Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 4Kids-Czy trzeba z tym skończyć?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwekids.png

Tutaj chciałbym poruszyć dyskusje na temat polityki jaką prowadzi w tej chwili World Wrestling Entertainment a mianowicie polityke WWE For Kids.

Może zaczne tutaj od przedstawienia tego jak to było kiedyś a jak to jest teraz.

Jak to wyglądało Kiedyś

29 Marca 1998 podczas WRESTLEMANI 14 rozpoczeła się tzw."Attitude Era"dzięki czemu WWF stało się ulubionym fedem fanów.WWF Ratingami

zaczeło zdecydowanie przewyższać WCW ..od 1998 roku do 2001 roku zobczyliśmy niesamowite walki takie jak Undertaker vs Mankid King Of The

Ring 98 ,6-Man Hell in a Cell Match pomiędzy The Rockiem,Triple H,Rikishim,Undertakerem,Stonem Coldem Stevem Austinem i Kurt Angle.W większości

walk lała się krew co podobało się kibicą...Ratingi wynosiły 4.5 - 5.5 ...

Attitude Era przyniosła wiele dobrego dla WWF i WWE a teraz czas opisac jak to jest teraz

Jak To Wygląda teraz

Teraz przyszedł czas na polityke 4Kids czyli polityke można powiedziec pod dzieci w wieku góra 10 lat...a polityka pod 10 latków oznacza ZERO KRWI...

podczas walk gdy tylko jest krew wbiegają z recznikami i wycierają ją..ZERO HARDCORU..Kiedy w WWE Było coś Hardcorowego? coś takiego

jak np. Spear od Edga na Foleyu na płonący stół?albo Orton spadający na pinezki? kiedy ostatnio było coś takiego?

ale Vince przynajmniej zbija pieniądze na dzieciach wchodzących na gale...tylko co teraz z tymi starszymi? Ci starszi chcą oglądać dobry

wrestling a nie superbocheterów...za nie długo na galach bedziemy widzieć tylko 10 latków kochających tylko Cene,Mysterio...a nienawidzących

Ortona,Jericho,Edga tylko dlatego że są źli i nie lubią tych dobrych...a Ci starsi poprostu przerzucą się na TNA i tam będzie prawdziwy wrestling

a WWE będą 10 latki z koszulkami Ceny,DX...jak tak dalej pójdzie to zabronią robić Ortonowi RKO bo to przecież może przerażać dzieci...

I tu nasuwają się Pytania:

Czy trzeba porzucić polityke 4 kids?

Czy obejżymy jeszcze w WWE porządne hardcorowe walki z krwią?

Czy jest możliwy powrót Ery Attitude?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• slodka921

1

• LC Edgar

1

• EngimaHardy96

1

• d3raNg3d

1

Top użytkownicy w tym temacie

W tej chwili patrzac na dzisiejsza sytuacje wrestlingu na mysl nasuwa mi sie jeden, jakze wyrazisty wniosek-dzieci niszcza prawdziwy wrestling, ktory kiedys cieszyl oko. By chciec odzyskac to co stare i jak widac dobre to trzeba pozucic dzisiejsze rozwiazania ale oczywiscie jest to narazie nie mozliwe bo to forsa gra pierwsze skrzypce dla Vince`a...niestety...

Szczerze watpie w wielki powrot hardcore`u-dla mnie mozliwe tylko w wyodrebnionych, specjalnych galach/tygodniowkach, aczkolwiek nawet to jest malo prawdopodobne. Nie ukrywam jakbym chcial to, co bylo przed-w wiekszsci przypadkow uwazalem, ze to co stare, z reguly zmienia sie na lepsze-we wrestlingu tak nie jest...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Świetny temat moim zdaniem dzieci robią z wrestlingu program dla dzieci maks 9-10 lat. To straszne ale za niedługo z starego dobrego wrestlingu dzieci zrobią ligę superbohaterów (John Cena, DX, Undertaker, Rey mysterio ) i czarne charaktery (Shamus, Chris Jericho, Orton, ). Jak o tym myślę to jestem niesamowicie wkurzony Chciałbym powrotu hardcore`u ale to niestety mało prawdopodobne jednak jak to mówią 'nadzieja umiera ostatnia'.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem polityka 4kids nie jest potrzebna, bo tak jak napisał hbk111 zero krwi a jeżeli już jest to szybciutko biegnijcie z ręcznikami bo sie 5 latki przestraszą. Jak dla mnie tą polityke to można porzucić już teraz i wrócić stare dobre attitude ale czy Vinnie na to wpadnie że my NIE chcemy 4kids bo to jest nudne a szczególnie niezniszczalny Cena, więc odpowiadając na pytanie czy TRZEBA PORZUCIĆ polityke 4kids to tak jak najbardziej wrzucić to do kosza i będzie spokój. Czy obejrzymy jeszcze w WWE porządne hardcorowe walki z krwią? Nie wiem lecz jestem pełny nadziei że tak się właśnie stanie. Czy jest możliwy powrót Ery Attitude? Moim zdaniem ten powrót jest wątpliwy ale zawsze jest jakaś szansa ale napewno, Ja osobiscie wierze w to że jak Vince odjedzie od władzy to Trajpel postawi na dobre walki bo raczej Shane jak odchodzi to nie wróci, więc bądźmy pełni nadziei że Tryplak postawi na dobre walki a nie na kase jak to robi Vince. Tyle ode mnie

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sam Jestem jeszcze dzieckiem, ale powinni to odrzucic 8) No bo musi byc krew a nie :t_down: vince powinien wznowic pas Hardcore champion. No bo jak tak mozna ze tlc nie byla najbardziej hardcorową galą w tym roku?! :shock: na tlc matchu musi byc krew tak samo z ladder matchami. Wtedy to jest prawdziwy wrestling

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Trzeba porzucić tą politykę bo ona kiepska, tak jak mówicie zero hardkoeu, krwi aż się odechcewa oglądać.Więc trzeba ją porzucić. Walki z krwią na pewno obejrzymy ale będzie też wycieranie ręczniczkami, a takiego czystego hardkoru bez pieszczenia wrestlerów napewno już nie zobaczymy :( . Raczej nie ma możliwości powrotu do Ery Attitude, Vince cieszy się że ma kasę i to mu wystarczy, no ale nam nie. :evil:

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Polityka WWE 4 kids jest zła dla widza wrestlingu jednak dla Vinca i innych ludzi z WWE jest ona kopalnią złota. Nie ma co się oszukiwać WWE nie zrezygnuje z tej polityki ponieważ mają z tego za duży hajs!! Weźmy przykładowe Show np Raw czy SD, zawsze w pierwszym rzędzie siedzą dzieci a tak ogólnie to około połowa hali to dzieci czyli za bilety już niezle koszą siana potem są tak zwane WWE śmieci czyli wszelkiego rodzaju breloczki, zegraki,matki z tego idzie moim zdaniem najwięcej pieniędzy, wiadomo że z koszulek i tak dużo siana mają ale czy wyobrażacie sobie kogoś kto ma 20 lat i kupuje piżamkę Johna Ceny :shock: chyba nie tylko dzieci to kupują a więc kolejny hajs dla WWE. A dlaczego niema krwi w WWE to proste ponieważ w telewizji dostali by ograniczenie +14 i całą politykę WWE 4kids[czyt: Łatwe Pieniądze] szlak by wizą. Ale WWE nie robi głupio zachęcając dzieci do swojej federacji ponieważ potem te dzieci będą dorosłe i będą miałe własne dzieci które gdzie będą zabierać tam gdzie miały dobre wspomnienia z dzieciństwa to co im się kojarzy z dzieciństwem czyli na WWE i tak w kółko. A więc puki WWE będzie stosowało tą politykę nie musi się obawiać o oglądalność. A więc muszę was zmartwić bo moim zdaniem ta polityka jeszcze długo będzie w WWE.Niestety.

#SmartFanZone

W temacie pisze, czy trzeba z tym skończyć. Odpowiedź już każdy zna. Oczywiście tak. Chciałbym zobaczyć, kto odpowie, że tak może być. Pewnie nikt z forum, a pewnie za dobry pomysł uznaje to WWE i wszyscy jej pracownicy. To jest po prostu kasa. Ale kasa na dzieciach. Niedługo i one dorosną. Wtedy z WWE będzie kicha. Brakuje mi m.in. tego :chairshot:. W tej chwili jest kilka ciosów krzesłem, drabiną rzadziej i stoły od kwietnia widziałem tylko na TLC. Dzieci też kręciłoby to, że jest krew. I przy okazji będzie więcej dorosłych to oglądało. Niech do TNA przejdzie ktoś dobry z WWE, bo tam się dzieje więcej. Teraz w TNA jest Hulk Hogan, więc Vincuś musi wycofać tę politykę, bo 3/4 fanów WWE przerzuci się na TNA. Za 5 lat, jeśli tak dalej będzie, to na widowni 4/5 to będą dzieci w koszulkach Ceny, DX, zabawkowymi pasami itd.

Według mnie dobrze że ten temat został poruszony. Polityka WWE zmieniła się, bo pewnie będą ją zmieniać co jakiś czas. Zgadzam się jednak z tym żę Era Attitude była niewątpliwa "Złotą Erą" dla WWE.Ratingi rosły i rosły cały czas i walki wyglądały spektakularnie i widowiskowo. Może j prawda że były brutalne i pełne przemoc, ale to przecież wrestling, czego się po nim spodziewacie. WWE po prostu chciało aby dzieci neo nie płajały po nocach, bo jakiemuś Jaśkowi zaczeła lecieć krew z nosa. LUDZIE OGARNIJCIE!!!!!!!! TEraz ludzie lubia widziec krew przemoc i brutalność. Ale nie trzeba oczywiście robić takich matchy ale ta krew jednak cos dodaj do widowiska........ To jest moja opinia na ten cały temat podsumowując

Wrestling powinien być widowiskowy

Robić wielkie Show

Oraz odczasu do czasu pokazywać KREW!!!!!

1372dy0.gif

12004.png

1627.gif

28441.gif

31529.jpg

31154.gif

30022.jpg

moim zdaniem jedyną szansą na zniesienie polityki wwe4kids jest przejście vince'a na emeryture, wtedy federacje przejmie najprawdopodobniej hunter i stephani ale nie wiadomo też jakie oni mają plany. wrestling dla dzieci jest bez sensu, starszych widzów nie zadowala widok jasia terminatora, który po 5min zbierania baniek nagle dostaje "przypływu adrenaliny" i oczywiście wygrywa. wszystko to jest robione pod dzieci. na niedawne walki z serii chavo vs karzełek po prostu żal patrzeć a dodawali do tego jeszcze świetnego bourne'a. Bez sensu jest dla mnie robienie walk Hell in a Cell i TLC bo i tak niczego ciekawego na tych walkach nie zobaczymy.

Jeśli TNA będzie prezentowało taki poziom jak teraz to kilka lat i starsi widzowie będą zasiadali tylko i wyłącznie na widowni TNA a w wwe dzieci z koszulkami ceny i neonami dx

Wciąż wierze w powrót ery attitude ale z czasem staje się to coraz bardziej nierealne...

5602a6deb8.png

Teraz, WWE kojarzy mi się z komiksem, jak ktoś wcześniej napisał jest podział na tych złych i dobrych i takie tam bzdety.

Jak najbardziej, najmłodsi widzowie chyba nie do końca łapią o co chodzi ale jak wiadomo, Vince dla kasy jest gotowy na wszystko, w sumie raczej nie ma mu się co dziwić, gdyby najmłodsi ne naciągali swoich rodziców na gadżety nie było by już tak wesoło.

Nie do końca jestem o tym przekonana, może powinien być jeden osobny brand w którym występowaliby wrestlerzy którzy potrafili zrobić niezły show, a na gale nie wpuszczano by dzieci do 12 roku życia ??

Według mnie? Nie, teraz WWE nie stawia na jakość tylko na ilość.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Myśle,że tak ona obniża poziom gali.Ok wrestling jest udawany,ale należałoby zachować jakiś % realizmu. Jak ktos porządnie dostanie porządne lanie to jest oczystwiste,że poleci krew a tego w WWE nie ma.To może doprowadzić do tego,że średnia osób oglądających gale WWE będzie wynosić 12 lat.

Raczej nie :( Szkoda,to dało chyba najwiekszą popularność WWE.

Jeśli mam byc szczera to wątpie.Ta polityka przynosi Vincowi sporo kasy,więc on tak łatwo z tego nie zrezygnuje :(

o tak zdecydowanie obniża poziom gali :lol

oglądaliście w sobote RAW?

nawet nie pokazali jak Kofi oblał farbą fure Ortona

jeffhardyjpg.png

THE RISE AND FALL AND RISE AGAIN

oglądaliście%20w%20sobote%20RAW?

Dziecko ESC? Tak mi się wydaje ale chyba to z Ortonem i jego nascarem na ESC nawet dawno temu było więc nie mam pewności. Ale mam dla ciebie propozycję pościągaj sobie galę z BGZ, bo głupio tak ponad miesiąc z tyłu od innych.

Aco do WWE4Kids oczywiście przydało by się skończyć z tym ale komu z WWE to na ręke? Vince się cieszy, bo ma kasę. Pracownicy też się cieszą, bo dzięki temu mają większe pensje. Tylko normalni kibice ( nie 2 latki z gal RAW) jak my tego nie lubimy. Według mnie gdyby ME dostał całkowitego odświerzenia to by się nic nie stało. Ale my nic nie znaczymy, bo dla WWE licza się dzieci, które automatycznie przyciągają rodziców i dziadków i to właśnie dlatego to jest az tak genialne. nie ma szans na powrót Ery Attitude :/ Bo tylko normalni fani tego chcą. Ponad połowa widowni na galach WWE nie wie nawet kto to SCSA i Rock. I dlatego to zniknęło i nie wróci. A jak ktoś ne chce tego oglądać to polecam RoH i jakieś fedki Puro.

• 2 miesiące temu...

-Na to co się dzieje w WWE odpowiedź jest tylko jedna powinna odrzucić, dla dzieci powinny być bajki a nie wrestling, teraz ewidentnie widać jaki wrestling jest sztuczny i udawany, wcześniej przez krew, różne przedmioty i walki te fakty były dobrze maskowane. Przez tą politykę również spadają ratingi w porównaniu do 2001 roku spadło o ponad 2.0

-dopóki polityka się nie zmieni napewno nie zobaczymy tego rodzaju matchu

-mam taką nadzieje myślę, że TNA jak zbliży sie ratingami do WWE to Vincowi podziała na ambicje i znowu będziemy się emocjonować świetnymi walkami