Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Episode 7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW

Tydzień 3

Michael Cole

-Witam na gali RAW. Wraz ze mną tę galę komentować będzie...

Jerry Lawler

-...Jerry Lawler. Witam. Dzisiaj Triple H ogłosi, kto będzie jego partnerem w walce przeciwko Attitude Music. Również The Miz powalczy z Evanem Bourne o pas US. Wszystkie walki będą na zasadach No DQ. Na ringu HHH, zapraszamy.

Triple H

-HBK mnie zostawił. Długo zastanawiałem się, kto będzie moim partnerem. Po długim namyśle stwierdziłem, że najlepszym rozwiązaniem jest... Chris Jericho! Daje mi to bycie Championem, a Chris i tak szukał sobie Tag Team partnera. Byliśmy w tej samej sytuacji, więc po co czekać. Attitude Music...

W drodze na ring Attitude Music

Cena

-Widzę Hunter, że się pozbierałeś, ale Jericho? To był zły wybór. Tak wybrałeś, więc do zobaczenia niedługo.

HBK

-Chwilkę John. Hunter, na co ci było atakowanie mnie?

HHH

-Pokazałem wszystkim, że cię już nie potrzebuje! Dzisiaj zrobię to znowu, a co ci da zwycięstwo przez dyskwalifikację? To ja cały czas dominowałem.

HBK

-Nie mówię o tym ubiegłotygodniowym zwycięstwie.Do zobaczenia, HHH.

W drodze na ring William Regal

Regal

-Musiałem opuścić ECW, ale chcę występować tutaj, na RAW. Panie McMahon, chcę dzisiaj Ladder Match oczywiście z Jeffem Hardym. Pokonując go pokażę, że mogę być twarzą RAW.

W drodze na ring Vince McMahon

Vince

-William, jesteś bardzo odważny, ponieważ chcesz walczyć w ulubionej walce Jeffa. Powiedz mi, co się stanie jeśli przegrasz?

Regal

-Będę szukał miejsca na Smackdown, a jeśli i tam mi się nie uda to będę musiał na kilka lat odpocząć.

Vince

-Zgadzam się...

W drodze na ring Jeff Hardy

Jeff

-Chwilę. Czy ktoś to ze mną uzgadniał? Będę miał 3 ladder Matche w ciągu trzech tygodni. Nie będę miał siły na Royal Rumble!

Vince

-Jeff, ty tu nie ustalasz walk, tylko ja i dlatego oficjalnie zatwierdzam tę walkę jako Main Event.

Jeff

-A co ja mam do zdobycia?

Vince

-Miejsce w Battle Royal o pas ECW.

Jeff

-Dwie sprawy: 1)będę całkowicie zmęczony, 2)po Royal Rumble można mieć dwa pasy?

Vince

-Zróbmy wyjątek!

Cole

-Tak więc mamy dwie sprawy jasne! Teraz odbędzie się walka pomiędzy Big Showem, a Tedem DiBiase. Zapraszamy.

Walka 1

Big Show - Ted DiBiase

No DQ Match

Cole

-Ted ucieka z ringu, a olbrzym idzie za nim. Ted chowa się pod ring. Wychodzi z drugiej strony i Dropkick DiBiasiego posyła schody na Big Showa.

Jerry

-Ted idzie po krzesło i mamy Leg Drop. Teraz cios krzesłem, ale Big Show nic sobie z tego nie robi. Za to wciąż boli go noga.

Cole

-Olbrzym bierze krzesło i atakuje członka Legacy. Ted DiBiase wykonuje sędziemu Dream Street! Big Show zdziwiony i nagle otrzymuje RKO! Randy błyskawicznie ucieka. Pin, ale nikt nie odlicza.

Jerry

-Biegnie nowy sędzia i mamy pin: 1...2..., ale dwa! Big Show wstaje i zatrzymuje Clothesline. Kilka ciosów od olbrzyma i Sholderblock. Big Show ma krzesło i znokautował Teda. Szykuje się Chokeslam!

Cole

Nadbiega Cody Rhodes i wykonuje olbrzymowi Cross Rhodes! Cody ucieka, a pierwszy podnosi się Ted. Pin: 1...2..., tylko dwa!

Jerry

-Nadbiegają Dolph Ziggler oraz Jack Swagger i wykonali Tedowi swoje finishery! Mamy też Legacy. Pozbyli się dwóch wcześniejszych zawodników. Ted bierze drabinę i Elbow Drop!!! Pin: 1...2..., ale dwa!!!

Cole

-DiBiase próbuje jeszcze raz, ale Big Show spycha go z drabiny i Ted ląduje na widowni! Big Show tym razem wykonuje Chokeslam! Chce wykonać Vader Bomb z drabiny i trafia!

Jerry

-Sam odczuł ten skok, Cole. Już się podnosi i pin: 1...2..., ale Big Show sam zatrzymuje pin! Czemu? Big Show wynosi Teda w górę i rzuca nim w drabinę! To musiało boleć!

Cole

-Jesteśmy już w ringu. Big Show ustawia drabinę w narożniku i mamy Irish Weap! Ted krwawi, a olbrzym wykonuje Superplex z drabiny!!! Potrzebni sanitariusze dla obu!

Jerry

-Big Show wstaje, a sanitariusze uciekają. Big Show potężnie wrzuca Teda w narożnik. Drabina złamana!

Cole

-To świadczy o sile Big Showa!

Jerry

-Olbrzym okłada Teda dwiema częściami drabiny. Może to spokojnie zakończyć. Ted nieprzytomny, a Big Show wykonuje Chokeslam na stół! Szykuje się Leg Drop z drabiny, ale znów pojawia się Randy Orton, który spycha drabinę. Wracamy po reklamach.

---------------------------------------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------------

Cole

-Mamy RKO, ale Ted nie ma siły przypiąć. Pomaga mu Randy i mamy pin: 1...2...3! Ted DiBiase pokonuje Big Showa.

Jerry

-Zaskakująca walka, ale była ciekawa. Przed nami Backstage.

Backstage

Cody Rhodes i Randy Orton rozmawiają z Tedem DiBiase

Randy

-Oj, Ted. Zawiodłem się na tobie, że musiałem ci z Codym pomóc. Dobrze, że przynajmniej wygrałeś. Przepraszam, dzięki nam wygrałeś.

Ted

-Zrobiłbyś to lepiej? Wykonałeś mu RKO, bo był zaskoczony. To samo zrobiłem sędziemu. Oto cała filozofia.

Randy

-Nie porównuj się do mnie! Jeśli jesteś taki pewny siebie, to zaczniesz na Royal Rumble razem z Big Showem. Wtedy już ci nie pomożemy, OK?

Ted

-OK. Tylko teraz pokaż czy pokonasz Swaggera, co Cody?

Cody

-Ja nie chcę mieć z tym nic wspólnego.

Randy

-Widzisz, Ted? Cody jeśli nie musi to się nie wtrąca.

Ted

-Do mojej walki też się wtrącił!

Cody

-A wolałeś otrzymać Chokeslam?

Ted

-Wolałem ten, niż ten na stół!

Przychodzi Big Show, Jack Swagger i Dolph Ziggler

Dolph

-Jakieś konflikty? Co wam dało to zwycięstwo, skoro na Royal Rumble nie pozbędziecie się nas tak łatwo.

Randy

-Nie twoja sprawa. Zobaczysz co zrobi z tobą Cody!

Jack

-A Dolph zobaczy, co ja za chwilę zrobię z tobą! Chodź, Show. Zostawmy tych oszustów, a jak chcesz to ty i Dolph też mu przeszkodzicie.

Cole

-Nieciekawa sytuacja Legacy. Konflikt Ortona z DiBiasim, a Cody nie wie kogo poprzeć.

Jerry

-Wszystko rozstrzygnie się na Royal Rumble, a przed nami kolejna walka.

Walka 2

Jack Swagger - Randy Orton

No DQ Match

Cole

-Randy przybył na ring z Legacy, ale od tyłu atakują ich przeciwnicy na Royal Rumble. Dolph ma śmietnik i taśmę klejącą! Założył Randy'emu śmietnik na głowę i obkleił taśmą, by go nie zdjął.

Jerry

-Big Show bawi się z Legacy i zaprowadza ich w stronę szatni. Dolph ma również mikrofon.

Dolph

-To będzie mina Ortona po Royal Rumble! Wielki guru Legacy nas nie widzi i nie będzie widział. Jack, teraz Orton jest twój!

Cole

-Ziggler idzie za kulisy i zostawia ich samych. Swagger śmieje się i kopie śmietnik na głowie Ortona. Liczyłem na walkę z emocjami. Jack zdecydował się uwolnić Ortona i szybko wykonuje mu Guntwrech Power bomb!

Jerry

-Swagger i tak nie jest za bardzo zadowolony. Podnosi rywala i mamy Suplex na liny. Rozkłada drabinę i szykuje się Cross Body!

Cole

-Jack leci... ale nie trafił! To wszystko za długo trwało. Swagger i tak wstaje pierwszy. Idzie po stół, ale nagle Randy Orton wyskakuje i mamy Elbow Drop! Randy wstaje i ustawia Jacka na stole. Szykuje się jeszcze jedno Elbow Drop, ale Jack podnosi się ze stołu.

Jerry

-Popełnił błąd, bo powinien czekać i się odsunąć. Wtedy Orton by ucierpiał. Jack jest zamroczony. Orton też jest na stole i mamy RKO!

Cole

-Szybko się nie podniosą! Przed nami reklamy.

------------------------------------------------------------------REKLAMY----------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy na gali RAW. W ringu Randy Orton okłada Jacka Swaggera. Stało się to po wykonaniu RKO na stół. Irish Weap i Clothesline. Jak na mecz No DQ to słaba akcja.

Cole

-Randy chyba nas usłyszał, bo bierze krzesło i drabinę. Dla pewności wykonał RKO, by Jack nie wstał! Wkłada Swaggera między drabinę i okłada krzesłem. Jack już krwawi, ale Orton wygląda, jakby stracił rozum! Szykuje się Punt Kick i mamy! Orton przywiązuje Jacka do stołu i chce by Legacy oraz Big Show i Ziggler stanęli do walki w Handicap Matchu 3 na 2!

Jerry

-Tak się nie stanie, bo... kto by chciał walczyć w osłabieniu. Randy wyjmuje dwa kije Singapore i okłada Jacka.

Cole

-Jack zdjął śmietnik z głowy Ortona, ale Randy raczej nie ma litości! Szykuje się Leg Drop z drabiny na stół!

Jerry

-OMG! Przecież to potrafi tylko Jeff Hardy! Swagger ocknął się o odklepuje! Tak więc Randy Orton wygrywa z Jackiem Swaggerem. Randy i tak skacze na rywala!

Cole

-Chyba Jack nie myślał, że Randy zrezygnuje!

Jerry

-A ty byś zaufał, Cole?

Cole

-Znając Randy'ego, to chyba raczej nie! Ziggler i Big Show przychodzą na ring i zabierają Jacka ze sobą. Za chwilę Cody Rhodes będzie walczył z Dolphem Zigglerem. Najpierw Backstage.

Backstage

Rozmawiają Attitude Music

Cena

-Jak to? Przecież tydzień temu chciałeś tej walki. No a teraz?

HBK

-Ja chcę tej walki, ale... moja żona nie. Ona dobrze zna Huntera i nie chce byśmy byli śmiertelnymi wrogami. Mogę walczyć, ale gdzieś w głębi serca czuję, że nie mogę tego zrobić.

Cena

-Przecież Hunter torturował cię tydzień temu! Ty dla niego już nic nie znaczysz!

HBK

-Wydaję mi się, że on czuje to samo co ja teraz. John, mam dla ciebie niespodziankę. Jeśli to wygramy, to na Royal Rumble będziemy walczyć właśnie z Hunterem i Jericho o pasy TT!

Cena

-To świetnie. Dlatego widzisz, że nie możemy się teraz wycofać.

HBK

-Dobra, zróbmy to, co do nas należy!

Cena

-Witam w Attitude Music, Shawn!

Cole

-HBK przeżywa chyba huśtawkę nastrojów, lecz przed nami trzecia walka z odsłony 6-man Tag Team Matchu na Royal Rumble!

Jerry

-Dwa pojedynki wygrali Legacy. Teraz czas na Team Dolpha Zigglera. Czy tak się stanie? Jestem ciekawy.

Walka 3:

Cody Rhodes - Dolph Ziggler

No DQ Match

Cole

-Zaczęli. Spięcie i Ziggler wbija Rhodesa w narożnik. Kilka ciosów i Clothesline. Szykuje się jeszcze raz to samo, ale tym razem mamy Big Boot od Cody'ego. Wyniesienie i mamy Suplex na liny.

Jerry

-Tym razem Cody sprytnie uwięził Dolpha w narożniku i idzie po krzesło! Ziggler nie może się uwolnić, a Cody atakuje go krzesłem!

Cole

-Rhodes i całe Legacy jak zwykle nie ma litości. Sędzie odciąga Rhodesa, a przynajmniej próbuje! Teraz i jego Cody uderzył krzesłem!! Sędzia nieprzytomny, a tymczasem Rhodes znęca się nad rywalem.

Jerry

-Gdyby była to zwykła walka, to by Dolph był zwycięzcą.

Cole

-To jest walka No DQ, Jerry. I znowu Legacy! Ile to już razy? Chyba 4 raz, albo 3! Ted ma stół, Randy drabinę, a Cody krzesło! Dolph krwawi. Gdzie są jego partnerzy? Nagle gaśnie światło! Gdzie jesteś Jerry?

Jerry

-Mamy już Swaggera i Big Showa w ringu zamiast Legacy! Zastosowali sztuczkę Undertakera! Teraz pomagają Dolphowi się uwolnić, ale ten jest nieprzytomny. Nagle Big Show otrzymuje RKO! Jack nic nie widzi i otrzymał Dream Street! Cody wbiega na ring i pin: 1...2... nie!

Cole

-Niemożliwe! Cody wie co jest nie tak i chce wykonać Cross Rhodes! Chyba się uda! Tak jest! Pin: 1...2..., ale Rhodes nie chce skończyć!

Jerry

-Nigdy nie zrozumiem Legacy, Cole!

Cole

-Ja też. Chyba Legacy chcą pokazać swoją dominację! Zrobiła nam się walka 3 na 3, ale wszędzie dominują Legacy!

Jerry

-Walka nudna, bo Ziggler okładany. Lecz to nie jest zwykła walka, ponieważ Dolph okładany jest wszystkim co znalazł poza ringiem.

Cole

-Lecz znalazł sobie nasz stół! Przesiądźmy się, Jerry! Szykuje się Leg Drop! Nagle Big Show poradził sobie z dwójką Legacy! Jack zdejmuje Dolpha z naszego stołu, a w tym czasie Big Show wykonuje Chokeslam na nasz stół! My zapraszamy po reklamach, aż ktoś się ocknie.

------------------------------------------------------------REKLAMY----------------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy znowu. Pierwszy podnosi się Dolph, ale nie ma siły nawet przypiąć. Znowu walka 3 na 3, ale tym razem Legacy przegrywają. Teraz Big Show związał Teda i Ortona i wrzucił na widownię.

Cole

-Ten gość ma siłę! I teraz walka 3 na 1!

Jerry

-Cody się budzi, ale nie wie co się stało! Jest otoczony przez trzech zawodników!

Cole

-I w tej chwili mamy Guntwrech Power Bomb...

Jerry

-...Chokeslam...

Cole

-...i Zig Zag! Już tylko pin: 1...2...3!

Ziggler bierze mikrofon

Dolph

-Może i wygraliśmy tylko raz, ale w jakim stylu! Legacy są nieprzytomni!

Big Show

-Hej! Gdybyśmy nie my, to byś otrzymał Leg Drop na stół!

Dolph

-I mówi to ktoś kto przegrał z jakimś... pf! Tedem DiBiase!

Swagger

-Z Ortonem byś nie wygrał!

Dolph

-Ty mogłeś wygrać, gdybyś się nie zlitował naiwniaku!

W tym momencie mamy na ringu Legacy i wykonali oni swoje finishery! Legacy podnoszą ręce w geście triumfu.

Cole

-Rywalizacja coraz ciekawsza! Teraz Backstage.

Backstage

Rozmawiają Attitude Music z Jericho

Chris

-Proszę, proszę, proszę. Kogo ja widzę? Ah tak, widzę nieudolnych zawodników starających się odebrać nam pasy!

Cena

-O co ci chodzi, Chris? Nie rozumiesz, że Hunter chce być twoim partnerem, bo masz pasy?

Chris

-Mi to nie przeszkadza! Z resztą po tej walce urządzimy wam piekło! A i jeszcze jedno. Walczycie z TRIPLE Y2J!

Cena

-Rozumiesz coś z tego Shawn?

HBK

-Nie, ale chcę jeszcze bardziej tej walki niż wcześniej!

Cole

-Ta rywalizacja też jest bardzo ciekawa. Ale na razie walka o pas US.

Walka 4

United States Championship

Evan Bourne © - The Miz

No DQ Match

Jerry

-Miz na pewno będzie chciał odzyskać pas. Zaczynamy. Miz wściekle rusza do ataku, ale załapał się na Headlock i Dropkick.

Cole

-Evan nie czeka i wyrzuca Miza z ringu. Również Dropkickiem. Ustawia Miza przy barierkach, i szykuje się Dropkick z trzeciej liny. Bourne w powietrzu, ale Miz się odsuwa, a Evan wylądował na widowni.

Jerry

-Evan wykonał ten skok za szybko. Po dwóch Dropkickach nie da się wykonać takiego skoku.

Cole

-Racja, Jerry. Tymczasem Miz atakuje Evana na widowni. Wraca z nim na ring i mamy Superplex z trzeciej liny!

Jerry

-I znowu za ringiem. Nie są zdecydowani. Miz atakuje Evana kilka razy w kant ringu i mamy Powerslam w barierkę!

Cole

-To musiało boleć! Miz wyjmuje krzesło i okłada nim Bourne'a. Nie wygląda na to, że sytuacja ulegnie zmianie. Miz wykonuje Clothesline i Evan znowu na widowni.

Jerry

-Miz rozkłada stół, Drabinę i krzesło! I po kolei: zakłada Evanowi krzesło na głowę, wchodzi z nim na drabinę i spycha na stół!

Cole

-OMG! To chyba kontuzja karku! Mam nadzieję, że nie, bo to znaczy, że Evan będzie do końca życia inwalidą! A to oznacza koniec kariery w WWE!

Jerry

-To bardzo obiecujący zawodnik. Mizowi pozostało do wykonania Skull Crushing Finale i mamy! Pin: 1...2...3! The Miz jest nowym mistrzem US!

Cole

-My po przerwie reklamowej dowiemy się co z Evanem.

----------------------------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy po przerwie. U Evana Bourne'a wykryto, co ciekawe, złamanie ręki! Całe szczęście tylko to! A teraz Backstage.

Backstage

Sheamus i William Regal

Sheamus

-Jednak się od ciebie nie uwolnię! Przecież odszedłem z ECW, żeby nie być w twoim brandzie. Wiesz co? Mogę pomóc Jeffowi, żeby nie nadwyrężał się przed Royal Rumble!

William

-Po co mi to mówisz? Takie akcje robi się z zaskoczenia! Teraz będę czujny!

Sheamus

-A od kiedy będziesz czujny?

William

-Od zaczęcia walki!

Sheamus

-Hm... to trochę za późno.

Regal

-Niby czemu?

Sheamus

-Wystarczy, że się odwrócisz!

Od tyłu Jeff Hardy wymierza Twist of Face i opuścił szatnię Regala wraz z Sheamusem

Cole

-Jestem zaniepokojony tym, co teraz zrobił Jeff. Czyżby Heel Turn?

Jerry

-Oby nie. A przed nami długo wyczekiwana walka Tag Teamowa!

Walka 5

Attitude Music - Triple Y2J

Tag Team No DQ Match

Cole

-W ringu HBK i Y2J. Mamy Headlock od Y2J'a, ale już HBK wykonał Clothesline. Wykonany Superplex i zmiana z Ceną.

Jerry

-John wykonuje Sholdertackle... i jeszcze raz! Teraz mamy Clothesline i Suplex! Wszyscy wiemy co to oznacza! Od tyłu HBK atakuje HHH'a! I mamy Sweet Chin Music! W tym czasie Cena wykonuje You Can't See Me! Dostaje krzesło od Shawna i atakuje Chrisa. Zmiana z HBK'em.

Cole

-Michaels na trzeciej linie i mamy Flying Elbow Drop! Cena zajmuje się za ringiem HHH'em i HBK wykonuje drugi raz Sweet Chin Music! Pin: 1...2..., ale nie! Y2J odpiera! HBK i Cena zdziwieni! W tym czasie HHH atakuje Cenę swoim młotkiem! Wbiega na ring i atakuje HBK'a! Pomaga Jericho wstać i go klepnął.

Jerry

-To oznacza zmianę. HHH wykonuje High Knee, Suplex i Spinebuster! The Game na fali! Szykuje się Pedigree, ale HBK kontruje to na DDT! Obaj zmęczeni, ale obojgu udało się zmienić.

Cole

-Cena i Y2J w ringu. John wykonuje Clothesline i Suplex! Pozbywa się HHH'a z ringu i znowu You Can't See Me! Szykuje się Attitude Adjustment!

Jerry

-Wchodzi również HBK! Cena wykonuje Attitude Adjustment! Teraz HBK dokłada Sweet Chin Music! Cena idzie za liny i mamy pin: 1...2..., ale w tym momencie interweniuje HHH! Cena pozbywa się go z ringu, ale Trypel go wyciąga i wykonał Irish Weap w barierkę! HBK wstaje i chce wykonać Flying Elbow Drop! Jest w powietrzu, ale nie trafia! Y2J i HBK leżą. Jericho się zmienia, a Michaels nie ma z kim!

Cole

-HHH ma przewagę, ale nadział się na Big Boot w rogu. Michaels wykonuje Leg Drop z trzeciej liny i jakoś zmienia się z Ceną.

Jerry

-John wykonuje Suplex, DDT i pozbył się Y2J'a. Mamy You Can't See Me! Szykuje się Attitude Adjustment, ale nagle skontrowane jest to na Pedigree! Po kilkunastu sekundach mamy pin: 1...2..., ale za wolno! Obaj wstają i Cena nagle serią ciosów zdominował rywala! Jeszcze jeden Suplex i Superplex z trzeciej liny! Zmiana z HBK'em.

Cole

-Od razu mamy DDT i Sweet Chin Music! Cena wykonuje za ringiem Attitude Adjustment na Jericho! HBK przypina: 1...2...3! Debiut i zwycięstwo Attitude Music!

Jerry

-Walka fantastyczna. Było wszystko co miało być. Przed nami walka o karierę Williama Regala na RAW, ale przed tym reklamy, a po nich Backstage.

------------------------------------------------------------------------REKLAMY-----------------------------------------------------------------

Backstage

Jeff Hardy rozmawia z Sheamusem

Jeff

-Świetna robota. To mi da przewagę na początku walki!

Sheamus

-Chwilę, nie myślisz chyba, że teraz będziemy najlepszymi przyjaciółmi?

Jeff

-A czemu nie?

Sheamus

-Otóż to, że Celtic Warrior zawsze działa solo! Pomogłem ci oszukać Regala w szatni, ale tylko po to, żeby tylko Regala tu nie było!

Jeff

-Ale świetnie to rozegraliśmy taktycznie. Bylibyśmy dobrą drużyną.

Sheamus

-Dobrze. Za tydzień ty kontra ja w Hell in a Cell Matchu! Jeśli mam być z tobą w drużynie, to musisz mnie pokonać!

Jeff

-Dobrze. Walka na zasadach No DQ!

Sheamus

-Zgadzam się! Do zobaczenia za tydzień!

Cole

-Więc za tydzień Jeff Hardy i Sheamus w klatce Hell in a Cell! Przed nami Main Event.

Walka 6

Jeff Hardy - William Regal

Ladder No DQ Match

Cole

-William Regal wchodzi i trzyma się dalej za głowę. To skutki tego Twist of Face. Zaczynamy Jeff przechodzi do ataku i skupia się na głowie Regala. Zaplątał go w liny i idzie po drabinę. Nagle Regal się odplątał i sam uderzył Jeffa drabiną. Rozstawia ją sobie, ale w tym momencie Jeff wykonuje Regalowi Whisper in the Wind!

Jerry

-Hardy wściekły. Okłada rywala i jeszcze raz Twist of Face! Mamy również Swanton Bomb! Jeff wchodzi po drabinie i jest już blisko, ale w tym momencie interweniuje Regal!

Cole

-Jeff ląduje poza ringiem, ale Regal nie ma siły nawet wejść po drabinie. Bierze śmietnik, jakże często dziś używany i też zakłada go Jeffowi na głowę! Już wchodzi po drabinie, ale to był błąd, ponieważ Jeff szybko zdjął śmietnik i spycha Williama.

Jerry

-Jeff chce skoczyć na Regala za ringiem, ale trafia w barierkę! Regal w tym momencie używa krzesła i stołu! Chce położyć Jeffa na stole, ale ten nagle wstaje i zabiera Regalowi krzesło i go nim atakuje! William zamroczony, a Jeff wchodzi po drabinie. Już trzyma kontrakt, ale Regal złapał go za nogi i ściągnął z powrotem.

Cole

-Wymiana ciosów wygrana przez Jeffa. Jeszcze jedno Twist of Face i Jeff rozkłada stół! Kładzie na nim rywala i związuje sznurem! Jeff na drabinie i chce wykonać Leg Drop! Tak! William Regal nieprzytomny, a Jeff Hardy wchodzi po drabinie! Nad ringiem wiszą dwa kontrakty: dla Jeffa lub Regala. Jeff nie wie, który jest jego i każdy zaczął czytać. W tym momencie Regal odzyskuje przytomność i uwalnia się! Jeff trzyma właściwy kontrakt, ale Regal wchodzi na drabinę z drugiej strony! Wymiana ciosów i Jeff wykonuje Superplex! Wracamy po reklamach.

--------------------------------------------------------------REKLAMY---------------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy na gali RAW! Jeff znowu wchodzi na drabinę, ale znowu jest problem z kontraktem, bo nie wie, który jest jego. Znowu znalazł ten właściwy, ale znowu wchodzi Regal! Znowu wymiana ciosów i Jeff znowu ją wygrał! Tym razem mamy Back Body Drop i Regal spada z kilkunastu metrów za ring!

Cole

-Jeff jest blisko i sięgnął SWÓJ kontrakt!

Jerry

-I stało się! William Regal musi szukać miejsca na Smackdown, a Jeff Hardy wystąpi na ECW w Battle Royal o pas! Z RAW żegnają się Jerry "The King" Lawler...

Cole

-...oraz Michael Cole. Dobranoc!

Wyniki

Ted DiBiase pokonał Big Showa

Randy Orton pokonał Jacka Swaggera

Dolph Ziggler pokonał Cody'ego Rhodesa

The Miz pokonał Evana Bourne'a i jest nowym US Championem

Attitude Music pokonało Triple Y2J

Jeff Hardy pokonał Williama Regala

Proszę o komentarze. :D

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pelikan

1

• Mr.Radoslav

1

• HBK129

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Weż w ogóle ty myślisz co piszesz big show miał zrobić leg dropa z drabiny a do tego ta walka miza z bournem taka akcja i tylko złamana ręka aha zapomniałem o najważniejszym Triple y2j co to w ogóle z shit gala do dupy :t_down: -znowu

Chłopie czego ty ciągle dajesz zasady No DQ , a gala jest do dupy.I po jaką cho***e dałeś tu Wiliama Regala.

Kurde... Zero zdjęć, walki wygodniej czyta się nie jako komentatorzy, ale to zostawiam tobie. Triple H i Y2J ??? Co to ma być oO ? Walka ledwo się rozpoczyna a Hardy wykonuje Whisper in the Wind, trik którego nie ma czyli Twist of Face (jest Twist of Fate...) I dokłada Swanton Bomb, a walka nie trwa chyba minuty. Walki krótkie, albo mi się tak tylko zdaje. Ted wygrywa z Big Showem po interwencji Ortona i Codyego spoko, ale od razu po walce dajesz ich na backstage i nie wstawisz żadnych reklam ? Żeby tak było naprawdę to kamera by musiała za nimi łazić w czasie walki oraz po walce, jak wychodzą z rampy idą razem korytarzem i nagle zaczynają rozmawiać oO ? Jeff Hardy ma 3 gale zaczynając od tej. 1 gala czyli ta to No DQ match z Regalem, dwie inne to powinny być Ladder Matche czyli za tydzień Ladder Match oraz za dwa tygodnie Ladder Match, a ty dajesz scenę na backstage jak Sheamus rozmawia z Hardym i umawiają się na walkę Hell in a Cell match która odbędzie się za tydzień czyli z logicznego punktu widzenia Hardy za tydzień ma dwie walki. Każda walka to No DQ Match... Nie znasz żadnej innej stypulacji ? Powrócę jeszcze do starcia Jeffa z Regalem. Jeff wykonuje Whisper in the Wind, Twist of Fate oraz Swanton Bomb, przeciwnik powinien leżeć już nie przytomny, a więc Hardy miałby nie wiadomo ile czasu na rozłożenie drabiny, zdjęcie jakiegoś kontraktu. Ale oczywiście ty nie mogłeś pomyśleć, rozwinąć walki i wstawić tego co jest na początku na koniec.