Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Danielson, We Want Bret, Who Needs Bred, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

116-71.jpg

:arrow: Bryan Danielson wystąpił w Dark Matchu RAW. Pokonał tam Chavo Guerrero. walka podobno stała na bardzo wysokim poziomie i ma on być powołany do głównego rosteru szybciej niż się wcześniej spodziewano.

:arrow: Na początku tapingu RAW grano klip "We want Bret" ale zatrzymano go nagle żeby osłodzić trochę kibiców.

:arrow: A za to na tapingu TNA słychać było okrzyki "Who Needs Bret". To pokazuje chyba kogo brakuje jeszcze Hoganowi w swoim miejscu pracy.

:arrow: Po RAW Bret wyszedł na ring, a za nim cały roster RAW(prócz DX) i Hart Dynasty. Nosili oni Breta na ramionach wokół ringu. Wszyscy poszli i został tylko Bret, który zaczął machać kibicom na pożegnanie.

:arrow: Poniżej spojlery WWE Superstars.

Gail Kim vs Jillian. Zwycięża Kim.

Tad DiBiase vs Chris Masters

:arrow: Ciekawy spojler TNA. Zaciekawi fanów Jeffa Hardyego.

Jeff przerwał walkę Homicide. Najprawdopodobniej zacznie występy w TNA (tak miało być :D )

:arrow: Paul Heyman napisal wczoraj na swoim Twiterze, że napewno nie znajdzie się na Impakcie.

:arrow: Na WWEshop.com pojawiła się do kupienia nowa koszulka Breta Hitmana Harta!!!

:arrow: The Brian Kendrick był jednym z tych, którzy mieli zadebiutować w TNA. Jednak nie znalazł się on w Steel Cage Asylum gdzie był zapowiadany. Nie wiadomo czy podpisał kontrakt z TNA i czy wogóle tam wystąpi ale byly takie pogloski.

:arrow: Już na następnym RAW Guest Hostem ma być Iron Mike Tyson.

:arrow: Na ECW w ECW Homecoming zmierzą się Cm Punk i Mark Henry. Może to być ciekawy pojedynek. Według nie potwierdzonych informacij walkę wygrać ma CM Punk.

:arrow: WWE potwierdziło, że Divas Championki Meliny nie będzie w ringu przez sześć miesięcy jeśli nie dłużej. Nie wiadomo zatem co stanie się z pasem.

Tommy_Dreamer_Portret_Clubu.jpg

:arrow: Tommy Dreamer ma dołączyć do TNA odrazu po wygaśnięciu klauzuli odejścia, która miał w kontrakcie z WWE. Mówi ona, że przez 90 dni od odejścia wrestler nie może wystąpić w żadnej federacij.

:arrow: JBL na swoim blogu napisał, że kocha Monday Night War i jeśli nawet będzie to pojedyńcza potyczka 4 Stycznia to i tak jest to dobre dla wrestlingu.

:arrow: Taki ostatni szczęśliwy mały newsik. Wreszcie wykorzystali potencjał Evana Bourne i ten zaczął gadać. Co jest dla mnie dobrą decyzję, bo zawodnik z dobrymi mic-skillami przez rok nie wypowiedział słowa w TV. Co bylo dziwne.

Mam nadzieje, że tym razem było trochę lepiej. Jeśli nie to skończe z newsami, bo trzy nieudane to trochę dużo.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

2

• Boogeyman1996

2

• CMxPUNKxOLA

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dla mnie juz lepsza paczka newsow niz wczesniej.. moze nie sa obszerne ale bardzo interesujace ... spoiler z Jeffem bardzo mi sie spodobal ;p

p0zrawiam

robbenisneijder86.jpg

Też uważam że to dobre newsy,co do Jeffa to WWE nieżle się wkurzy mam nadzieje że także zrobią jakąś niespodzianke tak na odpowiedź

Dobra paczka. Zmartwiła mnie tylko informacja o Hardy'm :| oby to się nie okazało prawdą. Ale jakoś postaram się zaakceptować taki bieg wydarzeń :|

Newsy ciekawsze niż poprzednie. Widać, że się starasz. A co do newsów: bardzo dobrze, że Danielson może dostać się do RAW bo na to zasługuję. Liczę na to, że Tommy po końcu klauzury dojdzie do rosteru TNA. Przypomnę, że tam już są jego byli koledzy z ECW (Rhino, Team 3D) a więc może być ciekawie. A co do Jeffa wolałbym go ponownie w WWE ale jeżeli naprawdę podpiszę kontrakt z TNA (w co niewierze) jakoś to przeżyję.

DEAD MAN WALKING

Prawda, że paczka news'ów lepsza niż ostatnio, ale jednak jeszcze trochę ci brakuje. Ale już widać, że robisz postępy.

Co do newsów to:

Fajnie, że Bryan Danielson w końcu wystąpił na RAW, nie ważne, że w Dark Match'u, ale jednak. Co do Jeffa Hardy'ego to nie za bardzo mnie to cieszy że przechodzi do TNA, miejmy nadzieję, że to są tylko plotki i się nie sprawdzi.

2wbtedi.png

Co do tego, że nie wierzycie to mam smutna wiadomość to raczej oficjalne. Plan na niego to tag team z Shanoonem Moorem. Obaj wciągu ostatnich paru dni spotkali się z Dixie Carter, Hognaem i Bischofem i wczoraj podpisali umowy.

Boogeyman co żeś ty odwalił? Spoiler dotyczący TNA i Jeffa Hardego - co by to mogło być innego, niż pojawienie się Jeffa w federacji Dixie? Mogłeś napisać spoiler dotyczący TNA, a tak to przykro mi, ale spieprzyłeś sprawę :t_down:

Newsy lepsze niż tamte, ale nadal mało :( szczerze mówiąc to ja ostatnio tyle wstawiłam, ale jak dla mnie to było b.mało. No, ale cóż, chodzi o to, by trochę poczekać i później wstawić, a więcej. Co do treści, mam nadzieje, że wypush***ją Bryana. Feud Danielson-Guerrero był by bardzo ciekawy.

mam nadzieje, że wypush***ją Bryana. Feud Danielson-Guerrero był by bardzo ciekawy.

Heh, no ciekawy, ale każdy gada o tym, jak to Chavo jest szmacony, a ty piszesz, żeby go wypushować dając mu feud z Guerrero? No cóż, może i byłoby to dobre rozwiązanie, ale ten drugi to na pewno nie jest zawodnik wypromowany na tyle, aby nie być zwykłym jobberem. Mam jednak także nadzieję na taki feud, a może i to szansa dla Chavo? Póki nie jest za późno, a Chavo może kimś być...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...