Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown! 01.01.10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-smackdown-results.jpg

So You Think You Can Shoot Your Mouth Off

Well You Better Watch Your Aim

Cause Know Your In My House

You Wanna Stay Then Your Gonna Have To Pay

Try To Hide But There's No Way Out

Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green tonight

Step Up

Do You really Want To Cross The Line

right Now

Go Ahead And Try To Takes What's Mine

Let It Roll, Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll. Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll

How Doe's That Dirt In Your Mouth Taste Now

Told You I Was Deadly Like A Snake

I Will Strangle All Your Ropes Now

And Feed Of Your Mistakes

There Was Nothing Left For You to Figure Out

Your Going Down, Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green Tonight

Step Up

Do you Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead and Try To Take What's Mine

Let It Roll Let It Roll

Try To Hide But There's No Way Out

Your Going Down, Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green Tonight

Do you Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead And try To Take What's Mine

Let It Roll, Let It Roll, Bang Bang

Someone Said Your Feeling A Little Green Tonight

Step Up

Do You Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead And Try To Take What's Mine

Let it Roll, Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll

JR: Witamy ! Jest to pierwsze WWE Friday Night SmackDown! w tym roku oraz pierwszy dzień nowego roku !!! Pierwszą galę w tym roku dla państwa będą komentowali Jim Ross

TG: Oraz Todd Grisham !!! Niestety na sam początek muszę powiedzieć coś złego o zarządzie SmackDown! Nie podoba mi się postępowanie Teddy'ego Longa oraz szefa WWE - Vince'a McMahona ! Doszło do połączenia pasów Tag Teamowych noi teraz mamy Unified Tag Team Championship Title !

JR: Żeby to pogorszyć to jeszcze Theodore Long dodał swoje trzy grosze noi zabrał te pasy Reyowi Mysterio oraz Batiscie noi razem z McMahonem ustalili, że będą je mieli posiadacze RAW oraz SmackDown, a więc doszło do reaktywacji JeriShow i to oni są posiadaczami tych pasów.

TG: Karta na dzisiejszą galę wygląda tak:

Normal Match - John Morrison vs Finlay

Normal Match - Matt Hardy vs Drew McIntrye

Hardcore Match for WWE Intercontinental Championship - Rey Mysterio © vs Dolph Ziggler

Tag Team Match for WWE Unified Tag Team Championship - JeriShow (Chris Jericho and The Big Show) vs Brothers of Destruction (The Undertaker and Kane)

Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship - Jeff Hardy © vs Edge !!!

JR: Zapraszamy na reklamy, a po nich dowiemy się co ma do powiedzenia Edge który wchodzi spokojnym krokiem na ring przy swoim theme !

REKLAMY

wwejeffhardyedge.jpg

Jeff Hardy: On smackdown I'm climb on the ladder and doff WWE World Heavyweight Title ! I vs you... In a Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship !!!

Jeff tauntuje, Taker wstaje i otrzymuje kicka w brzuch, Jeff wykonuje Twist of Fate ! Zdejmuje koszulkę i rzuca do publiczności i wchodzi na drabinę i na górze tauntuje i Swanton Bomb !!! OMG !!! Swanton Bomb z drabiny... OMG... !!!!

Edge: Przyjdę podczas twojej walki, aby zdekoncentrować Hardyego. Dzięki temu wygrasz...

Jeff wchodzi na klatkę i Swanton Bomb !!! OMG !!! Swanton Bomb z klatki.

TG: Jeff Hardy jednak wygrał i jestem z tego zadowolony. Jeff Hardy dostaje pas od sędzi oraz Speara z zaskoczenia od Edgea !!! Omg... Edge unosi pas do góry...

WWE SmackDown! presents... Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship Title !!! Jeff Hardy vs Edge. Climb on the ladder... And doff gold...

REKLAMY

Edge: W dzisiejszej walce wieczoru stanę w ringu na przeciwko Jeffa Hardyego. Będzie to jego ulubiona stypulacja walki czyli Ladder Match. Od razu mówię wam, że nie będę miał dla niego litości i jeżeli chcecie zaoszczędzić sobie takich widoków jak spływająca krew z twarzy Hardyego to wyjdźcie stąd ! (Publiczność wygwizduje Edge'a oraz buczy) Tego się po was spodziewałem. Mi fani nie są potrzebni do wygrywania... Razem z Christianem mieliśmy fanów i walczyliśmy sprawiedliwie, ale wy mieliście nas w dupie i mieliśmy mało fanów, a więc teraz nie macie wyboru... Musicie oglądać mnie, najlepszego z najlepszych który załatwia sprawy krzesłem oraz świetnym atakiem - Spearem ! Jeff... Szykuj się na ataki typu Spear z drabiny, albo Edgecution na drabinę. Będę chciał też, aby twoi fani zobaczyli cie jak zdychasz w Edgecatorze bądź Sharpshooterze. To mi sprawia przyjemność ! Nie będę kolejnym pokonanym przez ciebie Hardy... Będę po tej walce nowym mistrzem świata wagi ciężkiej !

Jeff Hardy: Edge... Myślisz, że jeżeli będziesz próbował mnie ośmieszyć przed własną publicznością to uda ci się zdobyć paru fanów ? Jesteś żałosny, a kibice potrzebni są mi potrzebni i dają mi siłę oraz wiarę w to, że jestem najlepszy i pokonam każdego kto stanie mi na drodze ! Kibice są potrzebni w każdym sporcie... Teraz lekko zmienię temat. Powiadasz, że będziesz nowym mistrzem świata wagi ciężkiej. Weź mnie nie rozśmieszaj Edge. Będziesz po tej walce kolejnym pokonanym przeze mnie ! Ja w Ladder Matchu czuje się jak ryba w wodzie i ty tego nie zmienisz.

JR: Wow... To trochę wkurzyło Edge'a. Kurde, Edge rzuca mikrofon i zaczyna okładać Jeffa punchami, ale Jeff sprzedaje mu kicka w korpus i Twist of Fate !!!

TG: Edge z bólu zsuwa się z ringu, a Hardy tauntuje przy swoim theme. Po reklamach odbędzie się pierwsza walka tego wieczoru oraz w tym roku !!! Jon Morrison kontra Finlay w normalnym pojedynku.

REKLAMY

Końcówka: Finlay wykonuje na Morrisonie Body Slam (inna nazwa to chyba scoop slam czy jakoś tak). Finlay przypina ale sędzia zdążył doliczyć tylko do dwóch. Finlay podnosi Morrisona i irish whip na liny, ale Morrison skontrował to na Sprinboard Spinning Wheel Kick ! Morrison podnosi Finlay'a i sprzedaje mu Capoeira Kick !!! Finlay pada na matę obok narożnika, Morrison wykonuje Starship Pain !!! Podnosi Finlaya i próba Suplexa, ale Finlay ustał na nogach i skontrował to na DDT. Finlay wchodzi na trzecią linę, Morrison wstaje i Finlay próbuje Diving Crossbody, ale, gdy jest w locie to Morrison sprzedaje mu The Nitro Blast które jest też znane jako Sweet Chin Music !!! Wow ! Wbiega CM Punk... Punk okłada punchami Morrisona, irish whip do narożnika i corner clothesline !!! Punk dokłada Bulldoga.

GONG !!!

Jurin Roberts: This match is winner via DQ - John Morrison !!!

Punk tauntuje i czeka aż wstanie Morrison, ale od tyłu atakuje go Finlay, ale ten atak nie zrobił na nim większego wrażenia i CM Punk wykonuje na Finlay'u GTS !!! Morrison wstaje i otrzymuje także GTS !!! Punk tauntuje, a tym czasem z pod ringu wychodzi Hornswoggle !!! Wchodzi na trzecią linę, a Punk nic nie wie, obraca się i Hornswoggle próbuje Diving Crossbody, ale Punk go złapał i zarzucił na GTS, ale Finlay walnął laską Punka w brzuch, a Hornswoggle złapał odpowiednio Punka i Irish DDT ! CM Punk powalony przez Irish DDT od Hornsawoggla ! OMG !!! Gdzie jest Morrison ? Chyba już sobie poszedł, ale czemu nie interweniował tag partner Punka ?

JR: Zapraszam na reklamy, a po nich przeniesiemy się na backstage !

REKLAMY

Rey Mysterio: Jericho nie wiem co ty planujesz ale jesteś nie normalny i moge się założyć, że pasy UTTC nie trafiły do ciebie i Big Showa przypadkowo.

Chris Jericho: Mysterio... Po prostu zazdrościsz, że nie masz pasów tag teamowych. Jesteś ode mnie gorszy i to dlatego pasy od teraz należą do mnie i Showa, a nie do ciebie !

Rey Mysterio: Pożałujesz tego Jericho !

JR: Nonono !!! Czyżby doszło do pojedynku R&B vs JeriShow o zunifikowane pasy tag teamowe ?

TG: Jeżeli już to za tydzień, ale wydaje mi się iż dojdzie do jakiegoś pojedynku Rey kontra Y2J. Chociaż kto wie ?

JR: Zapraszamy ponownie na krótkie reklamy po których odbędzie się kolejna walka.

REKLAMY

11989258

OMG ! 619 !!!

Kolor niebieski = sprawiedliwe walki...

Wow !!! Chair Shoot od Ortona... Lillian Garcia: This match is winner via DQ - John Cena.

Kolor czerwony = hardcore oraz zero przyjaciół... Każdy walczy o przetrwanie !

Jedyna taka walka na smackdown! Specjalne wydanie... Już za tydzień. Elimination Tag Team Match - SmackDown! vs RAW !!!

REKLAMY

Końcówka: Hardy wykonuje na Drewie Neckbreakera. Dokłada teraz kilka stompów... Podnosi rywala i irish whip na narożnik. Corner Clothesline noi Bulldog ! Hardy przypina, 1...2... !!! Drew odkopuje, co za emocje. Czemu Matt tego jeszcze nie wygrał ? Hardy podnosi rywala noi Scoop Slam, Matt wchodzi na drugą linę, tauntuje i Leg Drop !!! Wow ! Matt zakłada rywalowi Inverted 4 Leg Lock !!! Czy Drew McIntrye odklepie ??? Są niestety blisko lin, a jednak... Drew łapie się za liny noi mamy Rope Break. Hardy podnosi Drewa i irish whip na liny, Drew nadziałsię na Clothesline od Matta. Hardy tauntuje, rywal wstaje i otrzymuje kicka w brzuch noi Twist of Fate !!! Matt przypina, 1...2... Drew odkopuje !!! Matt wchodzi na trzecią linę i Moonsault ! OMG... Nadział się na kolana przeciwnika, Hardy zdycha z bólu, a Drew go podnosi i As Drew McIntyre !!! Drew przypina, 1...2...3... PINFALL !!

Justin Roberts: Here is your winner... Drew McIntyre !!!

JR: Świetnie... Drew pokazał na co go stać i pokonał gwiazdę WWE - Matta Hardyego !

TG: Drew chyba chce pokazać co potrafi i chce dołączyć do najlepszych w tej federacji. Zapraszamy na krótką przerwę, a po niej walka o pas interkontynentalny !

REKLAMY

JR: Witamy po reklamach na SmackDown! Jednak przed walką zaglądniemy jeszcze do szatni Jeffa Hardyego.

TG: Ciekawe co się zaraz stanie... Przecież kamera nie pokazałaby Jeffa który wiąże buty.

-------------------------------------------------------------------------------------

Hardy wiąże buty, a do jego szatni wchodzi Michelle McCool

-------------------------------------------------------------------------------------

MM: Cześć Jeff...

JH: Jakaś sprawa ?

MM: Nie zdążyłam ci podziękować za to, że pomogłeś mi kiedy to Dolph i Maria mnie okładali.

JH: Spoko, akurat oglądałem tą walke i nie podobało mi się to.

MM: Dzięki Jeff... (Michelle McCool całuje go po czym odchodzi, a Hardy uśmiecha się, a po chwili do szatni wchodzi Edge)

Edge: Zabawiasz się z dziewczynami prze walką ?

JH: Przynajmniej z dziewczynami i nie musze tak jak ty uganiać sie za chłopakami...

Edge: Masz racje Hardy, baw się z McCool póki możesz bo dzisiaj wieczorem zostanie z ciebie placek.

JH: Na Extreme Rules cie pokonałem i teraz będzie tak samo.

Edge: Zobaczymy...

JR: Wow. Wymiana słowami, dobrze, że nie obeszło się jakąś walką, ponieważ ja chcę oglądać wieczorem prawdziwe show, a nie walki typu - ten okłada tego, a ten dalej trzyma się za głowe.

TG: Masz rację Jim. Rey Mysterio - obecny mistrz interkontynentalny zmierza w stronę ringu.

48152_feature.jpg

Justin Roberts: Przed państwem mierzący 168 cm, ważący 75 kg. Pochodzący z San Diego, Kalifornia... Obecny WWE Intercontinental Champion - Rey Mysterio !

z.jpg

Justin Roberts: Jego przeciwnik to mierzący 183 cm wzrostu oraz ważący 97 kg... Pochodzący z Hollywood, Kalifornia - Dolph Ziggler....

GONG !!!

Zaczynają od klinczu, ale Ziggler ten klincz wygrywa. Zamienia go w headlocka, jednak Mysterio się uwolnił i Dropkick w Zigglera. Ziggler szybko wstaje i otrzymuje serię kicków pod udo, ale jednak odpycha luchadora na liny. Mysterio odbija się od lin, ale otrzymuje Clothesline od rywala. Ziggler zadaje parę stompów leżącemu rywalowi i przypina, 1... Mysterio odkopuje. Ziggler podnosi rywala i irish whip do narożnika. Ziggler bierze rozbieg i próba Corner Clothesline lecz Mysterio podnosi nogę, Ziggler ponawia próbę, ale taki sam efekt. Mysterio wskakuje na drugą linę i sprzedaje Zigglerowi hurricanranę z narożnika ! Mysterio sprzedaje Leg Dropa rywalowi. Podnosi go i irish whip na liny, ale Ziggler po tym whipie odbił się od lin i wykonał Clothesline rywalowi. Mysterio jednak szybko wstał, ale otrzymał Suplexa. REKLAMY Ziggler tauntuje i wykonuje na Mysterio Scoop Slam. Ziggler wychodzi z ringu. Wrzuca na ring krzesło, a po chwili wsuwa się na ring i atakuje Chair Shootem Mysterio który już wstał. Dokłada jeszcze pare Chair Shootów i przypina, 1...2... Mysterio odkopuje. Ziggler go podnosi, ale otrzymuje Dropkicka. Mysterio bierze krzesło i okłada nim Dolpha... Mysterio wyrzuca krzesło z ringu, a po chwili wyrzuca Zigglera z ringu. Dolph wstaje ale otrzymuje Slingshot Crossbody. Mysterio wyrzuca z stolika komentatorskiego sprzęt LCD, rozkłada drabinę, a na stół komentatorski rozkłada zwykły stół. Wchodzi na drabinę, ale Ziggler wie co się święci i też wszedł. Okładają się punchami na samej górze drabiny. Mysterio zrzuca Dolpha z drabiny na te stoły !!! OMG... Wszystko się połamało, nasze gniazdo oraz drewniany stół który służy do Table Matchów... Mysterio dokłada splasha z drabiny. Mysterio wrzuca Dolpha na ring i przypina, 1...2... sędzia zauważa Rope Break. Mysterio wkurzony nie wie za bardzo co ma robić, aby pokonać rywala. Podnosi Zigglera ale ten wykonuje Zig Zag !!! OMG... Ziggler przypina, 1...2... Mysterio unosi barki do góry, kolejna próba przyłożenia, 1...2... Mysterio ponownie ratuje się tym iż Ziggler zbyt lekko przypiął. Ziggler podnosi Mysterio i irish whip na liny, ale Mysterio przy linach skontrował a Springboard Crossbody !!! Mysterio podnosi rywala, okłada go punchami w brzuch. Ziggler atakuje potężnym punchem, ale Mysterio się schylił i dropkick w plecy Dolpha. Ziggler pomiędzy linami i 619 !!! Mysterio dokłada Body Splash bo Ziggler się przewrócił, ale Dolph się odsuwa noi Mysterio wpadł na matę ringu... Ziggler kładzie swoją rękę na brzuch Reya. 1...2...3... !!!!

Justin Roberts: Here is your winner and the new WWE Intercontinental Champiooooon - Dolph Zigglerrrrrrrrrrrrrr !

10665454

JR: No Mysterio sam sobie powinien być winien, ponieważ źle wykonał Body Splasha i Ziggler się odsunął.

TG: No niestety, wygrał lepszy i cwańszy ! Brawo Ziggler... Zapraszamy na reklamy, a po nich kolejna walka tego wieczoru !

REKLAMY

Końcówka: W ringu jest Kane i Jericho który właśnie otrzymał Corner Clothesline. Kane wykonuje irish whip do drugiego narożnika i znowu Corner Clothesline. Jericho się przewraca, a Kane zakłada headlocka jednak szybko wstają i Kane zostaje wypchany na liny i otrzymuje Dropkicka od Y2J. Zmiana w JeriShow, w ringu Big Show oraz Kane. Big Show podnosi rywala i KO Punch dla Kane'a !!! Undertaker chyba zaraz wybuchnie z nerwów. Big Show wykonuje na Kanie Scoop Slam. Big Show zmienia się z Jericho, a Jericho z Big Showem. Po co to było ? Chyba dla tego, że mają czas na akcje tag teamową. Kane wstaje i otrzymuje Codebreakera od Jericho który wychodzi za liny. Kane nie zdążył się po finisherze Y2J'a przewrócić, a Big Show już złapał go za szyję noi Chokeslam ! Kane leży na macie ringu, a Big Show tauntuje co jest u niego rzadkością ! Kane jednak szybko wstał, Big Boot dla Big Showa i zmiana z Takerem ! Kane i Taker łapią Showa za szyję !!! Double Chokeslam !!! OMG !!! OMG !!!........ Co to było... Co za akcja !!! Unieść w dwóch takie monstrum i jeszcze nim rzucić o ziemię... Taker dokłada Clothesline dla Jericho, aby ten nie przeszkadzał. Taker podnosi Showa i czyżby Tombstone ???!!! Wkurzony Jericho wchodzi z krzesłem i okłada Takera ale otrzymuje Chokeslama od Kanea który chwile później otrzymuje Chokeslama od Big Showa.

Justin Roberts: This match is winner via DQ - Kane and The Undertaker.... Brothers of Destruction !!!

JR: BoD wygrali, ale gdy jest dyskwalifikacja to obecni mistrzowie zatrzymują pasy. Niestety...

TG: Może Jericho wiedział co się święci, a więc specjalnie zaatakował ?

JR: Nie wiadomo... Wow, Jericho ma mikrofon w ręce.

Chris Jericho: I co teraz !? Leżycie bez sił i zdychacie oraz patrzycie na to jak ja z Big Showem zatrzymujemy pasy, a raczej unosimy je w rękach do góry. Nie macie z nami szans... I co teraz Kane !? Nie wiecie co się wpakowaliście frajerzy... Co teraz zrobicie ? Jesteście kompletnie bez radni... Nie macie szans z najlepszym tag teamem czyli JeriShow !!! Na następnej gali zrobimy z wami to samo...

REKLAMY

Końcówka: Edge okłada Hardyego punchami, wykonuje irish whip do narożnika, ale Hardy się schyla. Edge ląduje na narożniku, Jeff sadza go na trzeciej linie i próbuje wykonać Back Suplexa na Edge'u z narożnika. Edge jednak atakuje parę razy łokciem i zrzuca Hardyego z narożnika. Edge próbuje Speara z trzeciej liny, ale Hardyemu nie śpieszy się z wstaniem z maty ringu. Jeff wstaje i Spear z narożnika, ale jednak Jeff zatrzymuje rywala dropkickiem. Edge doczołguje się do narożnika i siedzi przy nim, ale Hardy nie traci czasu i dokłada Turnbuckle Dropkicka !!! Jeff wychodzi za ring i wyjmuje spod niego drabinę, a po chwili wchodzi z nią na ring. Jeden potężny cios drabiną w Edge'a, Jeff opiera ją o narożnik. Podnosi Edgea i irish whip do narożnika o który oparta jest drabina, Edge jednak ciągnie też za rękę Jeffa i to ten biegnie w kierunku tej drabiny. Wow ! OMG... Jeff wspina się po drabinie i wykonuje Whisper in the Wind !!! Rozkłada drabinę na środku ringu i powoli wchodzi na nią. Edge robi to samo, ponieważ wstał... Okładają się punchami na drabinie, ale Jeff zyskuje przewagę atakując całą serią. Jeff rozkołysał drabinę, a ta się przewróciła, a Jeff i jego rywal wylecieli za ring. Edge szybciej wstaje od Jeffa i wchodzi na ring, Jeff po chwili robi to samo. Wow !!! Spear od Edgea !!! Edge wchodzi na drabinę i próbuje zdjąć pas, ale Jeff dropkickiem z narożnika przewraca drabinę oraz Edge'a !!! Jeff wychodzi za ring ale po to, aby wrzucić na niego Edge'a, a potem samemu wejść. Na ringu Hardy podnosi Edge'a. Kick w brzuch i Twist of Fate !!! OMG... Jeff rozkłada drabinę i wchodzi na nią. Jeff jest zmęczony i bardzo wolno wchodzi, ale jest już na górze. Edge nadal leży... Jeff zdejmuje pas WWE World Heavyweight Championship !!!

Justin Robets: Here is your winner and stil WWE World Heavyweight Champion - Jeff Hardy !

75c7efe041be603612c0a04547d2c031.jpg

JR: Brawo Jeff ! Hardy po raz kolejny broni pas... To już była ostatnia walka tego wieczoru. Żegnają się z państwem Jim Ross

TG: Oraz Todd Grisham !

JUTRO NIE BĘDĘ MIAŁ CZASU DAĆ TEJ GALI...

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

2

• Kotleten

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi ? Mógłbyś bardziej to wytłumaczyć ? Rozpoczęła się podczas reklam, jeżeli o to ci chodzi.