Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ted DiBiase Jr, możliwe match na WrestleManie, Rating RAW..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam!!

Dzisiaj będzie trochę mniej newsów, ale mam nadzieje, że wam się spodobają!

:arrow:Ted DiBiase udzielił wywiadu, tematem było The Marine II, ale ja przetłumaczyłam najciekawsze kawałki wywiadu, nie związane z filmem:

CR: Jak myślisz, kto jest lepszym aktorem, Stone Cold czy The Rock??

TDJ: O mój boże..Chyba Rock, ale bardzo trudno odpowiedzieć na to pytanie. Bardzo podoba mi się gra Stone Colda w The Condemned…..

CR: Kto jest takim wrestlerem, o którym możesz powiedzieć, „pracuję z przyszłym mistrzem wagi ciężkiej”

TDJ: Myślę, że niedługo się to okaże, a na razie największe szanse jak dla mnie ma The Miz.

CR: Kogo fanem byłeś, gdy dorastałeś, oprócz oczywiście twojego taty.

TDJ: Byłem wielkim fanem Breta Harta, był świetny w tym co robił, także raz, kiedy tata zabrał mnie na galę, siedziałem na publiczności, zaraz przy ringu, on podszedł do mnie i dał mi swoje okulary. To właśnie on był moim ulubionym wrestlerem, zaraz po tacie…

:arrow:Oto jeszcze raz cały rozkład walk na dzisiejsze SmackDown:

* BEAT THE CLOCK MATCH: CM Punk vs. Matt Hardy

* BEAT THE CLOCK MATCH: Dolph Ziggler vs. Kane

* BEAT THE CLOCK MATCH: Rey Mysterio vs. Chris Jericho

* BEAT THE CLOCK MATCH: Batista vs. R-Truth

* IC TITLE MATCH: Drew McIntrye vs. John Morrison

* The Great Khali vs. The Carolina Panther

* Hart Dynasty vs. Maria, Jimmy Wang Yang i Slam Master J

* Mickie James vs. Beth Phoenix

*Zobaczymy także Vickie Guerrero, Michelle McCool, Layle, Luka Gallowsa i wielu innych

:arrow:Gwiazda Ring Of Honor(ROH) Colt Cabana w zeszłym tygodniu doznał kontuzji i nie zobaczymy go na ROH 8 stycznia

:arrow:WWE Divas champion Melina, która doznała kontuzji kolana, w ostatni wtorek, na house showie, nie będzie występować ponad dwa miesiące. Usunięto ją z house showów w lutym

:arrow:ECW Original Sabu będzie podpisywał autografy z Aj Stylesem w Flushing, NY 9 stycznia od 12 do 2 po południu, czasu amerykańskiego

:arrow:Nowa gra SmackDown vs. RAW NA iPhone została wypuszczona na rynek. Gwiazdy które można będzie wybrać to Batista, Rey Mysterio, Chris Jericho, Randy Orton, John Cena, Triple H, Big Show, Edge, The Underaker, Matt Hardy i Vladimir Kozlov

:arrow: Ed "Brutus Beefcake" Leslie pracuje nad swoją autobiografią, która będzie się nazywać „Reborn on the Fourth of July”

:arrow:Oto komentarze, kolejnych kilku wrestlerów na temat śmierci "Dr. Deatha" Steva Williamsa:

Tazz: Straciliśmy wielkiego faceta. Steve "Dr Death" Williams...RIP.

Christopher Daniels: RIP Dr. Death! Nazywanie ciebie legend nie wystarcza. Miałem nadzieje, że jeszcze kiedyś popracujemy razem. Będziemy tęsknić!

:arrow:WWE wprowadziło do sprzedaży dużo nowych figurek wyrobionych dzięki Mattel. Będzie je można kupić od 10 stycznia.

:arrow:Rating poniedziałkowego WWE Monday Night RAW wyniósł 3.6, godziny wyniosły kolejno 3.49 i 3.73

:arrow:Po ostatnim występie Tommyego Dreamera w WWE, w szatni wielu wrestlerów czekało na niego, by się z nim pożegnać, panowała bardzo miła atmosfera

:arrow:Rating świątecznego wydania WWE SuperStars na WGN wyniósł 0.7, a powtórka 0.4

wrestlemania26a.jpg

:arrow:Oto prawdopodobna karta na WrestleManie na chwile obecną, nie daję tego jako spoiler, ponieważ nie jest to nic pewnego, a są to spekulacje

Shawn Michaels vs. The Undertaker – To prawie pewne, HBK musi zrewanżować się Dead Manowi, za ostatnią wrestlemanie

Vince McMahon vs. Bret Hart – Mówi się, że to może być ten jedyny match Breta Harta, podobno ma to być jakaś hardcorowa stypulacja, może Street Fight

Randy Orton vs. Ted DiBiase – Już od kilku miesięcy mówi się o faceturnie DiBiase i jego zemście na Ortonie

Chris Jericho vs. Edge – Kolejny match planowany od miesięcy, gdy Edge doznał kontuzji, Jericho go opuścił, czas na zemste!

Sheamus vs. Triple H – HHH chciałby walczyć ze swoim faworytem, możliwe że to właśnie on wygra RR i dostanie Title Shota

Pozostał nam John Cena, o jego walce mówi się dużo, najprawdopodobniejszy jest The Rock, ale wszystko może się zmienić, gdyż już teraz zaczynają dopadać głosy o walce vs. Cena Batista

Na końcu chcę jeszcze wszystkim userom życzyć, szczęsliwego nowego roku, by ten rok był jeszcze lepszy dla BGZ, a forum rozwijało się coraz szybciej!

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

3

• FIZ

1

• Tuptuś

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Paczuszka skromna ale jakże ciekawa kolejna dobra robota Oliz oby tak dalej :D. Co do Ceny to lepiej dla niego żeby zmierzył się z Batkiem bo jak Rock potrenuje to może być z Jasiem ciężko bo z tego co słyszałem to obaj się nie lubią. Face Turn Teda zapowiada się ciekawie może Kofi i Ted vs. Orton i Rhodes?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Dla mnie walka HBK vs Undertaker niepowinna obyć się znowu.Na Slammy Awards uznana za najlpeszą walke roku była śiwtna moja ulubiona ale

to nieznaczy że powinna się obyć kolejny raz.Undertaker powinnien walczyć z Johnem Ceną :D

A ja jak zobaczyłem tą karte, którą napisałeś to z pewników jest tu tylko Vinca vs Bret. HBK vs Undertaker to coś o czym usłyszałeś na RAW i teraz piszesz, że tak może się zdarzyć. Edge vs Y2J też może się nie odbyć, bo nie wiadomo czy Edge wróci do wrestlemanii. Triple vs Sheamus jest jakaś prawdopodobność ale może być innaczej i Sheamus zawalczy z Ceną, a Triple dostanie walkę z Shawnem w Teamie i wtedy się rozpadną. ;)

Rejden, jak byś ty czytał dokładnie to byś wiedział, że ciągle są nowe informacje!!

o jejciu jej Oliiiz masz adminka mówię ciii :applause:

PS: mój post musi zawierać minimum 3 zdania i dotyczyć wyżej wymienionych niusów, a więc sz.p. N.

-Tommy Dreamer witamy w tienej

-Rock vs Cena o jejciu jej skąd te niusy bierzesz...

-Mało ciekawe walki na SD...

PS2: Rejden ma racja :waving:

PS3: Dlaczemu nie napisałas aby dawali ci browarki? :|

PS4: Dzis zbieram reputy za post, browców nie przyjmuje.

Resumując : dzięki za newsy ale ćwicz dalej :lol

Wiecie, pytacie mnie co będę mieć z tego napisu moderator, będę mieć dumę, będę mieć dumę z reprezentowania tak dobrego forum, a co do ciebie Mata, to żal mi Cię(przepraszam za obrazę, ale on się ze mnie nabija) kiedy piszesz takie posty i myślisz, że jesteś fajny!

Znowu bardzo dobre newsy :t_up:

a co do walk na wrestlemanie najbardziej prawdopodobne:

Bret Hart vs Vince McMachon- Bret napewno będzie się chciał odegrać za Montreal Screwjob

Ted Dibiase vs Randy Orton-ostatnio widać że grupa Legacy przeżywa ostry kryzyz

-.-

Olis, fail, facebrick.

to ty robisz niusy dla kolorku, a nie po to, żeby inni ludzie mogli to czytać?

GZ.

Z chęcią zobaczyłbym Dreamer'a w TNA, tak btw. Feud z Foley'em, Ravenem, Abyssem? Hell Yeah!

Olu, tylko nie spoć się, bo już ci coś nogawką leci :(

Odniosę sie tylko do przypuszczalnych walk na Wrestlemanie

Taker vs HBK - rok temu najlepsza walka, ale teraz nie chciałbym oglądać "odgrzewanego mięsa"

Vince - Hart - co z tego, że może być to Street Fight jak młodziutkie dzieci będą to oglądać :shock:

Orton vs. DiBiase - nie będzie to ciekawa walka

Jericho vs. Edge- trąbi się o tej walce przez parę miesięcy aż w końcu się nie odbędzie

HHH vs. Sheamus- Może być ciekawie. Szajbus nie zasługuję na zwycięstwo w tej walce

i wielki Main Event ............. Cena vs. Rock - tą walkę chętnie bym zobaczył jak Jasio dostaje w swoją twarz a Rock powraca w wielkim stylu do WWE ( oczywiście tylko na WM )

A co do Meliny do może ktoś w końcu popatrzy na wcześniejsze newsy bo nie chcę mi się czytać cały czas o jej kolanie.

DEAD MAN WALKING

Nie wiem skąd te walki, ale od kilku miesięcy mówi się o walce, Undertakera z Ceną, ta walka jest raczej pewna, CT dało nam to juz do zrozumienia(Tombstone na Cenie), wiec nie myślmy o żadnych Rockach, czy Stone Coldach... =))

Wielkie dzieki Oliz fajne newsy.A co do wywiadow to one pokazuja jacy naprawde sa wrestlerzy.Dzieki Wielkie.

Oliz ale Mata jest fajnyyyyyy :thumb:

ty nie ... :t_down::waving:

co do newsów... staraj się kiedyś będzie lepiej ...

Co jakiś czas pojawiają się spekulacje jakie walki będą na Wrestlemanii.. Nie sugerujcie i nie podniecajcie się tym co tam jest napisane. EOT

w1puet.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...