Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown! 18.12.09

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-smackdown-results.jpg

So You Think You Can Shoot Your Mouth Off

Well You Better Watch Your Aim

Cause Know Your In My House

You Wanna Stay Then Your Gonna Have To Pay

Try To Hide But There's No Way Out

Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green tonight

Step Up

Do You really Want To Cross The Line

right Now

Go Ahead And Try To Takes What's Mine

Let It Roll, Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll. Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll

How Doe's That Dirt In Your Mouth Taste Now

Told You I Was Deadly Like A Snake

I Will Strangle All Your Ropes Now

And Feed Of Your Mistakes

There Was Nothing Left For You to Figure Out

Your Going Down, Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green Tonight

Step Up

Do you Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead and Try To Take What's Mine

Let It Roll Let It Roll

Try To Hide But There's No Way Out

Your Going Down, Your Going Down

Bang Bang

Someone Said Your Feeling Green Tonight

Do you Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead And try To Take What's Mine

Let It Roll, Let It Roll, Bang Bang

Someone Said Your Feeling A Little Green Tonight

Step Up

Do You Really Want To Cross The Line

Right Now

Go Ahead And Try To Take What's Mine

Let it Roll, Let It Roll I'm Unstoppable

Let It Roll

JR: Witamy państwa tej pięknej piątkowej nocy ! Rozpoczyna się Friday Night SmackDown! Galę dla państwa będą komentowali Jim Ross.

TG: Oraz Todd Grisham ! SmackDown ponownie powraca i jak za dawnych lat, znowu jest jednym z trzech brandów WWE.

JR: Todd, zapomniałeś dodać iż w SmackDown są nowi posiadacze pasów ! Pas interkontynentalny należy teraz do Reya Mysterio, a pas World Heavyweight do Jeffa Hardyego. W smackdown jest też pas WWE Tag Team Title, pasy Unified WWE Tag Team zostały rozłączone i znowu mamy WWE Tag Team Title oraz World Tag Team Title, te pierwsze są na SmackDown! Za tem World Tag Team jest na RAW.

TG: Karta na dzisiejszą galę prezentuje się tak:

Tag Team Match for WWE Tag Team Championship - R&B (Rey Mysterio & Dave Batista) vs Rated Y2J (Edge & Chris Jericho)

Normal Match - CM Punk vs R-Truth

Normal Match for WWE Women's Title - Michelle McCool © vs Maria (w/Dolph Ziggler)

Hardcore Match for 1# Contender to WWE World Heavyweight Championship - Kane vs The Great Khali (w/Ranjin Singh)

Ladder Match for WWE Wrold Heavyweight Champinoship - Jeff Hardy © vs The Undertaker

JR: Obyśmy spodziewali się ciekawych walk oraz jeszcze ciekawszych wyników ! Już po reklamach odbędzie się pierwsza walka, ale jeszcze przed reklamami wysłuchajmy co ma do powiedzenia Jeff Hardy który udaje się w stronę ringu.

jeff3.jpg

Jeff Hardy: W dzisiejszej walce wieczoru mam za zadanie wygrać z Undertakerem walkę i obronić pas mistrza świata wagi ciężkiej. Nie będzie łatwo, ale dam z siebie wszystko i wygram, ponieważ Ladder Match bądź Tables, Ladders and Chairs Match to stypulacje walk w których czuje się jak ryba w wodzie. Undertaker, nie masz ze mną szans, ponieważ ja jestem młody, a ty już stary. Kiedyś raz w Ladder Matchu przegrałem z tobą, ale to było dawno temu... Później wygrałem ale nie pamiętam czy to był Ladder Match. Chyba nie bo wygrałem po Leg Dropie i pinie do trzech. Teraz ponownie wygram i znowu uniosę w górę pas mistrza świata wagi ciężkiej ! Ty nadajesz się jedynie do łażenia po cmentarzu i do zabierania dusz takim frajerom jak Edge czy CM Punk ! Nie masz szans wygrać ze mną i to jeszcze w Ladder Matchu. Ja vs Ty... Dzisiaj wieczorem in a ladder match !!!

Undertaker.jpg

The Undertaker: Z początku myślałem, że nie będziesz głupi tak jak inni, ale jednak się myliłem. Posunąłeś się o krok za daleko i zacząłeś mnie obrażać. To było wielkim błędem z twojej strony, teraz zapłacisz za to i dziś wieczorem odbiorę ci duszę... Brama do piekła już się otworzyła, a wszyscy którzy zostali wyeliminowani przeze mnie czekają na to abyś dołączył do nich ! Rest in Peace Jeff...

JR: Doszło do małej kłótni, a raczej wymiany słowami, ale nie skończyło się na jakiejś przepychance bowiem obydwaj wrestlerzy są inteligentni i chyba nie mają w planach osłabiać się przed walką.

TG: Ja stawiam na dużo młodszego Jeffa Hardyego. To on ma pas o który chodzi Undertakerowi i nie odda go tak łatwo. Teraz jest jednak czas na reklamy, a my przypominamy o dzisiejszej walce wieczoru !

443788_m.jpg

Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship - "Extreme Enigma" Jeff Hardy © vs "Dead Man" The Undertaker

REKLAMY

Końcówka: (Tag Team Match - R&B vs Rated Y2J) Walka trwa już około 10 minut i nic ciekawego się nei wydarzyło. W ringu jest Rey Mysterio & Edge. Jak narazie Edge okłada punchami Reya. Irish Whip na liny, wow ! Mysterio kontruje i mamy Springboard Crossbody z jego strony ! Mysterio podnosi Edgea i irish whip do narożnika, ale skontrowane. Mysterio opiera się o narożnik i otrzymuje Corner Clothesline, Edge dokłada Bulldoga. Mysterio leży, a Edge zmienia sie z Jericho który zakłada Reyowi Headlocka, Mysterio jednak wypycha go na liny i sprzedaje mu dropkicka. Podnosi Jericho, odbija się od lin i Round Bulldog ! Batista wali w narożnik, a Mysterio czołga się w jego stronę by się zmienić, a Jericho robi to samo tyle, że chce sie zmienić z Edgem. Zmiana Reya z Batistą ! Zmiana Jericho z Edgem !!! Edge biegnie w stronę Batisty ale otrzymuje Clothesline, wstaje i otrzymuje Spinebustera ! Batista tauntuje (trzęsie linami). Podnosi Edgea i wkłada jego głowę pomiędzy swoje nogi i podnosi go i Batista Bomb ! Wbiega Jericho, ale otrzymuje Speara od Animala, Batista podnosi go i wkłada jego głowe pomiędzy swoje nogi, podnosi go jak do Batista Bomb i zmienia sie z Reyem, a Mysterio wchodzi na trzecią linę i Senton Splash ! Edge wykonuje na Reyu Clothesline, ale Rey sie schylił i dropkick w plecy Edgea, Edge pomiędzy linami ! Biegnie Jericho na Reya, ale Rey podstawia mu haka i ten obok Edgea na linach !!! Double 619 ! Edge sie przewraca, a Jericho stoi i otrzymuje Senton Splash ! Mysterio wychodzi za liny i dokłada Body Splash i podnosi nogę Edgea i pin, 1...2...3... !!!

Justin Roberts: Here is your winner and the new WWE Tag Team Champions - Rey Mysterio & Dave Batista - R&&&&&&&&&&&&&&&&&&&B !!!!!

batista_5F00_mysterio.jpg.aspx

JR: Świetnie ! Brawa dla Reya i Animala za świetną końcówkę walki. Jednak coś mi tutaj nie pasuje... Rey Mysterio ma dwa pasy, wątpię, aby utrzymał pas interkontynentalny. Ciekawe kto będzie jego rywalem w walce o ten pas...

TG: Nie mam pojęcia, ale być może znowu rozpocznie feud z Chrisem Jericho. Poprzedni zdaje mi się, że Rey wygrał, ponieważ Jericho na The Bash nie zdjął Reyowi maski... Znaczy zdjął, ale okazało się, że Mysterio ma drugą ! Sam się wtedy zdziwiłem. Przenieśmy się na backstage gdzie Kane spotkał managera The Great Khaliego.

Kane: Singh, jeżeli nei chcesz mieć problemów to spraw aby twój Khali podczas walki ze mną nie rzucał się, bo zacznę atakować z całej siły. Jeżeli boisz sie o swój ryj to lepiej nie wchodź mi w drogę i ucisz trochę ten swój krzywy ryj i nie gadaj Khaliemu, żeby wpychał się w nie swoje sprawy i niech walkę o pas mistrza świata wagi ciężkiej zostawi mi !

Ranjin Singh: Potrafisz się znęcać tylko nad słabszymi ! Nie masz szans z Khalim bo on ma lepsze warunki fizyczne i takimi jak ty rzuca o ściany ! Dowiesz się, gdy wyjdziesz na ring... Nie ma...

The Great Khali: Ja będę walczył o pas mistrza świata wagi ciężkiej, a nie ty ! Jesteś nikim Kane...

JR: No... Ciekawie zapowiada się pojedynek, ale jeszcze ciekawszy będzie dzisiejszy Main Event ! Ladder Match for World Heavyweight Title !!! Jeff Hardy © vs The Undertaker, nie przegap !

TG: Już za chwilę odbędzie się kolejna walka. Normal Match - CM Punk vs R-Truth, Niestety teraz czas na reklamy !

REKLAMY

Końcówka: CM Punk wciąż znęca się nad R-Truthem. Łapie go za rękę i wykręca mu ją, ale wow ! R-Truth pokazuje klasę i robi salto i to on teraz wykręca rękę Punkowi, Truth puszcza i odbija się od lin i clothesline ! Truth wchodzi na trzecią linę i czeka, Punk wstaje i otrzymuje Crossbody z narożnika. Wow ! Punk łapie jednak Trutha na GTS !!!! Truth jednak atakuje Punka łokciem w głowę i udaje mu się zejść i powala CM Punka dropkickiem ! Truth kładzie się na Punka, 1...2... Punk odkopuje, R-Truth podnosi Punka i irish whip do narożnika, ale Punk kontruje. Truth opiera sie o narożnik po skontrowanym irish whipie, Punk bierze rozbieg i wskakuje na niego i okłada go punchami ! Dokłada bulldoga, Truth leży, a Punk podnosi go i irish whip na liny. Truth zatrzymał sie na linach, ale Punk wyrzucił go z ringu potężnym clothesline'm. Dokłada jeszcze Slingshot Crossbody, Punk chowa się pod ringiem, a sędzia odlicza count out, 1...2...3...4... R-Truth zagląda pod ring (5...6...) i otrzymuje Chair Shoota !!! Sędzia tego nie zauważył ! (7...8...9...) Punk wchodzi na ring (10...) !!! CM Punk wygrywa !!!

WWE-Smackdown-CM-Punk-Chuck-Palumbo_894412.jpg

Justin Roberts: Here is your winner - CM Punk !

JR: CM Punk jak zwykle... Wygrał nie czysto, zadał Truthowi Chair Shoota spod ringu, a sędzia tego nie zauważył. Byłem za R-Truthem, ale niestety...

TG: A ja za Punkiem ! Wolę doświadczonych wrestlerów, a nie jakieś sztuczne gwiazdy... Śpiewa piosenke jak wchodzi na ring i myśli, że jest fajny.

JR: Możesz się przymknąć ? Już za chwilę kolejna walka ! Jednak teraz jest czas na to, aby posłuchać co ma do powiedzenia Kane.

wwerawkane1142082.jpg

Kane: Dzisiaj zawalczę z Khalim... Jeżeli wygram to dostanę walkę o pas mistrza świata wagi ciężkiej ! Khali... Przyszedłeś uratować swojego nic nie wartego managera i wykonałeś na mnie swojego żałosnego finishera. Potrafisz atakować tylko z zaskoczenia bądź od tyłu ! Wyjdź tu teraz na ring i udowodnij, że tak nie jest...

great-khali-2.jpg

Khali: Tego chciałeś ? Chciałeś, abym przyszedł tutaj i wykonał na tobie mojego finishera ? Nie będę osłabiał ciebie przed walką !

JR: A więc Khali zawalczy z Jeffem Hardym bądź Undertakerem za tydzień o pas mistrza świata wagi ciężkiej ! Będzie ciekawie...

TG: Wątpię by Jeff miał jakieś szanse, ale czemu nie ?

REKLAMY

Końcówka: Michelle McCool wykonuje irish whip na liny i powala Marie clotheslinem. Teraz ją dusi... Podnosi i okłada punchami, ale wkurzony Ziggler wchodzi na ring i zaczyna okładać Chair Shootami sędziego, a potem Michelle McCool !

Justin Roberts: Here is your winner via DQ and stil WWE Women's Champion - Michelle McCool.

Ziggler rzuca krzesło i razem z Marią okładają McCool kickami... Wow ! Wbiega Jeff Hardy i wyrzuca z ringu Marie i kick w brzuch Zigglera i Twist of Fate !!! Jeff zdejmuje koszulkę i rzuca ją do publiczności, wchodzi na trzecią linę, tauntuje i Swanton Bomb !!! Podnosi Zigglera i wyrzuca go z ringu... Podnosi Michelle McCool i daje jej pas Women's Championship i przytulają się po czym Jeff podnosi pas i odchodzi.

JR: Wow ! Jeff być może zyska zaufanie u Michelle, chociaż zbytnio się nie znali. Co w niego wstąpiło żeby jej pomóc ? Jeff zawsze lubił romansować.

TG: Eh... Nudny robi się wrestling jeżeli nie ma fajnych walk, a walka McCool z Marią była nudna jak flaki z olejem. W sumie walki div nigdy nie były ciekawe.

Edge1.jpg

Jericho: Daliśmy się ośmieszyć i przegraliśmy z najgorszymi w tej federacji, ale zapowiadam wam iż Rated Y2J nie poddają się po jednej porażce i za tydzień jeżeli ten wasz sztuczny luchador oraz spaślak nie będą mieli żadnych walk to rozwalimy ich i pasy tag teamowe znowu będą moje i Edgea !

Edge: Jericho... Znasz się na rzeczy i dobrze to powiedziałeś, biedne dzieci... Za niedługo ujrzycie ból waszych ulubieńców i będziecie błagali abym przestał okładać krzesłem tego Mysterio, ale ja mam was w dupie, a tym bardziej to ile on będzie leżał w szpitalu, a więc szykujcie się na Hardcore Match... Nie mam litości dla Mysterio i Batisty, ponieważ przypadkowo wygrali z Rated Y2J i teraz na pewno myślicie, że są najlepsi. Jesteście w błędzie... Razem z Jericho udowodnimy wam to !

REKLAMY

JR: Witamy po reklamach na Friday Night SmackDown! Gala jak narazie ciekawa, a za tydzień być może Jeff Hardy bądź The Undertaker zmierzy się z The Great Khalim o pas mistrza świata wagi ciężkiej !

TG: SmackDown zapowiada się całkiem ciekawie ! Teraz przeniesiemy się na backstage, a po tym odbędzie się dzisiejsza walka wieczoru czyli Ladder Match for WWE World Heavyweight title - Jeff Hardy © vs The Undertaker !

JTG: Shad... Mam dla ciebie prezent.

Shad: Jaki ?

JTG: WWE SmackDown! vs RAW 2010

Shad: Dzięki ! Zawsze chciałem mieć 2010 bo 09 mam :)

Edge: Frajerzy... Jeżeli wejdziecie nam w drogę to gorzko tego pożałujecie !

JTG: OMG ! Mam się was bać ? To chyba ostatnia rzecz w życiu jaką bym zrobił... Nie jesteście ani groźni, ani straszni. Każdy ma was w dupie i nawet Rey z wami wygrał !

Jericho: Zamknij się murzynie !

Shad: Uważaj na to co gadasz białasie...

JR: Świąteczna scena w wykonaniu Cryme Tyme ! Już za chwilę odbędzie się walka wieczoru...

TG: Chyba wszyscy na nią czekamy... Obstawiam na Jeffa Hardyego tak jak ty !

JR: Skąd wiedziałeś, że ja też na niego obstawiam ?

TG: Nie wiem :)

Jeff-Hardy-jeff-hardy-4550575-296-391.jpg

Justin Roberts: Już za chwilę odbędzie się dzisiejsza walka wieczoru ! Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship. Przed państwem pochodzący z USA, warzący 102 kg oraz mierzący 185 cm wzrostu. Obecny WWE World Heavyweight Champion - "Extreme Enigma" Jeffffffff Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!

*Hardy tauntuje na rampie, idąc na ring przybija piątkę fanom. Wchodzi na ring i tauntuje na narożniku.*

200px-Undertaker_Milwaukee_WI_031008.jpg

Justin Roberts: Jego przeciwnik to pochodzący z Houston. Warzący 136 kg oraz mierzący 210 cm wzrostu - "Dead Man" The Underrrrrrrr................. Taker !!!!!

*Taker spokojnym krokiem wchodzi na schodki, a na ostatnim ich stopniu tauntuje tak jak zawsze. Wchodzi na ring i zdejmuje kapelusz, a przy tym jego gałki robią się całkiem białe, a Taker zdejmuje też płaszcz.*

GONG !

Obaj zaczynają od klinczu. Klincz wygrał Taker i od razu zamienił go w headlocka, ale Jeff szybko wypchał dead mana na liny i przy tym otrzymał Big Boota ! Taker podnosi Jeffa i wykręca mu rękę, wchodzi na narożnik i idzie po linach, czyżby Old School ? Chyba jednak za wcześnie, Jeff zrzuca go z lin i Taker wypada z ringu. Jeff tauntuje, a Taker wstaje i otrzymuje Slinghsot Crossbody. Obaj za ringiem, Jeff szybciej wstaje i wyjmuje drabinę którą atakuje jeden raz rywala i wrzuca ją na ring. Okłada Takera i wchodzi na ring, rozkłada na środku drabinę i wchodzi na nią. Jest już na ostatnim szczeblu, ale Undertaker go zrzuca. Taker zaczyna okładać Jeffa, wchodzi na drabinę, aby zdjąć pas, ale Jeff wchodzi na trzecią linę i dropkick w drabinę która się przewraca, a Taker wypada za ring. Taker wstaje i próbuje wejść na ring, ale otrzymuje Outside dropkicka, Jeff wychodzi z ringu i ustawia schody. Bierze rozbieg i wybija się z nich i w locie się odpowiednio ustawia i mamy diving crossbody ! Jeff podnosi Takera i wrzuca go na ring, Jeff wchodzi na drugą linę i tauntuje i Leg Drop ! Jeff podnosi Takera i wykonuje Gordbuster Suplex, Taker doczołguje się do narożnika i siedzi przy nim, ale od razu otrzymuje Turnbuckle Dropkicka od Jeffa. Jeff podnosi Takera, ale ten zadaje mu serię punchów i wykonuje Suplexa, podnosi go i łapie za szyję i Chokeslam ! Ale jednak skontrowane na DDT... Gdy Taker podnosił Jeffa to ten złapał go za głowę jak do DDT i gdy opadał to Taker też się przewrócił i mamy piękne DDT. Jeff wykonuje irish whipa do narożnika na Takerze, ten opiera się o narożnik i Jeff chce wykonać Corner Clothesline, ale Taker nie jest głupi i się odsuwa szybko, ale Jeff wspina się po narożniku i mamy Whisper in the Wind ! REKLAMY Witamy po reklamach, walka jak narazie równa, Jeff w ostatniej chwili przewrócił drabinę na której był już Taker i sięgał ręką pasa bo wykonał na Jeffie w tej kolejności: Old School, Chokeslam oraz Tombstone Piledriver. Myśleliśmy, że już będzie koniec, ale Jeffowi udało się w ostatniej chwili przewrócić drabinę. Jeff nie wykonał żadnego finishera jak narazie, ale mimo tego walka jest zacięta. Jeff w tej chwili czeka, aż Taker wstanie. Jeff jest na trzeciej linie, Taker wstaje i otrzymuje Crossbody z trzeciej liny ! Jeff tauntuje, Taker wstaje i otrzymuje kicka w brzuch, Jeff wykonuje Twist of Fate ! Zdejmuje koszulkę i rzuca do publiczności i wchodzi na drabinę i na górze tauntuje i Swanton Bomb !!! OMG !!! Swanton Bomb z drabiny... OMG... !!!! Jeff się podnosi i powoli wchodzi na drabinę i zdejmuje pas WWE World Heavyweight Championship. Taker z ledwością się podnosi i odchodzi.

wwe1c.jpg

Justin Roberts: Here is your winner and stil WWE World Heavyweight Champion - Jefffff Hardyyyyyyyyyy !

JR: Przyznaj Todd iż była to świetna walka !

TG: Bardzo fajna, ale myślałem, że Taker wygra bo jak wykonał te Old School, Chokeslama i Tombstone'a to już myślałem, że po Jeffie.

JR: O nie... Theme Edgea ! Edge biegnie na ring, ale Jeff zaczyna go okładać punchami ! Kick w korpus i Twist of Fate !!!

TG: O kurde. Jeff idzie po mikrofon, wchodzi na ring z mikrofonem, a Edge dalej trzyma się z bólu za głowę ! Ale widzi co robi Jeff.

Jeff Hardy: On smackdown I'm climb on the ladder and doff WWE World Heavyweight Title ! I vs you... In a Ladder Match for WWE World Heavyweight Championship !!! Next smackdown...

JR: Wow ! Za dwa tygodnie odbędzie się ponownie Ladder Match o pas mistrza świata wagi ciężkiej ! Jeff Hardy vs Edge ! Jeff powiedział Next smackdown, a więc wygląda na to, że zmierzą się na następnym SD, ale przecież na następnym sd ma walkę z The Great Khalim !

TG: Tak, a więc za dwa tygodnie Ladder Match for WWE World Heavyweight Title ! Jeff Hardy © vs Edge... Ale przecież nie wiadomo czy Jeff wygra z Khalim i utrzyma pas mistrza świata wagi ciężkiej ?

JR: No własnie, ale najgorsze jest to, że już dobiegł koniec dzisiejszego Friday Night SmackDown! Widzimy się za tydzień, za uwagę dziękują Jim Ross

TG: Oraz Todd Grisham, widzimy i słyszymy :) Wesołych świąt !!!

Friday Night SmackDown! schodzi z anteny Extreme Sports Channel.

Sorry, że gale dałem dopiero dzisiaj, ale dopiero teraz wpadłem na pomysł aby tutaj pisać sobie takie SmackDown.Piszę na innym forum w galach alternatywnych SmackDown i pomyślałem iż tutaj też będę wklejał.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie