Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerzy z przyszłością

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jest to temat o najbardziej obiecujących wrestlerach którzy w przyszłości mogą zaistnieć jako gwiazdy tego sportu.Chciałbym abyście właśnie w tym temacie pisali o młodych wrestlerach którzy wam zaimponowali.Mi naprzykład bardzo spodobał się Dolph Ziggler świetny gimmick,dobre zdolności w ringu i nieprzeciętne zdolności przy mikrofonie,jestem pewien że wyrośnie z niego gwiazda

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Stuner

1

• przemo14

1

• rozregulowany

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najlepszą przyszłość wg. mnie mają:

1. Evan Bourne- najlepszy lotnik młodego pokolenia

2. John Morrison - gwiazda rocka, genialny technik

3. Sheamus- nie lubię go, ale zarząd jeżeli dał mu w tak młodym wieku pas WWE to na pewno zrobią z niego gwiazdę

4. Drew McIntyre - rzecz podobna jak z Celtic Warriorem tylko, że on ma przyjaciela o nazwie HHH

5. Yoshi Tatsu - jeżeli WWE zrezygnuje z jego debilnego gimmicku to będzie wielki bo umiejętności ma na poziomie np. Great Muty

DEAD MAN WALKING

Popieram kolegę do góry ;)

1.Evan Bourne - Jest bardzo dobry ale brak pushu :/.

2.John Morrison - Jego występy, w tym roku, a przynajmniej od kilku miesięcy mnie zadziwiają i mam nadzieję, że odbierze pas McIntyre'owi.

3.Sheamus - Trochę Go lubię bo trzeba przyznać, że jego występy w ringu są dobre aczkolwiek nie zadziwiające, ale właśnie ma pas choć mam nadzieję, że Cena Mu go odbierze.

4.Yoshitatsu - Znakomity w ringu, po prostu nic dodać nic ująć tylko mało doświadczenia, żeby myśleć o pushu o pas ECW Champion :(.

5. Zack Ryder - "Chodzenie" z Rose to dobry początek dalszego rozwinięcia kariery.

6.Drew McInytre - Tak sobie Go lubię, bo odebrał pas John'owi :(. Ale cóż nie powiedziałbym, że to dobry początek kariery przy kimś kto atakuje kick'ami czy punch'ami poza tym jakieś 5 akcji i pas IC ??? Banał.. Słaby, ale zarząd i tak chce nim jak najlepiej kierować :|

7. Kofi Kingston - Świetny zawodnik który pokazuje na Raw coś niesamowitego no i ten feud z Randy Ortonem ... Wypas :D:thumb:

Edytowane przez Gość

Patryniu żal Cena =))=))

A to moje nominacje :

Evan Bourne - świetny lotnik i jest utalentowany

Sheamus - On to już ma powodzenie i pas WWE

Drew McInytre - będzie dobry już jest i też zyskał pas

kofi kingston - coraz lepiej się sprawuje moim zdanie, jest dobry

:arrow: Shemaus - już ma pas WWE więc dalsza część kariery będzie piękna :)

:arrow: Drew McIntyre - jak Vincowi przypadł do gustu , to nie będzie miał przeszkód na swojej drodze

:arrow: Yoshi Tatsu - dobry koleś , nieźle walczy i ma zajefajną muzyczke na wejściu

:arrow: Dolph Ziggler - niezły wrestler, powinien wkońcu zdobuć jakiś pas

:arrow: Jack Swagger - początek kariery dobry ale teraz brak pushu :(

ahfo.png

luba_049.png

Evan Bourne - dobry lotnik, szkoda że nie dostaje pushu, moim zdaniem materiał na ME

Kofi Kingston - z każdą walką coraz lepszy

Sheamus - świetne wejście do RAW ale za szybko dostał pas

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

1.Sheamus-Jak dla mnie najlepszy wrestler w WWE, a to dopiero początek jego kariery.

2.Drew McIntyre-Ma potencjał, coś może z tego będzie.

3.Evan Bourne-Ma super finischer i super styl ale ostatnio słabo mu idzie,mam nadzieję że w bliskiej przyszłości dostanie pusha.

4.Matt Morgan-Jego atutem jest jego rozmiar,możliwe że zostanie mistrzem TNA

5The Pope-Jak dla mnie najbardziej obiecujący zawodnik w X-Division

6Jack Swagger-Jeśli przestanie kozaczyć to może coś osiągnie.

1.Evan Bourne-tutaj nie musze pisac.

2.Yoshi Tatsu-obiecujacy, mlody wrestler z zalosnym gimnickiem...Ale i tak jest swietny.

3.Kofi Kingston-dzieki Ortonowi zrobil kolejny krok blizej w strone grupy Main Eventow.

4.Shelton Benjamin-narazie ECW, nastepne jego trofea beda najwazniejszymi pasami WWE

5.Dolph Ziggler-on potrafi duzo...kariera przed nim...

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

1.Evan Bourne-znakomity zawodnik świetny high flyer ..

2.Sheamus- nie lubiałem go ale teraz tak jakoś nagle się do niego przekonałem i myśle że może coś z niego być :D

3.Kofi Kingston-Dostaje teraz duży push bo mu się należy..walczy już od prawie 2 lat w WWE wiec jakiś mocniejszy push mu się należy..a i w ringu jest

bardzo dobry według mnie..

4.Dolph Ziggler-Naprawde dobry zawodnik ..ale niestety teraz to on tylko występuje na superstars więc na push jak narazie nie moze liczyć :t_down:

5.Jack Swagger-Kolejny dobry ale szmacony zawodnik...powinien przejść face-turn i zacząć feud z Mizem i po jakimś czasie powinien odebrać mu pas...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Evan Bourne lub Matt Sydal - znakomity HF, dobry technicznie lecz WWE go marnuje. Niech idzie do TNA i walczy o X-Divison Titlle bo tam jest niego miejsce.

2. Cm Punk - był już mistrzem świata lecz teraz jest midcardzie. Licze na push dla tego zawodnika.

3. Sheamus i McIntyre - mają mocne plecy w WWE dla tego mają taki push, lecz są przyszłością federacji.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• 2 tygodnie później...

1Kofi Kingston -u niego szykuje sie dobra kariera a i tak wiele juz zrobił

2Sheamus- nie lubie go ale ma juz pas to dobry poczatek jak mu nie odwali i nie zwali to bedzie z niego naprawde dobry wrestler

3John Morrison- powiem tylko tyle on jest swietny , przed nim stoi wielka kariera

4Evan Bourne- on tez jest bardzo dobrym wrestlerem jeszcze duzo przed nim

1. Evan Bourne - Wspaniały wrestler. Doświadczony jak na swój wiek. przy micu ma duże umiejętności. A w ringu wymiata. Szkoda, że nie może używac takich ciosów jak Double Helix, Cyclorama, Aftershock i Here it is Drive oraz pare innych to było by wspaniale. Ale takto jest lipnie chociaż ostatnio zaczynają go lekko pushowac. I ten gimmick taki bezbarwny. Mógłby dostać Heel Turn.

2. John Morrison - Dobra technika. Fajny gimmick. Ostatnio mały spadek formy i te jego walki tak nie zachwycają ale miejmy nadzieje, że to chwilowe.

3. Kofi kingston - Dobra technika. Gimmick średni ale przy mikrofonie słabiutko :( Może wejdzie wreszcie do ME.

4. Jack Swagger - Szkoda, że WWE zaprzestało dla niego pushu. Wielkie umiejętności. Przy micu także bardzo dobrze. A gimmick bardzo mi się podoba.

5. Dolph Ziggler - Gdyby nie Rey już dawno byłby IC Champem ale takto. Umiejętności dosyć dobre. Przy micu nie jest źle i chciałbym push dla niego spowrotem.

6. The Miz - Jego mic-skille rozwalają. Gimmick świetny. W ringu troszkę gorzej ale źle nie jest. Materiał na Main Eventera.

7. Low Ki aka Senshi aka Kaval - Mistrz mistrzów. Zjada na śniadanie cały roster WWE. Wygląda jak mocny heel i taki gimmick powinien dostać w głównym rosterze. Według mnie najlepszy wrestler świata. Wszędzie gdzie był wykręcił walkę, która znalazła sie w Top 10 historii federacij.

2. John Morrison - gwiazda rocka, genialny technik

Gwiazdą rocka to był Jim Morrison nie John, bez obrazy koleś ale Twój argument jest trochę z dupy.

:arrow: Yoshi Tatsu - dobry koleś , nieźle walczy i ma zajefajną muzyczke na wejściu

To że ma fajną muzyczkę to raczej nie oznacza że będzie przyszłością federacji.

6Jack Swagger-Jeśli przestanie kozaczyć to może coś osiągnie.

A to jest największa perełka, to że kozaczy to jest jego gimmick więc to też nie ma raczej sensu.

Ludzie bez obrazy ale jak widzę takie z dupy argumenty to aż mnie skręca, poza tym że ktoś zajebiście walczy nie oznacza wcale że będzie przyszłością danej federacji bo na to składa się jeszcze kilka innych czynników np. umiejętność "sprzedania się" czy chociażby mic-skillsy. Kto może zostać w przyszłości gwiazdą? Jeśli chodzi o WWE to myślę że John Morrison jest zajebistym kandydatem ponieważ oprócz zajebistego stylu walki jaki prezentuje równie dobrze nawija na majku i ma tą umiejętność "sprzedania" własnej osoby o której wspomniałem wcześniej, do tego wszystkiego dodałbym jeszcze gimmick z którym bookerzy WWE naprawdę trafili w dychę. Następną osobą jaką bym widział w roli main eventera za kilka lat jest Santino Marella, chłopak ma niesamowitą charyzmę i mic-skillsy zbliżone do poziomu The Rocka więc jeśli WWE dobrze pokieruje jego karierą to będziemy mieli naprawdę zajebistego mistrza, który nie ma wcale mega skillsów na ringu. Póki co nie mam więcej kandydatów bo dopiero co wróciłem do oglądania wrestlingu, jednak jak już nadrobię w pełni to myślę że kogoś jeszcze dodam.

1. John Morrison - wspaniały styl walki, świetny technicznie, tak jak kolega z góry wpomnę o gimmick'u który bardzo do niego pasuje. Rzeczywiście ostatnio coś w nim kuleje, ale niedługo powinien wyjść na prostą.

2. Evan Bourne - gość ma potencjał, lecz po części jest bardzo niedoceniany, my którzy widzimy to z boku jesteśmy zdolni to dostrzec, ale czy Vince naprawde ma takie wielkie klapki na oczach ? Ładne akcje wysokiego ryzyka, byłoby dobrze gdyby dostał choćby IC.

3. Dolph Ziggler - chwilowa jest strasznie szmacony, 30 walk i żadnej wygranej... Gimmick świetnie do niego pasuje, w ringu też nie jest cieńki, gdyby wygrał jakiś większy pas wcale bym się nie zdziwiła, uważam że to on zastąpi Triplaka kiedy go zabraknie.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

John Morrison

the miz

evan bourne

jack swagger

93f2ac60b8.jpg