Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Drew McIntyre - Za szybki Mistrz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tumblr_kts7psf8dN1qznevqo1_400.jpg

Witajcie.Tutaj chciałbym poruszyć temat o szkockim wrestlerze występującym w World Wrestling Entertainment Drew McIntyrze.W WWE zadebiutował

bodajże we wrześniu 2009 roku atakując R-Truth...na gali PPV Hell in a Cell pokonał R-Truth ..Po tej walce już można

było się domyślać że zawodnik dostanie jakiś większy push ....Wkońcu po zaledwie 3 miesiącach

występowania w federacjii Vinca dostał Tittle Shota na Intercontinental Championship.Wielu z nas uważało że to o wiele za szybko , jednak większośc

spodziewała się tego że na gali TLC Drew McIntyre nie zdobędzie Intercontinental Championship.Wreszcie doszło do starcia na TLC między

Drew McIntyrem i Johnem Morrisonem..Szkot zaskoczył wszystkich i po krótkiej walce pokonał Morrisona i został mistrzem Interkontynentalnym.Na Smackdown 1 stycznia tego roku obronił pas po przez dyskwalifikacje..i Tu nasuwa się pytanie Skąd taki wielki push?zawodnik

po zaledwie 3 miesiącach występowania w WWE został Intercontinental Championem..i tu nasuwa sie kolejne pytanie:Czy to czasem nie za szybko?rzadko się zdaża żeby wrestler po 3 miesiacach występowania w federacji został mistrzem i tu kolejne pytanie:Kto przyczynił się do tak wielkiego pushu dla szkota? To tyle co mam do powiedzenia czekam na wasze wypowiedzi na ten temat :)

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• swiroos1674325948

1

• sobczuk211674325950

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zgadzam się z tym że Drew już ma pas Interecontinetal ale jeśli można chiałbym do tematu dołożyć też Sheamusa on jak i Drew

został mistrzem WWE.Dla mnie troche dziwne że dopiero nowi weszli do WWE i już pasy.To wszytko dlatego że poprostu gwaizdy są coraz starsze

np.Undertaker i HBK myśle że za niedługo czeka i Hall Of Fame a to są jedni z najlpeszych w tym Biznesie więc Vince szuka nowych

gwiazd i mniej więcej dlatego już Drew i Sheamus mają te pasy. :D

Drew Mycintyre jest chyba najbardziej drewnianym posiadaczem pasa IC w historii-takie jest moje zdanie. Jego walki wcale niczym sie nie wyrozniaja, nawet gdy uczestnicza w niej takie talenty jak R-Truth czy John Morrison-jeden wrestler wielkiego pojedynku nie zrobi. Narazie niczym nie zablysna, nawet jego finisher nadaje sie tylko na zwykly cios (ale jest dosyc efektowny). Jest mlodym zawodnikiem i chetnie bym go widzial w gronie Main Eventow, jednakze tylko wtedy, gdy zaprezentuje prawdziwy wrestling, ktorego chcemy ogladac, a nie kolejnego aktora do filmu "The Wood". =))

Wydaje mi sie, iz swoja szybko zaowocowana kariere moze zawdzieczac samemu Mr McMahonowi (poprostu mu sie spodobal), podobnie jak Sheamus (tylko w jego przypadku pierwsze skrzypce do wykreowania jego postaci zagral Trypcio). W sumie bylo to bardzo szybkie przesuniecie go w strone Main Eventow ale czy za szybkie?...MOzna tak powiedziec, lecz gdyby na szczyt wprowadzono kogos bardzo utalentowanego typu Yoshi Tatsu to ludzie nie mieli by nic przeciwko-wciaz ogladamy ciagle jednych i tych samych ME np. wielce uwielbiany nasz Januszek drewniany, kolejny klocuszek nasz Batek napompoany...Niestety w przypadku Szkota nie jestem co do niego przekonany (jak narazie), chyba, ze ostro sie wezmie do roboty i popracuje nad technika.

Wydaje mi sie, ze w niedalekiej przyszlosci bedziemy go ogladac w walkach o World Heavyweight Champona...

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

jestem praktycznie podobnego zdania jak wszyscy tutaj że zbyt szybko dostał push nawet na IC zobaczmy sytuację np. z Morrisonem który wykręcał świetne walki na SD i to długi czas bez jakiegoś większego pusha a tym bardziej wogóle na Pas jakikolwiek pamiętam namęczył się dużo walk wygrał i dostał push na WHC z Jeffem no ale sytuacja była jasna wiadome było ze Jeff obroni bo dość niedawno go wtedy od punka zdobył i dopiero przez incydent Reya pas musiał zmienić właściciela i to był z deka fart ze akurat Morrison dostał taką szansę po tylu miesiącach...a Przychodzi McIntyre powiedzmy tak - Świeżak ;p zaledwie 2 czy 3 miesiące już ku zdziwieniu jest IC championem moim zdaniem to trochę krzywdząca sytuacja dla takich zawodników jak załóżmy właśnie Morrison czy nawet Dolph Ziggler który się tego i tak nie doczekał do tej pory;p no i tak samo uważam co do Sheamusa ;/

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Kto przyczynił się do pushu? Możliwe że sam Vince. Według mnie to jest drewno. Co się Vincowi w głowie poprzewracało że dał mu pas? Porównajcie Morrisona i Drewa. John przynosi więcej kasy, większe umiejętności. Myślę że Drew musiał się dogadać z zarządem WWE. Mam nadzieję że straci pas bo nie mogę gościa oglądać. Dlaczego R-Truth nie dostanie pushu? Póki co musimy oglądać Drewa jako mistrza IC. A co do tego że dostał za szybki push to nic w porównaniu do Sheamusa :)

Skąd taki wielki push?

Oto jest pytanie, nowa rybka i ma już pas? Dosyć dziwne, szczerze mówiąc na to pytanie nie mogę udzielić konkretnej odpowiedzi, ale jedynie mogę snuć jakąś tam swoją własną teorię. Wydaje mi się że Vince stawia na świeżość, woli duże zwroty akcji, może dla niego John Morrison stawał się już dość monotonnym posiadaczem pasa. Według mnie bardziej na pas zasługuje Dolph. :t_down:

Czy za szybko?

To raczej oczywiste. Oczywiście że za szybko, tak jak napisałam wyżej są inne, młode talenty które bardziej zasługują na pasy.

Kto się do tego przyczynił?

Aj dont noł. Może Vince, albo inny ceniony wrestler ?

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Tia, Vince trochę przesadził z rozdawaniem pasów "nowym". O ile Sheamus nawet spisuje się na mistrza WWE, o tyle Drew McInyre według mnie na pas nie zasługuje. Bo w końcu jak to jest że po 3 miesiącach pokonał Morrisona, jedną z większych gwiazd Smackdown i zdobył pas IC? Nie przeczę, że Sheamus też dostał pas bardzo szybko, ale zdecydowanie bardziej wolę jego niż Drew'a McIntyr'a. Nie zdziwiłbym się, gdyby to Vince dał mu tak wielki push, ponieważ wydaje mi się że coraz bardziej zaczyna stawiać na nowe gwiazdy. Według mnie Drew powinien dostać jakiś feud z Morrisonem, najlepiej tracąc przy tym pas z jakąś inną gwiazdą np. Dolphem Zigglerem.

Wordz for ya: Suck it!

D-X.gif

No rzeczywiscie dostał szybko Title Shota. Sheamsu też dostał szybko pas, Vince troche przesadza bo tak TNA nie pokona, jeszcze zaraz WWE Heavyweight dostanie Ziggler. =)) Ale popatrz tez na Ortona, jest najmłodszym, posiadaczem pasa Interkontynentalnego. Czyli też dostał szybko title shota.

REST IN PEACE

17395687724ae1a0e7721eb.jpg

zastanawiajace jak ludzie potrafia wszedzie znalezc problem.

jak pas trzyma Orton, Cena, Undertaker to wszedzie slychac: "po co stare gwiazdy", "to juz bylo", "gdzie nowa krew", "juz mi sie znudzili tacy jak HHH z pasem"....

czlowiek daje pasy mlodym, w tym czlowiekowi ktory zapowiadal ze "zdobedzie pas szybciej niz wszyscy sie spodziewaja", czlowiekowi ktory nosi gimmick "The Chosen One", a z kolei teraz slychac: "za szybko", "skad taki push", "czyja to wina", "nie zasluguje".

luuudzie. po pierwsze primo Drew jest heel'em a wiec nie bedzie walczyl pieknie, szybko i uczciwie. po drugie primo to chyba oczywiste ze szybkie zdobycie pasa nalezy do budowania czesci jego wizerunku. trzecie primo, poprzedni posiadacz pasa Johnny Nitro Morrison jako 200 % face musi rywalizowac z kims o pas, wiadomo ze nie bedzie to kolejny face. kto moglby to byc ?

Jericho jest uwiklany w feud z dx, Punk idzie w pseudo TT, Dolph mial juz trylion szans i kazdemu sie przejadly jego walki o ICC, Kane - wiadomo (dyskusja w innym temacie)... no i co ? koniec. Batista ? no ludzie.

podobnie Sheamus.

i'm sick and tired sluchajac bzdur ze 'po co Celtic Warrior dostal pas'. ze 'to drewno'. a co ma fruwac z naroznikow jak Morrison ? jest typem brawler'a, czy JBL kiedykolwiek walczyl pieknie i ku ucieszy publicznosci ? czy Wy wogole dopuszczacie mozliwosc trzymania pasa przez kogos innego niz Yoshi Tatsu, 619 czy Christian ktorzy robia widowisko ? niespodzianka ! przez 70 % czasu od poczatku istnienia wrestlingu glowne trofea trzymaja ludzie ktorych publicznosc NIENAWIDZI. streaki heeli zawsze beda dluzsze, bo buduja ciezka i mozolna prace face'ow ktorzy sie bardzo bardzo staraja, przegrywaja 5 walk i te 1 wygrywaja (jak Jeff Hardy, albo raczej jak w kryminale: Jeff H.). ludzie mowia "wreszcie, cudownie, udalo sie", a po 3 obronach zaczynaja sie nudzic. bo face trzymajacy dlugo pas jest po prostu nudny, schematyczny, ciezki do urozmaicen ! dlatego stosunek obron heel / face wyglada zawsze 4-1.

Raw za Sheamus'a wreszcie wyglada bardziej swiezo, nienawidze tej przegadanej, tragicznej w styl przegwiazdorzonej poniedzialkowej gali a od czasu Sheamus'a i przewidzianego przeze mnie (bylem chyba jedyny !) zdobycia pasa na Cene'ie ogladam z mniejszym obrzydzeniem. bo cos sie ruszylo, cos sie zaczyna dziac.

bardzo dobrze ze Drew ma pas, bardzo dobrze ze Sheamus ma pas. niedlugo przyjdzie czas ze kazdy mlody w federacji blysnie czyms zaskakujacym, zaczna konczyc kariery starych, zuzytych gwiazd, Jamie Noble - Sheamus, Tommy Dreamer - Zack Ryder, byly plany ze Undertakera ma skonczyc Ted DiBiase !

to naturalna rzecz, zastepowanie pokolen.

mam nadzieje ze nowo - tworzone dyskusje beda sie opierac na czyms wiecej niz "Drew za szybki mistrz", "Sheamus za drewniany mistrz", "Kofi - niemy mistrz", "Cena - Baby mistrz", "Kane - przegrany mistrz"....

troche wiecej rozwagi, mniej narzekania, jako fani - wrestling'iem powinnismy sie cieszyc, a mam wrazenie ze w modzie jest najezdzanie na kazda decyzje zarzadu. oczywiscie mamy prawo wymagac nieco innego podejscia niz mamy obecnie (bo nie oszukujmy sie, dobrze nie jest), ale niech to nie przejawia sie gnojeniem kazdej mlodej gwiazdy przez wlozenie palca w oko Morrison'owi skoro gra heel'a.

Drew jest przyszloscia, zreszta podaza droga podobna jak dawny Orton (ktory walczyl przez "Destiny", tutaj jest "Chosen One").

mam nadzieje ze skonczy podobnie jak dzisiejszy Viper (a jeszcze jest Archer, moim zdaniem jeszcze lepszy nastepca).

Cylar out

EDIT:

Dolph dostanie pas, spokojna glowa, po prostu nie teraz - tego wszyscy sie spodziewali.

w Drew niewiele osob wierzylo i zdobycie pasa bylo na reke federacji ktora stara sie byc nieprzewidywalna.

Edytowane przez Gość

" second place is a first loser "

comicsygnkopia9999.jpg

Według mnie dobrze się dzieje, że pasy trafiają w ręce młodych zawodników, Vince myśli o przyszłości federacji i doskonale zdaje sobie sprawę, że na starych gwiazdach długo już nie pociągnie. Co do Drew to moim zdaniem na pas o wiele bardziej zasługiwał Dolph nie dość, że jest dłużej w federacji to jeszcze jego walki są ciekawsze i on sam jest lepszy wrestlerem niż Drew. Podsumowując, trzeba stawiać na młodych, ale czy akurat na tego to nie powiedziałbym.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Cylar mądre słowa

Cieszę się, że ostatnimi czasy Vince stawia na młodych. Jest to bardzo dobre posunięcie z jego strony bo gwiazdy takie jak Deadman czy Mr.Wrestlemania wiecznie w federacji nie będą. Natomiast nie podoba mi się stawianie na Drew'a o którym mowa w tym temacie. Kiedy patrze jak to drewno wygrywa walki o pasy a najlepszy w federacji High-Flyer, jeden z najlepszych wrestlerów w WWE jobbuje prawie każdemu to aż mnie coś w środku ściska :D Kolejny to Ziggler, do czego prowadził w ogóle ten feud z Ryjkiem jeśli i tak nie zdobył pasa? Do tego aby kochany przez dzieci 619 jeszcze bardziej umocnił wśród dzieci? Nie tędy droga :D

Zadowalające jest to, że WWE używa młodych ale wybiera nie tych co trzeba

5602a6deb8.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie Drew ma rzeczywiście troszkę za szybko dostał pas. Co prawda nie lubię go ale cieszę się że dostał pas ponieważ to znak że WWE zaczyna szukać ME w swoich młodych wrestlerach a nie tylko w starych gwiazdać. WWE zaczyna się zmieniać nie zawsze pasy będą mieć "teraźniejsze" gwiazdy a przecież kiedyś trzeba wypromować młodzików, właśnie w ten sposób. A kto się przyczynił na taki push dla Drew'a :) to proste bookerzy WWE :D którzy są odpowiedzialni za wszystko co się dzieje podczas show.

#SmartFanZone

Miałem nic nie pisać no ale... Jakże jeden mądry post może zmienić pogląd na dany temat większość userów... Ludzie na prawdę nie macie swojego zdania tylko piszecie po kolei to samo by tylko nabić posta a jeśli ktoś mądry napisze coś innego niż myślicie - już kombinujecie co napisać, żeby wyjść z twarzą.

Żeby nie było, że walę offtopa...

Sam temat jest dla mnie zupełnie bez sensu bo pas IC jest pasem midcarderowym i jak się może domyślacie jest to pas dla tych dobrych ale nie najlepszych. Świetny dla zawodników rozwijających się, nowych lub z długim stażem bez przyszłości w Main Eventach. Więc gdzie sens zakładać taki temat jeśli Drew jest i zawodnikiem nowym, i rozwijającym się ? Samo tłumaczenie, że dostał tytuł za wcześnie...Wielu, wielu, wielu i żeby nie było nudno to napiszę jeszcze, że wielu dostało IC z mniejszym stażem od niego. Już nie mówiąc o takich wypadkach jak Santino Marella czy Carlito (tu akurat pas US) którzy tytuł ten wygrali w debiucie. To się teraz pytam jak oni się mają do tego tematu skoro Drew pas dostał po 4 miesiącach ? :waving: No i na koniec do autora tematu...jeśli dla ciebie pas IC to jest olbrzymi push to zalecam wizytę u specjalisty lub ziółka babuni...Nawet pomimo świetnego feudu Y2J z Mysterio, ten tytuł nadal gówno znaczy.

910573292462b42a28a382.gif