jak dla mnie rezerwacje zawodników powinny być dla graczy sprawdzonych kiedy jesteśmy pewni ,że napiszą. Gościom takim jak The Orton czy Luba zarezerwował bym od razu bo wiem ,że słowa by dotrzymali i nie odpuścili po tygodniu. Z resztą pewnie się domyślacie dlaczego jestem taki natrętny? Bo nastawiłe msie na niego już dawno ,a nie chce mi się wyszukiwać sobie fed'ów na jun.pl ,które po 2 tygodniach padną. Wiem ,że tu mógłbym grać Edge'm przez dłuuugi czas ,a inni ,którzy mnie interesują są już zajęci. Np. Triple H ,Batista... Nie widzę więc sensu wybierania lalusiów z WWE czy wrestlerów gówno wiedzących o charyźmie... Nie wiem ,może po prostu dogram Ortonem ,ale w tym również nie widzę nic mądregopo tym jak został zjechany podczas mojej nieobecności. Moge również poczekać na jakieś potknięcie posiadaczy Edge'a ,HHH czy Batisty ,ale złośliwy w stosunku do innych graczy być nie chcę... :roll:

Dlatego też jestem za tym, byś to ty grał Edgem. Mam swoje osobiste powody, dla których wolę Ciebie jako edga(Yao Wie :P). Cóż, trzeba czekać na Odp. Tomka, lub Tuptusia :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

SCM co to znaczy Yao wie? Ja też chce wiedzieć, gadaj mnie tu zaraz. Rozmawiałem z Tomkiem i Edge jest twój Frezzy, z tamtym goście ustalił to na PW i od zaraz możesz zacząć pisać Edgem, oczywiście zostajesz na Showtime.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Dobrze , że ktoś taki jak frezzy dolaczy do Show time , bo na show time jest wiecej osob takich co odzywaja sie rak na miesiac . i do tego pisza 5 zdan .

SCM DoP: sory PTK, ale zdecydowanie większe gwiazdy ma CrashDay, np: Taki Kofi Kingston, czy Hulk Hogan :8... Szykuje się wojna między ST, a CD

Macie się zamiar kłócić który brand jest lepszy? xD No brawo, brawo :P Róbcie to na gg xD MI się tam oby dwa podobają i są spoko :D A co do wypowiedzi SCM. No fajnie jakby stworzyć taką galę jak np. WWE miało Bragging Rights i tam zrobić starcie ST vs CD :D To taki malutki mój pomysł, wiem że w złym dziale, ale to tak nawiasem :D

Edytowane przez Gość

Na Showtime nie jest źle, najkrótsze posty w tej chwili pisze chyba Rejden i ja :D , ale to dlatego, że nie owijam w bawełne tylko pisze co mam pisać krótko i na temat.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Chcecie długich wypowiedzi na Crashday? Chcecie k***a? TO macie, niech tylko Xeb mi odpowie to jak posta pieprzne to wam jaja opadną, mamy dużo gwiazd, ale u nas na 16 osób regularnie pisze z 10 a u was prawie wszystkie. Jeszcze się policzymy, za kilka miesięcy zrobimy wojnę pomiędzy brandami, zobaczycie co to znaczy siła Rocka, Foleya i Kennedy'iego. IF Ya Sme... Aha to nie backstage :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Tuptus spokojnie też mam zamiar ostudzić ten drugi badziewny brand swoim postem i nie martw się jak Ci odpisze będziesz miał co pisać. IF You So Smell What The Miz is Cooking... Cholera tylko jaki ja Ci Submission założę.. Muszę wymyślić i opowiedzieć o tym na BS. :D

Xeb załóż mu Chick Magnet, przytulisz się do niego i będziesz go dusić. xD Co Foley'a z długim pisaniem, mogło by być ale muszę pierw moi rywale odpisać. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

Sory, że zmieniam temat, ale kiedy będą pierwsze gale ? Jeśli gdzieś pisało, to sory, ale przegapiłem. :D I nie żebym was popędzał, tylko tak z ciekawości...

Słit dopisał: w poniedziałek Showtime, w sobote następną Crash Day, i tak co 2 tygodnie :)

jameswoot.png

Napisałem post na bs , jest tam króciutki dialog z managerem , wczesniej pisaliście gdy lesnar tak pisał , znaczy się kopiował , że można , dlatego napisałem trochę , wydaję mi się , że to tak samo jak folley pisze z socko . Ale jeśli tak nie można to napiszcie , to usunę to z wypowiedzi i jakoś zakorektuje moją wypowiedzią .

Dop Luba Ale w Socko to ja się podszywam ;)