Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przez kilka dni nie miałem czasu na to, żeby dłużej posiedzieć przy kompie. To co zobaczyłem w WCE po prostu mnie przeraziło. Teraz już będę dużo częściej, co za tym idzie będę wam patrzył na ręce. Wstawiacie sobie po kilka zdjęć do postu, a w regulaminie stoi wyraźnie, że można max 2 (Post nowej stajni...mam nadzieje, że takie coś miało miejsce ostatni raz, bo jeśli macie zamiar tak pisać swoje posty na backstage to szczerze odradzam). Niektóre osoby piszą po kilka postów dziennie, a w regulaminie stoi jasno, że można max 3. Radzę przestrzegać regulaminu. Z góry dziękuję ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

118

• Tuptuś

82

• TeCktoN

78

• T0meq

75

Top użytkownicy w tym temacie

TomeQ pisałem ci na pw , ze napisalismy ten post jako 3 osoby .. zamiast pisac kazdy post i wklejac 3 zdjecia to mamy wszystko w jednym poscie ułożone , tak się bedzie lepiej czytać . Dlatego napisalem ci od razu na pw zebyś własnie tych pretensji nie mial ..

Santino sam nie mam pomyslu na feud kane , ale po sse coś na pewno znajde ;]

Jakbym miał mieć pretensje to bym od razu dał waszej trójce ostrzeżenie fedowe, za złamanie punktu regulaminu (Max.2 zdjęcia, a wy wstawiliście aż 5) i włączenie aż trzech postaci do jednego posta. Poza tym backstage to nie jest miejsce do przedstawiania stajni, do podawania dokładnych opisów (finishery itp). Zamiast wypowiedzi wrestlerów wyszła zapowiedź na Showtime czy inną jakąś gale (Striker i Tenay). Backstage ogranicza się do prowadzenia swojego wrestlera w szatniach budynku itp. Mam nadzieje, że ostatni raz zrobiliście taki eksperyment. No, ale trzeba przyznać, że się napracowaliście, ale nie róbcie tak więcej.

Ptk. - co ty piszesz do mnie na BS, ja już mam feud ustalony po SSE, więc bez pytania czy mi to pasuje, czy nie mam feuda z kimś innym nie pisz nic do Suicida, a napewno nie tak słabo :D

Elo3856 to nie ja .. To undertaker czyli Koksik , czytaj cały post , na koncu pisze kto za kogo mówił ..

Siedziałem do 3 w nocy wczoraj żeby to napisać , a ty sie jeszcze czepiasz mnie o koksika xD

TomeQ . Wiem , że bardziej z tego jakieś show wyszło niż przedstawienie stajni , ale nie ma miejsca żeby opisać swoja stajnie etc , dlatego wymyśliłem coś takiego . ;)

Ed2 . Spokojnie ... Pisałem to w imieniu 3 osób... I przecież już wszystko wyjaśnione , a tu wyjaśniłem tylko nieporozumienie, które zaszło ..

TomeQ nie pomyślałem o tym aby ci to wysłać .

Edytowane przez Gość

Ludzie co wy robicie? Umiecie grać w tą grę w ogóle? wypowiedz Ptk w imieniu 3 czy 4 osób? Do tego piszecie w imieniu komentatorów których być nie powinno na Backstage... Dla tych którzy nie wiedzą, Backstage to nie ring...Gdy na takie coś się patrzy to aż odechciewa się grać i pisać postów na Backstage.

Ptk jeszcze muszę się przyczepić. Wyjaśniłem już wszystko, ale czy nie lepiej byłoby wysłać mi ten opis na PW, a ja bym go wstawił na Showtime, HS, czy na SSE? Wiem, że się napracowałeś, ale teraz jesteś na kontrolowanym, i po co to było? Dobra, nieważne. Koniec tematu. Na przyszłość niech to będzie nauczka dla wszystkich, którzy chcą przedstawiać swoje stajnie na backstage.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ludzie co wy robicie? Umiecie grać w tą grę w ogóle? wypowiedz Ptk w imieniu 3 czy 4 osób? Do tego piszecie w imieniu komentatorów których być nie powinno na Backstage... Dla tych którzy nie wiedzą, Backstage to nie ring...Gdy na takie coś się patrzy to aż odechciewa się grać i pisać postów na Backstage.

Dokładnie.Coraz częściej na BS widzę posty które odbywają się na ringu,wywiady,publiczność.Ludzie to nie showtime tylko Backstage jednak wątpię żeby nasze słowa posłuchali wszyscy dla tego proponuje dawać więcej e-fed'owych ostrzeżeń dla takich ludzi,gdyż to że akurat oni piszą posty typu "Hulk Hogan wchodzi na ring,publiczność głośno skanduje jego imię" to akurat nie ich wina tylko brak wiedzy z ich strony(między innymi nie przeczytanie regulaminu) dla tego takie jedno ostrzeżenie powinno ich nauczyć :)

#SmartFanZone

Yao i niestety chyba będzie trzeba zastosować tą metodę. Nie jestem zwolennikiem czegoś takiego, ale widocznie inaczej się nie da. Poza tym możliwe, że na dniach oczyścimy backstage, bo to chyba dobry pomysł, szczególnie przy ostatnim napływie spamu.

Do mnie ostatnio był problem , że pisze jako 2osoby , a to samo robią osoby teraz . Luba pisał jako rock chyba , a ten lesnar nie pamietam kto nim jest pisze co chwile jako on i jego manager .. ;)

Ptk. Co ty gadasz, ja nie pisałem jako Rock. Tylko jedynie w mojej wypowiedzi było coś takiego:

Co ty na to Rock? Znowu będzie If you smell, what the Rock is cookin!?

Dobrze, że powiedziałeś chyba, bo ja wiem jak się pisze na Backstage. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ptk. Szukasz dziury w całym, oczywiście kanapka, powinien przeczytać regulamin i mówić jako Lesnar a nie ciągle Heymanem, oczywiście może wtrącić dwa czy trzy zdania swojego managera czy kogoś innego, oczywiście nie związanego z tą federacją ani żadną inną...

Ps. Luba od House Show jedziemy z koksem :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

To jakiś problem że pisze menagerem przecież Heyman w szczególności wypowiadał się za Lesnara ,ale jeśli wam to przeszkadza moge pisać tylko Brockiem...

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Luba , sorry tutaj akurat mój błąd , bo ja to źle przeczytałem ;) Tam pisze mr socko , a ja myslalem ze rock caly czas tam jest . Spieszyłem się i nie dotyczałem :) , ale w szczegolnosci chodzi mi o lesnara , bo 3/4 jego wypowedzi to jakis manager ;]

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie pisanie menadżerem powinno być dowolne gdyż są takie postacie w wrestlingu które bez menadżera są inną osobą i trudno utrzymać gimnick.Brock jest taką osobą.Ptk moim zdaniem się czepiasz bo wcześniej ty Taker i Austin dostaliście upomnienie za to że pisaliście w jednym poście jednak to dwie inne bajki.

#SmartFanZone