Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoiler, Beat the Clock, Kid Kash, Cena o miłości do WWE....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto mój pierwszy newspack na BGZ, jeśli się podoba proszę o komentarz!!

:arrow:The Undertaker będzie bronił pasa wagi ciężkiej na PPV Royal Rumble ze zwycięzcą Beat the Clock, ten turniej odbędzie się na następnym SmackDown.

Oto mecze zaplanowane na turniej:

*Matt Hardy vs. CM Punk

*Kane vs. Dolph Ziggler

*Chris ”Y2J” Jericho vs. Rey Mysterio

*Batista vs. R-Truth

Oto inne mecze nagrane na to SmackDown:

*The Great Khali vs. Lokalny wrestler

*Mickie James vs. Beth Phoenix

*The Hart Dynasty vs. Maria, Jimmy Wang Yang I Slam Master J

*John Morrison vs. Drew McIntyre o pas Intercontinental

Będzie się działo!!

:arrow:Była Diva WWE Candice Michelle zapowiedziała w zeszłym miesiącu, iż niedługo urodzi jej się córeczka!

:arrow:Dark Matchem po nagraniu SmackDown był Street Fight Rey Mysterio vs. Batista, interwencje Matt Hardy, Cm Punk, Chris Jericho, Kane i Luck Gallows

:arrow:Jak wiemy za tydzień na Raw powróci Bret Hart, odbędzie się ono w Dayton, Ohio, tam Bret Hart w 1993 roku wygrał turniej King of the Ring

:arrow:Były mistrz WWE Cruiserweight Kid Kash skomentował, rzekomą historię jego aresztowania na Facebooku, napisał:

Witam wszystkich..właśnie właśnie wróciłem do domu z Gatlinburga, TN i wszyscy pytali mnie o moje aresztowanie, odpowiadałem NIE!!! Nie aresztowali mnie!!!To był ktoś kto mieszka w tym samym mieście i się tak samo nazywa..lol..WIĘC jeszcze raz, NIE BYŁEM W WIĘZIENIU!!!

:arrow:Jak zapowiedziano na ECW, byli mistrzowie ECW CM Punk, Mark Henry i Chavo Guerrero będą na następnym wydaniu ECW

:arrow:Podobno na house showie WWE we wtorek jedna z Div, Melina nabawiła się maleńkiej kontuzji kolana

:arrow:Do TV jeszcze w tym tygodniu powróci Charlie Haas, na WWE SuperStars on i jego Tag partner Mike Knox zmierzą się z Cryme Tyme. Inne mecze nagrane na czwartek to:

*Vance Archer vs. Shelton Benjamin

* Melina vs. Alicia Fox

*Carlito i Jack Swagger vs. Chris Masters I MVP

:arrow:Tommy Dreamer podobno już nigdy nie powróci do WWE. Jego rodzina była dziś na ECW w jego ostatnim meczu.

:arrow:Oto kawałek wywiadu ESPN z Johnem Ceną:

„Zawsze chciałem być wrestlerem. Nie bym był w stanie robić czegoś innego. Niektórzy jako dzieci grali w baseball i koszykówkę, ale nie chcieli tego robić na zawszę. Ja za to zawsze chciałem być wrestlerem”

„Za bardzo kocham moją pracę, żeby ją opuścić. Zostanę w tym biznesie tak długo, jak długo moje ciało będzie mi na to pozwalało. Moja żona to rozumie. Była ze mną kiedy nie miałem pieniędzy.”

:arrow:Mówi się, że Bobby Leshley na zawszę ma rozstać się z Wrestlingiem, by poświęcić się walką MMA. Zadebiutuje on w w Strikeforce 30 stycznia.

:arrow:Oto spoilery na WWE SmackDown:

Dark Match:

Tyler Reks pokonał Goldusta, po meczu Reks wypowiedział krótkie hellowe promo

SmackDown:

*CM Punk pokonał Matt Hardyego w Beat the Clock matchu

* Match Dolph Ziggler vs. Kane zakończył się remizem

*The Great Khali pokonał lokalnego wrestlera „Carolina Panther”. To nie był Beat o Clock match, Khali wygrał dzięki Khali Bomb

*John Morrison pokonał Drew McIntryre przez DQ kiedy McIntyre wepchnął Morrisona w sędziego

*Mickie James pokonała Beth Phoenix, komentowały Layla i Michelle McCool

*Rey Mysterio pokonał Chrisa Jericho

*The Hart Dynasty pokonali Slam Master Ja, Jimmy Wang Yanga i Marie

*Batista pokonał R-Trutha w kilka sekund, komentujący Rey zaatakował Batiste. Zapowiedziano, że za tydzień odbędzie się walka o number one contender do pasa Wagi ciężkiej Rey Mysterio vs. Batista

:arrow:A tutaj spoilery na WWE Superstars:

Nagrane przed RAW:

*Melina vs. Alicia Fox

*Carlito i Jack Swagger pokonali Chrisa Mastersa i MVP

Nagrane przed SmackDown:

*Vance Archer pokonał Sheltona Benjamina przez DQ

*Cryme Tyme pokonało Mike Knoxa i Charieliego Haasa

:arrow:Apropo jeszcze nie pewnego powrotu NWO oto wszystkie internetowe serwisy Scotta Halla:

*Strona http://www.ScottHallTV.com

*Twitter http://www.twitter.com/badguyscotthall

*Facebook http://www.facebook.com/OfficialScottHall

* MySpace http://www.myspace.com/outsiderscotthall

*YouTube http://www.youtube.com/user/TheOutsiderScottHall

:arrow:TNA jest zainteresowane podpisaniem kontraktu z byłą, nie długą gwiazdą WWE ECW, Rickym Ortizem

:arrow: Cody Deaner i Kip James wczoraj rano zostali usunięci z rosteru TNA. Nic jednak nie wiadomo na temat ich zwolnienia

:arrow:W WWE Magazinie napisano, że Generalnym Menagerem roku zostaje menager, a raczej menagera z ECW Tiffany(WTF??)

:arrow:16 Lutego 2010 ma wyjść wideo o Johnie Morrisonie, oczywiście wyprodukowane przez WWE

:arrow:Chris Masters będzie miał nowy Theem song , zadebiutuje on na WWE Superstars

:arrow:Mówi się, że Ted DiBiase przejdzie Faceturn w okolicach Royal Rumble, i zmierzą się na Wrestemani. Co mogło by znaczyć, że Randy będzie mistrzem, Ted wygra RR, no i witaj wrestlemanio, choć to mało prawdopodobne

:arrow:W dark matchu po Raw DX i John Cena pokonali Big Showa, Shemusa i Randyego Ortona, a przed raw Santino Marella pokonał Paula Burchila w bardzo szybkim matchu

:arrow:Film Johna Ceny 12 Rounds zadebiutuje w TV, na HBO 30 stycznia(nie wiem czy w Polsce również, raczej nie)

:arrow: Dwayne "The Rock" Johnson będzie w następnym odcinku Family Guy(co kolwiek to jest :) )

:arrow:Oto matche szykowane na RAW:

*Randy Orton vs. Kofi Kingston

*DX vs, JeriShow o pasy Undisputed Tag Team, ale jest warunek, jeśli Jerishow przegra Y2J musi na zawsze opuścić RAW, nie może występować na show

:arrow:Podobno Matt Hardy nadal interesuje się Litą, można to odebrać jako żart, oto wiadomość, którą zamieści na Twitterze: Oto nowa Lita..Matt Jeff, i dwie Lity, pięknie! Potem napisał: „Więc która jest lepsza..orginalna Lita czy ta nowa?? HAHA!!!” Oto zdjęcie które zamieścił vg0ph.jpg

:arrow:Rating ECW wyniósł 1.0

Dziękuję, narazie tyle, za wszystkie błędy przepraszam!

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

3

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• ares11

1

Top użytkownicy w tym temacie

Taker zapewne bedzie bronił pasa w triple threat matchu przeciwko Mysterio i Batiscie...

Oby Ted przeszedł face turn i walka z Ortonem była by ciekawa...

Nie kapuje tego za bardzo co Matt napisał ale zdj. fajne :D

Dzięki za Newsy Piwko postawione ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bardzo Dobry newspack Proszę o więcej takich .

Randy Orton /// Hulk Hogan Rules !!

Widzę, że wam się podoba, już aż 9 piw, będę takie, lub troszkę krótszę newsy wstawiać co 4-5 dni!!!

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Fajny newspack. Najbardziej zaciekawiła mnie jedna wiadomość.

TNA jest zainteresowane podpisaniem kontraktu z byłą, nie długą gwiazdą WWE ECW, Rickym Ortizem

TNA ostatnio inwestuje bardzo w swoją przyszłość i zatrudnia młodych wrestlerów ok tydzień czy 2 tygodnie temu Young Bucks a teraz Ricki Ortiz to mi się podoba. Ortiz nie był wykorzystywany w WWE powiem więcej był tam "szmacony" a w TNA nie wątpię że będzie wykorzystywany. A więc niech WWE żałuje że straciła takiego Wrestlera.

#SmartFanZone

po prostu świetny newspack,miło go się czytało :t_up:

Gruby newspack! Uwielbiam czytać właśnie takie. Oczywiście piwo za to;)

Chyba żartujecie. 12 piw za zwykły newspack! oO Ludzie opanujcie się. Szczytem już jest dawanie do posta adnotacji, że się chce piwa, co to za interesowność! Nie wstawię nikomu piwa, jeśli będzie pisał, że chce piwo/reputa ch***j wie co. Albo się ogarniecie z tą inteligencją albo już nie wiem co... Nie wiem jak wy, ale ja nie mógłbym się cieszyć z uznania w postaci piwa, jeśli te piwo jest dane z prośby i przymusu...

Oliz wróć skąd przyszłaś :waving:

PS: dajcie mi piwka, bo posta napisałem :t_up:

Autor posta otrzymał ostrzeżenie.

Za czasów kiedy ja pisałem newspacki... ;)

Za jeden faktycznie dostałem z dziesięć piw, ale to był porządny newspack. Ten newspack powyżej raczej takowym nie jest.

Przykro mi, że niektórzy zrobili sobie ze mnie wroga, ja napisałam to, z chęcią otrzymania jednego piwka, ale wyluzujcie, nie chce aż tylko, za wszystko przepraszam, mam nadzieje, że więcej takich sytuacji nie będzie, modka po kilku miesiącach pisania newsów, chciałabym otrzymać, jeszcze raz przepraszam!

Lol. Co Ci z tego "modka"? Czy to jakiś powód do dumy, że "ojeju, mam zielony kololek, N. mnie lubi i w ogóle jestem fajna!"? Ja pracowałem najpierw na pomocnika, a potem moderatora dla dobra forum, dla dobra jego użytkowników, a nie, bo miałem zajebisty srakowaty kololek czy tam barometr w profilu na naszej klasie. Jak się skończyło, kto ma wiedzieć, ten wie, wolę tego nie wspominać, ale mimo wszystko rybka mi to, czy mam kololek czy nie. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...