Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown! 25.12.09

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-smackdown-results.jpg

So You Think You Can Shoot Your Mouth Off

Well You Better Watch Your Aim

Cause Know Your In My House

You Wanna Stay Then Your Gonna Have To Pay

Try To Hide But There's No Way Out

Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green tonight

Step Up

Do You really Want To Cross The Line

right Now

Go Ahead And Try To Takes What's Mine

Let It Roll, Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll. Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll

How Doe's That Dirt In Your Mouth Taste Now

Told You I Was Deadly Like A Snake

I Will Strangle All Your Ropes Now

And Feed Of Your Mistakes

There Was Nothing Left For You to Figure Out

Your Going Down, Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green Tonight

Step Up

Do you Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead and Try To Take What's Mine

Let It Roll Let It Roll

Try To Hide But There's No Way Out

Your Going Down, Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green Tonight

Do you Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead And try To Take What's Mine

Let It Roll, Let It Roll, Bang Bang

Someone Said Your Feeling A Little Green Tonight

Step Up

Do You Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead And Try To Take What's Mine

Let it Roll, Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll

JR: Witamy, piątkowa noc = czas na Friday Night SmackDown! Galę tradycyjnie komentować będą najlepsi komentatorzy ! Jim Ross.

TG: No i oczywiście - Todd Grisham. Wszyscy czekają na dzisiejszą walke wieczoru która tradycyjnie, będzie ostatnia ! Jeff Hardy będzie miał za zadanie obronić pas mistrza świata wagi ciężkiej w Steel Cage Matchu !

JR: Czy Jeff stanie na wysokości zadania i pokona prawdziwego giganta - The Great Khaliego ? Karta na dzisiaj prezentuje się tak:

Singles Match - Dave Batista vs Edge

Tables Match - John Morrison vs CM Punk

Normal Match for WWE Intercontinental Title - Rey Mysterio © vs Chris Jericho !

Tag Team Match - Cryme Tyme vs The Hart Dynasty

Steel Cage Match for WWE World Heavyweight Title - Jeff Hardy © vs The Great Khali (w/Ranjin Singh)

TG: Karta wygląda ciekawie. Mam nadzieję, że Jeff nie da się pokonać gigantowi - Khaliemu ! Jeff kiedyś walczył z Khalim o pas interkontynentalny i przegrał. Mało kto wygrał z Khalim.

JR: Jeff ma szanse i oby ją wykorzystał, zobaczmy co ma do powiedzenia Chris Jericho który po walce Edge vs Batista rozpocznie swoją walkę z Reyem Mysterio !

chrisjericho_682_394004a.jpg

Chris Jericho: Już za chwilę pokonam waszego ulubieńca który jest sztucznym luchadorem... Rey, dowiesz się co to prawdziwy ból i poczujesz smak Codebreakera bądź Walls of Jericho ! Nie masz ze mną szans, pas interkontynentalny już za chwile stanie się moją własnością ! Jeżeli już wygram to z chęcią wezmę pas i zacznę nim ciebie okładać bądź uczynie to samo tyle że metalowym krzesłem ! Za czasów The Bash i Extreme Rules lekko przeginałeś, teraz zdobywając pasy Tag Teamowe przegiąłeś już całkiem i poczujesz ból jakie nikt nigdy nie poczuł ! Zostaniesz odwieziony do szpitala...

123.jpg

Rey Mysterio: Jericho... Na The Bash pokazałeś jaki jesteś doskonały i jak zwykle przegrałeś. Teraz też tak bedzie, ponieważ nie mam zamiaru od razu tracić pasa interkontynentalnego ! Wykonam na tobie wszystkie triki zaczynając od zwykłego kicka, a kończąc Body Splashem które nastąpi po 619 ! Udowodnię ci, że zawsze byłeś ode mnie gorszy ! Twój Codebreaker nie robi na mnie żadnego wrażenia, a twoje Walls of Jericho to zero bólu... Jesteś dla mnie tylko stratą czasu Jericho ! Nie masz szans z najlepszym luchadorem w obecnym WWE !

Chris Jericho: Zamknij sie knypie ! Jesteś dla mnie niczym i pas interkontynentalny stracisz właśnie dzisiaj ! Jeżeli sie nie boisz to stań do walki tutaj i teraz ! Hardcore Match - Non-Title ! Tu i teraz ! Co ty na to karzełku ?

Rey Mysterio: Nie będę ciebie osłabiał przed walką, ponieważ wygram.... Ale zgadzam się na twoją propozycję !

Mysterio okłada kickami Y2Ja, Irish WHip na liny, ale Jericho kontruje, Mysterio wykonuje Springboard Crossbody, ale Jericho nie daje sie zaskoczyć i, gdy Mysterio jest w locie to ten sprzedaje mu Codebreakera. Jericho wychodzi z ringu i bierze krzesło. Wrzuca je na ring, a po chwili wyjmuje sprzet LCD z naszego gniazda i wchodzi na ring. Okłada luchadora krzesłem, rzuca krzesło na stolik komentatorski, a po chwili wrzuca na stolik i na krzesło Reya. rostawia drabinę i wchodzi na nią i Frog Splash na Reya który jest na krześle które leży na stoliku komentatorskim !!! OMG ! Rey unika... Co za emocje !!! Mysterio z trudem wstaje i wyjmuje spod gruzów Y2J, wrzuca go na ring, podnosi i hurricanrana ! Jericho między linami i 619 ! Mysterio dokłada Body Splash i pin, 1...2...3...

JR: Ciekawa walka jak na dodatkową, nikt się tego nie podziewał, nawet ja !

TG: Teraz czas na reklamy, a już po nich kolejna walka, a ta walka która zaraz się odbędzie powinna być pierwsza.

JR: Normal Match - Batista vs Edge... Spear vs Spear, Spinebuster vs Edge"O"Matic, Batista Bomb vs Edgecution, jakaś dźwignia na noge vs Edgecator !

REKLAMY

Końcówka: Walka narazie nudna, nikt nie wykonał żadnej rozpoznawczej akcji ! Teraz przewyższa Edge który okłada za ringiem Batiste. Sędzia odlicza count out, 1...2...3...4..., Edge wrzuca Batiste na ring, a po chwili sam wchodzi. Edge podnosi Batiste i próba Edgecution, ale Batista w ostatniej chwili sie wyślizgnął. Batista wykonuje Irish Whipa do narożnika, a tam kładzie Edge'a na narożniku, po chwili sam wchodzi i próba Superplex nieudana, Edge zaatakował szybko Dave punchami i zrzucił go z narożnika i potężny Elbow Drop. Edge podnosi Batiste i Suplex ! Edge zakłada Animalowi Edgecator ! OMG ! Dave jest na środku ringu i nie doczołga się chyba do lin, czy odklepie ?!!!! OMG ! Jednak stara się doczołgać do lin i to mu się udaje ! Rope Break, Edge to ignoruje, a więc sedzia liczy, 1...2... Edge puszcza, podnosi Batiste, ale ten okłada go punchami i Spinebuster ! Batista tauntuje (trzęsie linami), podnosi Edgea, wkłada jego głowę pomiędzy swoje nogi, ale Edge go odpycha i nie bedzie Batista Bomb, Edge wykonuje Spinning Wheel Kick, staje koło narożnika i tauntuje, to oznacza jedno Spear, ale czy mu się uda? Batista wstaje, Edge bierze rozbieg, ale Batista też i to Batista wykonuje speara ! OMG ! Batista podnosi Edgea i wkłada jego głowe pomiedzy swoje nogi i Batista Bomb ! OMG ! OMG !!!! Batista przypina, 1...2... Edge odkopuje !!! Co za emocje... Batista podnosi Edgea i irish whip w kierunku lin i Spinebuster !!! Batista wyrzuca Edgea z ringu. Sędzia odlicza, 1...2...3... Batista tauntuje na ringu, 4...5..6... Edge wchodzi na ring z krzesłem i Chair Shoot w Batiste !!!

Justin Roberts: Here is your winner via DQ... Dave Baaaaaatistaaaaa !!!!

Edge okłada krzesłem Animala, Batista cały we krwi, Edge go podnosi i Edgecution !!! Przychodzi Jericho i okłada wraz z Edgem Batiste, podnosi go i Codebreaker !!! Jericho zakłada Walls of Jericho, a Edge okłada krzesłem po głowie Batiste... OMG !!!... Edge i Jericho zostawiają Batiste i czekają aż Mysterio dobiegnie do ringu, i double clothesline, ale Mysterio unika i Dropkick w plecy Jericho i hurrinacrana na Edgeu ! I 619 !!!!!!! OMG !!!! Senton na Jericho, Mysterio wchodzi na trzecią linę i Angel Splash. Rey pomaga Animalowi, który podnosi Edgea, Mysterio odbija się od lin, a Batista go podrzuca i Senton na Edgeu !!! OMG... Co za akcja. Mysterio wychodzi z ringu i wrzuca na niego stół. Po chwili sam wchodzi i rozkłada stół który przed chwilą wrzucił na ring. Rey i Batista kładą na stole Edgea. Mysterio odbija się od lin, Batista przerzuca go za siebie, ale ten w powietrzu ustawia się na Splasha i splashem rozwala stół na którym jest Edge ! Batista wykonuje na Y2J irish whipa do narożnika, Mysterio z Batistą przeprowadzają kolejną akcje dwójkową. Mysterio wykonuje na Animalu irish whipa w kierunku Y2J, Batista wykonuje Corner Clothesline bo irish whipie od Reya ! Mysterio dokłada hurricanaranę....

teddy_long.jpg

Theodore Long: STOP ! Na następnej gali smackdown odbędzie się pojedynek o pasy tag teamowe, Hardcore Match ! R&B vs Rated Y2J. Macie skończyć teraz tą walkę która dawno się skończyła. Morrison i jego przeciwnik już się nie cierpliwią !!! Macie 5 minut na opuszczenie ringu, albo zostaniecie wyrzuceni ze SmackDown !

JR: Ulala, z walki 1 vs 1 zrobił się dodatkowy tag team match, ale nie skończył się, ponieważ nie było w ogóle sędzi, ani nic....

TG: Tak... Przenieśmy się na backstage gdzie widzimy Jeffa Hardyego który czyta gazetę oraz Khaliego który przechodzi obok niego.

Khali: Słuchaj laleczko... Jeżeli nie chcesz łazić z zmasakrowaną twarzą to lepiej zrezygnuj z dzisiejszego pojedynku ze mną, albo po prostu nie dawaj z siebie 100% bo twój los będzie marny !

Jeff Hardy: Wow... Mam sie ciebie bać ? To, że jesteś niepełno sprawny bo taki gigantyczny, to nie znaczy, że mam się ciebie bać i nie zmienię zdania i dalej będę popierał to, że powinni zrobić federację dla mutantów w której Hornswoggle mógłby walczyć z tobą w Ladder Matchu. On gdyby był na drabinie to by nie sięgnął pasa, a pod tobą drabina by się załamała !

Khali: Przeginasz pałe Jeff... Myślisz, że jeżeli masz pas mistrza świata wagi ciężkiej to wszystko ci można ? Ja ci udowodnię, że to ja powinienem być mistrzem świata wagi ciężkiej i dla tego wygram z tobą dzisiaj wieczorem !

Jeff: Jesteś żałosny... Teraz jest noc !

REKLAMY

Końcówka: Pojedynek jak narazie emocjonujący ! Morrison właśnie dobiega do lin i wykonuje Springboard Dropkick ! Morrison rozkłada stół i tauntuje, Punk wstaje i otrzymuje Nitro Blast, Morrison dokłada Starship Pain, podnosi Punka, klincz, headlock i podchodzi z nim do stołu, Morrison wrzuca Punka na stół, tauntuje i wchodzi na trzecią linę, ale Punk schodzi ze stołu i próbuje zrobić na Morrisonie Superplex na stoł ! Jednak Morrison się nie daje i paroma punchami zrzuca z narożnika rywala. I Morrison wykonuje Moonsalut z trzeciej liny !!!! OMG ! Morrison wleciał na kolana od Punka które Punk wystawił specjalnie...Punk wstaje i podnosi Morrisona na GTS, ale ten atakuje łokciem w głowe Punka i spadając łapie się głowy Punka i mamy piękną kontrę z której wyszło przepiękne DDT ! Morrison wstaje i dokłada Springboard Splash. Podnosi Punka ale otrzymuje serię punchów, Morrison oddaje serią kicków i Irish Whip na stół, Morrison wchodzi na stół i podnosi Punka, ale ten zadaje Morrisonowi kicka w korpus i próba Tornado DDT, ale nieudana, obaj zlatują ze stołu. CM Punk pierwszy wstaje, podnosi Morrisona i odbija się od lin i Flying Clothesline. CM Punk podnosi Morrisona i kładzie go na stole, wchodzi po chwili, gdy jest na stole to podnosi znowu Morrisona i DDT ! Stół połamany !

Justin Roberts: Here is your winner... C ! M ! Punk !!!

WWE-Smackdown-CM-Punk-Chuck-Palumbo_894412.jpg

JR: Świetny Tables Match, ale jeszcze lepszy byłby w wykonaniu Kane'a, Undertakera, Big Showa bądź Khaliego, albo Jeffa Hardyego.

TG: Tak ! Wtedy stoły łamały by się po Chokeslamach bądź Two Handed Chokeslamach.... Albo Swanton Bombach z drabiny....

JR: Wszyscy nadal czekamy na dzisiejszy main event ! Walka wieczoru to Steel Cage Match for WWE World Heavyweight Title - Jeff Hardy © vs The Great Khali. Doszło do wymiany słów na ringu, a skończyło się na przybyciu Kane'a który zaczął okładać Khaliego chair shootami i wykonał Chokeslama na Hardym.

TG: Jeżeli Jeff utrzyma pas to dojdzie za tydzień do Ladder Matchu - Jeff Hardy vs Edge, a zależy jak też się potoczy sytuacja z Kanem, być może za dwa tygodnie Jeff jeżeli utrzyma pas zawalczy właśnie z nim !

JR: Zagadkowa sytuacja na SmackDown! W domach i na ulicach dużo się mówi o pojedynku który odbędzie się za tydzień. Cryme Tyme vs Mystery Tag Team for #1 contender to WWE Tag Team Title !

TG: Niektórzy mogą nie wiedzieć o tym pojedynku, ponieważ wcześniej nie wspominaliśmy o nim ! Ja przypomnę !!! Hardcore Tag Team Match for #1 Contender to WWE Tag Team Championship - Cryme Tyme vs Mystery Tag Team, już teraz rozpocznie się głosowanie SMS'owe !!! SMS o treści 1 to głos na The Hart Dynasty, 2 to The Hardys, 3 to CM Punk i Luke Gallows, 4 to Finlay i Mike Knox, 5 to John Morrison i Dolph Ziggler !

JR: SMSy proszę wysyłać na numer 78** o treści 1,2,3,4 lub 5 ! Zapraszam serdecznie do głosowania ! Koniec głosowania nastąpi przed walką wieczoru ! Przenieśmy się na backstage gdzie John Morrison rozmawia z Dolphem Zigglerem !

John Morrison: Dolph, zostaliśmy tag teamem z tego co wiem bo usłyszałem przed chwilą iż zostaliśmy dodani do głosowania. Jeżeli kibice nas wybiorą to musimy wygrać z Cryme Tyme ! Staraj się i trenuj bo za tydzień ta walka się odbędzie. Nie wiadomo tylko z kim zawalczymy dalej jeżeli wygramy bo za tydzień odbędzie się też Hardcore Tag Team Match w którym R&B będą walczyli z Rated Y2J...

Dolph Ziggler: Słuchaj John... Nie ma żadnych my i nigdy nie będzie ! Ty jesteś moim największym wrogiem i zawsze będziesz ! Jeżeli jednak posłuchasz mnie i będziesz robił to co karzę to za tydzień jeżeli będziemy wybrani to nie przegramy ! Rób to co ja ci karzę, a pasy TT będą nasze !

John Morrison: Ziggler, nie mam zamiaru robić tego co ty chcesz. Jestem dwa razy lepszy od ciebie i poradziłbym sobie sam w handicap matchu... Mógłbym sam zostać posiadaczem pasów TT. Ty będziesz tylko za mną łaził i zgarniał nagro...

REKLAMY

Końcówka: Jericho wykonuje na Reyu irish whip do narożnika, po chwili sprzedaje mu corner clothesline i dokłada do tego Bulldoga. Próba Linoslautu, ale Mysterio uniknął. Mysterio wychodzi za liny, Jericho wstaje i otrzymuje Seated Senton ! Mysterio przypina, 1...2... Jericho odkopuje ! Obaj leżą zmęczeni na macie ringu, Mysterio jednak wstaje i podnosi Jericho. Wyrzuca go z ringu i tauntuje. Sędzia w tym czasie odlicza count out, 1...2...3...4... Mysterio dokłada Slingshot Crossbody, 5...6...7... Mysterio podnosi Jericho i wrzuca go na ring i sam po chwili wchodzi. Okłada Y2Ja punchami, podnosi go i irish whip na liny, ale Jericho skontrował, gdy Rey był przy linach wykonał Springboard Crossbody ! Mysterio unosi nogę rywala, 1...2... !!! Jericho unosi barki do góry, Mysterio wchodzi na trzecią linę. Jericho wstaje i otrzymuje Diving Crossbody, ale kontruje to na Codebreakera !!! OMG... Jericho zakłada na Reyu Walls of Jericho !!! Mysterio po wielu bólach doczołguje się do lin i sędzia ogłasza Rope Break. Jericho podnosi Reya i irish whip do narożnika, ale Mysterio wskakuje na narożnik, odwraca się i wykonuje z narożnika Seated Senton, ale Jericho się nie przewraca tylko łapie Reya jak do Batista Bomb... Jericho wykonuje Powerbomb na Reyu, Y2J kładzie się na rywalu i swoje nogi kładzie na drugiej linie, a sędzia dolicza do jednego i zauważył to co Jericho zrobił noi przerwał liczenie. Jericho podnosi Reya i okłada go kickami, dokłada jeszcze German Suplex. Jericho staje przy linach i wykonuje wreszcie udane Lionsault, Jericho przypina, ale Mysterio kontruje na Rolling Up'a, 1...2... Jericho wybija !!! Mysterio odbija się od lin i Leg Drop na Y2J, podnosi go i wykonuje Spinning Wheel Kick'a ! Mysterio wchodzi na trzecią linę i mamy Angle Splash !!! Mysterio przy okazji przypina, 1...2... Jericho kładzie nogę na linach i mamy Rope Break. Mysterio wychodzi za liny i Body Splash, ale wow ! Jericho unika, podnosi Reya i Suplex !!! Podnosi go i okłada go punchami, a po chwili sadza na narożniku, wchodzi na trzecią linę i ustawia Reya w stronę publiczności i rozrywa mu maskę, ale Rey się nie daje i atakuje łokciem w Chrisa i zrzuca go z narożnika, dokłada jeszcze Diving hurricanrane. OMG ! Jericho wpada na liny... 619 !!! OMG !!! Jericho odleciał na środek ringu ! Ależ siła... Jericho jednak szybko wstaje i otrzymuje Seated Senton, Mysterio nie kończy na tym. Wchodzi na trzecią linę i Angel Splash !!! Pin, 1...2...3...

Justin Roberts: Here is your winner and stil WWE Intercontinental Champion - Rey Mysterioooooo !

ic-mysterio02-2.jpg

JR: Brawo ! Mysterio po raz kolejny broni pas interkontynentalny, ciekawe jak będzie za tydzień, ponieważ zawalczy razem z Batistą przeciwko Rated Y2J !

TG: Wydaje mi się, że pasów Tag Teamowych nie utrzymają, ale nie będę tutaj przepowiadał przyszłości ! Czas na reklamy, a po nich kolejny pojedynek !

JR: Tag Team Match - Cryme Tyme vs The Hart Dynasty

REKLAMY

Końcówka (pare ostatnich akcji): JTG wykonuje Irish Whip na liny na Tysonie, zatrzymuje go kickiem w korpus i sprzedaje Neckbreakera ! JTG wchodzi na trzecią linę i wykonuje Elbow Drop, zmienia się z Shadem który podnosi Kidda i wykonuje mu Irish Whip do narożnika, dokłada jeszcze Corner Clothesline. Shad przypina, ale DH Smith przerywa atakiem krzesłem.

Justin Roberts: Here is your winner - Shad and JTG.... Cryme Tyme !

Smith okłada krzesłem Shada i JTG. OMG ! Wbiega Matt Hardy !!! Kick w korpus Smitha i Twist of Fate !!! Przychodzi Jeff Hardy... Kick w Kidda i próba Twist of Fate ale nieudana. Jeff został wypchnięty na narożnik, ale wykorzystał to i Whisper in the Wind !!! Jeff zdejmuje publiczność i rzuca ją fanom, a Matt tauntuje, podnosi Smitha, a Jeff wchodzi na trzecią linę. Kick w korpus ze strony Matta i Twist of Fate na DH Smith, a Jeff tauntuje na narożniku i Swanton Bomb !!! Matt wchodzi na drugą linę, a Jeff rozszerza i podnosi nogi Kidda, Jeff wykonuje Extreme LegDrop, a Matt LegDrop'a. The Hardys wraz z Cryme Tyme odchodzą, a The Hart Dynasty za pomocą lekarzy też odchodzą.

JR: Jaki interes mieli w tym The Hardys ? Może się zmówili z Cryme Tyme albo coś ? Tylko po co ?

TG: Tego chyba nikt nie wie oprócz zarządu SmackDown oraz WWE. Ciekawie czy Jeff nie będzie podczas swojej walki zmęczony tą pomocą.

JR: Przenieśmy się na backstage gdzie Khali rozmawia z Edgem.

Edge: Przyjdę podczas twojej walki, aby zdekoncentrować Hardyego. Dzięki temu wygrasz...

The Great Khali: Nie jesteś mi potrzebny i do tego wiem, że będziesz chciał przeszkodzić mi, bo masz za tydzień walkę z Hardym.

Edge: Nie wiesz co tracisz frajerze... Jesteś po prostu nikim Khali.

JR: Edge chyba na za dużo sobie pozwala.... Chyba nie widzi tego, że Khali jeżeliby chciał to mógłby go raz walnąć i po nim.

TG: Tak ! Edge przesadza, a na hali rozbrzmiewa theme Khaliego który tunelem udaje się na rampę. Ale teraz czas na reklamy !

REKLAMY

Środek: Jeff Hardy raczej nie podjął sie wyzwania i przegrywa jak narazie. Khali w tej chwili tauntuje i przypina rywala, ale Jeff odkopuje przy dwóch. Khali go podnosi i Irish Whip do narożnika, Jeff kontruje na Whisper in the Wind ! Khali jednak tylko się zachwiał i podparł ręka o mate ringu. Już prawie się przewrócił. Jeff wykorzystuje to i sprzedaje przeciwnikowi kicka w twarz ! Odbija się od lin i Legdrop ! Jeff podnosi Khaliego, ale ten wykonuje mu irish whip na liny i dokłada big boota. Khali raczej nie będzie wychodził z klatki tylko będzie starł się przypiąć rywala. To też uczynia The Great Khali ! Pin 1...2... Jeff wybija w ostatniej chwili ! Co za emocje.... Khali sprzedaje Jeffowi Legdropa, ale Jeff się odsuwa. Okłada kickami Khaliego, Jeff rozszerza i podnosi nogi rywala i Extreme Legdrop ! REKLAMY - Końcówka: Witamy po reklamach ! Dalej trwa pojedynek Khali kontra Jeff Hardy o pas mistrza świata wagi ciężkiej federacji WWE ! Jeff przed reklamami przejął inicjatywę, ale popełnił błąd przy odbiciu od lin i nadział się na buta Khaliego ! Teraz Khali przechodzi po Jeffie który krzyczy z bólu... Ależ brutalna akcja, widzimy jak do ringu podchodzi Edge i patrzy co się dzieje w środku. Khali podnosi Jeffa i rzuca go o klatkę, ale ten się łapie metalowej konstrukcji jak Spider Man ściany budynku i wspina się do góry, dokłada Diving Crossbody, ale Khali go łapie i rzuca go na ziemię ! Patrzy się na Edge'a ale otrzymuje dropkicka w plecy ! Khali wpada na klatkę i się przewraca !!! Jeff wchodzi na klatkę i Swanton Bomb !!! OMG !!! Swanton Bomb z klatki... Jeff przypina, 1...2... Khali odkopuje, Jeff jednak zauważa iż drzwi od klatki się otwierają i wykorzystuje to !!! Jeff Hardy ucieka z klatki....

Justin Roberts: Here is your winner and stil WWE World Heavyweight Champioooooooooon.... - Jefffffffffffff Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

JR: Świetnie ! A więc za tydzień obejrzymy tak jak na Extreme Rules 2009 - Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship title ! Jeff Hardy © vs Edge...

TG: Jeff Hardy jednak wygrał i jestem z tego zadowolony. Jeff Hardy dostaje pas od sędzi oraz Speara z zaskoczenia od Edgea !!! Omg... Edge unosi pas do góry, a my żegnamy się z państwem.

JR: Niestety to już koniec dzisiejszego SmackDown! Galę dla państwa komentowali - Jim Ross

TG: Oraz Todd Grisham ! Dowidzenia...

SmackDown! schodzi z anteny !

Dzisiejsze SmackDown. Zapraszam do oceny...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie