Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling Encore - oficjalna dyskusja + Linki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A ja tylko podziękuje Edge1992, bo TWC3 naprawde super :) . Znaczy dziękuję że się pomylił :D . A za link dziękuję nie_tak_tak_nie

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KIL

193

• Simson

73

• mistico

37

• maly619

35

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko ajstylesfan, link był już wiele razy podawany :)

A mam pytanko bo jestem w AAW World czempem :D i czy jak wgram TWC skasuje mi sie save ?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

tak skasuje ci save :x
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

aha a ma ktoś folder data z prawdziwymi nazwiskami wrestlerów ? Bo trochę nie chce TWC instalować nie ze względu na patcha tylko że mi sie tnie gra po nim

A nie możesz wgrać sobie tylko pliku data do folderu z grą??

KIL, właśnie o to mi chodzi . Tylko potrzebuje linka . Jakby ktoś miał niech da byłbym bardzo wdzięczny

Sory troche źle mnie zrozumieliście bo ja bym tylko chciał tak jak Hardcore Kane kiedyś wrzucił do WM folder data z prawdziwymi nazwiskami wrestlerów to ja też bym takie coś chciał bo mi sie po TWC tnie gierka

tu mój wcześniejszy post

Jemu chodzi o folder data z TWC III...

[ Dodano: 2008-07-19, 14:31 ]

(KIL-owi)

Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

Ok wgrałem TWC wszystko pięknie chodzi gładko i fajnie ale mam pytanko czy można włączyć count out . Chodzi mi o to że gdy mój przeciwnik wypadnie z ringu albo ja i żeby wtedy sędzia liczył do 10 i jak dojdzie do 10 to ten co jest poza ringiem jest zdyskwalikowany (tak żeby nie było że nie wiadomo o co chodzi :D )

nie, nie można. Ściągnij sobie Wrestling Mpire. Tak od razu sędzi liczy.
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

Tak jak pisałem na gg, nie można tego włączyć\wyłączyć ponieważ wszystko zalezy od rodzaju pojedynku.

nie, nie można. Ściągnij sobie Wrestling Mpire. Tak od razu sędzi liczy.

Dla mnie Mpire gorsze od Encore dla tego nie gram :D .

Mpire to na razie najlepszy wrestling na pc (nie liczę tutaj gier przez emulator :P ) i parę osób mnie poprze :P A co do TWC 3 to ja miałem taki problem że mi gra nie odpalała :P Wiecie co może być z tym nie tak?
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Mpire to na razie najlepszy wrestling na pc
Popieram DarkSama Encore nie ,,umywa'' się do Empire gdzie masz np dużo lepszą grafikę.

Edge1992 jak tobie się podoba Encore to dobrze, przynajmniej nie grasz w RAW na pc.

tomek68, encore to naprawde świetna gra, a po wgraniu twc 3 jej obraz graficzny zmienia się diametralnie więc nie mów, że w mpire jest o wiele lepsza grafika. Mpire różni się od encore tym, ze cały silnik gry jest wzięty z reech'a (boks) i dodano tutaj mozliwość wykonywania akcji teamowych, nic więcej.

Mały sposób, zeby encore działa szybciej z twc 3 - nie wgrywać muzyki do gry tylko pozostawić ją oryginalną.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 133 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      WrestleMania 41 Dzień Drugi: Ooooo Ava na start. Jaka piękna niespodzianka. Iyo Sky vs. Bianca Belair vs. Rhea Ripley: Nie lubię, gdy posiadaczka/posiadacz złota wychodzi jako pierwsza/pierwszy, ale mówi się trudno. Fenomenalna walka. Absolutnie genialna. Jedna z najlepszych kobiecych walk w WWE, jaką widziałem. Ogromny szacunek dla zawodniczek. No i świetny finał, gdzie to ostatecznie Iyo pozostaje mistrzynią. Cudowny opener. Kocham. 10/10 Damian Priest vs. Drew McIntyre: Kawał dobrego pojedynku. Drew wygrał. Priest za wiele nie stracił, bo po takiej końcówce przegrać to nie wstyd. Tak jak pisałem dawno temu myślę, że Drew w tym roku będzie posiadaczem któregoś z głównych tytułów. 8/10 Bron Breakker vs. Dominik Mysterio vs. Finn Balor vs. Penta: Kolejny dojebany poziomem pojedynek. Spot z Carlito zajebisty. Mistrz wyglądał dobrze i porażka wielkiej krzywdy mu nie zrobiła. Ma wszystko, żeby iść wyżej. Wrestlemania Moment dla Dominika. Coś prześlicznego. Doskonała publika. Nie będę kłamał delikatnie się wzruszyłem. Dom zasłużył bardzo mocno na to, co go wreszcie spotkało. 10/10   Randy Orton vs. Joe Hendry: Publiczność zadowolona. Randy też nie wyglądał na smutnego. RKO jedno i drugie, i do domu. Nie jestem zły, że nie padło na kogoś innego i nie jestem zły, że pojedynek był krótki. Dobry przerywnik po świetnych walkach. Bez oceny. Logan Paul vs. AJ Styles: Przeciętnie. Jak na umiejętności ringowe obu Panów, to rzekłbym, że wyszło mocno średnio. Logan wygrał. Kross się pojawił. Głupotki z przydupasem Logana były. Do szybkiego zapomnienia. 5/10 Lyra Valkyria/Becky Lynch vs. Liv Morgan/Raquel Rodriguez: Wreszcie po tylu miesiącach dostałem powrót mojej ulubienicy, więc jestem piekielnie szczęśliwy. Sama walka? Nic specjalnego. Poziom tygodniówki, i to takiej niezbyt dobrej. 4/10 Cody Rhodes vs. John Cena: Stracie nie porwało. Raper odgrywający tak ważną rolę? Dodatkowo idący do ringu z pięć minut? Dajcie spokój, ale to była lipa. Gdzie był The Rock? Pojawił się na EC, a później wyłożył lachę, a szkoda gadać. John Cena z rekordem i głośne graty dla niego. 5,5/10 Podsumowanie: Trzy świetne walki na początek. Ciekawy przerywnik z RKO w trakcie, a później zjazd poziomowy. Mimo wszystko z wiadomych powodów oceniam drugi dzień WM 41 bardzo pozytywnie.
    • LegendKiller
    • Kaczy316
      Osobiście uważam, że zakończenie było takie jak cały reign, bezemocjonalne, ale mi to przeszkadza bardziej zakopanie obecnej postaci Rhodesa tutaj, gość w zeszłym roku robi wszystko, żeby dokończyć historię, walczy na dwóch dniach WM, z czego na drugim kick outuję po 351 finisherach, żeby teraz odpaść po chyba 3 czy 4 AA(wiem, że jedno z narożnika) low blowie i uderzeniu tytułem? Mogli dowalić chociaż kolejne AA na koniec, bo tak to ja miałem totalnego mind fucka, gdzie przez rok gościa się pokonać nie da niczym, nawet zakazanymi ruchami jak Package Piledriver, ale wystarczy Low Blow i uderzenie pasem, żeby padł jak mucha.
    • MattDevitto
      Ok, ale to była decyzja Charlotte? Równie dobrze mogę napisać, że wygrała na potrzebę poźniejszego programu. Mało mnie interesuje czy to jest pas x czy y - od razu po powrocie jesteś mistrzem, choć nie było cie ileś miesięcy. Plus w tym wypadku zabiera się miejsce w karcie koleżance po fachu tylko, żeby Becky zdobyła pas trzeciej kategorii. Flair też zrobiła dużo dla kobiecego wrs, ale jak kogoś nie lubimy to na to nie patrzymy.
    • KyRenLo
      Nie. Bo jaśnie królowa, wracając w 2025 wygrała z miejsca Royal Rumble, a później walczyła o główny pas, a Ruda w powrocie wygrała pas trzeciej kategorii zapewne tylko po to, żeby później wypromować młodszą koleżankę, która teraz lata z dwoma pasami. Hunter musi mieć jakąś słabość do niej (Lyra) i wcale nie mam na myśli Rudej, bo Lynch za jego rządów miała główny pas tylko raz. Dodatkowo nie trwało to długo. Dodatkowo spowodowane to było tylko i wyłącznie przez kontuzję Ripley. Nie wiem, dlaczego niektórzy tak alergicznie reagują na Becky, która tyle dobrego zrobiła dla kobiecej dywizji.
  • Dodaj nową pozycję...