Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umaga, walka dekady, powroty do TNA, DVD Johna Morrisona....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto krótkie newsy(są b.krótkie, ale daje bo większość znajduję się na innych polskich stornach, więc chce wstawić chociaż kilka nowych)od Oliz, z dedykacją dla użytkownika „Mata”

:arrow:Oto fotki Umagi z kilku dni przed jego śmiercią:

116.jpg

Z Kenem Andersonem

214.jpg

36.jpg

44.jpg

54.jpg

63.jpg

74.jpg

81.jpg

92.jpg

Tatuaż

102.jpg

117.jpg

122.jpg

142.jpg

132.jpg

:arrow:WWE jest bardzo zainteresowane walką Jeff Hardy vs. Cm Punk na tego rocznej Wrestlemani w Arizonie, lecz raczej będzie to niemożliwe, gdyż Jeff ma sprawę w sądzie na której się nie stawia.

:arrow:Była Knockout champion Angelina Love, podpisała powrotny kontrakt z TNA, powróci ona na poniedziałkowym Impactcie.

:arrow:A oto matche zapowiedziane na poniedziałek:

*Tara vs. ODB o pas Knockouts

*Sarita & Taylor Wilde vs. Hamada & Awesome Kong o pasy Knockouts Tag team

:arrow:James Roday I Dule Hill, gwiazdy showu na USA Network, będą Guest Hostami na Raw 25 stycznia w Columbus, Ohio

:arrow:Oto mały spoiler na RAW:

Hart Dynasty pojawi się na Raw, żeby powitać swojego wujka Breta Harta

:arrow:Vince Russo zapewnił nas na swoim Facebooku, że na poniedziałkowe show, dla fanów jest przygotowane wiele niespodzianek, nie możemy tego ominąć!! Jeszcze mały spoiler:

Jedną z tych niespodzianek ma być powrót RVD!!

:ARROW:Oto trailer nadchodzącego dvd Johna Morrisona, do sprzedaży trafi 20 lutego:

:arrow:Pro Wrestling Illustrated(PWI)ogłosiło match Rick Flair vs. HBK Shawn Michaels matchem dekady

:arrow:Za tydzień na SmackDown zobaczymy match Batista vs. Rey Mysterio, zwycięzca zmierzy się z Undertakeram na Royal Rumble, stawką będzie pas WorldHeavyweight

:arrow:Oto ja wyglądał Sheamus przed tym jak stał się sławny:

http://www.youtube.com/user/sturob1874

:arrow:Oto ostatni match Dr Deatha Stevego Williamsa:

:arrow:Divą dnia jest Gali Kim, a wrestlerem Yoshi Tatsu

:arrow:Była gwiazda WWE Shannon Moore zapowiedział na swoim Twitterze, iż pojawi się na poniedziałkowym Impactcie w Orlando, Jeff Hardy napisał, że pojawi się tam z Shannonem i swoją dziewczyną Beth

:arrow:Kelly Kelly była jedyną Divą w WWE, która była na liście najbardziej pożądanych kobiet 2009 roku, na stronie askman.com

:arrow:Oto zdjęcia z gali, gdzie Melina doznała kontuzji kolana(4 u Rejden):

00177.jpg

00256.jpg

00361.jpg

00441.jpg

To narazie tyle, teraz zrobię sobie przerwę na kilka dni, żeby potem dać wam coś porządnego!

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wislak91

3

• CMxPUNKxOLA

2

• Razor_BoxingNews

2

• Łajt

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rozumiem, że ta pierwsza fotka miała na celu przypomnienie, żeby postawić ci browca?

Jak już dałaś spoiler z RAW, to mogłaś się pofatygować żeby info o poniedziałkowym impekcie też ukryć..

Bez odbioru.

Bardzo śmieszne, masz 3 posty, i się ze mnie wyśmiewasz, by sobie nabić. Bardzo śmieszne. Takie zdjęcia były na necie to wstawiłam jajcarzu!!

Uwierz nie muszę sobie nabijać postów =))

Dzięki za spojlaha :thumb: Mam nadzieję, że się nie sprawdzi :waving:

Bro czy reput za newsy? Fakturę też wydać?

Bardzo śmieszne, masz 3 posty

Powiedziała Oliz, reputacja -5 :D

A tak na serio: Coraz lepsze niusy, choć wciąż nie śa jakieś dobre. Są rzeczy dobre, ale i niepotrzebne. I rozwijaj coś te niusy :evil:

Dobra hbk111 spokojnie bo ci żyłka pierdząca pęknie ;) Rozumiem, że jesteś jednym z jej pussylickerów..Dobra koniec, nie chcę robić boruty na forum z którym wiele mnie łączy. Bez odbioru.

Nie mogę, albo nie umiem wstawic nowego newsa na tym forum więc wstawiam tu!

Jak podaje jedna z amerykańskich stron o Wrestlingu "The Rock" dostał propozycję występu na kolejnej gali RAW. Pięściarz odrzucił ofertę WWE i w jego miejsce za tydzień ma pojawić się Mike Tyson, który gościnnie będzie robił show na kolejnym RAW.

Według tego samego źródła bardzo zadowolony z powrotu do WWE jest HBK, który oficjalnie stwierdził, że cieszy się z takiego obrotu sprawy. Zupełnie inne zdanie ma HHH, który powiedział, że powrót Harta do WWE jest pomyłką, bo ludzie nie chcą go oglądać. HHH uważa, że Hart będzie niewypałem. Inne zdanie prezentuje żona Vinca, która uważa jego powrót za wspaniały pomysł i liczy na wielki sukces WWE.

Dzęki za newsy, co raz lepsze. Ale raczej wydaję mi się że powinnaś najpierw pozbierać trochę tych news'ów i dopiero je wrzucać.

Co do Umagi jeśli to są zdjęcia wykonane kilka dni przed jego śmiercią-to całkiem nieżle wygląda.

Jeff Hardy vs CM Punk ? byłoby fajnie, jak narazie to tylko plotki.

Dobra robota :5

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Pozbierać ja to przetłumaczyłem z jednego portalu, bo na Attiude nie da się komentarzy wstawić a Wretlefans padło:)

Co do Umagi szkoda kolesia RIP

Bardzo śmieszne, masz 3 posty

Jeśli po tym mielibyśmy oceniać użytkowników, to forum byłoby zalane spamerami...

Ale raczej wydaję mi się że powinnaś najpierw pozbierać trochę tych news'ów i dopiero je wrzucać.

Lepiej, że wrzuciła teraz niżeli miałaby wrzucić za tydzień bądź dwa, bo wtedy to nie byłyby newsy, aczkolwiek wiadomości sprzed tygodnia :t_up:

Umaga... Czy to Umaga? Raczej nie. To nie jest na pewno on, on bardziej przypomina Jamala niż Umagę :P Ciągle słuchawki na uszach, ale nie dziwię się, pewnie długo lecieli :) Newspack skromny, ale sama to już napisałaś. No i oczywiście dedykacja dla Maty, a więc musiało być dobrze xP

To prawda że Jeff ma wrócić do TNA???

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

On już jest w TNA :P

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...