Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra , ale chodzilo mi o to , ze on pisze prawie cała wypowiedz nim .. A ogólnie mniejsza o to , wiem czepiam się ,bo ja byłem za to upominany i to przez pol dnia chyba . Ale dobra juz z tym koncze , sorrki :|

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

Sory ,że się przypieprzam ,ale zauważyłem owe cudo na Backstage...

Prosze o uznanie mojego posta byłem na wakacjach wczoraj w nocy przyjechałem...
BrockMicHZ.h2.jpg

"Enter Sandman"

Phfff... Nie mogłem usiedzieć ,nie mogłem wytrzymać. Próbowano mnie uspokoić ,powstrzymać ,lecz musiałem tu przyjść! Słuchaj mały worku treningowy... Myślałem ,że zdołałem ci przetłumaczyć ,lecz i tak nic do ciebie nie dociera. Odpowiem ci jeszcze raz ,choć czuję ,że będę musiał ci przetłumaczyć ręcznie. Wiesz... Myślę ,że F-5 to przekonywujący argument ,ha ,ha! (Buczenie na widowni) Proszę bardzo ,do woli ,tylko wasz problem jest taki ,że buczenie traktuję jako doping oraz zdradzę wam coś co nie jest może tajemnicą ,lecz na SSE ,wasz ulubieniec polegnie z wielkim hukiem, powiedzcie mi czy ja mam się bać tego gościa

363500586d.jpg.

Zaginie o nim słuch i na widowni zabraknie fanów małego chuderlaka. Nie specjalnie mu pomoże wasze wsparcie czy inne pierdoły. Gdy wyniosę go do F-5 ,znajdzie się w piekle ,będzie próbował się wymknąć ,lecz żadnej drogi ucieczki nie będzie. Zablokuję wszystkie twoje ruszy i z impetem wyniosę twoje chude ciało wysoko w z górę ,a później zajme się resztą pachołków którzy walczą w Battle Royal.Możesz sobie kpić z F-5 ,lecz wiem ,że próbujesz obrócić w żart nieuniknioną prawdę. Coś ci powiem chłopczyku. Wykonywałem F-5 na zdecydowanie większych przeciwnikach. wielki Big Show ,Mark Henry ,no i Hulk Hogan na deser. To tylko kilka nazwisk ,jeśli chcesz to wymienię ci jeszcze kilka... Kurt Angle ,Rikishi ,Ric Flair ,John Cena ,Batista ,The Rock oraz wielu ,wielu innych. Pokażę to na tobie i jeśli zaistnieje taka możliwość to jestem w stanie powtórzyć F-5 na każdym z wymienionych ,ha ,ha Legend. Nazywasz moją muskulaturę kupą tłuszczu? To bardzo zabawne wiesz... Gdy patrzysz na moje ciało nie widzisz kupy tłuszczu ,lecz chcesz ją widzieć. Chcesz widzieć kupę tłuszczu ,a wiesz dlaczego? To przez to ,ze jesteś tchórzem. Boisz się ,nie potrafisz się pogodzić z myślą ,ze na SSE zmierzysz się z tyranią siłą. Poturbuję cię niczym tur. Jestem jak wielka ,potężna maszyna... Starasz uświadomić sobie ,że moje mięśnie i siła to tłuszcz i ciężar; Jakie to żałosne... Inni również tak sądzili i skończyli w szpitalu. Jakby ci to tak suplexowo wyjaśnić... Spójrz na ten biceps ,spróbuj uświadomić sobie ,że ten ,jak ty to mówisz... Tłuszcz sprawi ,że będziesz musiał opuścić WCE na długie miesiące. Zabawę zacznę standardowo ,podczas serii shoulder dropów w narożniku przejrzysz w końcu na oczy. Reszta walki nie potrwa długo tak jak sama walka bo nie zamierzam się z tobą bawić dostaniesz po mordzie wykonam F-5 i wyrzuce cie poza ring. Wspomniałeś o tym ,że nie potrafię się poruszać w ring ,a to jeszcze lepsze. Nie wiem czy oglądałeś moją walkę za czasów WWE z Undertaker czy może mama ci nie pozwoliła. Jeśli nawet to obejrzyj sobie powtórkę ,obejrzyj to jak rzucałem swoim przeciwnikiem po każdym z narożników ,poczuj serię shoulder dropów w narożniku tak jak to ty znalazłbyś się w kornerze. Obejrzyj w jakości HD i przeanalizuj wieloma powtórkami bajeczne F-5. Czujesz strach? Wgniatasz się coraz głębiej w fotel i robi ci się bardzo ciepło? To znak ,że SSE zbliża się wielkimi krokami. Co do ostatniej gali... niestety jakimś cudem był remis dałem ci szanse nie ukazałem zbyt dużo bólu, bo chciałem zachowac siły na SSE na ciebie Danielson i na pozostałych 9 pokrak. Bryan ty nie doceniasz siły najlepszego mistrza UFC wagi ciężkiej. Starasz się zatuszować myśl ,ze pokonałem tam czterech rywali. That's right... Pokonał mnie Frank Mir ,lecz bonus! W rewanżu zmiażdżyłem go. W pierwszej naszej walce ,potknąłem się i tyle. Jedynym moim błędem było to ,że chciałem go wymęczyć zamiast zniszczyć na początku. Moja porażka jest wyłącznie winą organizatorów ,którzy nie dopilnowali by przed walką najlepszego zawodnika UFC wytarto ring. Poślizgnąłem i przez to Mir zdołał założyć mi swój lock. Muszę dodać ,że jego dźwignia była wykonana niepoprawnie przez co dla własnego zdrowia odklepałem. W rewanżu Mir dostał nauczkę ,a ja zadbałem o to by po walce nie było wątpliwości. Śmiesz się zwać mądrzejszym ode mnie? A to dobre... Wiesz co ci powiem? Moje IQ miażdży twoje na kompletnie ,wychowałem się w USA. W kraju kultury ,nowoczesności ,rozwoju. Uczęszczałem do najlepszych szkół w Stanach. Webster High School w którym nie tylko osiągałem znakomite wyniki w nauce ,lecz z zacięciem zapaśniczym dominowałem. 33 wygrane walki zapaśnicze mówią same za siebie ,Brock Lesnar to urodzony zwycięzca! Wyśmiewasz F-5? Lecz gdy lekarze w szpitalu zapytają o powód twojego kalectwa będziesz przez łzy próbował wymówić nazwę tego finishera... F-5 to nie tylko siła... F-5 to pasja ,F-5 to potęga ,F-5 to wielki ból i cierpienie. F-5 to coś co sprawia mi przyjemność ,to to promyk słońca po burzowej nocy. F-5 przywraca mi uśmiech na twarzy w najtrudniejszych chwilach. F-5 to wyrok na ,który zostałeś skazany! Stchórzyłem? Bałem się Fedora? Coś ci powiem chłopaczyno Brock Lesnar nigdy nie tchórzy! Nie boję się i nigdy się nie bałem Fedora ,nie zgodziłem się z nim na walkę ponieważ ja zachowuję tu klasę. Ma on wielu fanów i zapewne wiele serc zostałoby złamanych jednocześnie ze złamanymi kościami Fedora. Mógłbym pokonać go bez większego problemu ,lecz było mi śpieszno do WCE. W MMA nie było już dla mnie konkurencji i stratą czasu byłoby pokonywanie każdego pioneczka po kolei. Słuchaj mały ,nie podniecają mnie nadzy mężczyźni i jedyna osoba ,którą można tu o to posądzić jesteś ty. Czyżbyś ukrywał swoje nieprzyzwoite sekrety ? Mam nadzieję ,że nie będę musiał zakładać nogi na nogę w szatni gdy cię zobaczę. Moja muskulatura? Szczycę się nią ponieważ mam do tego powody ,a ty? Jakie masz powody by nazywać siebie lepszym ode mnie? Skopałeś jakiegoś dzieciaka z Indy? Pokonałeś kobietę ? Ha ,ha...

Brock nie przegrywa z takimi jak ty, Chris, Taker, Suicide, Barrett, Marella, Ziggler i jakiś pachołek którego nie znamy i na którym także wykonam moje słynne F-5!!

Nie zależy mi na tym kto to napisał ,ale to jest do kurwy nędzy w większości mój post z innego feda! Nie wiem czy wypada mi dawać link ,czy robiść screen ,ale z resztą zobaczcie sami... (To nie jest reklama) http://pcw.....pl/topics5/ring-vt13,675.htm --- Looknijcie na piąty post na tej stronie. Należy on do mnie o czym nie wątpliwie świadczy mój nawyk pisania przecinka. No więc należy się chyba jakaś kara dla owegu usera... Bo jak można wywnioskować ,że zamierza pisać posty z Heymanem to zapewne chodzi tu o moje posty ,które można znaleźć w na innych stronach podanego linku.

Faktycznie, strasznie dużo podobieństw, pewnie nie długo go wywalą, albo dostanie kilka ostrzeżeń fedowych, tępić kseroboyów

No własnie , jego wypowiedzi dlatego są takie dlugie bo polowe kopiuje z innych for , dlatego też ja jestem za wywaleniem go .

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cóż powiedzcie wszyscy ładnie Papa, panu Lesnarowi, bo WYLATUJE Z FEDERACJI! Jeszcze skonsultuje się z Urbanem i Tomkiem ale myślę że będą tego samego zdania...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

mi sie link nie wyświetla więc na razie nie oceniam kanapki . Ale zanim go osądzimy dajmy mu możliwość obronienia sie

Dop. Tuptus - Gdyby ten post nie byłby taki sam to dałbym mu się obronić ale cóż trudno papa...

Znalazłem tego posta i powiem szczerze, że jest prawie taki sam. Tylko są zastąpione niektóre wyrazy. Według mnie gość powinien wylecieć.

ahfo.png

luba_049.png

Nie mogę otworzyć tego postu ale jeśli naprawdę kopiuje to papa ale i tak proszę o ten link tylko działający bo chce ocenić.

Już znalazłem posta pierwsze zdanie rożni się słowem reszta też zerżnięta papa.

Edytowane przez Gość

Nie ma co oceniać gość właśnie wyleciał...

wce.png

Dobra, niech już nikt nie pisze o tym zdarzeniu, bo w temacie zrobił się wielki chaos. WCE to nie jest miejsce do osądzania czy tak zrobił czy tak nie zrobił.Dobra ale wrócmy do tematu WCE, więc jest ktoś chętny do feudu, bo ostatnio nie mam na nic pomysłów, a gdybym miał z kimś feud to bym się troszkę rozpisał :).

To samo u mnie .. Piszcie coś bs . Nie mam z kim prowadzić feudu nawet , bo nie będę prowadził feudu z Hoganem , bo to nie ma sensu , bo nic po tym nie osiagne . ;) Odzywac sie ludzie ! Wiem , że są wakacje , ale zyjcie ;)

Dobra na bazgrałem coś na BS, może być, czy troche przesadziłem? :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ujdzie , ujdzie .

A ja mam pytanie teraz do zarządu . Czy dałoby rade aby Kane został Tweener'em , ale z naciskiem na heel'a ?

Tak, da radę, zmień to na backstage bo na galę to nic nowego nie będzie wnosić, jedynie tyle żę publika Cię trochę polubi....

Ps. ZRÓB MI SYGNE DO AVKA :D

wce.png

ok , czyli nastepna wypowiedz zaczne taka jakby lżejsza :P

ładny avek tupstu ! a sygny mi sie robic nie chce xD